Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@zuzkahraskovie len v nadpise ma ze Cherokee..ale nieje to Cherokke..keby aspon odfotila etiketu..
@huxy no aj mne sa raz stalo,ze malo byt nove a nebolo,preto zakazdym sa pytam,ci aj ked je nove ci nema nejake poskodenia...a uz sa mi stalo,ze mi jedna mamicka odpisala,ze je tam kdesi flak...a dierka,,,tak veru uz som tu supravicku potom nekupila,sak ja som chcela novu,nie s dierkou a flakom 😖
P.S.nehovorim,stane sa ze si clovek nevsimne flacik..ale nemam rada ked je to zamerne..
@janka196 no ona velmi dobre vie,ze som sa radila-teda ona pisala,ze som ju ociernovala.to teda pravda nie je.mam vsetko vo fotoblogu,kto ma cas,nech si to precita a prezrie fotky.no darmo viem,ako by to malo byt,a darmo mi mamicky tu radia,ked druha strana nema zaujem to uz riesit.tak dufam,ze pomoze admin.
@bartokami no mna to ani nenapadlo,verila som jej a jej hodnoteniam.toto mi bolo treba?akoze mala som uz par nie uplne vydarenych obchodov,ked sa to stalo prvykrat,vobec som to neriesila,zahryzla som si do jazyka.nedala som ani negatko,ani som nepisala mamine aby sme to riesili.ked sa stalo druhykrat a tretikrat,tak sme si to vyriesili k spokojnosti aj na jednej aj druhej strane.no tu tato pani evidentne uz nema zaujem nic riesit.
@annie13 super, toto milujem, predáva kamarátka- ja nenesiem zodpovednosť.
@huxy
@martinka17 kamaratka alebo manzel su v takychto pripadoch najoblubenejsie vyhovorky 😠
@janka196 ešte sestra, ja kupujem často chybné veci od sestry, ktoré su predávajúcej už malé 😲 😀
@janka196 ano su.pravdu povediac,pred casom som aj ja casto prosila manzela,aby mi braval balicky na postu.no vzdy som sa uistila a spýtala sa,či to odoslal.a tiež už ani neviem koľkokrát sa mi stalo,že záujemkyne už mali u mňa niečo aj dlhšie rezervované,no nakoniec rezerváciu zrušili,lebo sestra kúpila,svokra,babka,muž atď. 😀
ale je pravda zze manzelia to niekedy vedia krasne popliest. ja svojmu ked davam viac balickov preistotu pisem do zadu na kazdy ako to ma poslat 😀
@bartokami prejav zaujem o tu vec a naschval sa opytaj na znacku 🙂
@zanika1983 aha to ma nenapadlo 😅 skusim
Dievčatá, chcem sa poradiť, či mám mamičke vrátiť peniaze, ked som jej predala sandálky a,po jej dotaze na vnútornú dlžku, som jej napísala,že 23 cm a ona teraz tvrdí, že mala na mysli vnútornú vložku, a tá má 22,5 cm. Ale sú to sandále, tak neviem....a chce odo mňa aj obe poštovné, teda +2,40. Chcem sa zachovať korektne, ale nie hlúpo...od začiatku komunikácie zjednávala s cenou, s poštovným...a teraz toto.
Nie, normálne otvorené sandále, guma...pekne sa to dá odmerať...Tak vnútorná dlžka je od začiatku po koniec, to som dala , že 23 cm a to tvarovanie je na začiatku a konci zhrubnuté, čiže potiaľ by jasne prsty nemali siahať, tak bez toho je to 22,5 cm. Ja som si myslele, že tú rezervu si samozrejme odráta...

@amulienka ja visačku nestriham (inak značka tovaru zvykne byt uvedena aj zvnutra oblečenia na boku)