Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@michelleuk ahoj, akože... to s tým rozdielom si myslela vážne...veď tie súpravičky sú úplne rozdielne...strih je len napodobenina a čo tá farba? 😅 ...mňa by to poriadne šokovalo, keby som si objednala súpravu ako má to dievčatko a prišla by mi súpravička, ktorá je na fotkách vyššie...a posledné, čo by ma v tej chvíli trápilo je, že či to je alebo nie je vyžehlené ...už len tá farba...veď "originál" súprava je v staroružovej a tá, čo si jej poslala je dobre ostrá ružová- fuchsiová...takže rozdiel je očividný 😉...tým pádom, asi treba vrátiť peniažky, ak kupujúca pošle súpravu späť...
Mamičky, že by stará firma? Včera sa mi ozvala na inzerát mamička pod nickom chimena123 a prosila ma "na kolenách" o veci pre svojho manžela. No keby ste videli ten pravopis, strach a hrôza. Mám pocit, že je to jedna a tá istá osoba, lebo už som tu videla písať mamičky o ženskej, ktorá nepoznám pravopis.
Takže milé mamičky, POZOR na osobu s nickom CHIMENA123
Kopírujem text od nej:
prosim vas pekne ne darujtemi oblecenie pre manzela nic nema zme slapsia rodinka prislizme orodini domcek teras bivame u rodicom penize co berieme tak ich davame rodicom na potravini a ine veci tak nam nic ne ostane na obleceni ani obuv nema stale je vtom istom a velmi sa habi vist gu ludom prosim vas pomoste ak mozete prosim vas na kolena
ano,je to ona-garsonka to ma!
@garzonka mne napisala ze ju zaplavilo,vsetko ma plesnive,manzel ju nechal lebo nemohla mat deti,nech jej ten kostym poslem bude sa za mna modlit-mrachta leniva,klamarska,uz som jej ho skoro poslala,ale napadlo ma napisat na o.urad-no tam sa nikto neunuval odpovedat-potom som to zistila tu cez jednu maminu,zaco som vdacna,rada pomozem ale tym co naozaj potrebuju!!a potom som rozmyslala ze keby som mala jej problemy nesedi na MK,a uz vobec internet by bol pre mna prepych
@monca571 ona mi dopredu adresu nenapísala, ale ja som jej napísala, že jasné, že jej rada pomôžem 😀 , nech mi pošle adresu a poslala: olivia balazovaa hrad molva 11okres michalovce 07206
Takže už neudáva Malčice, ale inú adresu.
Ja tiež rada pomôžem, ale fakt takým ľudom, ktorí to potrebujú.
Mňa napadlo to isté s tým internetom, keby nemali peniaze, nemá ani internet.
Klamárka hnusná, lenivá! 😠 😠 😠
mna prosila 2x nejaka "marika", nevadilo jej ze som v CR a postovne by bolo urcite vysoke... v kazdom pripade som to rovno vymazala aj na zaklade prispevkov tu na MK
miromarika@zoznam.sk - irina tancosova
marika-tv@centrum.sk - marika
@iwuskaaa mne písala o oblečenie pre synčeka.. stále pozmení text, domyslí, vymyslí niečo iné.. taktiež aj nickov má viacero, mne písala pod tým istým...
@iwuskaaa Clovek si o tom urobi obraz aj bez adresy, staci sledovat tuto a aj ine temy ktore sa tym zaoberaju. Nechcela som, aby ma dalej s tym obtazovala, tak som to rovno mazala....tie adresy sa aj tak obmienaju, ... a aj scenar zivotnych pribehov, zial (alebo nastastie) ten pravopis jediny ostava rovnaky ...
nespolahlivá kupujúca Petra Ondrašínová z Kysuckého nového Mesta, bola velmi milá, aj napísala, že už previedla € na účet , a už je od vtedy mesiac, ešte som jej napísla, že nech mi aspoň napíše, že si to rozmyslela, ale odpovede som sa nedočkala ☹.... napísala mi aj adresu, ja som si balíček nachystala, ešte, že som ho neposlala popredu 🙂)....

@benne to som neskusala a nevedela som o tom ,dobre vediet skusime to🙂))