icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

bonaquaba
Odpoveď bola odstránená
kvojtanikova
Odpoveď bola odstránená
verinka100
24. máj 2012

@vrabciatko ahoj, ako to pokracuje?Admin sa ti uz ozval? Alebo ta pani? Ktoremu adminovi si pisala? Najlepsie myslim reaguje martinjansen alebo hirjak

vrabciatko
24. máj 2012

@verinka100 neozval sa nikto 😠 písala som hirjakovi a nič ☹

vrabciatko
24. máj 2012

@verinka100 keď chcem písať martinjansen cez IP vyhadzuje mi že neexistuje

kvojtanikova
24. máj 2012

@vrabciatko martinjasen, nie martinjansen

vrabciatko
24. máj 2012

@kvojtanikova ďakujem 🙂

verinka100
24. máj 2012

@vrabciatko som sa pomýlila, ma to byt martinjasen🙂 ako pozeram tuto temu, tak ocividne maju kopec prace a chce to troska cas kym odpisu. Verim, ze sa ti coskoro nejaky admin ozve.

bibina25
24. máj 2012

prave som dostala negatko od osoby, s ktorou som vobec nekomunikovala, chapate to?????? habajka, nepoznate ju niektora?

annie13
24. máj 2012

@bibina25 napis jej ze o co ide? toto je uz fakt sila tu

annie13
24. máj 2012

@bibina25 a nemala si nejake problemy s neregistrovanou ? a zaregistrovala sa

bibina25
24. máj 2012

@annie13 asi bola pred tym neregistrovana sasa.darilkova@gmail.com - Sasa Habajova, pytala sa otazky k tovaru, pytala c. uctu, aj som odpisala, ale ked nereagovala, tovar som posunula registrovanej zaujemkyni. Nic v zlom, ale neregistrovane len otravuju a malokedy nieco kupia ked mala nick, preco ma neoslovila ako registrovana. Ja uz nemam slov. 😠 😠 😠

annie13
24. máj 2012

@bibina25 i tak neozyvala sa tak ti nemala co dat negatko, nic si jej nepredala napis adminovi odstrani ti ho

annie13
24. máj 2012

@habajka negatka su za uskutocneny obchod nieje to tu len na paradu

trnka77
24. máj 2012

@bibina25 aj vy ste jej dali negatko?????myslím,že by ste si to mali vydiskutovať s chladnou hlavou v IP 🙂 @habajka

zuzkahraskovie
25. máj 2012

@trnka77 suhlasim len malo kto si to chce v IP aj vysvetlit..su aj take co postu ignoruju...a tu sa rozculuju...no kazda zla skusenost je skusenost....v kazdom pripade si treba davat pozor 🙂 a nespoliehat sa iba na doveru...

stanislavao
25. máj 2012

@nikolca Tak to je sila, Vam poviem. Prislo tricko Puma. V zivote som nic horsie nevidela. Ziadne visacky, zlozenie materialu samy polyester. total male, ze nie ma manzela, ale mozno tak na mna, alebo nieco medzi tym. postovne som uhradila 1e a ona mi to poslala obycajne. a to mi dala akoze zlavu na postovnom. horoooooor.

huxy
25. máj 2012

@stanislavao fíha.a písala si predávajúcej?ako zareagovala?

nikolca
25. máj 2012

@stanislavao tak by som jej to vratila späť,asi nebolo hodne tolkych penazi,ja by som ho nosiť nemohla,na polyster som alergicka,a ta velkosť bola na štitku m? 😒

stanislavao
25. máj 2012

@huxy predavajuca nereaguje nijako. uz jej pisem tyzden za to, ze mi tricko neprislo, ved som ho platila 9.5. a teraz som jej pisala, nech mi okamzite vrati peniaze, lebo toto je fakt sila. ako moze mat na toto zaludok. akoze su napodobeniny, ale take, ze so ani neviete, ale toto? hadam za 2e to niekde u cinana nakupila - fakt otras. poraza ma uz z nej. ale istotne si tu viac "nepinkne", lebo hadam to moje hodnotko odradi dalsie kupujuce od toho, aby sa s nou zapodievali. toto je ona: BABY, POZOR NA NU
lupinka02111 • Holíč, okres Skalica

stanislavao
25. máj 2012

@nikolca ta velkost ani na sirku a ani na dlku nesedi na M. to je take mensie S a ked ho chytite, tak na sirku bude razom aj XL. No otrasny material, fakt. to majlacnejsie u cinana co chytite do ruky, tak to je takato kvalita. po 2e to je u cinanov. poraza ma. som jej pisala, ze okamzite jej to posielam, nech to ani nevidim, lebo to je nieco priserne a nech mi vrati peniaze.

huxy
25. máj 2012

@stanislavao tak to fakt,aby sa človek bál nakupovať.snáď po zlom hodnotku sa spamätá.ak nie,tak aspoň ostatné maminky si budú dávať pozor

habajka
Odpoveď bola odstránená
bibina25
25. máj 2012

@habajka je to len a len moja vec, komu tovar predam, uprednostnila som registrovanu mamicku, lebo s neregistrovanymi mam zle skusenosti, co mi mnohe ine maminy potvrdia. 😝

nikolca
25. máj 2012

@bibina25 tu človek nevie ani ktorej strane veriť,jedna napiše tak,druha tak 😒 no pozrela som vašu ponuku darujete 7 svetrikov za poštovne 5 euro!!!!!!!čo je toto za darovanie ved na tom ešte aj zarobite 😠 😠 ,tak toto je neskutočne draheeee poštovnee 😠 😠

bibina25
25. máj 2012

@nikolca nikto Vas nenuti kupovat moje veci, este raz opakujem, je to moj bazar a ja rozhodnem co, komu a za kolko predam. 😝 😝 😝

nikolca
25. máj 2012

@bibina25 tak prečo ste pisala že sa vam neozyvala,nie každemu sa da reagovať do minuty,a pokial mate že čakate do 24 hodin,tak ste mali predať prvemu zaujemcovi,ja mam tiež sem tam zle skusenosti z neregistrovanymi,ale nikdy nikoho neuprednostnujem 🙂 😉

zuzkahraskovie
25. máj 2012

@nikolca tak treba slovo DARUJEM aj definovat aby nedoslo k nedorozumeniam,ale mne by sa to tiez nepacilo takto zavadzat....ked darujem tak veci poslem na svoje naklady ci nie?? 😀 ..

bibina25
25. máj 2012

@nikolca a Vy mate v hodnoteniach, ze predavate spinave veci, tak ja by som na oplatku neverila Vam 😝 😝 😝

bodka13
25. máj 2012

@nikolca
@bibina25 toto si riešte cez IP ...vymažú vám príspevky 😉