Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@danka9999 nikdy nemozes vediet, ci je to pravda, ale velakrat tu baby pisali, ze dostali takuto prosbu, dokonca to jedna pani robila z viacerych nickov a mailovych adries. Nakoniec sa zistilo, ze penazi ma dost a dokonca si otvara second hand, kde tieto veci predavala.
Ak ma sestra na internet, tak asi bude mat aj nato, aby synovcovi pomohla nemyslis?
@danka9999 vobec na to nereagujte. tolko klamarok, spekulantiek, "zobracucich" je tu, ze to az pekne neni. a mnohe su neni v takej situacii, ze by na to boli odkazane.
@verinka100
@lulana79
@annie13 neviem, adminovi som to nahlásila ešte ráno, len ako IP.Neviem ako inak sa to ešte nahlasuje, lebo sa zatiaľ nikto neozval. Tak čakám, ak sa do večera neozve dávam hodnotko+čiernu listinu.
@stanislavao
@annie13
dakujem....asi na to nebudem radšej veru reagovať a zmažem to....takéto veci sa mi vôbec nepáčia ☹
dnes som dala svoje prvé negat. hodnotenie,,,vyše mesiaca som zvažovala, či ho napíšem ☹
ja som dostala od pani neregistrovanej spravu,ze je s tromi detickami a je na ne sama ci jej nedarujem tricenko cca za 4€,,vy by ste jej verilli? dali by ste jej dake veci a pomohli jej...ako mam verit ci ma neklame?co by ste urobili?
@zuzkahraskovie a keby si jej odporucila, ze by sa prehrabala inzeratmi, ktore su pod slovom darujem?, alebo by si vybrala lacnejsie? Mam pocit, ze tu sa zobru iba drahšie veci
@sisaha ved keby sa pytala na lacejsie ,iste sa dohodnem,ale zrovna chcela take co je nove,neviem...nezda sa mi,ze by bola v takej situacii,ze by musela od niekoho ziadat ....a ked je niekdo v takej situacii ma net???ved aj to treba platit..ci nie? 🙂
tu na bazariku je vela inzeratov na darovanie oblecenia. Ak je niekto vo velkej nudzi, tak si tam urcite nieco vyberie. Mne to skor pripada ako spekulacia, lebo zaujimave je, ze malokedy sa tieto ziadatelky o darovanie ozvu na nejaku lacnejsiu vec
hmm,tak dik za radu..iste ich budem odporucat na veci ktore su na darovanie...papa
@zuzkahraskovie a ešte sa stáva, že z albumu si vyberú len značkové veci... 🙂 🙂
@kocko aha,tak ja si dam teda pozor a nenaletim takym babam..a este k tomu ked niesu registrovane 🙂
@zuzkahraskovie Baby ti dobre poradili, može si kludne vyhľadať "darujem". Keby bola naozaj v núdzi tak
zoberie aj jednoduché veci....a nie nové tričko
@zuzkahraskovie presne tak, zopar stran dozadu to baby rozoberali, ze tiez jednu kocku ziadali o podarovanie novych 15 eurovych rifiel..., ber to tak, ze to su urcite skupiny ludi (nebudem menovat ktore), ktore to maju ako biznis..
@fukylove aale,,,no jedna žena si rezervovala u mňa vec, poslala som číslo účtu, peniaze nikde, potom napísala, že ide poslať a od vtedy sa neozvala,,,ako aj mne sa stane, že nájdem lepšiu, lacnejšiu, inú,,,vec, ale dám vedieť,,,4 správy som jej poslal a nič,,,a je aktívna,,,aspoň strč si ich do riti mi mohla napísať 😠
@vrabciatko daj jej riadne negatko,tak aby udrelo do očí a este raz ju vyzvy na vratenie peňazí. Ak peniaze vráti, negatko môžeš zmierniť, alebo doplniť, že reklamaciu vyriešila k spokojnosti..
kočky už som nanu podala aj trestné oznámenie 😉 valkyriu2
lupinka02111 • Holíč, okres Skalica
POZOR na nu. stale nemam tricko, co som jej 9.5. vyplatila. uz som fakt zufala. nemam ani tricko, ani peniaze.
@stanislavao to tričko puma stale nedorazilo?hlavne že pisala že mala nespravnu adresu a že sa jej to vtatilo späť,niektore sa tu tušim registruju len aby okradali druhe 😠 😠 😠 😠
@lupinka02111 čo je s tym tričkom?????peniaze mate už davno na učte 😠 😠 😠 😠 😠 😠 ,raz ste mali zlu adresu a teraz sa čo deje?nebodaj ste to poslali na zlu poštu??? 😠 😠 😠 😠
@nikolca
vdaka za podporu. nehlasi sa. poraza ma z toho. ale uz ani nechcem jej tricko, lebo uz keby aj prislo, tak sa aj bojim to otvorit, ze co v tom bude.
@stanislavao no sa ti ani nečudujem, 😒 mna by tiež išlo poraziť,ja neviem čo sa to tu v poslednom čase deje 😨 ozaj to tu kopec ludi len využiva na okradanie druhych 😠 😠 😠 a nereaguje vôbec?včera inzeraty aktualizovala takže tu bola 😠 😠 ,ja by som to tričko tiež už nechcela,žiadala by som peniaze nazad 😝
@nikolca ved aj ja som jej dnes napisala, nech mi okamzite vrati peniaze. pisala som uz aj adminovi a martin mi napisal, ze ak sa do pondelka neozve, tak to uz bude riesit on. toto je uz sila. ako co caka, ze to necham tak a necham jej 11e? je uplne sibnuta.

@vrabciatko tak toto je vrchol. to akoze uz 20e neni ani peniaz? ved to je dost velka suma. urcite ziadajte vratit peniaze, ked sa jej tak dobre predavaju, tak nech si ju preda. napiste urcite aj adminovi o tom, ze vas klamala o zlozeni materialu, nech jej to zatrhnu. mozno ak ju "postrasite" adminom a ciernou listinou tak vam peniaze vrati. a aj hodnotenie samozrejme jej potom dajte negativne. ja tiez riesit jedno puma tricko za 10e, co mi neprislo a az ked som dala negatko, tak sa baba zobudila a zacala komunikovat, no ak ani zajtra mi to nepride, tak zas jej napisem "pekny" odkaz.