icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

bodka13
25. máj 2012

@zuzkahraskovie väčšinou sa daruje za poštovné 😉

nikolca
25. máj 2012

@zuzkahraskovie už viac krat som tu videla že darujem za cenu poštovneho,to je ok,ale poštovne 5 euro?ved ja som posielala korčuliarsku sadu a poštovne bolo 2,50 🙂 😉

bibina25
25. máj 2012

@bodka13 mne je to jedno, mna nikto nezainteresovany nebude posudzovat a urazat sa nenecham

bodka13
25. máj 2012

@bibina25 nemúžem potvrdiť,že všetky neregistrované sú zlé...mám s nimi dobré,rovnaké skúsenosti ako s registrovanými ....a predávam vždy prvému záujemcovi 😉

bodka13
25. máj 2012

@bibina25 nemalo by ti to byť jedno...téma neslúži na vybavovanie si účtov medzi vami dvomi formou hádky 😉

bibina25
25. máj 2012

@bodka13 aj ja som predala prvej zaujemkyni (bolo ich cca 6) a len 2 boli seriozne, keby som cakala, kym vsetky odpisu, tak sa nedockam

bibina25
25. máj 2012

@nikolca a zjavne predavam dost lacno, ked sa ta habajka o tovar tak strasne bije, či?

zuzkahraskovie
25. máj 2012

@bibina25 to si aj ja mysli,mne vcera jedna babena potvrdila,ze kupuje topany a bola registrovana a dnes pisala,ze uz ich nechce a ja som to uz mala zabalene ☹ .. tak ak sa mi viac zaujemkýn ozve na jeden inzerat ,tak ja predavam tej a aj ju uprednostnim ak ma vazdy zaujem tak reaguje rychlo a jasne napise ci chce alebo nie.....

bibina25
25. máj 2012

@zuzkahraskovie vdaka za podporu, konecne niekto, kto ma rovnake skusenosti ako ja

zuzkahraskovie
25. máj 2012

@bodka13 este som veci nedarovala,ale ak by som sa tak aj rozhodla tak by som poslala obycajnym postovnym a tych par centov by ma ozaj nezabilo ak by som chcela darovat...ale 5€ to mozno posiela kurierskov sluzbou 😀 😀 😀

nikolca
25. máj 2012

@bibina25 pokial mate pisane že pokial sa neozvete do dalšieho dna davate negatko,pani sa vam ozvala 😉 i napriek tomu ste negatko dala,chyba nastala na vašej strane,treba predať prvej zaujemkyni a nie robiť rozdiely 😒 ,ja som raz predala čižmy neregistrovanej,hned v ten den sa mi na ne ozvala registrovana,tak som jej napisala že som ichprave predala tak mi napisala že aby som ich predala jej že mi za ne zaplati viac 😕 no ani toto nebol dôvod aby som jej ich predala 🙂 😉

nana776
25. máj 2012

Ako tak citam musim napisat ze mne sa skor stava ze ked tu aj nieco najdem bud neodpise alebo to uz nema.

bibina25
Odpoveď bola odstránená
verinka100
25. máj 2012

@bibina25 😕 😕 😕

zuzkahraskovie
25. máj 2012

@bibina25 a co maju moje podmienky spolocne s vasou temou???, to co riesite???? nechape 😕 ..

bibina25
25. máj 2012

@zuzkahraskovie len to, ze neviete poriadne zostylizovat jedinu vetu vo svojich podmienkach a idete hodnotit bazarik inych

alusha
25. máj 2012

@bibina25 niekto sa vas tu zastane a vy ho idete rozoberat a riesit jeho podmienky predaja?? Myslim, ze to sem nepatri...

zuzkahraskovie
25. máj 2012

@alusha suhlasim ,ale neriesim 🙂 🙂 🙂 niekomu unika podstata veci...ja si stanovim podmienky ake ja chcem a nie take ako sa druhym hodia 😀 😀 😀 ...kdo nerozumie nech necita 😝

nikolca
25. máj 2012

@bibina25 a dokonca sama mate v hodnopteni,že ste si tovar rezervovala 5 dni,pisali že idete robiť prevod,peniaze neposlali 😕,vy ste registrovana a žial ste zavadzali,myslim že s tou spolahlivosťou či už registrovane alebo registrovane je to tak 50 na 50 😔 ,pridete mi strašne špekulativna už len ked pišete že pokial predavajuca predava elektronicku vec tak si ma zkontrolovať funkčnosť lebo že too je štvrta vec ktoru idete vraciať 😉 prajem pekny dnik 😉

zuzkahraskovie
25. máj 2012

@bibina25 ja nehodnotim vas bazarik asi sme si nerozumeli..... 🙂

martaa4s
25. máj 2012

Baby, prosím Vás dali by ste hodnotenie osobe, ktorá si najprv u Vás objedná tovar, napíše, že či peniaze môže poslať aj poštou...ja čakám ako blbec celý týždeň, nakoniec sa jej ozvem ja ,či vôbec má ešte o to záujem, a ona na to citujem :" no tak podajte ďalej". ... Ja si osobne myslím, že ak napíšem predavajúcej mám o to záujem, tak o to záujem v skutočnosti mám a nenaťahujem predavajúcu, a ak nie tak sa ospravedlním, že už ten záujem nemám. Čo ak mám nahodenú vec aj v iných bazárikoch a tam sa mi tiež ozvú, ja im napíšem, že už je záujem.... prídem predsa o kupujúcu, je to nefér nie?

sisaha
25. máj 2012

@martaa4s je to nefér, ale hodnotenia su len za zrealizovane obchody. Ty si môžeš akurat o nej pomyslieť svoje..

nikolca
25. máj 2012

@sisaha hodnotenie sa dava za zrealizovany obchod,no u mna si kupujuca rezervovala tovar od 16-teho aprila s tym že 17-teho maja spravi prevod,no do dnes platba nikde,ani mesačna rezervacia nie je dôvod na hodnotenie?ved zbytočne blokuje inych zaujemcov,ved to nie je že by si po dvoch dnoch kupu rozmyslela 😒,zbytočne som mala taku dlhu dobu inzerat pozastaveny

huxy
25. máj 2012

@bibina25 určite je to len a len vaša vec,komu niečo predáte.len vážne nechápem,či je potrebné klamať v reakcii na hodnotenie,kde píšete,že ste s danou pani nekomunikovali a jej nick ani nepoznáte.nie je to fér.

bibina25
25. máj 2012

@huxy ale ja som nevdela, ze je to ta ista osoba, na inzerat reagovala ako neregistrovana a zrazu bum hodnotenie, to sa nerobi, ked ma profil, nech reaguje z neho, preco sa niekto skryva, nechapem 😀 😀 😀

huxy
25. máj 2012

@bibina25 to netuším,prečo písala skôr ako neregistrovaná.možno chcela práve skúsiť,či sa ako k neregistrovanej zachováte fér a nebudete ju odsudzovať predčasne len kvôli tomu,že nie je registrovaná 🙂

simik22
25. máj 2012

tak baby mam prvu negativnu skusenost s bazarom. predavajuca predavala detske rifle Next, kde v inzerate bolo uvedene ze su nenosene, len oprate a 100% stav... a dnes mi prisli a proste vidno, ze su nosene, vyprate a dnu co je ta latkova podsivka su zmolkave, aj take trosku z modrej farby osuchane... neslo mi o znacku, islo o to, ze sa mi velmi pacili a na fotke vyzerali ako nove. tak som jej napisala, ci to myslela vazne, ze su nenosene, zatial neodpisala. mrzi ma to, lebo bola velmi mila, robila som u nej dost vysoku objednavku, s ostatnymi vecami som bola spokojna, aj daco navyse pribalila...

bibina25
25. máj 2012

@huxy preboha, sa spamatajte, zeby mna niekto skusal, ci predam tej alebo tej? ved toi je na hlavu, co ste teraz napisali, to ste asi mysleli zo zartu 😀 😀 😀 😀 😀

bibina25
25. máj 2012

@simik22 tak prisaj foto nech vidime, ako to vyzera, ked to prislo

nikolca
25. máj 2012

@bibina25 mne tiež raz pisala kupujuca na pyžamko,mam to v hodnoteni v zatvorke sovičkove pyžamko,pisala ako neregistrovana a naraz po mesiaci mi pridala hodnotenie ako registrovana s niekolkymi hodnoteniami,tiež som nechapala prečo reaguje na inzeraty ako neregistrovana 🙂 😉 a ona piše viacerym ako neregistrovana lebo sem tam som ju zazrela ked som čitala hodnotenie a tiež bolo v zatvorke čo kupovala 🙂 😉