Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@li_la
@zuzulienka31 práve preto sa vás tu na to pýtam, či už o tom je niekde diskusia aby som sa do nej zapojila aj ked som zrejme prisla s krizkom po funuse.. teda vlastne neviem ako dlho to uz fici..
Lila, to su take kecy s reklamami.. za všetkým hľadaj zisk 😉
tiež som prekvapená,čo nové zaviedli 😕 bazár plus....ale ak niečo hľadám,tak hľadám podľa konkrétnych požiadaviek ...aj tam sa najskôr zobrazia tie topované inzeráty,či iba v celkovom prehľade 😕
@bodka13 no ono to o.i. znamená aj to, že aj ked si svoje inzeráty aktualizuješ, tak sa nezobrazia ako prvé, ale budu vzdy zoradene az za uzivatelkami, ktoré si predplatili bazar plus... cim viac ich bude tym dalej sa tvoje inzeraty zobrazia, skratka system ako na mmb... a sice @li_la písala že ona si pozrie viac stran, ale ja zo skusenosti mozem potvrdit, ze kym som si inzerciu na mmb neplatila, moje inzeraty zapadali prachom a nikto ich nenasiel.. tu nas nie je az tak vela ale aj tak.. toto predsa nie je primarne bazarovy portal ale diskusny, preto si nemyslim, ze okrem reklam by mal zarabat aj na uzivatelkach, ktore ho vlastne tvoria a vdaka ktorym vlastne toto forum zije..
@pajinka23 ale tvoje negatko jej ostalo? alebo nie? Lebo to by tam malo byť, hlavne ak odmieta vrátiť plnú sumu 😠
@martinka17 ano ma ho tam...asi admin nie?ci si myslis zeona?to pochybujem
@pajinka23 jedno tam mala, ak sa dobre pamätám, len s patričným komentárom tej šikulky, idem si pohľadať aj ja 😀
@pajinka23 ok, tak admin ten pokec zmazal 😵
@li_la vsak to je to smutne 😢 pokial by to nebojkotovali vsetky maminky spolu, tak to nema velmi vyznam
Inak, klikla som na inzerát, ktorý bol v poradí 3. a bol označený pluskom. Schválne som klikla na inzerát, čo bol 2. a plusko nemal. Takže...?
tie zvýraznené inzeráty asi môžeš aktualizovať každý deň a potom sa posúvajú spolu s ostatnými... takže úplne vpredu nedostávajú... môže byť?
ahojte , baby je mozne aby niekto co mu uz 3 hodnotenia vymazal admino a znova mi supla nepravom pani ,,janka 216,, este existoval na bazari ? neviem co mam robit,uz som pisala 2spravy adminovy zatial nic, 😢
teraz mi pisal p.Jasen,budu to riesit az mi este napise
@patricia1992 tak ona je fakt drzá ako ploštica! 😠 Sú niektorí ľudia, ktorých vyhodíš dverami a vojdú Ti oknom- presne podľa tohto sa správa- zablokovať!! 🙄
@patricia1992 otrasna zenska to je. Pozeram, ze tam mas stale to hodnotenie od nej. Dufam, ze ti ho admin vymaze!
@li_la no neviem, ak si povieme, že s tým absolutne nič neurobíme, tak sa to naozaj nezmení, ale môžeme urobiť minimálne to, že sa ozveme, že sa nám to nepáči. my sme tie, vďaka ktorým toto forum žije, my, prispievateľky a užívateľky sme vlastne akoby zákazníčky správcov fóra, vďaka nám im zadávatelia platia za reklamy, takže si myslím, že máme právo sa ozvať ak sa nám niečo nepáči a oni by to mali brať na vedomie a zvážiť prípadné zmeny..
Ešte sa mi nepodarilo preštudovať celú diskusiu ktorú založila @pajinka23 neviete mi niekto povedať, či tam reagoval aj niekto zo správcov? Chcem si to prejsť, netuším teda aké to malo ohlasy, ale ak by väčšina bola proti nebolo by odveci upozorniť ich na to aby si ju prečítali...
@heeedka mne sa to regulerne na takomto fore praveže nezdá. zdá sa mi to regulerne na fore mimibazar, bazos, babybazar, atd. teda forach zameranych vyslovene na inzerciu... toto je hlavne diskusne forum.. bazarik tu mal byt na posuvanie si pouzivanych veci za symbolicke ceny medzi maminami... a v tom vidím rozdiel..
A ďalšia vec: je mi nad slnko jasné, že aj správcovia tohto fora musia mať za svoju prácu nejaký honorár.. ale na to sú predsa komerčné reklamy a najnovšie aj profi predajcovia. Nemali by podľa mňa zarábať na nás, na tých, vďaka ktorým im sem firmy reklamy zaplatia... dúfam, že som sa vyjadrila jasne..
inak ako už písala vyššie @li_la tak ak by si všetky mamičky predplatili ten bazár plus,tak by naše inzeráty aj tak neboli úplne na začiatku,ale podľa poradia.takže je to len o zarobení na nás,myslím si.ja si to v žiadnom prípade nepredplatím.ale je to na každej jednej,ako chce a ako si to môže dovoliť.
no aj ja osobne,ak hľadám niečo konkrétne,tak prejdem aj veľa strán a nájdem čo sa mne najviac páči a je za mne najprijateľnejšiu cenu.
@argyro myslím, že rozumiem, čo chceš povedať. Ja fungujem na MK len pár mesiacov a tento "charitatívny" rozmer (t.j. pomáhame si tým, že si posúvame veci za symbolické ceny) som nejako nevnímala. Na druhej strane si ale úprimne priznajme, že tie ceny nie sú vždy celkom symbolické, a teda veľká časť mamičiek tu robí biznis...ok, biznis je silné slovo, ale rozumieme si, nie...a kde je biznis, tam je zisk. Je prirodzené, že aj prevádzkovatelia tejto stránky chcú zarobiť čo najviac. Každý z nás by to tak robil...
Na druhej strane s Tebou súhlasím v tom, že túto stránku živíme my mamičky, a preto by prevádzkovatelia mohli prejaviť aspoň trochu vďaky tým, že na nás nebudú takýmto spôsobom zarábať 🙂 Ale opäť...zarobia na Tebe, až keď si to zaplatíš, a do toho Ťa nikto nenúti. Jedine konkurencia...
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/bazar-plus-2/
baby ak chcete reagovat tak tu...zbytocne vam za toto stopnu tuto diskusiu v skusenostiach s predavajucou!zapaja sa do diskusii aj admin,ja sa zapojim vecer tiez a napisem svoj nazor,lebo teras nestham🙂pa pa
ahojte baby,nepozáte Silvinku25,včera ma žiadala darovať body za poštovné,mna tých 2.50nezabije ani nezachráni,ale ide o to aby skončilo v správnych rukách toho,kto to potrebuje,dakujem,ohláste sa baby
@nastasja25 aj ja som jej poslala veľký balík na donosenie len na požiadanie, keď mi klikla na inzerát. Vraj je sama s 3 detičkami....neviem, ja nehľadám, či predáva, ale poslala som s vedomím, že snáď to poslúži jej a nie na predaj 😉
@nastasja25 prepáčte mi ale ja nemám prečo klamať.... ☹ ☹ ☹ ☹ ..ja žiadne veci nepredávam...len som Vás pekne poprosila... ☹ ☹ ☹ ☹

Inak, počúvajte,
aký význam by mal BAZÁR PLUS, keby si ho zaplatili všetky? Žiadny... len by na tom niekto pekne zarobil... ach, to je systém...