icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

stanislavao
23. máj 2012

@vrabciatko tak toto je vrchol. to akoze uz 20e neni ani peniaz? ved to je dost velka suma. urcite ziadajte vratit peniaze, ked sa jej tak dobre predavaju, tak nech si ju preda. napiste urcite aj adminovi o tom, ze vas klamala o zlozeni materialu, nech jej to zatrhnu. mozno ak ju "postrasite" adminom a ciernou listinou tak vam peniaze vrati. a aj hodnotenie samozrejme jej potom dajte negativne. ja tiez riesit jedno puma tricko za 10e, co mi neprislo a az ked som dala negatko, tak sa baba zobudila a zacala komunikovat, no ak ani zajtra mi to nepride, tak zas jej napisem "pekny" odkaz.

darinka17
23. máj 2012

@danka9999 mne prišlo presne to isté od neregistrovanej osoby... ja tomu akosi neverim,takže to ani neriešim a hned som to vymazala

verinka100
23. máj 2012

@danka9999 nikdy nemozes vediet, ci je to pravda, ale velakrat tu baby pisali, ze dostali takuto prosbu, dokonca to jedna pani robila z viacerych nickov a mailovych adries. Nakoniec sa zistilo, ze penazi ma dost a dokonca si otvara second hand, kde tieto veci predavala.
Ak ma sestra na internet, tak asi bude mat aj nato, aby synovcovi pomohla nemyslis?

stanislavao
23. máj 2012

@danka9999 vobec na to nereagujte. tolko klamarok, spekulantiek, "zobracucich" je tu, ze to az pekne neni. a mnohe su neni v takej situacii, ze by na to boli odkazane.

annie13
23. máj 2012

@danka9999 casto sa to tu opakuje a zaujimave ze rovnaky scenar ze su u sestry atd ignorovat

vrabciatko
23. máj 2012

@verinka100
@lulana79
@annie13 neviem, adminovi som to nahlásila ešte ráno, len ako IP.Neviem ako inak sa to ešte nahlasuje, lebo sa zatiaľ nikto neozval. Tak čakám, ak sa do večera neozve dávam hodnotko+čiernu listinu.

danka9999
23. máj 2012

@stanislavao
@annie13
dakujem....asi na to nebudem radšej veru reagovať a zmažem to....takéto veci sa mi vôbec nepáčia ☹

graceful9
23. máj 2012

dnes som dala svoje prvé negat. hodnotenie,,,vyše mesiaca som zvažovala, či ho napíšem ☹

zuzkahraskovie
23. máj 2012

ja som dostala od pani neregistrovanej spravu,ze je s tromi detickami a je na ne sama ci jej nedarujem tricenko cca za 4€,,vy by ste jej verilli? dali by ste jej dake veci a pomohli jej...ako mam verit ci ma neklame?co by ste urobili?

sisaha
23. máj 2012

@zuzkahraskovie a keby si jej odporucila, ze by sa prehrabala inzeratmi, ktore su pod slovom darujem?, alebo by si vybrala lacnejsie? Mam pocit, ze tu sa zobru iba drahšie veci

zuzkahraskovie
23. máj 2012

@sisaha ved keby sa pytala na lacejsie ,iste sa dohodnem,ale zrovna chcela take co je nove,neviem...nezda sa mi,ze by bola v takej situacii,ze by musela od niekoho ziadat ....a ked je niekdo v takej situacii ma net???ved aj to treba platit..ci nie? 🙂

pietra
23. máj 2012

tu na bazariku je vela inzeratov na darovanie oblecenia. Ak je niekto vo velkej nudzi, tak si tam urcite nieco vyberie. Mne to skor pripada ako spekulacia, lebo zaujimave je, ze malokedy sa tieto ziadatelky o darovanie ozvu na nejaku lacnejsiu vec

zuzkahraskovie
23. máj 2012

hmm,tak dik za radu..iste ich budem odporucat na veci ktore su na darovanie...papa

kocko
23. máj 2012

@zuzkahraskovie a ešte sa stáva, že z albumu si vyberú len značkové veci... 🙂 🙂

zuzkahraskovie
23. máj 2012

@kocko aha,tak ja si dam teda pozor a nenaletim takym babam..a este k tomu ked niesu registrovane 🙂

kocko
23. máj 2012

@zuzkahraskovie Baby ti dobre poradili, može si kludne vyhľadať "darujem". Keby bola naozaj v núdzi tak
zoberie aj jednoduché veci....a nie nové tričko

sisaha
23. máj 2012

@zuzkahraskovie presne tak, zopar stran dozadu to baby rozoberali, ze tiez jednu kocku ziadali o podarovanie novych 15 eurovych rifiel..., ber to tak, ze to su urcite skupiny ludi (nebudem menovat ktore), ktore to maju ako biznis..

fukylove
23. máj 2012

@graceful9 a co sa stalo? ak si pisala skor - tak som asi nezachytila 😉

graceful9
23. máj 2012

@fukylove aale,,,no jedna žena si rezervovala u mňa vec, poslala som číslo účtu, peniaze nikde, potom napísala, že ide poslať a od vtedy sa neozvala,,,ako aj mne sa stane, že nájdem lepšiu, lacnejšiu, inú,,,vec, ale dám vedieť,,,4 správy som jej poslal a nič,,,a je aktívna,,,aspoň strč si ich do riti mi mohla napísať 😠

sisaha
23. máj 2012

@vrabciatko daj jej riadne negatko,tak aby udrelo do očí a este raz ju vyzvy na vratenie peňazí. Ak peniaze vráti, negatko môžeš zmierniť, alebo doplniť, že reklamaciu vyriešila k spokojnosti..

luly3
23. máj 2012

kočky už som nanu podala aj trestné oznámenie 😉 valkyriu2

fukylove
23. máj 2012

@graceful9 -- toto sa tu bohuzial stava pravidelne, mna uz take veci nedokazu rozhadzat 😉

graceful9
23. máj 2012

@fukylove veď hej, ale predtým mala len pozit. hodnotenia, ale dnes som našla aj negat. tak som pridala aj ja, keď vidím, že sa to nestalo len raz,,,ale toto nie je nejaká katastrofa, dejú sa j horšie veci 😀

stanislavao
24. máj 2012

lupinka02111 • Holíč, okres Skalica
POZOR na nu. stale nemam tricko, co som jej 9.5. vyplatila. uz som fakt zufala. nemam ani tricko, ani peniaze.

nikolca
24. máj 2012

@stanislavao to tričko puma stale nedorazilo?hlavne že pisala že mala nespravnu adresu a že sa jej to vtatilo späť,niektore sa tu tušim registruju len aby okradali druhe 😠 😠 😠 😠
@lupinka02111 čo je s tym tričkom?????peniaze mate už davno na učte 😠 😠 😠 😠 😠 😠 ,raz ste mali zlu adresu a teraz sa čo deje?nebodaj ste to poslali na zlu poštu??? 😠 😠 😠 😠

nadhera
24. máj 2012

@nikolca Pumu zobrala zla postarka 😉

nikolca
24. máj 2012

@nadhera no veruuuu 😔

stanislavao
24. máj 2012

@nikolca
vdaka za podporu. nehlasi sa. poraza ma z toho. ale uz ani nechcem jej tricko, lebo uz keby aj prislo, tak sa aj bojim to otvorit, ze co v tom bude.

nikolca
24. máj 2012

@stanislavao no sa ti ani nečudujem, 😒 mna by tiež išlo poraziť,ja neviem čo sa to tu v poslednom čase deje 😨 ozaj to tu kopec ludi len využiva na okradanie druhych 😠 😠 😠 a nereaguje vôbec?včera inzeraty aktualizovala takže tu bola 😠 😠 ,ja by som to tričko tiež už nechcela,žiadala by som peniaze nazad 😝

stanislavao
24. máj 2012

@nikolca ved aj ja som jej dnes napisala, nech mi okamzite vrati peniaze. pisala som uz aj adminovi a martin mi napisal, ze ak sa do pondelka neozve, tak to uz bude riesit on. toto je uz sila. ako co caka, ze to necham tak a necham jej 11e? je uplne sibnuta.