Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@zuzkahraskovie už viac krat som tu videla že darujem za cenu poštovneho,to je ok,ale poštovne 5 euro?ved ja som posielala korčuliarsku sadu a poštovne bolo 2,50 🙂 😉
@bibina25 to si aj ja mysli,mne vcera jedna babena potvrdila,ze kupuje topany a bola registrovana a dnes pisala,ze uz ich nechce a ja som to uz mala zabalene ☹ .. tak ak sa mi viac zaujemkýn ozve na jeden inzerat ,tak ja predavam tej a aj ju uprednostnim ak ma vazdy zaujem tak reaguje rychlo a jasne napise ci chce alebo nie.....
@zuzkahraskovie vdaka za podporu, konecne niekto, kto ma rovnake skusenosti ako ja
@bodka13 este som veci nedarovala,ale ak by som sa tak aj rozhodla tak by som poslala obycajnym postovnym a tych par centov by ma ozaj nezabilo ak by som chcela darovat...ale 5€ to mozno posiela kurierskov sluzbou 😀 😀 😀
@bibina25 pokial mate pisane že pokial sa neozvete do dalšieho dna davate negatko,pani sa vam ozvala 😉 i napriek tomu ste negatko dala,chyba nastala na vašej strane,treba predať prvej zaujemkyni a nie robiť rozdiely 😒 ,ja som raz predala čižmy neregistrovanej,hned v ten den sa mi na ne ozvala registrovana,tak som jej napisala že som ichprave predala tak mi napisala že aby som ich predala jej že mi za ne zaplati viac 😕 no ani toto nebol dôvod aby som jej ich predala 🙂 😉
Ako tak citam musim napisat ze mne sa skor stava ze ked tu aj nieco najdem bud neodpise alebo to uz nema.
@bibina25 😕 😕 😕
@bibina25 a co maju moje podmienky spolocne s vasou temou???, to co riesite???? nechape 😕 ..
@zuzkahraskovie len to, ze neviete poriadne zostylizovat jedinu vetu vo svojich podmienkach a idete hodnotit bazarik inych
@alusha suhlasim ,ale neriesim 🙂 🙂 🙂 niekomu unika podstata veci...ja si stanovim podmienky ake ja chcem a nie take ako sa druhym hodia 😀 😀 😀 ...kdo nerozumie nech necita 😝
@bibina25 a dokonca sama mate v hodnopteni,že ste si tovar rezervovala 5 dni,pisali že idete robiť prevod,peniaze neposlali 😕,vy ste registrovana a žial ste zavadzali,myslim že s tou spolahlivosťou či už registrovane alebo registrovane je to tak 50 na 50 😔 ,pridete mi strašne špekulativna už len ked pišete že pokial predavajuca predava elektronicku vec tak si ma zkontrolovať funkčnosť lebo že too je štvrta vec ktoru idete vraciať 😉 prajem pekny dnik 😉
@bibina25 ja nehodnotim vas bazarik asi sme si nerozumeli..... 🙂
Baby, prosím Vás dali by ste hodnotenie osobe, ktorá si najprv u Vás objedná tovar, napíše, že či peniaze môže poslať aj poštou...ja čakám ako blbec celý týždeň, nakoniec sa jej ozvem ja ,či vôbec má ešte o to záujem, a ona na to citujem :" no tak podajte ďalej". ... Ja si osobne myslím, že ak napíšem predavajúcej mám o to záujem, tak o to záujem v skutočnosti mám a nenaťahujem predavajúcu, a ak nie tak sa ospravedlním, že už ten záujem nemám. Čo ak mám nahodenú vec aj v iných bazárikoch a tam sa mi tiež ozvú, ja im napíšem, že už je záujem.... prídem predsa o kupujúcu, je to nefér nie?
@sisaha hodnotenie sa dava za zrealizovany obchod,no u mna si kupujuca rezervovala tovar od 16-teho aprila s tym že 17-teho maja spravi prevod,no do dnes platba nikde,ani mesačna rezervacia nie je dôvod na hodnotenie?ved zbytočne blokuje inych zaujemcov,ved to nie je že by si po dvoch dnoch kupu rozmyslela 😒,zbytočne som mala taku dlhu dobu inzerat pozastaveny
tak baby mam prvu negativnu skusenost s bazarom. predavajuca predavala detske rifle Next, kde v inzerate bolo uvedene ze su nenosene, len oprate a 100% stav... a dnes mi prisli a proste vidno, ze su nosene, vyprate a dnu co je ta latkova podsivka su zmolkave, aj take trosku z modrej farby osuchane... neslo mi o znacku, islo o to, ze sa mi velmi pacili a na fotke vyzerali ako nove. tak som jej napisala, ci to myslela vazne, ze su nenosene, zatial neodpisala. mrzi ma to, lebo bola velmi mila, robila som u nej dost vysoku objednavku, s ostatnymi vecami som bola spokojna, aj daco navyse pribalila...
@bibina25 mne tiež raz pisala kupujuca na pyžamko,mam to v hodnoteni v zatvorke sovičkove pyžamko,pisala ako neregistrovana a naraz po mesiaci mi pridala hodnotenie ako registrovana s niekolkymi hodnoteniami,tiež som nechapala prečo reaguje na inzeraty ako neregistrovana 🙂 😉 a ona piše viacerym ako neregistrovana lebo sem tam som ju zazrela ked som čitala hodnotenie a tiež bolo v zatvorke čo kupovala 🙂 😉

@zuzkahraskovie väčšinou sa daruje za poštovné 😉