icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

miliz
31. máj 2012

@benne to som neskusala a nevedela som o tom ,dobre vediet skusime to🙂))

simik22
31. máj 2012

@garonka ano, presne o toto mi ide, o to, ze ma zavadzala, keby tam bolo napisane v inzerate, ze dnu na podsivke zmolky, tak na to kaslem, aj na tie flaky. ale ako vravim, nenosene, iba raz oprate tam bolo...

simik22
31. máj 2012

@garonka, ona mi este k tomu ani na posledne spravy neodpisala, tak som jej dala hodnotenie...

stanislavao
31. máj 2012

@traktor
@monca571
hodnotenie napisem, ale tak najskor to s nou prediskutujem. je ochotna ich zobrat naspat, vraj boli len odskusane, co vobec nieje pravda. idem ich nafotit a pridam do svojho fotoblogu, tak si potom mozete pozriet. skoda casu, posielania, balenia.

ivett1
31. máj 2012

@michelleuk ahoj, akože... to s tým rozdielom si myslela vážne...veď tie súpravičky sú úplne rozdielne...strih je len napodobenina a čo tá farba? 😅 ...mňa by to poriadne šokovalo, keby som si objednala súpravu ako má to dievčatko a prišla by mi súpravička, ktorá je na fotkách vyššie...a posledné, čo by ma v tej chvíli trápilo je, že či to je alebo nie je vyžehlené ...už len tá farba...veď "originál" súprava je v staroružovej a tá, čo si jej poslala je dobre ostrá ružová- fuchsiová...takže rozdiel je očividný 😉...tým pádom, asi treba vrátiť peniažky, ak kupujúca pošle súpravu späť...

ivett1
31. máj 2012

@simik22 ahoj ..a nemôže byť, že je to tovar z "druhej ruky" 😅 ...tak ho skutočne predávajúca mohla prať 1-krát😉...a stav by tiež mohol byť, že... nenosený 😀 ...ale, to by hádam dala do popisu...ale, teraz vážne...naozaj, tie rifle vyzerajú ako nosené a prané-určite viackrát...

simik22
31. máj 2012

@ivett1 jasne, ona si to mozno tak prisposobila 🙂 no neviem, proste zaviedla ma, neodpisala mi na posledne spravy, tak som jej dala hodnotenie

ivett1
31. máj 2012

@simik22 no, možno ju to "zobudí"...držím palce 😉

simik22
31. máj 2012

@ivett1 dakujem

monca571
31. máj 2012

@benne nechapem,ako do googlu,nick?vsak to mi vyhodi iba MK,nie ciernu listinu,ci tomu nerozumiem?

iwuskaaa
31. máj 2012

Mamičky, že by stará firma? Včera sa mi ozvala na inzerát mamička pod nickom chimena123 a prosila ma "na kolenách" o veci pre svojho manžela. No keby ste videli ten pravopis, strach a hrôza. Mám pocit, že je to jedna a tá istá osoba, lebo už som tu videla písať mamičky o ženskej, ktorá nepoznám pravopis.
Takže milé mamičky, POZOR na osobu s nickom CHIMENA123

iwuskaaa
31. máj 2012

Kopírujem text od nej:
prosim vas pekne ne darujtemi oblecenie pre manzela nic nema zme slapsia rodinka prislizme orodini domcek teras bivame u rodicom penize co berieme tak ich davame rodicom na potravini a ine veci tak nam nic ne ostane na obleceni ani obuv nema stale je vtom istom a velmi sa habi vist gu ludom prosim vas pomoste ak mozete prosim vas na kolena

31majka12
31. máj 2012

@iwuskaaa no...len pomahajte a potom treba pozriet za ake peniaze sa Vase darovane veci predavaju na inych bazaroch

iwuskaaa
31. máj 2012

@31majka12 jasné, že som sa nedala oklamať 😉

monca571
31. máj 2012

@iwuskaaa nedala ti nahodou adresu?podobny scenar som nasla ja pred mesiacom,bola z malcic

garonka
31. máj 2012

@simik22 držím palce, nech sa ozve možno ak si prečíta hodnotenie sa ona preberie.

monca571
31. máj 2012

ano,je to ona-garsonka to ma!

monca571
31. máj 2012

@garzonka ja nepochopim preco to admin uzamkol!

garzonka
31. máj 2012

@monca571 boli ine temy, ktore sa zaoberali "na kolenach prosiacimi", takze to presmerovali , a bolo mozne prispievat a diskutovat tam 🙂

monca571
31. máj 2012

@garzonka mne napisala ze ju zaplavilo,vsetko ma plesnive,manzel ju nechal lebo nemohla mat deti,nech jej ten kostym poslem bude sa za mna modlit-mrachta leniva,klamarska,uz som jej ho skoro poslala,ale napadlo ma napisat na o.urad-no tam sa nikto neunuval odpovedat-potom som to zistila tu cez jednu maminu,zaco som vdacna,rada pomozem ale tym co naozaj potrebuju!!a potom som rozmyslala ze keby som mala jej problemy nesedi na MK,a uz vobec internet by bol pre mna prepych

iwuskaaa
31. máj 2012

@monca571 ona mi dopredu adresu nenapísala, ale ja som jej napísala, že jasné, že jej rada pomôžem 😀 , nech mi pošle adresu a poslala: olivia balazovaa hrad molva 11okres michalovce 07206
Takže už neudáva Malčice, ale inú adresu.
Ja tiež rada pomôžem, ale fakt takým ľudom, ktorí to potrebujú.
Mňa napadlo to isté s tým internetom, keby nemali peniaze, nemá ani internet.
Klamárka hnusná, lenivá! 😠 😠 😠

monca571
31. máj 2012

@iwuskaaa ja obdivujem uz len tu drzost,napisat tak otvorene,vsak keby som bola stastna zdrava s celou rodinou,nemam dovod na historky,a fakt sa tu da nakupit ci na seba alebo deti za facku,nakoniec to bude daka zazobana,leniva lakoma furia...

garzonka
31. máj 2012

@iwuskaaa
@monca571

mna prosila 2x nejaka "marika", nevadilo jej ze som v CR a postovne by bolo urcite vysoke... v kazdom pripade som to rovno vymazala aj na zaklade prispevkov tu na MK

miromarika@zoznam.sk - irina tancosova
marika-tv@centrum.sk - marika

monca571
31. máj 2012

@garzonka to bude urcite ona!

iwuskaaa
31. máj 2012

@garzonka škoda, že si si nevypýtala adresu, podľa toho by sa to dalo ľahko usúdiť! A kto vie koľko mamičiek takto "oblafne" a veci sa jej dostanú, ktoré bude časom predávať na iných bazároch!

danielllka
31. máj 2012

@iwuskaaa mne písala o oblečenie pre synčeka.. stále pozmení text, domyslí, vymyslí niečo iné.. taktiež aj nickov má viacero, mne písala pod tým istým...

garzonka
31. máj 2012

@iwuskaaa Clovek si o tom urobi obraz aj bez adresy, staci sledovat tuto a aj ine temy ktore sa tym zaoberaju. Nechcela som, aby ma dalej s tym obtazovala, tak som to rovno mazala....tie adresy sa aj tak obmienaju, ... a aj scenar zivotnych pribehov, zial (alebo nastastie) ten pravopis jediny ostava rovnaky ...

kucminka
31. máj 2012

@iwuskaaa aj ja som jej prvý krát sprostá duša naletela,toľko vecí som jej poslala,keby to bolo aspoň pre správneho človeka,čo to ozaj potrebuje,doteraz si nadávam,ale som sa už poučila.

meggietn
31. máj 2012

nespolahlivá kupujúca Petra Ondrašínová z Kysuckého nového Mesta, bola velmi milá, aj napísala, že už previedla € na účet , a už je od vtedy mesiac, ešte som jej napísla, že nech mi aspoň napíše, že si to rozmyslela, ale odpovede som sa nedočkala ☹.... napísala mi aj adresu, ja som si balíček nachystala, ešte, že som ho neposlala popredu 🙂)....