icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

akika722
6. jún 2012

@pajinka23 podla mna sa velmi rieši ten bazar + aa velmi vela "hadok" je preto...ved pozri..kto chce zaplati si,kto nechce platiť nebude..ja som si dala tiež NA SKUšKU...
a odklikla som že nechcem dalej aktualizovať..no uvidim...
som rada že celkovo je bazar zdarma 😉
dosť je tu hadok aj bez toho nie?načo pridavať 😒

pajinka23
6. jún 2012

@akika722 Ano suhlasim,ale ako vsetko nove to potrebuje cas a trochu to vylepsit aby bol spokojny kazdy🙂a tiez ako vsetko nove to na aj pozitivne aj negativne stranky a nazory....Uz ozaj ukaze len cas🙂ktory tomu musime dat..aj ja som rada ze je bazar zdarma,to asi vsetky uzivatelky,preto sme tu🙂

smajlik323
Odpoveď bola odstránená
nastasja25
6. jún 2012

@silvinka25 nehnevajte sa ,ja som nepovedala,že to predávate dalej alebo čo,ani som na to nepomyslela,len som sa chcela uistit,či to pošlem do správnych rúk,ledže tu nič dobré nečítam....

garonka
6. jún 2012

@smajlik323 mne to pride cele smiešne 😅 ja zaujemkyne, ktore sa neozvu mažem, zvyčajne su to tie čo chcu premerať alebo maju zaujem a ani obraz ani zvuk takže neriešim 😉 zmažem ich a hotovo 😉

jonas17
6. jún 2012

tak ja stále riešim tú moju @maminqaa...už sa našlo viac mamičiek, ktoré ošmekla o prachy, a admini to vraj neriešia...tak zajtra, ked mi nepríde balík od nej, im napíšem aj ja...je toto možné? že to neriešia? ked im píše viac oklamaných mamičiek? a stále mi neposlala číslo podacieho lístku... 😠

maminqaa
Odpoveď bola odstránená
jonas17
Odpoveď bola odstránená
maminqaa
Odpoveď bola odstránená
bodka13
6. jún 2012

@maminqaa
@jonas17
...skúste sa "hádať" cez IP 😉

jonas17
6. jún 2012

@maminqaa 😀 😀 😀 mám dalšiu skúsenosť so spoľahlivou predávajúcou 😠 ale ja ešte nevravím hop...

maminqaa
6. jún 2012

@bodka13 ja sa hadat nebudem

jonas17
6. jún 2012

@bodka13 ona cez IP nekomunikuje 😠 mám tam niekoľko správ za tri dni, na ktoré mi neodpovedá...

bodka13
6. jún 2012

@jonas17 ale to čo si tu píšete,si máte riešiť cez IP a nie zapĺňať stranu vaším nedorozumením a výmenou názorov...nemusí to dlho trvať a admin vám obom príspevky zmaže 😉

jonas17
6. jún 2012

@bodka13 teraz pozerám, že naposledy mi odpovedala 30.5. to, že som napísala sem, ju naštartovalo...a táto téma aj o tom, či? 😝

maminqaa
Odpoveď bola odstránená
jonas17
Odpoveď bola odstránená
bodka13
6. jún 2012

@jonas17 áno, je o skúsenostiach...ale neslúži na vzájomné osočovanie sa 😉

maminqaa
Odpoveď bola odstránená
bodka13
6. jún 2012

@jonas17
@maminqaa to nie sú hodnotenia 😠 to je normálne dopisovanie si cez hodnotenia....za zrealizovaný(=dohodnutý na 100%) obchod sa má napísať 1 ! iba jedno hodnotenie ...všetko ostatné by mal admin zmazať

jonas17
6. jún 2012

@bodka13 no, chválabohu za tú tému...inak by sa ani neozvala 😉
a k tým hodnoteniam...teraz som sa dozvedela, cez IP, že dotyčná dlhuje mamičkám peniaze, alebo balíky...čakajú už aj 3 týždne a sa čudujem, že doteraz ticho čakali na vybavenie...keby jej dali negatka skôr, tak určite by už nikoho viac neoklamala..

jonas17
6. jún 2012

@bodka13 ked mi pošle tovar, alebo vráti peniaze, sama adminovi napíšem, nech ti zmaže...ale vidíš, ona fakt čušala doteraz...museli sme s ostatnými mamičkami niečo vymyslieť, aby vôbec zareagovala...tak sa ospravedňujem všetkým, ked som zamorila túto tému, ale niekedy sa inak nedá...ešte neviem, čo mi poslala, lebo už jej neverím ani slovo...ked niekto povie, že balík išiel a nešiel, tak nevieš, čo od neho čakať...

bodka13
6. jún 2012

@jonas17 ak si čítala jej hodnotenia pred nákupom,musela si vidieť,že sú aj negatívne 😉 a na posledných dvoch stranách jej hodnotení je až 9 od jednej mamičky,4 od teba a 2 od ďalšej =vedome porušujete pravidlá 😉 😒
....treba to riešiť cez admina od začiatku problému-teda ako druhá strana nereaguje na výzvy cez komunikáciu pod inzerátom či na IP 😉

jonas17
6. jún 2012

@bodka13 hej, tie hodnotenia boli pridané až po našom dohodnutí na obchode...aspoň vidíš, odkedy ma zavádza...a si myslím, že toto porušenie, ktoré sme urobili my, že sme pridali viac negatívnych hodnotení, je nič oproti tomu, že ona okráda mamičky o peniaze..len jednej dlhuje 25..ked mi vráti peniaze, alebo pošle tovar, sama ich zmažem...len nechcem byť sarkastická, aby som nenapísala, že nech okráda v kľude dalej...na MMB jej už zrušili bazár...ja nebudem čušať ako voš pod chrastou...že ja mám tovar, ostatné nech si to riešia same..

jonas17
6. jún 2012

tak.....a teraz sa konečne ospravedlnila v IP, tak aby som bola spravodlivá, konečne si priznala chybu...už len čakám na balík a jej zmažem hodnotenia...vidíš,
@bodka13 malo toto význam 😉 dobrú....

huxy
7. jún 2012

@jonas17 ja som našla u tej pani negatívne hodnotenia od 3 užívateliek /vrátane teba/,ale ďalších 5 užívateliek bolo síce spokojných,ale v hodnotení bolo písané,že čakali na balíček dosť dlho.
ja sa nechcem miešať do tohto problému,ale keďže sa to môže stať aj mne /že mi niekto bude klamať o odoslaní balíčka/,tak som rada,že ste to tu napísali.aspoň si dám väčší pozor na to,od koho budem nakupovať. @bodka13 ak je toto jediná cesta,ako pani @maminqaa začala komunikovať s jonas17,tak myslím,že to malo význam to tu písať.

bodka13
7. jún 2012

@huxy áno,malo význam napísať sem,že @jonas17 má zlú skúsenosť s @maminqaa a tak upozorniť aj ostatné nakupujúce ,ale téma neslúži na ich výmenu názorov 😉 to si majú riešiť cez IP,prípadne požiadať o pomoc admina

huxy
7. jún 2012

@bodka13 súhlasím.no ako písala jonas17,tak pani maminqaa na IP vôbec nereagovala.zareagovala až vtedy,keď jej tu napísala priamo o čo ide.tiež si nemyslím,že by sa tu mali verejne takto riešiť veci.no neviem,ak by som ja bola v takej situácii a pani tiež nereagovala na IP,táto diskusia by bola pre mňa ďalším krokom,ako sa to snažiť vyriešiť 🙂

maminqaa
Odpoveď bola odstránená
majka826
Odpoveď bola odstránená