icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

akika722
2. sep 2011

@bodka13 to tu spravu ti niekto napisal?že nesedi cely deň za pc??? 😅 lebo kamoška dostala presne taku istu spravu od jednej maminy..nechce sa mi čitať dozadu,dala si tu aj nick?ktora to bola? 😅 či nie ta ista 😅
@martinka17 😲 😲 😲 😲 😲 😲

martinka17
2. sep 2011

@akika722 poteší nájsť pani, ktorá každého zhreší, že nie je nonstop pri PC, zo mňa by ju piclo, na MK sa dostanem len mimo práce, takže večer 😲 😀 😀

akika722
2. sep 2011

@martinka17 a to si kupovala tu na mk? 😲 už si jej pisala?????čo ona nato?

bodka13
2. sep 2011

@akika722 mne taká správa našťastie ešte neprišla...to som sa vyjadrovala k problému medzi kupujúcou"evulienka" a predávajúcou " najaka27" ...ich skopírovaná komunikácia je na str.63 je z 30.aug. o 22:20 😉

martinka17
2. sep 2011

@akika722 prišlo mi to dnes, z pošty som prišla o 18,30, zatiaľ mi neodpísla a áno, tu na MK ☹ v poslednej dobe som sa presunula z BB sem v nákupoch, viacej to tu adminky strážia...ale sa mi nedarí 😠 😵

akika722
2. sep 2011

@martinka17 mne sa ZATIAL nič take nestalo..klop klop..ale isto by som riešila a pytala by som si eura späť 😒

macamac
2. sep 2011

@martinka17 😲 😲 😕 😕 😠 otras,škoda slov 😝 ako toto dokáže jedna "normálna" žena poslať-a že za 13éčok 😲 tragédia 😠 sama sa nanominovala sem do tejto témy a zaslúži si,aby aj jej nick tu bol-už len pre to,že mala odvahu poslať taký odpad za také prachy 😒 a celkom kľudne! 🙄

martinka17
3. sep 2011

@akika722 aj ja to riešim prvý krát...ako nespokojná som bola, ale nikdy až na vrátenie, skôr som oželela peniaze, terza je to iné, teraz ich chcem späť ☹

martinka17
3. sep 2011

@macamac dávam šancu, nech sa vyjadrí, potom uvidím, či pridám aj nick, aby sa neurazila a nakoniec ani len bubáky nevráti, lebo som ju sem dala 😲 😅

alusha
3. sep 2011

dievcata, mne sa ozvala jedna pani na kocik po madarsky 😀 😀 neviete niektora po madarsky, ze by ste mi prelozili, co sa ma pyta?

desszi
3. sep 2011

@alusha preposli, ja ti to prelozim 🙂

alusha
3. sep 2011

@desszi vdaka, poslem do IP

desszi
3. sep 2011

@alusha prelozene, len neviem ako budete dalej komunikovat, ked chces mozes mi vzdy preposlat text na preklad 🙂

alusha
3. sep 2011

@desszi napisala som jej, ze nerozumiem po madarsky, mozno si myslela, ze ked som z Lucenca, tak automaticky viem 🙂 a ona snad vie po slovensky, ked tu zije, no uvidim, ci sa este ozve 🙂

alusha
3. sep 2011

@desszi aaa dakujem, keby nieco, tak sa este ozvem 🙂

desszi
3. sep 2011

@alusha jasne, bolo by vhodne aby aspon malo vedela po slovensky 😅

akika722
3. sep 2011

@martinka17 tak sito cih žiadaj späť,ved to je hrozne..ja nechapem ako niekto normalny može ponukať taky tovar 🙄 isto by som ju dala aj na čiernu listinu+dala hodnotko zato+žiadala prachy späť.nechcem byť svina ale čo poniektore robia to je už fakt moc 🙄
akože žeby sa ONA neurazila?žartuješ? 😅 ved ona s teba urobila blbu tym tovarom 🙄

denisocka
3. sep 2011

@ewana73 kvoli tomu kupony na DM vyhadzujem a neponukam

denisocka
3. sep 2011

@evulienka11 ja si zas myslím,že žiadat ihned odpoved je tiež trošku blbe,nie? ved sa pytala o 14.05 a ty si o 15.50už chcela vedieť,na čom si . to ako ti napisala,je druha vec , to je kus blbe bvyjadrenie.mne sa čosi take stalo,ked som chcela vestu na jesen, tak som čakala 10dni , a nakoniec ked som sa ozvala,akože kde su tie rozmery tak presne takto na mna pani vybehla,ze ona ma doma male babetko ,že tu nesedi každy den a navyše, čo ju surym,či mi už je v lete zima,že tu vestu tak surne chcem-teda tie rozmery. tak .nekup to 😠

katmi
3. sep 2011

@pattinka neposielaj na dobierku..mne sa to neosvedcilo, baby si tovar nepreberali a ja som mala s tym len naklady a problemy.. odvtedy posielam vylucne po prevode penazi na moj ucet..

beruska.zuzanka
3. sep 2011

@martinka17 maťa žiadaj si tie prachy nazad, veď to nie je normálne toto...
ja som si za 12€ kúpila nové čižmy, z brúsenej kože v humanic, síce v tom regáli best sellers, ale oplatí sa pokukať 😉 😵

beruska.zuzanka
3. sep 2011

@denisocka 😀 😀 😀 že po desiatich dňoch, dobráááááááááááááá
tuším zo dňa na deň je to tu lepšie a lepšie a mamičky milšie a milšie 😅 😝 česť výnimkám 🙂

krasnulka
3. sep 2011

Mamičky, prosím Vás o pomoc. Precitajte si temu : Otázky pre adminov str.152

krasnulka
3. sep 2011

@akika722
@martinka17
@bodka13
@alusha
@desszi
@denisocka
@katmi
@beruska.zuzanka
Mamičky, prosím Vás o pomoc. Precitajte si temu : Otázky pre adminov str.152

akika722
3. sep 2011

@krasnulka ja som to už čitala..no nemám slov 🤐
tu je to už tak.ak nechceš letieť zo stranky musiš držať hubu a krok-sorry ale doslova...
je to cele na hlavu ale neviem či s tym niečo urobiš..ked som to čitala pred par dnami bola som z toho hotovaaaaaaaaaaaa

krasnulka
3. sep 2011

@akika722 ja si myslim, ze ak budem mat podporu viacerých mamičiek, ze adminka zmaze moje hodnotenie, ved od toho su peticie 😀 😀

akika722
3. sep 2011

@krasnulka ked mysliš? 😅 ale prajem ti to 😉

krasnulka
3. sep 2011

@akika722 dakujem 😀

katmi
3. sep 2011

@krasnulka mozes mi poslat link??? aj do spravy.. neviem to najst..