icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

cmulinko
27. aug 2011

@sisaha nema v popise nic napisane...nemala ani,ked som ja kupovala...pytala som sa v akom je to stave....bolo mi odpovedane,ze v dobrom.....pre mna to bolo v stave ''darujem''

beruska.zuzanka
27. aug 2011

@cmulinko no ty bro... ja také bu darujem, alebo vyhodím, lebo niekedy sa pančuchy tak zožmolia, že hrôza... 😕 a to teda som skromná a nepotrebujem pre malú na oblečko neviem čo, ale zas totálny odpad nie...

ja som vtedy vrátila kabelu, vraj nepoužitú, zvonka vyzerala v podstate nepoužito, ale mala ošúchané pracky, tak som pozrela dnu a na futre fľaky, akoby niečím poliata bola... a keď som z nej vytiahla mikinku, ktorá mala byť v 100% stave a vytiahla som fakt handru.... hnusné sprané froté, vyšúchané od prania s niekoľkými fľakmi, ktoré vyzerali ako od atramentu, alebo čo a jedno miesto bolo ako pripálené od cigarety, alebo čo...
no otras....

beruska.zuzanka
27. aug 2011

@aduskatt sto si urobila dobre, veď takto jedná decko, ktoré sa zabáva... súdim teda z jej komunikácie, ktorú si tu predostrela... 😉

aduskatt
27. aug 2011

@beruska.zuzanka tiez som mala ten pocit..a ja si zaplatim potom dvakrat postovne...ved snad sa najde niekto normalny, kto kupi🙂

consuelle
27. aug 2011

veru ako to tu riešime tak som mala minuly tyžden nemilu skusenost,kupila som si podprdu že nova 80B,mam taku a tak som sa potešila že parada aj super cena..prišla a bola krasna bez chyb ale 85B,bola mi na obvod velka,bolo mi to luto,ale žiadala som ju nech možem vratit tovar,že sa pomylila,mali sme debatu cca 20vymen nazorov,že nevymiena tovar,potom že mi neda spat celu sumu,nech si ju dam na bazar a predam ju..tak som jej pisala že to je nefer že jej chybou nemožem nosit ani tovar,ani nemam peniaze a ešte mam mat starosti s predajom...až ked som jej pohrozila,že ju dam do diskusie a prepošlem komunikaciu adminovi mi napisala,že ked neviem robit kompromis tak mi to teda vrati..podakovala som sa jej že kompromis viem robit,ale že prvotne si viem uznat ked sa pomylim...ale teda ta debata bola nekonečna... ☹

consuelle
27. aug 2011

@beruska.zuzanka čooooooo?aj toto je možne.....?sa mohla hanbit

benne
27. aug 2011

@consuelle ja som kupila podprdu, že 90D, pýtala som sa, či isto.. a že isto.. tak a prišla mi podprda 80E 😝

consuelle
27. aug 2011

@benne to je fakt eeeeeeeeee 🙄

beruska.zuzanka
27. aug 2011

@consuelle všetko je možné... 😉 a tá mamička mala xy dobrých hodnotení... predo mnou... tak som celkom nechápala a potom mi napísala, že s vanishom škvrny zišli... 🙄 akože ja nie som povinná to zisťovať, či zídu, ak vec predáva ako 100%stav, aj keď za smiešnu cenu...

aduskatt
27. aug 2011

ja mam zasa dobru skusenost, predavajuca zle odmerala, saty som vzala a ked mi dosli, tak som sa navliekla do nich len po hrudnik, nizsie ani nahodou....tak som jej napisala, ze sa sekla o 5 cm......som este nevedela, ako to chodi na bazari, tak som myslela, ze ich budem dalej predavat......a ona mi sama navrhla, ze ked ich nemozem nosit, ze jej ich mam poslat naspat a vrati mi peniaze....to ma milo prekvapilo

aduskatt
27. aug 2011

@beruska.zuzanka to sa az zle cita.........ze obliate a co ja viem co.........preco rovno nenapise, ze posielam, ale operte si to, lebo je to zahumusene🙂

cmulinko
27. aug 2011

@benne a nevedela si,ze 90D je je vlastne 80E?...tu odoberes,tam pridas a mas to vyrovnane 😀 😀

benne
27. aug 2011

ešte ma raz aj prekvapilo, že som si vyžiadala k objednávke vec zdarma, čo bola v ponuke.. všetko ok, ale.. dostala som ešte bonus, pulover, ktorý bol o 2 čísla väčší než moje deti a mal flak (odstranovačom dole nezišiel), to bola podla mna riadna blamáž 😅

benne
27. aug 2011

@aduskatt ja som tak dostala za smiešnu sumu snehulky.. a došli, rozzipsovala som jednu a zips sa rozišiel.. tak som napísala že čo sa stalo a ona mi bez slova vrátila plnú sumu 😨

beruska.zuzanka
27. aug 2011

@aduskatt nuž čo... a ako sa ešte tu so mnou dohadovala.... 😕 🤐

cmulinko
27. aug 2011

@benne taky darcek potesi...ja uz viem ako budem takyto pripad riesit....vratim jej to nazad a dobre sa pokutrem v handrach po mojich detoch co mam v garazi a poslem jej nazad ten darcek co mi poslala a este jej pribalim darcek aj ja.

consuelle
27. aug 2011

ja som raz dostala lepšie darčeky ako kupovany tovar🙂🙂🙂hihi

aduskatt
27. aug 2011

@benne mne tak púrisli topanky, ze raz obute, v 100% stave.......a ked dosli, uplne oskrety opatok, snad na 5 cm dlkzke..bolo to vidiet.tak som sa pytala, ze ci to je podla nej ako nove, ze keby napisala, ze su skrabance, tak to nekupim.a ona vraj len kopirovala od predoslej predavajucej inzerat........ale bez reci vratila plnu sumu aj s postovnym a ked ich dala dalej do predaja, uz tam pripisala vetu, ze su oskrete......takze obcas sa najdu aj svetle vynimky

benne
27. aug 2011

@cmulinko ja som raz potrebovala zabaliť hračku, ktorá nebola rozbitná ani drahá.. ale nechcela som len sáčok a papier.. tak som použila henten sveter, že to nie je darček, len obal 😅 😅 to som upozornila vopred 😀 😀

cmulinko
27. aug 2011

@benne no sulam sa na zemi 😀 😀 😀 😀

aduskatt
27. aug 2011

@consuelle lepsi darec ako tovar sa mi este nestalo🙂))

aduskatt
27. aug 2011

@benne ten sveter je zaujimavy napad🙂))

consuelle
27. aug 2011

@benne hahaaaaaaaaaaaaaaaaaa🙂🙂

aduskatt
27. aug 2011

@cmulinko nemam garaz🙂.ale za to mam plnu pivnicu starych veci🙂)

consuelle
27. aug 2011

baby dnes končim,prajem Vam len a len vesele bazarikovanie a mile maminky🙂ktore predavaju nielen pre peniaze,ale aj pre dobry pocit svoj aj nakupujucich žienok..papa

benne
27. aug 2011

a .. zabudla som.. k tej podprde o číslo na obvod menšej a na košíkoch o čislo väčšej.. som dostala aj plavkový top-tielko.. veľkosť 42.. už ani neviem, čo to je nosiť takú 😕 😅 😅

beruska.zuzanka
27. aug 2011

@consuelle brú 😉

consuelle
27. aug 2011

@benne a tebe to Dčkove ošatenie trochu zavidiiim aj ja chceeem🙂

aduskatt
27. aug 2011

@consuelle dobru noc🙂

benne
27. aug 2011

@consuelle ja bych viac brala tu velkosť 42 😉