Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@frick to urcite nie za tolko, ja som posielala kocik 2kombinaciu kurierom posty +poistne a platila som 6,50, ved kresielko je lahsie.radcej sa opytaj na poste, typujem 3€
@zanika1983 vyhodilo mi to tak na tom cenníku ale s tým že si teda pre to kuriér príde k nám. Najbližšiu poštu s expres službamy máme v meste. keby mám auto tak to tam doveziem asi by to bolo lacnejšie. či? ale ja sa stým trepať autobusom nebudem som prevažne sama s deťmi a neviem si predstaviť ísť s tým aj s kočíkom.Ale pre istotu to teda radšej zistím u nás na pošte.
@patricia1992
@patricia1992 myslela som tu pani slusnu 😉
@frick tak mozno, ja som si to brala sama na postu a ked budes posielat kurierom,m budes potrebovat bud mail alebo tel.c. kupujucej, aby jej dali info.
@zanika1983 hej viem už mi to tu niekto písal dík 🙂
chcem upozorniť na predávajúcu ktorá je zaregistrovaná pod názvom / ssrdiecko3 / . Kúpila som si od nej tenisky PUMA za 26 eur + 2,50 poštovné . Tenisky sú zažltnuté , vnútro majú špinavé , podrážky schodené , dokonca sa začínajú párať pri otvoroch na šnúrky . Predávajúca schválne zamlčala ich stav , aby na nich profitovala . Nafotené boli krásne bez chybičky , ale opak bola pravda . Keď som ju vyzvala aby mi vrátila peniaze a ja jej vrátim tovar , tak to odmietla . Opakovane som ju vyzvala , ale že vraj tovar neberie späť . Už som stratila nádej , že dostanem peniaze späť . Nechápem ako môže niekto tak nehorázne zavádzať pri predaji , vôbec človek bez chrbtovej kosti . Dávajte si na ňu pozor , aby ste nedopadli tak ako ja , že prídete o peniaze a doma budete mať brakový tovar .
@bubo1104 ak ti @ssrdiecko3 predala tenisky, ktore neboli pravdivo opisane, mas narok na plnu sumu + spätnu postu, ktorou jej tenisky vratis, v tvojom pripade ti vrati 26 +2,50+2,50..skus sa s nou najprv dohodnut cez ip, ze to budes riesit aj cez admina, ak sa neda, tak jej daj negatko a pis martinjasen, hirjak, ..urcite ti pomôzu..toto je dost velka suma , aby to ostalo len tak..a keby bola len 1 euro..ak nie je opisany pravdivy stav, nie je co riesit, mas narok na vratenie peniazkov..
Vôbec neopísala tenisky pravdivo , len napísala ich cenu a dosť . Ja som si ich v dobrej vôli kúpila aj bez otázok lebo sa mi páčili , ale teraz to ľutujem . Oháňa sa tým , že som sa mala pýtať , keď si niečo kupujem , ale boli tak krásne odfotané , že ma ani nenapadlo sa na ne niečo spýtať . Vyzerali na fotke naozaj ako nové . Už som napísala adminovi , čakám , že sa mi ozve . Aj predávajúcej som písala , ale už sa neozíva . Som s toho sklamaná , toto sa mi stalo 1 krát . Keď chce niekto vrátiť tovar naspäť neviem prečo toľké cáviky . Je to smutné , že sa tu nájdu takéto ženy , čo si vôbec nezaslúžia spoľahlivé kupujúce .
nenapísala ani o 1 chybičke ani o tom , že ich od niekoho už tak kúpila . To až potom , ako som chcela vrátiť peniaze . Lenže keby som vedela v akom stave sú určite by som si ich nekúpila .
@traktor
@sisaha Negatívne hodnotenie som jej ešte nenapísala , čakám , že sa umúdri a napíše mi , že si ich zoberie späť . Ale keď sa nedohodneme , tak jej ho napíšem . Vôbec som nevedela , čo si počať
@bubo1104 presne tak, patrí Ti naspäť plná suma aj so spätným poštovným, za takúto sumu mali byť v absolútne 100% stave! A @srrdiecko ak niečo predáva, sama má dať adekvátny a reálny popis tovaru, nie aby si sa tu ešte vypytovala na poškodenia- pri takejto sume! A vlastne pri čomkoľvek! A súhlasím aj so @sisaha, pridaj sem fotku, ktorú mala v inzeráte ona, plus Tebou nafotené..
@stanislavao ano musim ich odznova ponahadzovat lebo jedne dupačky som nechala lebo cez to sme si pisali a ostatne som vymazala ona mi 16 maja napisala že mi posiela peniažky a doteraz sa už neozvala mohla aspon napisat že o nich nema zaujem
@nelinka0401 nie neposlala iba som to zabalila a čakala som na peniažky kedže 16 maja napisala že ich posiela a do dnes nič aj zle hodnotenie som jej pridala a nič
Nemá záujem sa dohodnúť , stále to isté , že ona sa tiež popálila a nikto jej peniaze nevrátil nazad . Nechce sa mi veriť , že som takto naletela . Keď mala uverejnený inzerát bola tam suma 25 eur , keď sme sa dohodli na kúpe tak na druhý deň tam už bola suma 26 eur , ale páčili sa mi a pripisovala som to tomu , že bol večer a asi som slabo videla . Potom v inzeráte bolo napísané len tenisky s kamienkami . Neskôr bolo pripísané , že nosené . Je to vôbec nechápem takýto prístup , je to falošné , zavádzajúce , neférové - ako si môže takto s ľudí robiť dobrý deň. Ešte teraz sa mi ozvala , že sa so mnou nebude naťahovať a nech ich predám ďalej . No toto je už naozaj vrchol drzosti . Od nej peniaze asi nauvidím
@lussyanna nikdy nemazte inzeraty skor, ako kupujuca dostane vec domov. len ich pozastavte. lebo ak by sa jej nahodou nezdalo nieco, aby ste sa mohli ohradit tym, ze v inzerate je to uvedene. ked ho zmazete, jej sa uz nemusi ukazat, nevie vam nan reagovat.
@bubo1104 tak keď takto jedná, že sa s Tebou naťahovať nebude, tak sa bude musieť naťahovať s adminom! Určite niektorého z tých, čo ti traktor napísala, kontaktuj! To už je čo za bezočivosť! Keď nebude ochotná vrátiť peniaze, tak nech ju zablokujú a nepredá už nič! - @srrdiecko, spravili ste si úžasnú reklamu!
@bubo1104 hned negatko a uz sa nebavit a poziadat admina o pomoc..to, ze niekto oklamal ju je jedna vec..mala to riesit..tak teraz bude ona okradat dalsich ludi?..lebo to sa inak neda ani napisat,.. @ssrdiecko3 je to podla vas ok?..ak sa vam toto tiez stalo,preco ste to neriesila?.ci toto je riesenie?
@lussyanna skratka si to rozmyslela a mozno aj preto sa neozyva, hoc tu je..ako mnohe ine,.. zial..je to neferove jednanie..a stale budem hovorit, ze mi tu v takych pripadoch chyba neutral..a verim, ze casom sa uz zacne aj farebne rozlisovat dobre a zle hodnotenie, aby to hned kazdemu udrelo do oci..
Zažila som práve šok. Kúpila som tenisky, nové, fakt nenosené. Bola som nadšená. Lenže som po obutí zistila, že vpredu sú akési úzke. Najprv som myslela, že sú mi malé. Potom som si uvedomila, že na päta sú voľné a sú úzke len vpredu. Tak som vybrala vložku, veď je možno široká podstielka pod prstami, tak sa to poddá. To mi už päta lietala a vpredu stále úzke 😲 Som to nechápala, tak som si ich poriadne pozrela. Predná časť podrážky pod prstami bola vtlačená do vnútra. Preto ma vpredu tak nepríjemne tlačili. Tak som to napísala predávajúcej, dohodli sme sa na vrátení. Vraj si to nevšimla. Potom mi len napísala, že ona nič nevidí, že sú mi malé, že ich mala dať ako 36, nie 37, že nevadí, peniaze mi poslala. Lenže ja práve 36 nosím, občas 37 pri úzkom strihu, vnútorná dĺžka na nich sedí na 36, preto som ich kúpila. Ale nie je to veľkosť, bolo to zdeformovaním podrážky. Pre mňa uzatvorené vec, k mojej spokojnosti. Ale dnes som chcela zmazať ten inzerát z mojich nákupov a čuduj sa svete, pani ho aktivovala ako aktuálny, len zmenila veľkosť. Ja nemôžem nič povedať, peniaze mi vrátila...len mi príde čudné, že niekto predáva poškodený tovar. Ak by som to kúpila dieťaťu a to mi tvrdí, že ju tlačia, tak ich predám ako 35? Alebo by som mu proste neverila? Ja tomu nechápem ☹ Príde také jednanie čudné len mne?
@martinka17 môzes ju upozornit, ze tovar je poskodeny a je nefer ho ponukat dalej..a môzes kontaktovat aj admina..je to nefer aj voci dalsej nakupujucej..lebo stale su tu baby, ktore sa nevedia branit..mozno tej dalsej to pride a len si smutne povie, ze sak nemala som nakupovat cez bazar a viac to riesit nebude, kym predavajuca sa bude vytesovat, ze konecne predala...
@bubo1104 opravujem @ssrdiecko- úžasná reklama! Takto si kompenzujete to, že Vás oklamali? Že v tom budete pokračovať? Mne jedna pani taktiež predala tričká, ktoré nezodpovedali popisu, na moju reklamáciu odpovedala, že či mám vôbec predstavu, koľko ju stáli nové a že ona takisto veľakrát nebola spokojná s nákupom. Tak teraz všetky, ktoré niesme spokojné, poďme predávať takýmto štýlom - t.j. klamať a podvádzať! Lebo k tomu by takáto reťazovka spela! Tak sa milá pani @ssrdiečko spamätajte- aby ste takto znova nedopadli aj VY- znova!
@traktor dík za radu, skúsim jej napísať...lebo práve to ma mrzí, že niekto možno naletí a druhý krát to uznať nemusí. ☹
@danielllka oprav si jej nick je to ssrdiecko3
@traktor zasa 😀 a to som sa zmýlila aj prvýkrát a chcela som opraviť 😅

@alusha
@zuzulienka31
@annie13 ďakujem vám baby.Dúfam že to nejako nedomotám inak netuším prečo to chce kuriérom veď to kresielko predávam za 10 éčiek a keď som to dala to toho cenníku tak poštu má za nejaký 7 eur. No idem jej to napísať som zvedavá či bude na tom trvať. Ešte raz vďaka.