Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@heeedka vsak to,tie rifle su skracovane a podsite obycajnou bielou nitou.toto su fotky predavajucej a ona najprv tvrdila,ze som to tam mala vidiet ,potom,ze som sa na to mala pytat.lebo som si mala domysliet,ci NAHODOU rifle neboli skracovane a teda keby,ze som sa jej bola opytala,tak neviem co by mi odpisala no a nakoniec samozrejme tvrdi,ze rifle skracovane neboli a sama sebe protireci....
@majka826 vsak ale ona uviedla "ORIGINAL znackove 3/4 nohavky" to su skratene z dlhych rifiel.na foto to vidno nie je ale obycajnou bielou nitou a este k tomu aj kde tu krivo. a pani s nickom MOUSE33 napisalaa aj som sa jej extra pytala,ze bezchybny perfektny stav.. vsak stranka pozadu je nasa konverzacia.a este mne vynadala do arogantnych drzich kupujucich...
@heeedka jasne,ze som si ista,vsak z jej konverzacie aj svedci,co mi napisala,ze vraj mala som sa na to pytat...tak akoze teba by napadlo,ked kupujes original 3/4 nohavky ,ze ci to nahodou nie su z dlhych rifiel skratene na 3/4 ?ty by si si take kupila? take si mozem spravit doma ako mi zu vyssie pisala
@majka826 ...takze to akoby vlastne potvrdila,ze ak som sa mala na to pytat,tak o tom vedela. ty by si si doma skratila rifle a potom by si ich tu predavala akoze za original 3/4 nohavky? a to by bolo v poriadku?
@ewana73 a co tam riesite bielu nit...? tiez tam nevidim ,zeby boli skracovane .no ak aj boli a pani o tom vedela mala to aj odfotit..na rifliach si kazdy musi vsimnut ci boli skracovane aj laik to musi vediet🙂 tazko povedat ktora s vas ma pravdu..ale ja sa uz drzim toho tu na MK radsej sa 100x opytam ako ani raz a potom su takeho natahovacky..nastastie som este taketo nic negatyvne nezazila... drzim palce nech sa vam to vysvetli a ste obe strany spokojne.... 😉
baby, ako fakt, ja mám tu na MK total najhoršie skúsenosti z bazára... česť výnimkám... vidím,že nás je viacej... akosi to nechápem, predávam / kupujem na viacerých bazárikoch, ale MK ma už fakt dosť znechutil, ani neviem, či si sem ešte nahodím dáky inzerát, prípadne, či ešte niečo kúpim 😖
@zuzkahraskovie no riesim bielu nit,pretoze fotak to samozrejme nezachytil,ze boli skracovane ale ked mi prisli tak ta biela nit na kremovych rifliach je jednoznacna a niet co riesit,ze boli skratene a napisala som obycajnou,preto lebo ak date rifle skratit odborne,tak vam ich skratia nitou,hrubou,ktora sa pouziva na riflovinu.
@ewana73 Mne sa zda ze jedna nohavica je dlhsia nez druha..neviem, ci je to tak aj v skutocnosti alebo je to len na fotke zle naskladane....ale takto to na mna posobi z tych fotiek. Nic ine som si nevsimla, ani nit nie je dobre vidno, teda lepsie povedane vobec vidno...
@zuzkahraskovie urcite je dobre sa 100x spytat, radsej si to dopredu overit ci je vsetko OK...len ja mam uz aj take skusenosti, ze aj napriek tomu ze som sa pytala konkretne na vsetky mozne vady a bolo mi povedane ze je to uplne v poriadku, tak aj tak prisla napr. bunda s rozparanym zipsom, alebo bodkami na rukave, alebo zaspinene a derave rifle a pod. 😒 Tak niekedy neviem, aky vyznam ma pytat sa...
prosim vas co mam teraz robit, kupila som tu za 3e tricko v takomto stave:
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/rora/album/k...
predavajuca mi nechce vratit peniaze zevraj ona ho ma ztadeto z bazaru a ze jej nesadlo a preto predava dalej.. podla mna skupuje veci za lacno lebo su v zlom stave a tuto dalej predava za drahsie!!! v ponuke ma totiz este jedno take neonove tielko len zlte, ja som kupila ruzove (moj nazor)
https://www.modrykonik.sk/bazar/tricka-topy-tie...
@garzonka ano je tam rozdiel na jednej nohavice nejaky pol centimeter...ale ide aj o to,ze ako sa na mna dotycna osopila a pri tom ak si precitate nasu konverzaciu na predchadzajucej strane ,tak z mojej strany nepadlo ani jedno urazlive slovo na jej adresu,zato ona (pani s nickom mouse33) ma nazvala arogantnou ,drzou nakupujucou...
@garzonka to chapem,ale to uz asi s tym nic nespravime..ked sa pytas a nepovie pravdu...to zalezi od charakteru predavajucej osoby.... 😒
včera som posielala baliky-päť všetko na dobierku 😕 a na pošte mi na každom priratali o 0,40eura viac,peniaze som si dala poslať na učet,dala jej zelene poukažky a ona mi všetky naratala ako keby som si to dala poslať na adresu 😠 ,poslala ma ešte k inemu okienku lebo som mala ešte jeden balik a že to musim tam podať,tak ok šla som tam pozrela som tie podacie listky že som akosi moc platila tak som tej pani pri tom druhom okienku povedala aby mi to pozrela,tak to ponahadzovala do počitača a povedala že jej to tak nevychadza že to čo vam ratala?noo tak mna sa pytajte 😔 šla za tou čo mi to vypisovala a že ona sa pomylila ratalo to ako keby som chcela poslať na adresu 😠 ,potom mi povedala,že prepačte mam vam tie listky prepisať?no tak som jej povedala že si tie listky snad nebudem sama prepisivať 😒 ,tak to povypisovala a zvyšne peniaze vratila 😉 ešte dobre že som si to všimla na pošte 😵 ,dnes prišiel k nam kurier doniesol mi baliček a povedal mi že som najlepšia zakaznička pošty,že mam stale baličky 😵 🙂 😉

ahojte, zase mám off topic dotaz 🙂 ako dlho si nechávate podacie lístky, keď sa vám kupujúca neozve, či balík dorazil v poriadku? Dík.