icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

traktor
19. jún 2012

@pia22 posielala ti tovar doporucene, ci obycajne?ak obycajne-suhlasila si?ak ano, s tym neurobis nic, vedela si do coho ides..ponuka tovar dalej?si si ista, ze je tvoj, ze ho nema viackrat?/neviem o co sa jedna-preto sa pytam..napriklad.niektore maju viac balikov plienok.../

tikivikiniki
19. jún 2012

Niektorý ludia sú fakt nechápaví. Za 2 týždne sa mi druhý krát stalo,že kupujúca síce pošle peniaze za tovar ale bez poštovného. A pritom keď píšem údaje k platbe,tak samozrejme píšem že má poslať x Eur + poštovné,ešte aj dám na výber či chce doporučene či obyčajne. Oni sa asi rozhodli že poštovné mám hradiť ja a basta. 😠 No čo s takými ludmi?

huxy
19. jún 2012

@tikivikiniki hm.ja píšem presne ako si písala ty.že x eur plus poštovné s tým že píšem cenu obyčajného aj doporučeného.a keby mi niekto uhradil bez poštovného?určite by som upozornila.no žiaľ,ak v balíčku služieb banky nemáš zahrnuté všetky kreditné transakcie cez ib,tak ťa znovu za to spoplatnia.nahnevá to veru.

nice202
19. jún 2012

@tikivikiniki daj si cenu aj s postovnym a hotovo

pia22
19. jún 2012

@traktor mojou chybou som žiadala odoslať tovar obyčajne, takže bez dokladu o odoslaní, ale som si istá, že svetrík, ktorý som si kúpila je opäť v predaji. Mne nejde o seba, ale je mi ľúto mamičiek, ktoré doplácajú na jej prepracovaný podvod ☹

tikivikiniki
19. jún 2012

@huxy No však aj ja píšem už pomali ako škôlkárom vysvetlujú že X Eur + poštovné (1,20 Eur doporučene alebo 60 centov obyčajne na vlastné riziko). Už len musia tie dve sumy dať dokopy, ale kdeee....

huxy
19. jún 2012

@tikivikiniki nechcem nikoho uraziť,ale potom asi nevedia počítať 😀

traktor
19. jún 2012

@pia22 ak si ty ziadala, neurobis s tym nic..ak vsak mas podozrenie, ze svetrik je zas v ponuke , tak si to vyrozpravaj s @kiarka a ak mas pravdu, poziadaj o pomoc aj admina + ju pridaj na ciernu listinu..ale ak nemas pravdu, tak zial..ani negatko jej nepatri, kedze o tom, ze to bude posielane obycajne si vedela a aj si s tym suhlasila

littledevil
19. jún 2012

@tikivikiniki Ahoj, no ja uz pisem tak, ze x eur + postovne obycajne 0,6e =... a x eur + postovne doporucene 1,2e =... Neviem, ci naozaj niektore maminky nevedia ratat, ale ked Vam kazda druha napise A kolko to bude s postovnym, tak to takto vypisujem, aby to pochopili vsetky 😒 . 🙂

pia22
19. jún 2012

@traktor som tu dosť dlho na to, aby som vedela, ako to tu funguje, hodnotenie s obsahom neobdržania zásielky je na mieste, neuvádzam, že je to jej pričinením a na margo adminov-sú o celej veci informovaný. Ja tu nakupujem aj predávam už dosť dlho a nikdy som nijaký podobný problém nemala, ale pokiaľ sa podľa hodnotení vyskytol rovnaký problém u viacerých nakupujúcich, tak to mojou paranoidnou predstavou asi nebude. Pre mňa toto nie je príjemná záležitosť, týmto, že som ju sem uviedla, som chcela upozorniť ostatné mamičky, nie riešiť svoj obchod, to dokážem aj sama a súkromne.

traktor
19. jún 2012

@pia22 ono je dobre, ze si to tu napisala..a ak fakt klame a tvoj tovar ponuka dalej, nie je to ferove jednanie a urcite by mala byt riesena dalej.. napr. mal by jej byt zastaveny bazar.. a pod..

stanislavao
19. jún 2012

@pia22 tak toto je hrozne svinstvo, napozaj. ako moze kludne spat, ked takto klame a okrada mamicky na materskej. mali by jej admini stopnut bazar. ale viete, to ze vy ste to ziadali obycajne, tam je stale riziko straty zasielky a nikot jej nedokaze, ze to naozaj poslala, alebo neposlala. a to, ze posiela ten tovar dalej je hnus, ale ona sa moze teoreticky branit tym, ze to je druhy.

stanislavao
19. jún 2012

@tikivikiniki neposlite ziaden tovar, kym nemate celu sumu na ucte vratane postovneho. lebo inak sa ho nedockate.

zlatka0604
19. jún 2012

@patricia1992
a to sa dá zistiť či tu ma niekto viac nikov?? že ma to nenapadlo ale ak sa ešte raz ozve tak v tom prípade napíšem aj jej pravý nik cez ktorý nakupuje ,, ďakujem za info a aj za priania 😉 aj ja prajem veľa šťastia a krásny slnečný deň alebo asi aj týždeň 😀 😀

patricia1992
19. jún 2012

@zlatka0604 jasne ze sa da. pokial ich ma z jedneho pocitaca. ale to len admini vedia. a presne az zautoci,hod sem jej nick,nech vieme 😉

majka826
19. jún 2012

ahojte 12.6. som uhradila 8€ za tenisky int. bankingom....pani mi ale rano napisala že jej nič neprišlo , že či mam stale zaujem...obvolala som banku peniaze mi boli stiahnute tak teraz neviem čo si mam myslieť,,stalo sa vam niekedy toto iste ? že peniaze nedošli na zadaný účet????? ☹ ☹ ☹ ta pani ma same kladne hodnotenia , je mila , fajna ale mam nervy...

traktor
19. jún 2012

@majka826 skontrolujte si este obe, ci bolo zadane dobre cislo uctu..a ak je vsetko ok, banka ti da / ale aj ty si vies vybrat cez net vypis, ze si peniazky poslala / aspon myslim, ja mam postovu banku a da sa to/

majka826
19. jún 2012

@traktor čislo mne sedi,,, pani sa mi od rana neozvala tak čakam , aj vypis mam je ok, take čislo ako zadala ..no asi ma porazi..ani neodpisuje od rana tak nechapem

traktor
19. jún 2012

@majka826 je teplo..mozno su niekde na kupku..tak vydrz, vecer ti urcite odpise a nech si to poriadne skontroluje, drzim prsty..je to urcite neprijemne

sisaha
19. jún 2012

@majka826 moze byt, ze ak ma tatrabanku, nezaregistrovala zmenu v sms spravach - hlasia prichod iba nad 10 eur. Mozno je to aj tento pripad.. Peniaze si potom musi skontrolovat priamo v internetbankingu

majka826
20. jún 2012

@sisaha presne ako si vravela ,,ale aj moj muž ma tatra banku a viem o tom , že o tom nevedela pani mi povedala až večer že peniaze su tam 🙂 🙂 až mi odľahlo že som to neposlala nikomu inemu 😨

ivetka1981
20. jún 2012

chcem tiež prispieť na túto stránku svojou NEMILOU SKÚSENOSŤOU s predávajúcou veronica00041, dňa 7.6.som jej poslala peniažky na vysielačky Avent,po niekoľkých urgenciách mi ich poslala 15.6. ale BEZ ADAPTÉROV!!!☹((
Samozrejme som jej hned písala,ako je to možné,vraj len zabudla ☹Čo mi je prinajmenšom dosť nepochopiteľné,nakoľko som sa pýtala,či je set kompletný a mamička ma uistila,že pošle aj náhradné koncovky na adaptér,že sa nemám obávať.
A čo myslíte??Dodnes nemám adaptéry...Už som zúfalá,takéto jednanie je odpustiteľné..nestáli predsa 10centov 😠 😠 😠
Jooj ale som nahnevaná...a pritom mala samé kladné hodnotenia..prečo musím mať práve ja takú smolu?! ☹

ivetka1981
20. jún 2012

chcela som napísať,že takéto jednanie je neodpustiteľné... 😠
Už som celá popletená z tej pani...Takže pozor na predávajúcu @veronca00041

ikke
20. jún 2012

@ivetka1981 tie adaptery by ti mala poslat, alebo to odmieta? samozrejme na jej naklady.
15.6. bolo v piatok, dnes je streda, nie su nahodou uz na ceste? 😉

ivetka1981
20. jún 2012

@ikke ja už jej neverím..veľa krát som jej písala a vraj ich poslala 1tr., no neprišlo dodnes nič... ☹

martus11111
20. jún 2012

PROSIM POZNATE CISLO UCTU0013746047-5200 AK ANO VELMI MI POMOZETE

martus11111
20. jún 2012

JEDNEJ PANI SOM ZAPLATILA 52,50 ZA MODERNE RIFLE NA TRAKY A UPLNE SA ODHLASILA PROSIM VAS POMOZTE AK POZNATE TO CISLO UCTU

traktor
20. jún 2012

@martus11111 prepni si caps lock nech nepises velkymi pismenami..ta pani predava tu?kontaktovala si uz admina?

akika722
20. jún 2012

@martus11111 jej nick si pamätaš? pod akym menom bola registrovana?

martus11111
20. jún 2012

ano predavala len teraz sa uplne odhlasila nemozem ju najst mam len jej cislo uctu to je vsetko