icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

danielllka
11. jún 2012

@ssrdiecko, Vám sa ospravedlňujem, malo to byť @ssrdiecko3 😉

annie13
11. jún 2012

@martinka17 ja som reagovala na jednu adidasku tu v bazare a uz na fotke ked si priblizim vidiet flaky uz som isla poslat peniaze ale pytam sa jej ci je to len na foto alebo su fakt aj na adidaske a ona ze aj na adidaske ze to skusi vyprat

potom mi pisala ze to nicim nejde dole tak som sa podakovala ze flakatu za 20 eur nechcem ale ponuka ju dalej s mensou foto aj som jej napisala ze nech si prida do popisu ze ma nevypratelne flaky na hrudi ale nestalo sa tak ten co ju kupi bude rad

sisaha
11. jún 2012

@bubo1104 negatko jej daj už teraz, opis v nom aj to, že sa sprava neseriozne, chybu zamerne zamlčala. Zmierniť jej ho môžeš pokiaľ ti vráti peniaze. Admina požiadaj, aby ju dočasne zablokoval. On vie takisto zistiť ci @ssrdiecko3 v inzerate nieco dodatocne menila. Ak ano, moze sa jej velmi lahko stat, ze uplne strati moznost tu cokolvek predavat. Taketo spravanie je tu nepripustne a bolo by na mieste, keby peniaze boli bez natahovania okamzite vratene.

sisaha
11. jún 2012

@annie13 je to hnus, ak niekto chyby zamerne zamlčuje. Oznac ten inzerat adminovi, aby jej ho zmazal... Ja by som na taketo podvodnicky isla velmi prisne..

martinka17
12. jún 2012

@annie13 mne neodpísala, tak počkám, alebo napíšem adminom, či sa dá niečo robiť ☹ A ty si nepísala? Už keď to priznala, stopli by jej to, nie?

traktor
12. jún 2012

@annie13 ak priznala a nedoplnila do inzeratu, urcite ju oznac a komunikaciu skopiruj..lebo o chvilku tu zas bude niekto riesit flakatu mikinu..je to nefer.. @martinka17 ty tiez, urcite to ries

mimikas
12. jún 2012

ako by ste sa zachovali v takejto situacii?
01 Jun som si objednala od jednej mamicky tovar a este 01 jun som jej poslala aj peniaze na ucet a od vtedy sa mi neozvala ona osobne. 07 jun mi pisala nejaka jej kamoska ze predavajucej admin stopi ucet (ale odkial vedela moj nick potom nechapem) a ze nema moju adresu, tak som ju tej jej znamej poslala do spravy a zase bolo ticho. Vcera som pisala spravu tej jej kamoske ze kedy konecme dostanem tie veci co som si objednala a ona my napisala ze ta predavajuca je na dovolenke a ze zajtra pride a hned mi veci posle. Vcera som si pozerala status predavajucej a je aktivny tak neviem. Veci ktore som si objednala ma az tak nesuria a kludne si na ne pockam, skor by mi mohla rovno povedat co je vo veci a ak to ma problem poslat z nejakeho dovodu alebo ma ona osobne problemy tak nech mi vrati peniaze a bude po probleme.

bubo1104
12. jún 2012

@danielllka
@traktor na predávajúcu ssrdiecko3 neplatí ani pohrozenie adminom . Pripadá mi to tak , že bola na to pripravená . Opýtala som sa jej či je toto čestné a zodpovedné správanie voči kupujúcej a ona mi odpísala to čo pred tým . Že mám posunúť tenisky ďalej , že aj ona ich dostala v takom stave . Ani 1 žena by si také teniský nekúpila za 28,50 eur aj s poštou . Dnes som ich znovu vybrala s krabice a ešte som si ich raz prezrela , ale s kľudným svedomím si to negatívne hodnotenie zaslúži . Tenisky sú zažltnuté pri pätách , spodok je svhodený , vnútro špinavé , pri dierkach od šnúrok sa začína párať , je to dosť oslabené a ešte teraz , keď som ich ukladala späť do krabice , tak som si všimla , že mám biele prsty . To znamená , že ich musela niečim nastriekať , aby boli biele aspoň s predu . No hrôza ! Sú sáce nositeľné , ale určite si za ne nemala pýtať takú sumu . Moja dôvera v predávajúce sa týmto naštrbila a od teraz sa budem pýtať na včetko , čo ma napadne . Je to nepochopiteľné , že si ich nechce vziať späť , aj keď jej to stále navrhujem . Veď si nechcený tovar vezmem späť , vrátim peniaze a mám pokoj . A ďakujem Vám žienky , že ste sa mi ozvali aj za podporu a pochopenie - Jarmila

traktor
12. jún 2012

@bubo1104 nevzdavaj to este a pis adminom

bubo1104
12. jún 2012

@traktor jednému som napísala , aj druhému mám napísať ?

traktor
12. jún 2012

@mimikas aktivna pise, aj ked tu nie je..podla toho sa neriad..a pockaj do zajtra a skus jej medzitym este napisat, ak nic, tiez sa obrat na admina / martinjasen, hirjak/

traktor
12. jún 2012

@bubo1104 kludne napis..ono niekedy trva, kym odpovedia, maju toho dost, ale verim, ze to vyriesite.. a vidim, ze ti odpisala pod hodnotenie, ktore si jej dala..tak parada..uzasna predavajuca to je , len co je pravda :/

bubo1104
12. jún 2012

@traktor ďakujem , urobím to a napíšem adminom

danielllka
12. jún 2012

@bubo1104 neboj nič, určite ti odpovie a doriešite to- pani @ssrdiecko3 si asi myslí, že si tu môže veselo ďalej okrádať- ale ja verím, že tentokrát sa prerátala! A to negatko jej nechaj tak či tak- aj keď sa to vyrieši, pretože za takýto prístup by si zaslúžila aj oveľa ostrejšie! 😠 A vôbec, treba pred ňou varovať aj ostatné prípadné nakupujúce 😉

bubo1104
12. jún 2012

@danielllka áno ja som aj chcela aby sa druhé predávajúce mali pri nej na pozore lebo ozaj jedná neférovo . Moja intuícia ma neklamala , mala som počúvnuť môj vnútorný hlas . Niečo sa mi nezdalo , mala som to stopnúť hneď . Lenže naozaj boli tie tenisky tak krásne nafotené , že nikoho by nenapadlo sa na ne pýtať . Teraz ani netají , že ten stav tenisiek ako som ich opýsala ja je pravdivý . Ale peniaze vrátiť nechce . Ešte sa mi pod moje negatko k tomu aj vyjadrila aká som , že sa na tovar neopýtam - pekné jednanie . A to som s tým negatkom ešte čakala dosť dlho , že sa umúdri .

annie13
12. jún 2012

@traktor
@martinka17
@sisaha ze to predava kamaratka vraj ale vidiet na tych foto stale tie flaky

mima595
12. jún 2012

Baby, dnes som zazila bonbonik:

na inom bazari si chcela pani kupit detsku koselu, cena 3E..najprv že doporucene a potom, či jej to možem poslat na dobierku...tak som jeje napisala, že cena s dobierkou može byt az do sumy 5,50, ci ju naozaj prevezme.....a jej dnesna odpoved po tyzdnovej urgencii:
Myslela som,ze aj na dobierku bude 3 euro,ale ked 5,50 euro tak
dakujem ale nechcem.prepacte......
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

alusha
12. jún 2012

@mima595 aj taki musia byt 🙂 toto uz je cisty primitivizmus 🙂

bartokami
12. jún 2012

@traktor dnes som natrafila na zopar vecičiek ,ktore su kupovane v Činaku a žienky tam udavaju ine značky/Cherokee/,mi to pride,že zavadza či nie????nieje to podľa mňa v poriadku?

huxy
12. jún 2012

@bartokami určite to v poriadku nie je a je to vlastne klamanie potencionalnych kupujucich.no snad vela mamiciek na take cosi nenaleti.keby sa to stalo mne,ze by som ti nieco take kupila,a nebola by to ta znacka,ale cinak,tak by ma asi aj porazilo.a urcite by som to nenechala len tak

zuzkahraskovie
12. jún 2012

@bartokami ak by to bola znacka cherokee iste to tam musi mat aj znacku napisanu...

fukylove
12. jún 2012

@bartokami ak sa nemylim, tak taketo inzeratiky mozu byt nahasene ako podozrive a neviem ci je tam taka moznost, ze ina znacka, no isto sa da do poznamky INE napisat dovod podozrenia... 😉

amulienka
12. jún 2012

@zuzkahraskovie mamicky strihaju dole visacky.

traktor
12. jún 2012

@bartokami ak je uvedena v ina znacka ako v skutocnosti tovar je, tak je to zavadzanie..pri kazdom inzerate mas moznosti..môzes upozornit admina ..alebo môzes napisat rovno predavajucej, nech si to opravi..niektore to robia narocky, niektore nevedomky..tiez sa mi to raz stalo, ze mi skocilo na inu znacku, ale opravila som to..

huxy
12. jún 2012

jaj žienky,už neviem,čo robiť.ako som písala aj včera,jedná sa o tú výmenu toho doškriabaného chodítka.tak pani mi dnes napísala toto: "dobry den tak som sa rozhodla že vam peniaze nepošlem lebo mi poradili ine mamičky a ako sme sa dohodli na vymene tak ste sa ani neopitali či nema nejake škrabance ,,,,ja somsa chcela pekne svami dohodnut aj som sa ospravedlnila za moju chybu ale vy ste hned dali komentare namna s inymi,,,,tak aspon sa poučime obe je mi luto ale dovi"
ako ani ma nenapadlo sa pýtať na škrabance,kedže inzerát obsahoval presne toto: "ako nové,bez vád".no ale poučila som sa,zakaždým keď bude mať niekto toto napísané v inzeráte,tak sa znovu spýtam,či nemá poškodenia,škrabance,fľaky atď.na hlavu postavené.ano,ospravedlnila sa,ale hneď ako som jej napísala,že z chodítkom nie som spokojná,tak odpísala toto: "DOBRY DEN ANO BALIK MI PREVZALA SESTRA ALE JA STOHO NEROBIM NIč KEBY SOM TO DOSTALA AZ TENTO TYžDEN ,,,,JA SOM OTOM NEVEDELA POTOM MI VOLALA,,,,A TO CHODITKO BOLO DRAčIKU VIšE 10 EURO MOžTE IS HO POZRIET čOTO STOJI ,,A DIE HRAčKY SOM VAM POVEDALA žE ICH NEMAM PRETO SOM DALA VšETKO Už SPOšTOVNYM,,,A šKRABANEC BOL AS NA 2 MIESTACH TAK SA VAM OSPRAVEDLNUJEM ALE JE PLNE FUNKčNA TAK SA VAM ESTE RAZ OSPRAVEDLNUJEM"
no a každý si môže v mojom fotoblogu pozrieť,že tých škrabancov veľmi viditeľných tam bolo 8 a plus fľak na poťahu.ja už neviem,posunula som adminovi,snáď mi pomôže

sisaha
12. jún 2012

@huxy popros admina, aby ju zablokoval, takto sa nejedna...

sisaha
12. jún 2012

@annie13 moze to predavat aj otcov koňa brat. Predava to pod svojim menom, takze to tam nema čo hľadať, resp. musi opísať pravdivy stav veci..Ja fakt niekedy žasnem, čo si tu prečitam..

huxy
12. jún 2012

@sisaha no nedejná.neviem,pochybujem že by ju zablokovali kvôli jednej nespokojnej kupujúcej.ostatné hodnotenia má pozitívne.ale nechápem,prečo mňa oklamala.ale písala som adminovi,nech poradí,čo robiť.
ja chcem buď svoj tovar /ktorý mi asi ťažko vráti,lebo to už vraj darovala neteri/,alebo peniaze za svoj tovar a ja chodítko vrátim.

bartokami
12. jún 2012

@zuzkahraskovie praveze nema odfotenu etiketu,ale nabeton viem ze je to z cinaka ☹ mzri ma len ze ak sa nejaka mamicka neopyta,na znacku,alebo kde to kupovala,tak budu oklamane ☹

sisaha
12. jún 2012

@huxy tiež si myslim, že by ti mala tvoj tovar zaplatit a ty jej choditko vratit.