Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@emkaa premeraj jej to a napíš jej,nech ti dá vedieť do 24 hod.či berie alebo nie.Keď sa neozve,predaj tej druhej.Mne sa tiež naraz dve ozvali,prvá,že aby som jej ju podržala do materskej a druhá,že berie hneď,len ja som slúbila tej prvej,že podržím a po 9 dňoch mi napísala,že ju neberie,lebo sa jej pokazil počítač a nemá peniaze.Písala som tej druhej,že sukňa je volna,či ju berie.Napísala mi,že ano aby som poslala číslo účtu.Doteraz mi neprišlo nič.V sobotu sa mi znova ozvala,že ju berie a stále nič,naťahuje sa to už vyše mesiaca.Dnes som jej napísala,že ak nepošle peniaze na účet,píšem ju na čiernu listinu.Povedala som si,že už nebudem nikomu nič rezervovať a predám tomu kto skorej zaplatí.
ja som mala zatial šťastie, prišli mi vecičky ako nové, voňavučké, včera dokonca k overalčeku aj zadarmo chutná čiapočka.Verím, že si mi nič také čo popisujete nestane.A týmto verejne ďakujem všetkým maminkám, ktoré sú seriozne, zatial som s modrým koníkom a bazárikom velmi spokojná.
@vladi24 mne sa tento rok stalo už minimálne 5x,že mi záujemkyne /všetky registrované len s kladnými hodnoteniami/,že nech danú vec chcú,pýtali podklady k platbe,niektoré si chceli dať rezervovať do istého dátumu /aj som im rezervovala/ a nakoniec po nejakom čase napísali,že už nechcú.výhovorky,že sestra kúpila podobné,manželovi sa nepáči,atď. sú dosť otrepané.takže tiež som si povedala,že predám tej,ktorá má naozaj vážny záujem a vyplatí.
@huxy ano, je to tak lepsie, tiez premeriam zakladne rozmery hned do inzeratu... no mala som uz aj take poziadavky, ze na detskych nohaviciach velk. 86 premerat sirku bokov a hlbku sedu - nooo, neviem teda, ale taketo udaje som ja nikdy nepotrebovala... a ked uz som to teda premerala, panicka mi odpisala, ze dakuje, ale su im kratke - no tento zakladny udaj bol hned v inzerate 😝
@renka9 tak jej kludne napis, ze ti patri aj postovne , ved ti poslala flakate nohavky a predpokladam, ze to nebolo v opise..ak nesuhlasi, dala by som jej to do hodnotenia..jej by sa pacili flakate nohavice?to bola jej chyba, nie ty si ich zaspinila..este by som sa hanbila, ze som take cosi poslala a rychlo by som sa to snazila napravit..
Ahojte maminky,
ak viete, prosim o radu, stalo sa Vam, ze ste v rychlosti nedopisali č.ú a vsimli ste si to skoro az po dvoch dnoch? Ak maminka robila uz prevod, tak sa odoslali €, alebo je to neplatne?
@zanika1983 ja som mala taky isty problem, peniazky odisli, ale po dvoch dnoch sa v
vratili, teda prisli mi naspät na ucet
@zanika1983 Mne keď predávajúca poslala neúplné číslo,nedala sa realizovať platba cez IB,červeným mi ten rámik na jej č.u. svietil (niečo v tom zmysle: neplatné číslo sa mi tam vypisovalo),až keď som jej napísala ,že jej neviem zaplatiť,prekontrolovala si a zistila,že nedopísala posledné číslo.
@zanika1983 peniaze sa vratia naspat v pripade, ze cislo uctu neexistuje v tej banke, kam to posielala
@aduskatt tak dufam, ze neexistuje, nedopisala som posledne dvojcislie.
@zanika1983 ak sa ti nevrati platba a pripise sa, da sa vyziadat, len to trva dlhsie a je to za poplatok☹ ale je viac pravdepodobne, ze neexistuje🙂
Baby musím sa vyžalovať. Obchodovala som tu cez MK a mala som záujem o nejakú teplákovú pre seba. Nakúpila som tu x vecí tak som myslela, že v poho. No natrafila som na takú predávajúcu, že nemám slov. V ponuke mala teplákovú "nike" za 20 éčiek. Hovorím si, no aj keď to asi nebude origoš tak aspoň dobrá napodobenina. Ľuuudia čo mi prišlo, to kúpim na Miletičke za 5 éčiek a ešte mi 2 vrátia. V inzeráte uvedené 85% bavlna. Prišiel čistý polyester s hnusným nylonom, totálne priesvitné, napoly odpárané nálepky našité neviem čím, na golieri dierka, špinavé no humuuuuuuus. Tak som jej slušne napísala, že toto ne, chcem prachy naspäť. Odmieta mi vrátiť prachy a vraj čo som čakala za 20? Že už ich predala niekoľko a nikto si nesťažoval. Čo mám s ňou robiť?
@vrabciatko pokial uviedla ze je to bavlna zavadzala a co keby si bola alergicka aky ma nick
@annie13 Má tam 27 pozitívnych hodnotení (jajuska111), ja nechápem prečo ja musím mať takúto smolu. Alebo sú tí ľudia takí slepí?
@jajuska111 pokial ste uviedla ze je to bavlna a nieje to je zavadzanie a pani ma pravo na vratenie plnej sumy aj s postou nezalezi na tom kolko ste ich predala
@vrabciatko šup negatko jej daj
a este nieco nieje pro tak ako ich mohla predat niekolko
@vrabciatko ak uviedla iné zloženie, tak je to zavádzanie a mala by ti vrátiť peniaze, áno... Ale už aj to, že sa ti z toho niečo odlepuje je dôvod na vrátenie - je to vada tovaru a aj preto by to mala zobrať späť... Ak ti nevyjde v ústrety a nedohodnete sa, tak píš hodnotenie, jednoznačne... tebe to, žiaľ, peniažky nevráti, ale pomôžeš ďalším
@vrabciatko AK ti peniaze nevrati, napis hodnotko,plus ju napis na ciernu listinu a ja by som na tvojom mieste kontaktovala aj admina, 20e je dost penazi....ak klamala co sa tyka zlozenia a nenapisala vady- dierka, odparane nalepky, tak jednoznacne ti patria peniazky spat!!! 😠 😠 😠
ahojte....práve som dostala správu na jeden môj inzerát, že či môžem darovať danej osobe a jej synovi veci , hračky, puzle, sladkosti, veci pre bábätko čo práve čakajú, že prišli o dom a že píše od sestry u ktorej práve bývajú a tak podobne.....
dostali ste niekedy niektorá z vás podobnú odpoved na váš inzerát????
ved neviem ako jej odpovedať.......ja som tiež na materskej, mám dve deti a tiež im musím kupovať veci
no neviem ako zareagovať....
dakujem za odpoved

@renka9 kludne si mohla vratit..postu by si neplatila..poslala ti spinave veci, flaky aj ked si vec oprala ostali, cize spätnu postu by platila ona nie ty..pripadne si mohla ziadat, ak by ona suhlasila, vratit urcitu ciastku penazi..mas na to narok