icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

heeedka
Odpoveď bola odstránená
traktor
27. jún 2012

@mycats rovno pis martinjasen , nech ti hodnotenia vymaze..staci si precitat hodnotenie lala91

mycats
27. jún 2012

@heeedka taketo krasne veci pise to neviniatko

lala91 @mycats VED TY KOITUJES ZO PSOM HZ

mycats
27. jún 2012

@traktor myslim, ze tu nikto neriesi nic a ja balim cely mk a koncim s nim!!!

traktor
27. jún 2012

@mycats nebal, pis ip adminom ...a taketo *krasne*ip oznac / na boku pise obtazujuca sprava, ked to stlacis, admin bude o tom vediet/

mycats
27. jún 2012

@traktor pisala som mu x krat, stopol mi spravy a inzeraty a tym to podla mna povazuje za vybavene.

heeedka
Odpoveď bola odstránená
martina05
27. jún 2012

@stanislavao no chápem, že ťa hnevajú otázky typu ..."je to aktuálne??" Mňa zase naštve, ak má predávajúca aktívny inzerát - dokonca často reagujem ako prvý záujemca, odpoviem naň a ona mi odpíše, že vec je už predaná, darovaná, príp. že ju inzeruje aj na inej stránke a predala sa....no tak nech si ten inzerát zmaže !!!!

lenocka84
27. jún 2012

takze mamicka mi chce dat negativne hodnotko zato ze ja som zaplatila, ona neposlala zasielku a dodatocne ju ziadam o cislo zasielky a stale sa vykrucal

trnka77
27. jún 2012

@mycats špinavý bol obal balíka??ja som pochopila,že tovar,ktorý ste kúpili.ten je v poriadku??

trnka77
27. jún 2012

@mycats slušné vyjadrovanie......

ewana73
27. jún 2012

@stanislavao aj ja sa casto pytam ci je dana vec aktualna lebo sa mi stalo veeeela krat,ze mam o nieco zaujem ,vypisujem,pytam sa a nakoniec dotycna niekedy aj po 2 dnoch dnoch odpovie,ze to uz je predane... a tiez sa mi uz veeeeela krat stalo,ze predavajuca ani neodpise..

bodka13
27. jún 2012

@martina05
@ewana73
...tak už chápem,prečo mi chodia otázky či tovar ešte mám 😉 ...doteraz som to brala tak,že veď keby som ho už nemala tak je vymazaný 🙂

ewana73
27. jún 2012

@bodka13 no a to sa mi uz stalo,ze predavajuca odpisala,ze to uz nie je aktualne a inzerat dalej ponukala,zmazala az po niekolkych dnoch..väcsinou maminy ponukaju aj na inych bazarikoch a na mazanie nemaju cas,tak inzerat ostane aj ked je neaktualny.a minule mi jedna mamina predala svetrik pre maleho na inom bazariku,ja som ho zaplatila ,balicek medzicasom poslala (len nejako dlho isiel) a mala ho v ponuke aj tu.tak som sa hned zlakla,ze nejaky podvod ,som ju hned kontaktovala,ze preco ho ponuka,ked ho predala mne a ja som balicek stale nemala.mamina sa ospravedlnila a uistila ma,ze balicek odoslala a tu inzerat zabudla zmazat.na to mi este v ten den svetrik prisiel. 😉

tikivikiniki
27. jún 2012

Baby,ako riešite výmeny? Jedna mamina ma oslovila či by som nevymenila môj tovar za niečo z jej bazáru. Aj som našla niečo,čo by sa mi hodilo,vymenili sme si adresy a zdôraznila som,že môj tovar pošlem až keď obdržím ten jej tovar,keďže ona navrhla výmenu. Dodala som,že keby mala záujem o kúpu,tiež by som počkala na peniaze,až potom posielam. Ona ma začala uisťovať,že sa nemusím báť a že na druhý deň to pošle. A dnes mi píše,či som poslala balík alebo nie.Keď som napísala že ešte nie,však som písala že až po obdržaní jej balíčka,tak sa velice urazila,lebo ona denne vymieňa ale ešte také nezažila že by sme to neposlali naraz. Ja viem,dôvera neni moja silná stránka,ale denne sa stretávam s tým že niekto prejaví záujem,hneď píše aj adresu,ale peniaze poslať...to asi nejak zabudnú. A denne čítam tento fórum,nebudem to rozoberať,kto sem chodí vie,čo sa tu poslednú dobu robí. Ako mám teda dôverovať? Som jediná čo počká aj na balíček pri výmene,a nie len na platbu pri kúpe?

atomica87
27. jún 2012

@tikivikiniki jasne ze cakaj balicek, navrhla to ona, takze keby tu malo ist o podvod, bol by zarucene z jej strany

heeedka
27. jún 2012

ahojte...teraz budem trochu off topic, ale skúsim 🙂 Zoberú mi na pošte balík v krabici s farebnou potlačou (od rýchlovarnej kanvice), keď nebude zabalený do baliaceho papiera a bude na ňom nalepený štítok s adresou? Nemám doma baliaci papier a potrebujem to zajtra poslať...dík za odpoveď.

karmenta
27. jún 2012

@heeedka určitě jo, já "balím" a i mi tak často přijdou, balíky v zalepené igelitové tašce, na které je přilepený papír s adresou. Už jsem dostala balík "od" Bati, Terranovy, ČSSD i Lacoste 🙂

stastnamamulka
27. jún 2012

@heeedka skus rozobrat krabicu a znovu ju zloz ale naopak,ze vnutro bude vonku a "vonkajsi obal" vo vnutri 😉 rovno tam mozes aj napisat adresu 🙂

fukylove
27. jún 2012

@lenocka84 ak to dobre chapem - ty si si zaplatila doporucene, ona ti poslala list obycajne... ak sa to vsetko vyriesi k tvojej spokojnosti, myslim si, ze mas pravo jej dat akurat tak neutralne hodnotenie... tj, ak ti posle peniaze za tovar, ktory nedosiel k tebe, kedze pochybila ona.. poslala inak ako si chcela, no vzala na seba zodpovednost a vratila ti peniaze... 😉
a to co si myslis - je tvoj pocit... moze a nemusi to byt pravda... takze na zaklade toho ze si myslis, ze ta chcela oblafnut a pod. si zle hodnotenie nezasluzi...
samozrejme, ak ti penize nevrati a nebudes mat ani tovar,, to je uz ina vec... 😉

heeedka
27. jún 2012

@karmenta @stastnamamulka dík za dobrú radu nad zlato 🙂

littledevil
27. jún 2012

@tikivikiniki Ahoj, ja robim vymeny casto a balicek odoslem hned na druhy den, zatial sa mi nestalo, ze by mi balicek od maminy s ktorou vymienam neprisiel 🙂. Ale uz som poslala balicky skor ako mi nabehli peniazky a viac som ich uz nevidela :(, aj take maminy sa najdu. Teraz posielam az po nabehnuti peniazkov 🙂.

pastelka74
27. jún 2012

@heeedka ....zoberú ti to na pošte,ja posielam rôzne farebné,ked je adresa dobre viditeľná....nie je dôvod prečo by si to nemohla poslať aj v takej krabici.... 😉

lala91
27. jún 2012

@mycats ja som navrhla konpromis len ty sa tvaris ako general, vrat tovar poslem peniazky,ja nekupujem len som pistupila ako seriozna osoba na vyriesenie tohoto problemiku, len ty chces tovar si ponechat a aj peniaze, to je seriozne jednanie z tvojej strany !!!!!!!!!! 😝

lenocka84
27. jún 2012

@fukylove osobne si myslim ze ten balicek neposlala vobec, lebo na x ziadosti o cislo zasielky nereagovala.
peniaze mi ma dnes vratit, tak dufam ze budu.

zuzkahraskovie
27. jún 2012

@lenocka84 podla mna by si mala dat take hodnotenie ake medzi vami bolo jednanie a ako prebehol obchod ak to dopadlo zle ...co aj dopadlo..tak napis to co si myslis a ci je negatko alebo neutral je to uplne jedno,,,kedze si preniaze poslala a tovar nemas..no ak ti peniazky naozaj vrati tak to hned hodnotenie zmen a napis neutralne alebo ziadne...pokial budes len dufat,,ze mozno ti peniazky vrati..tak to je len tvoja smola a ona kedze nema zatial ziadne negatko si spokojne predava dalej kazdy jej moze verit ,ze je spolahliva a ty ? ty sa doma sama trapis ako to dopadlo a ci vobec ti vrati...ak jej tam bude svietit negatko tak hned ti posle peniazky na ucet... potom si pomysli si svoje daj si ju do poznamky aby si vedela,ze uz od nej nikdy nic nekupis a budete obe strany spokojne....ale je to len moj nazor......

martina05
28. jún 2012

@lenocka84 to čo je za predávajúcu ???? 😠 😠

czechzuzanaba
28. jún 2012

Tak dneska mi zase prislo neprijemne prekvapeni....Prej nenosene rifle, no akorat zips je pokazeny 🙄 Proc ja mam takovou smulu.....

tosijo
28. jún 2012

@tikivikiniki bežne si s mamičkami tovar vymieňam - aj keď si nájdem niečo ja a mamička s výmenou súhlasí a aj keď ma oslovia oni ako prvé a ja si niečo z ich bazáriku vyberiem. zatiaľ som vždy výmenu robila tak, že som poslala balíček na druhý deň po dohode.

tikivikiniki
28. jún 2012

@littledevil
@tosijo Zrejme to robíte preto tak,lebo ste sa ešte nepopálili. Ale ja nevidím rozdiel medzi kúpou a výmenou v tom zmysle,že keď kupujúca napíše že odoslala peniaze alebo výmenný tovar,to ešte neznamená že to naozaj poslala.Najmä poslednú dobu ča sa tu deje,klamú o stave tovaru,že vraj odoslala ale predsa záhadne nedojde atď. Každá predávajúca tu radí aby sme počkali na peniaze,až potom poslali tovar.Pri výmene nás tak isto môže oklamať kto chce.