icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

ewana73
28. jún 2012

Takze bohuzial pridavam dalsiu negativnu dnesnu skusenost.Od predavajucej som kupila "original 3/4 nohavky" prisli mi skracovane obycajnou bielou nitkou kde tu kade tade krivo podsite rifle. takze ak pani nebude ochotna pristupit na vratenie penazi a nezoberie tovar spät ,davam negativne hodnotko,riesim s adminom a cierna listina...

ewana73
28. jún 2012

takze pridavam odpoved od dotycnej co mi predala vraj " original 3/4 nohavky" skratene a podsite obycajnou bielou nitkou kde tade nakrivo.
Ja - Dnes o 10:40 Dobry den,tak rifle prave dorazili.ALE to nie su "original 3/4 " nohavky,tak ako ste uviedla. rifle boli skracovane,su podsite bielou nitkou a kde tu dokonca dokriva.takze si myslim,ze to boli klasicke dlhe rifle a boli skratene a nehnevajte sa ale to je dost zasadna vec,ktoru ste mala mat v popise a jednoznacne na nu upozornit.ja bohuzial taketo rifle nechcem.

mouse33 Registrovala sa 23. januára 2011 na modrykonik.sk. Pridala 26 príspevkov a 125 inzerátov.
Zlaticko má 1 rok a 3 mesiace

Predajca (mouse33) - Dnes o 13:12 Pekny den, riflicky som kupila tu ibaze bol uvedeny iny rozmer pasu takze mne boli na pase male, ja som ich len odfotila, skontrolovala a premerala nakolko tie rozmery nesedeli so skutocnostou, ja som ich pozerala detailne aj z vonkajsej aj z vnutornej strany, myslim si ze na rozdiel od inych predavajucich mam aj podstatne uvedene detailnejsie fotky. Mne sa nezda ze by boli skracovane a ak tak museli byt odborne, ja som presne uviedla ten popist, ak ste vyslovene mali nejaku poziadavku mali ste sa opytat, myslim si ze ta cena je dost nizka k znacke tych rifliciek, ja som ich kupila este o 3 eura drahsie.

ewana73 Registrovala sa 26. augusta 2009 na modrykonik.sk. Pridala 663 príspevkov.
Syn má 2 roky a 7 mesiacov

Ja - Dnes o 13:20 nehnevajte sa ale ja sa s vami nechcem hadat,jednoznacne ste na to mala upozornit,ze boli skracovane,a na vasich foto to urcite vidiet nie je,takze popist ste urcite neuviedla spravne.to,ze rozmery sedia s tym nema nic spolocne.ak mi nie ste ochotna zobrat tovar spät a vratit plnu sumu aj s postovnym,budem to musiet riesit s adminom a napisat vam negativne hodnotenie a dat vas na ciernu listinu.bohuzial.

mouse33 Registrovala sa 23. januára 2011 na modrykonik.sk. Pridala 26 príspevkov a 125 inzerátov.

Predajca (mouse33) - Dnes o 13:36 kludne rieste s adminom, nic nebolo zamlcane, nohavice nie su skracovane a s takouto arogantnou zakaznickou som sa tu teda nestretla, to ja ked si tu nieco kupim a nie je uvedene vsetko o tej veci tak by som vzdy nieco nasla a ziadala vratit spat, ak vas nieco zaujimalo mala ste sa pytat mam to jasne v podmienkach napisane, ak vam na tom zalezalo vyslovene tak ste sa mohla opytat ja by som to isla aj lupou skontrolovat a keby som aj vam ich spat zobrala tak postovne sa plati poste a nie mne

bluerose
28. jún 2012

@rorinka11 ahoj, dlhsie som tu nebola, uz sa to s tym kocikom vyriesilo?? 😕

bluerose
28. jún 2012

@ewana73 ze nic nebolo zamlcane, pani si asi robi srandu 😕 Nemyslim si, zeby nevedela o skracovani. A to, ze ich kupila o 3 e drahsie, to je jej vec. Drzim palce, aby peniaze vratila.

rorinka11
28. jún 2012

@bluerose ahoj.nie nic sa nevyriesilo... julka je stale aktivna a admini nemozu absolutne nic...este som jej pisala nech posle plastenku ktora bola gratis ku kociku,no nic... je to proste jedna hnusna,falosna klamarka...

ewana73
28. jún 2012

@bluerose ano presne to mi napisala,ze ich kupila tu MK o 3 drahsie ale jej boli vraj uzke.

mircalla
28. jún 2012

@ewana73 si uplne v prave. co si sa mala vopred pytat: vazena pani, neboli rifle nahodou skracovane? to by asi nikoho nenapadlo. tiez si urcite nebola arogatna, napisala si jej slusne

czechzuzanaba
28. jún 2012

@ewana73 ja nevim, co ti lidi cekaji? Ze prijde cloveku nejake vadne zbozi, a ze si to jen tak nechame a nic ani nerekneme? 😠 Fakt nechapu, ze nekdo ma svedomi neco takoveho poslat a este se tvarit ze co jako...

zanika1983
28. jún 2012

@ewana73 priloz nam sem prosim ta fotky, ci naozaj nieje vidiet skracovanie ako tvrci @mouse33 ...ja som si dala tiez skracovat v krajcirstve a JE to vidiet, takze podla mna sa len vyhovara 😠

ewana73
28. jún 2012

@mircalla no veeeeelmi dobre vedela,ze su skracovane,ved to je hned vidno a este OBYCAJNOU BIELOU NITOU.a sem tam krivo.jednoducho sa ich chcela zbavit.negatko uz ma este ju idem dat na ciernu listinu.

ewana73
28. jún 2012

a tu prikladam odpoved,kde mi garantuje,ze su v perfektnom stave...

Ja - 26. júna o 13:35 Dobry den.mala by som zaujem o tieto rifle ak teda nemaju ziadne poskodenia a fliaciky.su este aktualne? dakujem eva

Predajca (mouse33) - 26. júna o 13:54 Dakujem za zaujem, rifliky su v perfektnom stave, ziadne poskodenia nemaju, nech sa paci cislo uctu

lucy.l
28. jún 2012

Moje zkušenost s prodávající zuzi009 https://www.modrykonik.cz/fotoblog/lucy.l/album...

naštěstí už tady na MK prodávat nesmí...

bluerose
28. jún 2012

@rorinka11 tak to sa im divim, ze nic nemozu. ja byt adminom, tak jej bazar zablokujem! Nemam slov 😕 uz len dufat, ze sa jej to raz vrati.

bluerose
28. jún 2012

@ewana73 pridaj sem fotky, alebo do fotoblogu, takisto bude dobre poslat ich adminom, nech mozu zakrocit

ewana73
28. jún 2012

@bluerose pridam ..

kucminka
28. jún 2012

@ewana73 je tuna na koníku konečne čierna listina?prosím ta,kde ju nájdem?

kucminka
28. jún 2012

@ewana73 aha,to je takáto listina,myslela som že konečne spravili nejakú listinu,kde sa dajú prehladne pozrieť nicky.ale ďakujem.

ewana73
28. jún 2012

No a inak baby ma napadlo k tomu mojmu pripadu,ze kedze sa predavajuca vyjadrila,ze vraj mala som sa opytat,tak by mi bola odpovedala,ze ANO boli skracovane? takze vlastne popiera svoje vlastne tvrdenie,ze rifle skracovane neboli...no neviem kto je tu klamar..

nadhera
28. jún 2012

@ewana73 co tak vypracovat univerzalny dotaznik, ktory zasleme predavajucej...odpovie a uz sa len rozhodneme, ci kupime alebo nie 😀

vec je nova-pouzivana, kolkokrat oblecena, po kolkych detoch? je na donosenie? ma diery-flaky, zmolky , bola skracovana? zips funguje? gombik povodny? velkost+rozmery...farba suhlasi s foto?

ewana73
28. jún 2012

@nadhera 😀 😀 😀 tak toto je perfektny napad postupne ho budeme doplnat a vylepsovat ... 😀 😀

nadhera
28. jún 2012

@ewana73 uz rozmyslam, ake dalsie otazky do dotaznika doplnit.... 😀 😀 😀

ewana73
28. jún 2012

@nadhera a to mi este dotycna do posty napisala,ze ja by som sa vraj mala hanbit 😅 wau .. lebo ona ma LEN kladne hodnotenia... no zas jedna co ma LEN kladne hodnotenia,tak od dnesneho dna uz nema ..

nadhera
28. jún 2012

@ewana73 wow, fakt wow 😠 najlepsie bude,ak sa jej ospravedlnis a das dobre hodnotenie 😠 😠 😠

ewana73
28. jún 2012

@nadhera nemozem si pomoct ale strasne sa mi tento tvoj napad lubi ,normalne si mi zlepsila naladu ... 😀

ewana73
28. jún 2012

a na koniec by sme dali : "zamlcala ste nieco ?"

nadhera
28. jún 2012

@ewana73 ved aj mne sa to paci, lebo tu sa stale dozviem, na co sa mam pytat ,ked nakupujem. niekedy zasnem. najviac ma soklo ,ked mamine dosli topanocky v inej farbe ako bolo na foto.

nadhera
28. jún 2012

@ewana73 a uplne na zaver doplnit - ...vsetko co napisete, mozete byt pouzite proti vam...

ewana73
28. jún 2012

@nadhera 😀 😀 😀 😀

rora
28. jún 2012

Tak ja som dnes nadobro skoncila s kupovanim veci pre seba na tomto bazari 🙄 mam toho dost, po vyblednutych a vytahanych veciach si do "zbierky" pridavam aj derave a roztrhnute! 🙄 kupila som tielko sice len za 3e ale v popise nebolo uvedene ze ma nejake poskodenia,boli tam len miery tak som predpokladala ze nema nejake vady (moja chyba bola len to ze som sa na to nespytala,aj ked neviem ci by mi to pomohlo 🙄 ) dotycnej som napisala nech mi vrati peniaze aj s postovnym a zajtra jej tricko posielam naspat, ked bude protestovat tak zverejnim jej nick, napisem negatko a pofotim aku krasu mi poslala... 🙄