Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Niektorý ludia sú fakt nechápaví. Za 2 týždne sa mi druhý krát stalo,že kupujúca síce pošle peniaze za tovar ale bez poštovného. A pritom keď píšem údaje k platbe,tak samozrejme píšem že má poslať x Eur + poštovné,ešte aj dám na výber či chce doporučene či obyčajne. Oni sa asi rozhodli že poštovné mám hradiť ja a basta. 😠 No čo s takými ludmi?
@tikivikiniki hm.ja píšem presne ako si písala ty.že x eur plus poštovné s tým že píšem cenu obyčajného aj doporučeného.a keby mi niekto uhradil bez poštovného?určite by som upozornila.no žiaľ,ak v balíčku služieb banky nemáš zahrnuté všetky kreditné transakcie cez ib,tak ťa znovu za to spoplatnia.nahnevá to veru.
@tikivikiniki daj si cenu aj s postovnym a hotovo
@huxy No však aj ja píšem už pomali ako škôlkárom vysvetlujú že X Eur + poštovné (1,20 Eur doporučene alebo 60 centov obyčajne na vlastné riziko). Už len musia tie dve sumy dať dokopy, ale kdeee....
@tikivikiniki nechcem nikoho uraziť,ale potom asi nevedia počítať 😀
@pia22 ak si ty ziadala, neurobis s tym nic..ak vsak mas podozrenie, ze svetrik je zas v ponuke , tak si to vyrozpravaj s @kiarka a ak mas pravdu, poziadaj o pomoc aj admina + ju pridaj na ciernu listinu..ale ak nemas pravdu, tak zial..ani negatko jej nepatri, kedze o tom, ze to bude posielane obycajne si vedela a aj si s tym suhlasila
@tikivikiniki Ahoj, no ja uz pisem tak, ze x eur + postovne obycajne 0,6e =... a x eur + postovne doporucene 1,2e =... Neviem, ci naozaj niektore maminky nevedia ratat, ale ked Vam kazda druha napise A kolko to bude s postovnym, tak to takto vypisujem, aby to pochopili vsetky 😒 . 🙂
@traktor som tu dosť dlho na to, aby som vedela, ako to tu funguje, hodnotenie s obsahom neobdržania zásielky je na mieste, neuvádzam, že je to jej pričinením a na margo adminov-sú o celej veci informovaný. Ja tu nakupujem aj predávam už dosť dlho a nikdy som nijaký podobný problém nemala, ale pokiaľ sa podľa hodnotení vyskytol rovnaký problém u viacerých nakupujúcich, tak to mojou paranoidnou predstavou asi nebude. Pre mňa toto nie je príjemná záležitosť, týmto, že som ju sem uviedla, som chcela upozorniť ostatné mamičky, nie riešiť svoj obchod, to dokážem aj sama a súkromne.
@pia22 tak toto je hrozne svinstvo, napozaj. ako moze kludne spat, ked takto klame a okrada mamicky na materskej. mali by jej admini stopnut bazar. ale viete, to ze vy ste to ziadali obycajne, tam je stale riziko straty zasielky a nikot jej nedokaze, ze to naozaj poslala, alebo neposlala. a to, ze posiela ten tovar dalej je hnus, ale ona sa moze teoreticky branit tym, ze to je druhy.
@tikivikiniki neposlite ziaden tovar, kym nemate celu sumu na ucte vratane postovneho. lebo inak sa ho nedockate.
@patricia1992
a to sa dá zistiť či tu ma niekto viac nikov?? že ma to nenapadlo ale ak sa ešte raz ozve tak v tom prípade napíšem aj jej pravý nik cez ktorý nakupuje ,, ďakujem za info a aj za priania 😉 aj ja prajem veľa šťastia a krásny slnečný deň alebo asi aj týždeň 😀 😀
@zlatka0604 jasne ze sa da. pokial ich ma z jedneho pocitaca. ale to len admini vedia. a presne az zautoci,hod sem jej nick,nech vieme 😉
ahojte 12.6. som uhradila 8€ za tenisky int. bankingom....pani mi ale rano napisala že jej nič neprišlo , že či mam stale zaujem...obvolala som banku peniaze mi boli stiahnute tak teraz neviem čo si mam myslieť,,stalo sa vam niekedy toto iste ? že peniaze nedošli na zadaný účet????? ☹ ☹ ☹ ta pani ma same kladne hodnotenia , je mila , fajna ale mam nervy...
chcem tiež prispieť na túto stránku svojou NEMILOU SKÚSENOSŤOU s predávajúcou veronica00041, dňa 7.6.som jej poslala peniažky na vysielačky Avent,po niekoľkých urgenciách mi ich poslala 15.6. ale BEZ ADAPTÉROV!!!☹((
Samozrejme som jej hned písala,ako je to možné,vraj len zabudla ☹Čo mi je prinajmenšom dosť nepochopiteľné,nakoľko som sa pýtala,či je set kompletný a mamička ma uistila,že pošle aj náhradné koncovky na adaptér,že sa nemám obávať.
A čo myslíte??Dodnes nemám adaptéry...Už som zúfalá,takéto jednanie je odpustiteľné..nestáli predsa 10centov 😠 😠 😠
Jooj ale som nahnevaná...a pritom mala samé kladné hodnotenia..prečo musím mať práve ja takú smolu?! ☹
chcela som napísať,že takéto jednanie je neodpustiteľné... 😠
Už som celá popletená z tej pani...Takže pozor na predávajúcu @veronca00041
@ivetka1981 tie adaptery by ti mala poslat, alebo to odmieta? samozrejme na jej naklady.
15.6. bolo v piatok, dnes je streda, nie su nahodou uz na ceste? 😉
@ikke ja už jej neverím..veľa krát som jej písala a vraj ich poslala 1tr., no neprišlo dodnes nič... ☹
PROSIM POZNATE CISLO UCTU0013746047-5200 AK ANO VELMI MI POMOZETE
JEDNEJ PANI SOM ZAPLATILA 52,50 ZA MODERNE RIFLE NA TRAKY A UPLNE SA ODHLASILA PROSIM VAS POMOZTE AK POZNATE TO CISLO UCTU
@martus11111 prepni si caps lock nech nepises velkymi pismenami..ta pani predava tu?kontaktovala si uz admina?
@martus11111 jej nick si pamätaš? pod akym menom bola registrovana?
ano predavala len teraz sa uplne odhlasila nemozem ju najst mam len jej cislo uctu to je vsetko

@pia22 posielala ti tovar doporucene, ci obycajne?ak obycajne-suhlasila si?ak ano, s tym neurobis nic, vedela si do coho ides..ponuka tovar dalej?si si ista, ze je tvoj, ze ho nema viackrat?/neviem o co sa jedna-preto sa pytam..napriklad.niektore maju viac balikov plienok.../