Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@patricia1992 pre boha toje jednanie...dobre si urobila ked si ten jej nick napisala ☹ 😖
ja to uz vobec nechapem,mala som pocit,ze ked sme tu ma MK tak si mame tie veci detom ci pre seba posuvat naozaj za symbolicke ceny,alebo za cenu primeranu tej veci co predavame,kazdopadne je to lacnejsie ako ist niekam do obchodneho domu... 🙂 aby sme si s tej materskej aj nieco usetrili na ine vydavky kedze je materska nizka a predsa to iste maminy zacali zneuzivat..ani tu uz clovek nema tu istotu co by mal mat ..su ludia co sa snazia nam pomoct a poskytnu nam este aj stranku a predsa sa este ludia ulakomia a zneuzivaju to...... 😠 ,to je uz vrchol drzosti...mali by sa nad sebou zamysliet co myslite???
@patricia1992 tak to je vrchol...ako sa zachovala
@monca571 dakujem 🙂 ..ja ako som sa sem prihlasila tak vobec sa ani neodhlasujem..neviem toje uz zo zvyku🙂)).ale dik za radu..
@monca571 no to teda je jednanie , aj som sa narehotala 😀 😀 😀 ,ze utret rit ! hahahaaaaaaaaaaa ale ona asi zacina s bazarom , tak som jej vysvetlila ze musi pravdivo popisat tovar lebo porusuje pravidla a takisto aj postovne musi dodrzat ako sme sa dohodli. asi sa jej to dotklo ked mi tak napisala. lebo som jej pisala ze to mam pofotene tie diery a tak. takze vam dakujem baby za vypocutie a balik jej posielam. idem trosku za babami von pa
@patricia1992 kkso, to je ale reakcia:D:D:D Inak, neospravedlnuje ju, ze s bazarom zacina, ved snad nie je na hlavu padnuta, aby predala tricka v takom stave. Co podotkol muz, ze on by si do nich tu rit utrel a tak jej ich poslal spat 😀 😀 😀
Pisala som Vam pred casom, ze som kupila od pani tatiana20 cyklosedacku s pokazenym drziakom.Pani mi peniaze nevratila a chcela aby som jej sedacku poslala na dobierku, no neposlalasomju na dobierku, kedze som nemala istotu, ze ju prevezme, kedze mi stale pisala inak a stale tvrdila, ze si drziak je dobry. Tak som nasla jedneho pana, ktory mi vysustruzil ten kolik. Sice kolik ma stal 7 eur, no neprevzatie dobierky by ma vyslo 10 eur. Pisala som aj administratorovy, no nepomohlo to. Prikladam aj fotky opraveneho drziaku, ten kovovy kolik /vidno iba hlavicku/ je ten co tam nebol. Tuto pani ako predavajucu neodporucam. Mohlo byt nieco, kde by sa dalo dat info dalsim, aby to v jej bazariku svietilo, ze je nespolahliva a neuvadza skutocny stav.
@verinka100 si ma pobavila s tym muzom , a uz mi supla 2hodnotenia.no co uz musim riesit dalej
@zuzkahraskovie zuzka uz mi oplatila 2omi hodnoteniami.ach jaj ! zajtra vam dam tie fotky sem,pomoze mi kamoska,ja to neviem.a poslem asi aj adminovi. som sa od vas vela naucila,dakujem vam baby 😉
@verinka100 😀 😀 😀 som sa nasmiala 😀
@zuzkahraskovie ak Ti môžem poradiť zájdi s podacím lístkom či sprievodkou na poštu a daj to na reklamáciu a oni to vedia zistiť či bol balík prevziatý 🙂
@moncs28 ale ja som to poslala obycajne☹ my sme sa nepochopili,ja som davala balik s obycajnym postovnym a pani to chcela doporucene ..no v tom pripade by som iste nesuhlasila s obchodom ,to by som rovno mohla poslat ako darcek🙂) ale tomu sa uz nedopatram ,,jednoducho si myslim,ze balik aj ked bol poslany obycajne uz ho musela dostat..kaslem nato poslala som jej peniaze spet na ucet a ak ma aj balik tak nech ju hrizie svedomie...uz si dam nato pozor a ododnes neposielam obycajne...radsej budem platit viac, ale budem mat doma doklad o baliku ...som s toho smutna... ☹
@zuzkahraskovie dočítala som aj dalšie reakcie ....ja mám tiež v podmienkach,že za obyčko nenesiem žiadnú zodpovednosť....no a drahšie veci si dávam a aj posielam doporučene...ale človek nikdy nevie nakoho natrafí 😖 držím palce
@patricia1992 admin ti tie hodnotka zmaze kedze je to z jej strany odplata+ za jeden obchod moze dat len jedno hodnotko!!! Napis to vsetko adminovi 😉
@zuzkahraskovie kludne posielaj aj obycajne..ale vzdy na to musis v sprave upozornit...ja to robim takto ... napr. poprosim poslat sumu 2,50 + 0,60 / obycajne ale na vlastne riziko/, alebo 2,50 + 1,20 /doporucena posta/ ....a nech sa nakupujuca rozhodne..je to uz len na nej..a ak chce obycajne , tak som chranena ,mala na vyber, ak sa balicek strati neriesim / zatial neviem o tom, ze sa nieco stratilo..aj ked nie kazda da info o balicku/...ale zas pride mi nefer, ak predavajuca neupozorni na to, ze posiela obycajne...lebo nie kazda baba co nakupuje vie, kolko posta stoji, ako sa da posielat a tak..tak by o tom mal byt informovana a nie len v podmienkach predaja..predsa ma nezabije, ked to uvediem aj v komunikacii a dam na vyber..som spokojna ja, je spokojna aj druha strana...mne sa nepaci , ked niekto napise, urcite to ma ta druuha doma..vies to dokazat?nie..tak ako ona,nevie dokazat, ze ty si to poslala..ak by mala na vyber a v sprave by bolo na vlastne riziko..tak je to o inom..
ahojte, začala som sledovať túto diskusiu a všimla som si, že tu padlo veľa sťažnosti na rôzne kupujúce ohľadne ich nereagovania na výzvy, aby zaplatili dohodnutú vec. Ale práve včera sa mi stalo, že som sa informovala ohľadom jedných nohavíc a predávajúca ani obraz ani zvuk a zrazu vidím, že inzerát je pozastavený. Tak stačilo napísať niečo v zmysle "už mám iného záujemcu". I keď tu muselo byť tesné, lebo deň pred tým, než som prejavila o vec záujem ja, iný záujemca určite nebol...nič sa nedeje, ale zbytočne som čakala takmer dva dni...
@traktor ano prave preto som sa nato vykaslala,lebo som to ja nenapisala , ze je to postovne v cene len obycajne...poucenie mam a vecer som jej preniazky vratila... ja som sa poucila a ona ak bude ferova a balik pride aj neskor tak mozno da vedko...uz som to uzavrela...tuto vec uz nebudem riesit .islo to obycajne a to sa uz ani neda riesit je to na nej ci mi poda info ak by sa nahodou balik dostavil k nej...koniec 🙂
baby ,,vsera som dotycnej vratila peniaze a ona mi dala az 3x negatko.. este napisala,ze som sa ulakomila na postovnom 😨 hlavne ze som ppisala,ze peniaze ak balik nepride vratim nech sa neboji a ona takto namna vybehlaa,to je to ferovost,ked este vtais peniaze a nasúúúpe ti tolko negatka tak ani neviemci sa mam 😀 alebo 😠 ...neverim,ze sa tu taketo veci stavaju...uz som s toho bazarika smutna,ze natrafim na taketo -..ani neviem co si mam o tom mysliet....
@zuzkahraskovie nc v zlom ale trapna ste vy... naschval som sa pozrela na tie negatka a to nielen na tie co ste dostali vy ale aj na tie tri co ste jej dali vy...
a jasne tam vidiet z datumov a casov ze vy ste jej prva dali negativne hodnotenie 🙄 🙄 🙄 a ona len na to reagovala a dala aj vam... ze vas hanba nefackuje.... ak ste taka cista a dokonala tak zverejnite vasu komunikaciu...
ved ste sa aj tu priznali ze ste nemali s nou vyjasnene ako to budete posielat... takze nechapem co riesite ... ano vratili ste sumu za flasu ale mali ste jej vratit kompletnu sumu co vam poslala a to negativne hodonotene ste dali neopravnene.... vy neviete dokazat ze ste to poslali... 🙄
@zuzkahraskovie piše v hodnoteni že ste sa dohodlii na doporučenej zasielke prvou triedou,tak ste sa dohodli alebo nie?ty si mala pri inzerate cena s poštou?alebo si to obyčajne poslala svojvolne?ja tiež posielam obyčajne ale vždy trpne či pride alebo nie,nerada tak posielam,lebo ozaj nevieš na koho natrafiš a potom ta bude obvinovať z toho že si nič neposlala 😝
@zuzkahraskovie noo teraz som si veru aj ja všimla ako piše
@maznacik007 že podla časov ty si dala prva negatko,prečo si jej dala negatko?ved ona ti platbu poslala a žial jej balik od teba neprišiel,bala si sa že ti da hodnotenie,tak si jej ho rychlo ty dala aby si bola čista? 😖
@maznacik007 COOOO? ja som jej celu sumu vratila nie som zlodejka....tak nebudte drza na mna ,ja som nikomu z nosa nevypadla,ok?.tema uzavreta.tym ,ze je nedokazatelne ze tovar bol ci nebol doruceny ok? stalo sa ,sumu som bez mihnutia oka vratila PANI@maznacik007 CELU pre vasu info.... 🙂 .pekny den...uz sa k tomu nevracajne... chcem mat pekny den! 😀
@nikolca obchod prebehol a kedze to dopadlo zle obe strany snutne ,ale peniaze som vratila aby nebola stratova ..tak som napisala, ze som len sklamana a dnes rano som reagovala zo zlosti,ze mi ona nasupala az 3x negatko-....
@patricia1992 posli to adminovi a pytaj ho nech ti tie hodnotenia vymaze ved ona je chora ked ocividne klame a este ta aj uraza!
@zuzkahraskovie napis ties adminovi,vymaze to,niektore zeny by sa mali zamysliet,co vlastne robia ak nemaju skym komunikovat,nech najdu inu stranku... 😀
@maznacik007 no nemyslím,že pani @zuzkahraskovie patrí to,čo ste jej sem napísali.síce napísala negatívne hodnotko ako prvá,no nič urážajúce a hnusné.len to,že obchodík bol sklamaním a že jej je to škoda.
no a to,že vrátila peniažky,celú sumu,to ju vlastne obdivujem.lebo ja osobne by som nič nevracala,ak by pani poslala peniažky len za obyčajné poštovné.za to predsa nik neručí,či to príde či nie.a to že sa vraj dohodli na doporučenom poštovnom a ešte 1.triedou? za 60 centov? to nemyslíte vážne.síce vraj tam vzniklo nedorozumenie.ale to je jedno.ide o to,že pani aj dostane peniažky naspäť,možno bude mať aj balíček,a ešte jej vráti negatko?za čo?však peniažky jej prídu späť.skôr sa mi zdá fér,že ho pani zuzka dala,lebo ona teraz nemá ani tovar,ani peniažky
za 1 obchod,1 hodnotenie,žiadajte o zmazanie

verinka a mima , tak uz mam aj odpoved , ze si mam s tymi trickami .......... a ze som klamarka. jej nick je janka216 , 😀 ,takze ze to az tak lahko prebehne som necakala,asi ani tu rit by som si neutrela 🙂 do nich. neviem to sem dat,mam to prefotene aj. poslem jej ich na moje naklady aby ma neuriekla 😀