Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@zuzkahraskovie neviem preco ale uz nema ani inzeraty ani hodnotenia?alebo som uz sprosta
@maznacik007 napísala som,že "možno" bude mať balíček.netvrdím to,no možné to je.ja si taktiež stojím za tým,čo som písala.ja osobne vždy keď niečo zasielam obyčajne,tak upozorním kupujúcu na riziko.viem,že v tomto prípade je to dosť chaotické a nie celkom zrozumiteľné.no keby sa napr.stratil balíček,ktorý som ja niekomu zasielala obyčajne,a dostala by som za to negatko,tak by ma to nehorázne vytočilo.ale myslím,že tu je najväčší problém v tom,že sa zle pochopili.ja som pochopila tak,že pani zuzka písala,že 3,60 s obyčajným poštovným.
ja sa neidem hádať.len sa mi nepáčil ten váš prvý príspevok,ako ste vyskočili na pani zuzku.ja osobne ju nepoznám,ani nemám dôvod ju nejak obhajovať.ale takto reagovať by som si nedovolila.
@huxy tak ako aj @maznacik007 pise, tiez som v podobnej situacii, cakam uz 3 tyzdne na balicek, pani tvrdi, ze ho poslala, mne nic nedoslo a tiez sme na tu bundu cakali a pocitala som s nou ... Osobne som nikdy ziaden balicek nezatajila, ak mi prisiel obycajne a platila som vopred za doporucene (vzdy ziadam a platim doporucene), ziadam preplatok spat, ale nemam dovod zatajovat balicky.
Len oni dve vedia ako to bolo, pre ostatnych nech je ponaucenim, ze vo vzajomnej komunikacii treba radsej vzdy presne napisat co je suma za tovar a co suma za postovne a tiez to o aky druh postovneho ide...
@gabika7706 súhlasím,vedia to len ony dve,ako to presne bolo v tej komunikácii.
myslím,že je iné,keď si rovno zaplatíte poštovné za doporučenú zásielku v plnej sume.vtedy ak by bol náhodou balíček zasielaný obyčajne a stratil sa,tak za stratu v každom prípade ručí predávajúca.
ale z tohto konkrétneho prípadu nie je úplne jasné,ako sa dohodli,na akom poštovnom,žiaľ.
uz to co natahujete a preberate? je to uzavreta tena ..pani je spokojna peniaze ma naspet ako som slubila tak hadam uz aj stacii nie? den je krasny slnecny tak si ho uzite a nerieste uz., co s tym stracate len cas... 🙂
neviem, ci dam jej meno, nemam chut sa hadat, dost na mna utocila, ze co by som chcela za 7,50 eur, ze ona nie je ziadna charita, ze by som chcela skoro zadarmo... mne sa vsak nejednalo o cenu, ale o popis veci, ktory absolutne nezodpoveda stavu. ak na nieco napisem, ze je to nenosene, tak chcem aby mi to prislo v perfektnom stave, nie som odkazana na ziadnu charitu.
@simik22 ak sa jej toto stalo po jednom oprati..co mne sa teda nezda, ze to bolo len 1 x..tak to mala uviest v inzerate...ze tam tie zmolky su..a kedze to neuviedla, mas narok na plnu sumu + postu..pretoze takto nenosene nevyzera..a keby stalo aj 1 euro, je to uplne fuk..tu nejde o to kolko to stalo, ale co je v popise..a tam zmolky nie su spomenute..
@simik22 tak ju sem smelo pridaj...niektore mamicky predavaju uz raz predane veci a vydavaju ich za nove.., preto to treba riešiť takto...ak sa s tebou odmieta bavit, hod ju na black list, alebo sem...velakrat sa baby dockali vyriesenia svojho problemu az tu.. Tebe môže byť jedno, či bude na teba urazena. Nema pravo ťa ignorovať, ak spokojna nie si.
@simik22 Toto nie je stav nenosenych a len 1x opranych rifli !!! Velmi dobre to na fotkych vidiet, aj flak aj zmolky. Z fotiek vidiet ze to bolo nosene, dokonca aj keby to len prala aj tak tie zmolky sa z prania neurobia. Viem presne ako sa citis, skratka ona nepriznala pravdu. Pokial s tebou nekomunikuje, ignorruje ta, dat hodnotenie: predavajuca neuviedla pravdivy stav veci, malo byt nenosene a len 1x oprane, ale rifle maju zvnutra zmolky a flak.
Dámy brzdite, začína tu byť nejako horúco....take it easy...
Téma sa volá skúsenosti s predávajúcimi na MK, nie? Ja som zatiaľ mala v podstate tú česť len so samými spoľahlivými maminami...stále je na svete 99% ľudí, čo by vás nikdy neokradli, ale chápem, to nie je taká vďačná téma 🙂
Dobry den, chcela by som veci uviest na pravu mieru, lebo citam, ako si pani s nickom hraskovie vymysla. Jasne sme sa dohodli, ze mi zasle flasku formou doporuceneho listu 2. triedou, co kazda z nas vie je za 1,2eura. Balik po tyzdni nedosiel, tak som jej napisala, nech mi posle kopiu podacieho listka, ze sa popytam na poste. Dlho odpisovala kadeco mozne a po 2 tyzdnoch z nej vyslo, ze mi to poslala obycajne. Pritom taka dohoda vobec ebola a zavadza, ze sme sa nerozumeli. Ale neviem ci nerozumie po slovensky. Tak ma dnes rano nez som isla do prace tym hodnotenim nahnevala, ze som jej rovno napisala 3 negativne. Nie som konfliktny clovek, s inteligentnym clovekom sa da dohodnut, ale ked je niekto nefer to ma priam uraza. i
baby vydite rozdiel medzi tymito dvmi kompletmy na foto lebo som na prasky jedna pani si to u mna objednala 3 kusy,a teraz mi pise ze je to uplne ine ako na foto,a ze je to s ciny so ona svojim detom neoblieka aj ked to mam napisane v podmienkach ze mam tovar s ciny co s tym???ja tam vydim jedine to ze tricko je viac fialove a kvietky na tricku su nevyzehlene
@michelleuk ja vidím celkom iný rukáv-na dievčatku je naskladaný, a látka nohavíc je síce podobná, ale iná ako na dievčatku.
na mne to take pusobi jako "napodobenina" ☹ originalu

@huxy mna fascinuje ako ste presvedcena ze to iste kupujuca je ta zla a ma doma aj peniaze aj balicek...
ja som bola v podobnej situacii ako kupujuca ale z mmb ze som si nieco kupila poslala peniazky aj na postovne aj ako doporucene a balicek mi nikdy neprisiel pani ho poslala ako obycajny a dobre ma to stvalo nie kvoli tym peniazom ale ze som to mala mat ako darcek dcerke... a uraza ma ak sa tu bezdovodne okamzite napada kupujuca, ktora dopredu posle peniaze a este ani nic nedostane a podsuva sa tu ze ten balicek len zatajuje... to je nechutne a veru ako @zuzkahraskovie napisala ze je nedokazatelne ze ten tovar bol doruceny tak ja vravim ze je nedokazatelne ze bol poslany...
a sama priznava ze to s tym ze ci to chcela poslat doporucene ci nie neni uplne jasne... a preco tu nezverejni vzajomnu komunikaciu... asi to nejaky dovod ma... a tvrdila aj to ze to posielala par dni dozadu ta pani v hodnotkach pise o dvoch tyzdnoch...
pre mna toto neni situacia kedy ma tato predavajuca akekolvek pravo hodnotit tento obchod ci uz je z neho smutna alebo nie, omnoho logickejsie bolo uznat si svoj omyl vratit peniaze a nedavat hodnotenie a dufat ze ani ona ho nedostane...
to je moj nazor... a za nim si stojim...
add to obycajne postovne skuste s precitat prispevky pani Zuzky a aj tie hodnotenia co si vzajomne dali a mne z toho vychadza ze pani Zuzka tu flasku ponukala za 3 EUR aj s postovnym co je nak uplne bezna suma za taku obyc. flasku a pani doplatila 0,60 Eur ze to chce radsej doporucene... co by aj podla sadzobnka slovenskej posty zodpovedalo lebo obycajne postovne je 0,60 a doporuceny je 1,20 co je presne ten rozdiel co ta pani doplatila