Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@vrabciatko ahoj, ako to pokracuje?Admin sa ti uz ozval? Alebo ta pani? Ktoremu adminovi si pisala? Najlepsie myslim reaguje martinjansen alebo hirjak
@verinka100 neozval sa nikto 😠 písala som hirjakovi a nič ☹
@verinka100 keď chcem písať martinjansen cez IP vyhadzuje mi že neexistuje
@vrabciatko martinjasen, nie martinjansen
@kvojtanikova ďakujem 🙂
@vrabciatko som sa pomýlila, ma to byt martinjasen🙂 ako pozeram tuto temu, tak ocividne maju kopec prace a chce to troska cas kym odpisu. Verim, ze sa ti coskoro nejaky admin ozve.
prave som dostala negatko od osoby, s ktorou som vobec nekomunikovala, chapate to?????? habajka, nepoznate ju niektora?
@annie13 asi bola pred tym neregistrovana sasa.darilkova@gmail.com - Sasa Habajova, pytala sa otazky k tovaru, pytala c. uctu, aj som odpisala, ale ked nereagovala, tovar som posunula registrovanej zaujemkyni. Nic v zlom, ale neregistrovane len otravuju a malokedy nieco kupia ked mala nick, preco ma neoslovila ako registrovana. Ja uz nemam slov. 😠 😠 😠
@trnka77 suhlasim len malo kto si to chce v IP aj vysvetlit..su aj take co postu ignoruju...a tu sa rozculuju...no kazda zla skusenost je skusenost....v kazdom pripade si treba davat pozor 🙂 a nespoliehat sa iba na doveru...
@nikolca Tak to je sila, Vam poviem. Prislo tricko Puma. V zivote som nic horsie nevidela. Ziadne visacky, zlozenie materialu samy polyester. total male, ze nie ma manzela, ale mozno tak na mna, alebo nieco medzi tym. postovne som uhradila 1e a ona mi to poslala obycajne. a to mi dala akoze zlavu na postovnom. horoooooor.
@stanislavao fíha.a písala si predávajúcej?ako zareagovala?
@stanislavao tak by som jej to vratila späť,asi nebolo hodne tolkych penazi,ja by som ho nosiť nemohla,na polyster som alergicka,a ta velkosť bola na štitku m? 😒
@huxy predavajuca nereaguje nijako. uz jej pisem tyzden za to, ze mi tricko neprislo, ved som ho platila 9.5. a teraz som jej pisala, nech mi okamzite vrati peniaze, lebo toto je fakt sila. ako moze mat na toto zaludok. akoze su napodobeniny, ale take, ze so ani neviete, ale toto? hadam za 2e to niekde u cinana nakupila - fakt otras. poraza ma uz z nej. ale istotne si tu viac "nepinkne", lebo hadam to moje hodnotko odradi dalsie kupujuce od toho, aby sa s nou zapodievali. toto je ona: BABY, POZOR NA NU
lupinka02111 • Holíč, okres Skalica
@nikolca ta velkost ani na sirku a ani na dlku nesedi na M. to je take mensie S a ked ho chytite, tak na sirku bude razom aj XL. No otrasny material, fakt. to majlacnejsie u cinana co chytite do ruky, tak to je takato kvalita. po 2e to je u cinanov. poraza ma. som jej pisala, ze okamzite jej to posielam, nech to ani nevidim, lebo to je nieco priserne a nech mi vrati peniaze.
@stanislavao tak to fakt,aby sa človek bál nakupovať.snáď po zlom hodnotku sa spamätá.ak nie,tak aspoň ostatné maminky si budú dávať pozor
@nikolca tak treba slovo DARUJEM aj definovat aby nedoslo k nedorozumeniam,ale mne by sa to tiez nepacilo takto zavadzat....ked darujem tak veci poslem na svoje naklady ci nie?? 😀 ..