icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

traktor
2. sep 2011

to mas ako s akciami..jeden den kupis tricko za 10 eur, na druhy den ma obchod akciu a tricko stoji 3 eura..pôjdes sa vadit, ze aj ty chces za tu nizsiu sumu?..nie..nikto ta to nenutil kupit, bolo to tvoje rozhodnutie, sama si tu sumu dala..a ak je niekto sikovny a preda to za ovela vyssiu sumu a ak sa najde niekto, kto mu tu vyssiu sumu da, tak je to uz ich vec..

estterka
2. sep 2011

@gabika7706 ale mne sa to nezda byt take negatko,napisala sop,len co urobila,vsak nech si to precita kazdy a potom sa rozhodne. aj toto patri k skusenostiam. ja by som bola rada,keby viem o nejakom tovare aj taketo info.

beruska.zuzanka
2. sep 2011

baby, pozrela som to a tá šatka nová stojí na sk 59,90... 😝

http://www.lelaeshop.sk/lelaeshop/eshop/30-1-Ba...

beruska.zuzanka
2. sep 2011

akurát, že ona v inzeráte píše, že meria 5m a všade som našla len tú 2x0,7
@estterka koľko meria v skutočnosti?? 😕

beruska.zuzanka
2. sep 2011

aha, našla som aj tú 5m dlhú a tá je ešte drahšia na sk...

http://www.lelaeshop.sk/lelaeshop/eshop/30-1-Ba...

estterka
2. sep 2011

@beruska.zuzanka ja som kupovala na gran canarii.meria 5 m.

beruska.zuzanka
2. sep 2011

@estterka podľa mňa presondovala koľko také niečo stojí u nás a dala si cenu podľa toho... 😝 inak neviem, ako k tomu prišla :-P

stvura
Odpoveď bola odstránená
jarunka111
2. sep 2011

@stvura bože, to už sa nedá nakupovať ani u tých, čo majú dobré hodnotenia! ☹ A ktorá že to je?

beruska.zuzanka
2. sep 2011

@stvura super.... 😀 😝

sofokleska
2. sep 2011

@stvura napiš jej to do hodnotka ako klame....,nech si ostatne baby davaju pozor

sofokleska
2. sep 2011

@traktor ani nehovor...ja som si od kamošky dala kupiť jedny topanočky bo u nich bola akcia za 3,50eura neskutočne pohodlne. A minule som ich objavila aj tu na MK, ale za 10 eur... ☹

traktor
2. sep 2011

@sofokleska jasne..je to tak..my sme teraz kupili malemu traktor s vleckou..ved ako inak 😀 , v tescu na akcii za skoro 35 eur..ked pozriem bazar, tak su uplne tie iste od 50 do 60 eur...ale..nie kazdy ich na tu aukciu mohol kupit, bezne fakt tolko stoja..ja som rada, ze ho mame za taku cenu..ostatne neriesim.ak ho predaju, nech..ja vzdy ked nieco idem kupit cez bazar, tak dlho pozeram, porovnavam ceny kym kupim..lebo tie ceny sa nenormalne líšia..a zas..viem kolko som ochotna za nieco dat..

ewana73
2. sep 2011

ja tiez napisem taku skusenost,dala som do inej temy o bonusovej knizke z DMka,ze darujem volne kuponiky a ozvali sa mi maminky na zlavu na nutrilon.ked som napisala,ze poslem za postovne,viac sa neozvali 😲 . maminka,kt. som nakoniec za postovne kuponik poslala ani sa "neobtazovala" spätne napisat,ci dosiel a ani len dakujem.. nuz v ramci prechadzky s malym nemam problem zajst na postu ale aj tak,moj cas,moja ochota a odozva ziadna .. 🤐

fialkaa
2. sep 2011

ahojte kocky, mne sa stala tiez divna vec, neriesila som to s predavajucou, islo to do stratena, ale stale nad tym rozmyslam. nebudem dotycnu menovat. tak schvalne, co si o tom myslite. nasla som super bundicku pre maleho, za super cenu, hned som zareagovala, nechala som si ju pomerat. dostala som odpoved a pytala som si udaje k platbe, poslala som adresu. chvilu trvalo, kym mi predavajuca poslala cislo uctu. nesurila som to, ved boli prazdniny, cakala som a chodila som tu budnicku obzerat, lebo som sa na nu hrozne tesila. iba nahodou som si vsimla, ze fotky, ktore zverejnila k inzeratu, nie su jej. bol tam nick inej baby z ceskeho MMB. v tom jej inzerat stopol admin. na to mi mamicka napisala, ci este tu bundicku chcem, lebo ma ineho zaujemcu (ked uz bol inzerat stopnuty). odpovedala som, ze chcem, ale chcem od nej najprv real foto. ziadne neposlala, bundicku uz nepredava. neviem, co si mam o tom mysliet, je to podozrive aj kvoli tej noizkej cene, ale zase maminka tam mala same dobre hodnotenia. ja som z toho potom vycuvala, uz som jej nepisala, bala som sa, ze pridem o prachy, ak jej ich poslem, pretoze uz som nemala istotu, ze tu vec naozaj ma. sorry, ze tak vela vypisujem, len tym chcem povedat, kukajte na fotky, ci nie su odniekal prevzate.

danielaj
2. sep 2011

@ewana73 nie si sama, 😠 ja tiež bežne posúvam DM kupóny, ktoré nevyužijem za poštovné, je mi ich ľúto vyhodiť, keď ich iná mamina využije, tiež si jedna mamička u mňa navyberala kopec kupónov, no zľavy spolu vyšli viac ako 30 Euro, ja som poslala, aj som jej po pár dňoch písala, či prišli, ale ticho, proste nič, mohla aspoň bé napísať, veď kopec peňazí ušetrila ☹ u nás nemáme poštu, chodím do vedľajšej dediny, mám to od ruky, ale šla som a ona zostala ticho, tak neviem, či jej nakoniec prišli alebo nie, ale asi áno, inak by sa určite ozvala ☹

andilka
2. sep 2011

a
@ikke neviem ci utocila prva kupujuca, ale ani predavajuca nebola velmi mila, mohla pockat aspon jeden den a potom ziadat o odpoved. moj nazor 🙂

bodka13
2. sep 2011

@andilka útok kupujúcej je v tejto odpovedi ,dovtedy to bolo slušné -hoci predávajúca mohla vyčkať do druhého dňa 😉
" Ja - Dnes o 11:56
no dovolte nesedím cele dni za PC ,ked sa nudíte doma a trčíte cele dni za PC to je vas problém ,ale ja mam okrem ineho aj ine povinnosti staram sa o rodinu a aj pracujem ....a co sa týka tých gumacikov tak si ich budem prosit ...poslite udaje k platbe "

...stačilo aby to kupujúca jemnejšie napísala a obchodík by bol prebehol bez problémov 😉 ...slová "... trčíte celé dni za PC.." sú max nevhodné -teda aspoň podľa mňa

aduskatt
2. sep 2011

ja si myslim, ze prve nevhodne vyjadrenie bolo nabuduce poprosim aspon o odpoved, ktoru napisala predavajuca hodinu po tom, co dala udaje............to by aj mna nastvalo

bodka13
2. sep 2011

@aduskatt tiež sa to dá považovať za nevhodné,ale stále slušné 😉 ...kupujúca nemusela tak útočne vyštartovať,a myslím že o rodinu sa stará aj každá predávajúce....stále si myslím,že treba rozmýšľať pri volení slov 😉

aduskatt
2. sep 2011

@bodka13 slusny sposob ako niekoho dobre vytocit🙂)))

piacere
2. sep 2011

Babyyy už neriešte tú šatku... teta ju už predáva za toľko, za koľko kúpila 😀

andilka
2. sep 2011

@bodka13 ale ano, v tomto s vami suhlasim, ale taka sprava....ze nabuduce dajte vediet, ci ano alebo nie, kupujucu mohla dost zarazit....ved, co ak sa hned nedostane k pc, aby odpisala? Aj ja pri malej a to som doma cely den, si k pc sadnem, len ked spi 🙂🙂)). Keby to nezacala predavajuca....tak sa nic take nestane...aspon si myslim.

andilka
2. sep 2011

@aduskatt toto som sa tu snazila vysvetlit...a az potom som si precitala vas prispevok, tak tak tak je to. 🙂)

andilka
2. sep 2011

@piacere no a negativne hodnotenie sa moze vymazat 🙂))

martinka17
2. sep 2011

až mi je lepšie ako to tu čítam. LEbo vidím, že to nie ja som krava, čo naletí ale ide to tu dole vodou. PRed 2 týždňami mi prišli čižmy. LEn za poštovné a balné, hodila som ich rovno do koša, dotyčná to ani nekomentovala. Ja som si povedala, tak dobre, kašľať na ňu, veď sa jej to vráti. A prd, vrátilo sa to mne. Prišli mi dnes čižmy, vraj super stav...ani som ich neobula, sa mi rozpadávajú pod prstami, k tomu aj iné tománky, všetko chcem vrátiť, nedala by som za to ani to poštvné, nie to ešte 13 EUR. A toto som sa dotyčnej pýtala, v akom sú stave, že som naposledy naletela 😖 Nemám kvalitný foťák, ale to pokrčené, to je nalúpnutá koža, a tá čierna kôpka, to mi ostalo na dlažbe pri pokuse o obutie 😝

anjeliklienka
2. sep 2011

@martinka17 to co je?

martinka17
2. sep 2011

@anjeliklienka to sú čižmy, konkrétne sara zvnútra a to druhé je zips na čižme, len s atam trhá koža a tá kôpka, to sa mi sypalo z rúk, ako soms a chystala natiahnúť, ináč číslo je OK ani nemám tučné nohy, všetky 36 mi sedia alebo lietajú 😠

stvura
Odpoveď bola odstránená
martinka17
2. sep 2011

@stvura presne, ma to mrzí, niekedy som sa nemusela nič pýtať a ešte som dostala kooopec darčekov. Teraz sa bojím, či príde všetko, čo sa sľúbi a zaplatí ☹