Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@lenocka84 ja som ich pomerala,rozmery su ok,jedna nohavica na foto je vidvihnuta vyssie,preto to skresluje.. ono inak ak vies na co sa mas zamerat,ze dotycna zatajila,ze to nie su 3/4 tak ako uvadzala ale oni su vlastne z dlhych rifiel skratene a podsite obycajnou bielou nitou ,tak to studujes.. ale ak by si chcela od niekoho kupit 3/4 nohavice,tak teba by napadlo sa jej pytat,ze haloo pani,a nie su tie nohavice nahodou skracovane??? lebo viete ak by boli,tak to potom pokazia celkovy vzhlad,lebo vies ako je to u rifiel,ak sa skratia,tak tam uz nie je ten povodny "melirovany,osuchany" alebo ako to nazvat vzor... jednoducho rifle ak skratis ,uz to nie je ono...
@ewana73 tak určite by ma to nenapadlo, ale odteraz si nato asi dam aj ja pozor. je to dost nechutne takto odrbavat. to je ako s nasimi trickami pre syna, 2tt ma pani presviedcala, nechcela poslat cislo zasielky, a nakoniec sama od seba ze mi posle peniaze, myslim si ze balicek ani neodoslala 😖 tiez to bol moj prvy negativny zazitok
@lenocka84 to akoze clovek uz fakt nevie,na co vsetko by sa mal este pytat.lebo ako mi dotycna napisala,vraj ona fotky dala a ja som sa mala na vsetko pytat,to akoze co uz je,v popise nic nebolo a este ma uistila vraj bezchybny,perfektny stav... to je akoze perfektny stav? a este sem tam do kriva podsite?? a este ma nazvala drzou a arogantnou lebo som chcela vratit jej tovar...
@ewana73 no su skracovane, o tom niet pochyb..., ja by som normalne zaviedla do standardu, ze ak kupujuci nebude spokojny, tak tovar moze vratit a kupujuci ho musi zobrat. Vracacky ale budu na naklady kupujuceho. Tak by sa aspon nemalo stat, ze vacsie a drahsie veci nechce kupujuci vziat späť
@ewana73 vymaz hodnotenie ktore si dala a napis ho este raz. Pouzi nahnevanych niekolko smajlov (ja sa v hodnoteniach orientujem hlavne podla nich, lebo sa mi nechce vsetko citat). Napis v skratke, ze Neodporučaš, lebo zatajila, ze nohavice su skracovane a krivo podšite a odmieta tovar vziať späť..
Najskor som si povedala ze nejdem zabijat cas a nezareagujem, radsej by som ho venovala svojej rodinke, ale dam svoj nazor a to ako to v skutocnosti je a bolo, pretoze niektore vety ma normalne vytacaju, nema odvahu a svedomie a ine, ste prva ktora ma so mnou problem a to asi preto aka ste 😠 , povedala som vam ze ked vam vratim peniaze za nohavice co by som aj urobila ale bez posty predsa 3 eurove nohavice a 3.20 posta /a to ze vy mne vycatate ze som to nedala do inzeratu je moja chyba ale vase ze ste sa na to nespytala to nie je???/, ja ked vec kupujem a nie je tam zidany popis ved je tu takych inzeratov milion, bez popisu, alebo stroheho, tak sa asi musim pytat/ to je trosku viac dat za postu ako su nohavice, odvtedy ste sa neozvala, pisala som vam ze som nohavice kupila tu, keby neboli uvedene ine rozmery ako v skutocnosti boli tak si ich necham su to znackove Arizona kvalitne nohavice, a za tu sumu, ja som nohavice ked som fotila prezrela, ved som ich detaline a podrobne opisala a pomerala, to ci su skracovane som neskumala, lebo sviky mi pripadli normalne a ja som sa tym ani detailne nezaoberala, ked vam na tom zalezalo tak ste sa mohli opytat a nie hned kupovat, vzdy ochotne odpoviem a keby ste sa opytala tak idem lupou pozriet ci je to skracovane. A v popise nebolo ze su to original 3/4 ale original Arizona, takze nic zavadzajuce nie je. A ze vytvorite na to temu, nehnevajte sa ale mate asi strasne vela volneho casu, kopec zakernosti a zloby v sebe a vsetko co tu uvadzate je vas nazor, bohuzial ani stipku totozny s realitou a divim sa tymto mamickam ze sa k tomu vobec vyjadruju a tie vase detailne foto, to ja by som hocijaku vec mohla tu takto nafotit a na vsetkom nieco najst. Keby som mala este kontakt na tu pani co som ich od nej kupila, rada by som jej napisala ci ich skracovala ona, alebo ako to bolo, ale nemam to kde najst, mozno ak bude citat tieto vase bludy ozve sa 🙂
@mouse33 stane sa..ak clovek kupi nieco od ruky, nesadne to..ani ho nenapadne skumat, ci to tak ma, alebo nema byt..ale ..ak nieco predavam a po predaji sa zisti, ze vec ma chybu..co v tomto pripade, to , ze nohavice boli skratene chybou je, je namieste, aby boli vratene peniazky + spätna posta a vôbec nie odpoved, ze mala ste sa opytat, ci boli skratene..ked kupujem kratke nohavice, nikdy ma ani nenapadlo opytat sa na to..pretoze predpokladam, ze ak by boli skratene, tak na to predavajuca sama upozorni v popise, ze su nohavice skratene..tento *cirkus* okolo tychto nohavic tu vôbec nemusel byt..stacilo si od nakupujucej vyziadat foto ako dôkaz, ze fakt boli skratene, ak ste o tom nevedela..a pri pohlade na fotky je jasne, ze ma pravdu a teda vratila by som hned peniazky..celu sumu , ale aj postu..lebo nakupujuca nebola informovana o stave nohavic..cize jej patri plna suma + posta, ktorou nohavice vrati..v tomto pripade je uplne jedno kolko stali nohavice, aka je to znacka a ze maju väcsiu hodnotu..pokazit si hodnotenie len pre toto je fakt skoda
ako..., myslim si, ze aj 3 eurove nohavice si niekto kupi s tym, ze su v poriadku, kedze si nemoze dovolit nohavice za 20-30 eur... o tom je bazar a nie len na mk.
i ked... na forum by som to asi nezavesila, Chybu by som odhadla na obojstrannu, nakolko pri nakupe cez bazar uz z nejakou tou chybickou pri takto nizkej cene sa da pocitat a na druhej strane asi by nebolo od veci o tom upozornit pri predaji....:o) ale dohoda je na obchodujucich, nie na diskutujucich, ci?
@ewana73 podľa mna to prehánas,nevravím,že aj predávajúca urobila chybu.ale suma 3 eur je podľa mna tak nízka,že nohavice za takú sumu neviem kde by si kúpila.akl nie si spokojná,chod do obchodu a ku si nové,nepodšité a originál
nič v zlom,ale vypisovať tu 3 strany o tom istom,mi príde dosť trápne.nepoviem,keby si za nich vyvalila 20 eur a viac

@lenocka84 presne, aj ja vidím jednu nohavicu kratšiu- ľavú 😕