icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

miliz
29. jún 2012

Ja musim tiez dat svoju zlu skusenost,pred mesiacom tu jedna pani mala inzerat na rapunzel babiku za 30 eur,mala som vazny zaujem ale ona to zrusila,ja som si myslela ze mala jej to chce tak som nic nepovedala ,mala mi potej babike plakala a dnes som zistila ze pani tu istu babiku predava za 40.Co bude dalej ked bude mat vaznu zaujemkynu zas si rozmysli lebo je to lacne da len za 50.Co mam o takejto osobe mysliet?:((((

miliz
29. jún 2012

Skoda ze takymto osobam sa neda dat hodnotenie,lebo obchod nebol ale veru by si zasluzila:((((

zana0077
29. jún 2012

@miliz asi ta druha bola nova babika...:o) alebo sa medzitym naucila rozpravat, tak ju dala za viac...:o)

lulana79
29. jún 2012

@miliz obyčajné chrapúňstvo... čo k tomu dodať

miliz
29. jún 2012

@zana0077 asi ,je to pouzivane,len ja by som nemala charakter nato,ked uz som dala taku cenu tak to necham tak nepoviem ked nie je tam zaujemkyna

miliz
29. jún 2012

@lulana79 nic jedna maminka mi ukazala tiez rapunzel iny kupim malej tu ,a tuto nech si pani necha uz keby aj zadarmo dala by som to odnej nechcela

zana0077
29. jún 2012

vezmi to tak, ze mozno aj dobre, ze si ju nekupila, taketo "malickosti" tiez hovoria o charaktere. necitala si jej hodnotenie?

miliz
29. jún 2012

@zana0077 nie idem sa pobavit a kuknem🙂))

boska79
29. jún 2012

@miliz kazdy si moze predavat za tolko kolkO chce, mala si to riesit s dotycnou a nie tu sa stazovat...www.disneystore.co.uk tu ich maju tusim

zana0077
29. jún 2012

@miliz poslala som ti link do ip

miliz
29. jún 2012

@boska79 ano kazdy si moze predavat za kolko chce ale ked uz ma vaznu zaujemkynu je to blbe ,a ja si to riesim tam kde sa mi to chce lebo citim sa ukrivdena,ja ked zamnou dakto pride ze potrebuje lacnejsie tak sa vieme dohodnut🙂))

miliz
29. jún 2012

@zana0077 dakujem kuknem si to 🙂))

miliz
29. jún 2012

@boska79 ja si myslim ze toto forum sa vola skusenosti predavajucimi a toto tiez je jedna skusenost ,zial:((((Takze to sem patri🙂))

tina2
29. jún 2012

žiaľ, musím pridať skúsenosť s pani
violka123, ktorá si odo mňa objednala halovky na dobierku, poslala som jej ich na základe 15! pozit.hodnotení, lebo inak na dobierku neposielam, prosila ma, že ona je seriozna, potom mi napísala, že dobierku prevezme, ked jej prídu peniaze, tak som teda čakala, potom mi drzo napísala pozit. hodnotenie, klamala, že dobierku prevzala a ešte si pýtala hodnotko aj ona! ale kedže platba nedošla a ani pošta neposlala mail o doručení zásielky, tak som ju kontaktovala, tak to zvalila na omyl manžela a sľúbila opäť dobierku do konca týždňa prevziať a dnes na moju správu do IP reagovala, že ona za to nemôže, že nejaká pani XY si to neprevzala, chápete? že ja som na vine, že som balík poslala na adresu, ktorá mi ona napísalaˇ!ˇ!ˇ!ˇ!ˇ!ˇ! 😠

nikolca
29. jún 2012

@tina2 ja som teraz posielala na dobierku vypytala som si poštovne tam a späť,potom z ceny to jedno poštovne odratala,tak verim že to kupujuca preberie a peniažky mi nabehnu 🙂 😉

fukylove
29. jún 2012

babulky, neda mi nereagovat na prispevky ku skracovanym 3/4 nohaviciam...

najma na to, co sa tu napisalo na predoslej strane, na zaver... je jedno,, ci vec stoji 3 eura alebo 20.. myslim si, ze mame pravo na poriadne informacie a je ulohou predavajucej tie informacie poskytnut.. mna osobne by tiez nenapadlo pytat sa pri kratkych ci 3/4 nohaviciach, ci su skracovane 😉 a objahovat sa tym, ze stali len 3 eura.... hmmm... stali.. ale pre niekoho su aj 3 eura dost 😉

ewana73
30. jún 2012

Takze aby som sa vyjadrila k tym nohaviciam. Po prve stali 3,90 + posta spolu ,a ide tu o to,ze ja taketo nohavice nosit nebudem a mimochodom som pisala dotycnej aj IP... ide o jej sposob komunikacie ako ma obvinila,ze ja som drza a arogantna nakupujuca a preco???pretoze som ju slusne poziadala aby mi vratila peniaze,lebo ja taketo nohavice nechcem. a este mne dala negativne hodnotenie..... a do IP som ju poziadala aj o to aby mi vysvetlila,kedze ona ich kupila tu na MK od inej pani ale vraj tam boli uvedene INE rozmery ako jej v skutocnosti dosli.takze mi z toho vychadaza ,ze vlastne aj ta predchadzajuca predavajuca zaviedla ju??? ona sa s tym uspokojila,ked si ich nechala a ponukla ich dalej ???? pretoze cele je to o tom,ze takychto pripadov je tu cim dalej ,tym viac a niektore predavajuce si zrejme myslia,ze nakupujuca aj tak nic nevyriesi.preco by som jej ja mala vratit rifle a ona vrati sumu za ne 3,90 a moje postovne 2,40 teda hodim "do vzduch" a pani rifle preda mozno niekomu inemu a o nic nepride...

ewana73
30. jún 2012

teda 3,90 plus posta 1,20 aby som opravila...

poleva
30. jún 2012

@ewana73 ale máš s tým rátať,že ked niečo kupuješ cez bazár,nemusí ti to sedieť,páčiť sa a atd...
mala si sa opýtať skôr predavajúcej,že ak ich nebdudeš chcieť,nesedia,a podob.či ich môžeš vrátiť
ja som tu kúpila,už toho veľa a tiež pár vecí nesadlo,tak som posunula dalej,prečo to neurobíš aj ty ?

ewana73
30. jún 2012

@mouse33 tak neviem ale z fotiek je jasne vidiet,ze nohavice skratene boli ... a ako ste ich vy predtym kupila od inej predavajucej a tiez nemozem vediet ,co ste s nimi robila ale mne ste ich poslala skracovane a podsite . neverim,ze takyto "detail" ste si nevsimla.. a este ste mi potvrdila,ze rifliky su v "perfektnom " stave a toto podla mna perfektny stav nie je a ak by som vedela,ze su takto skracovane,urcite by som ich nekupila.pretoze ak skratite dajme tomu detske nohavive alebo ine "klasicke" nohavice, na vzhlade to az tak neuberie ale ak skratite rifle,jednoduch skratene rifle nie su to iste ako "original" 3/4 nohavice a stracaju svoj typicky vzhlad a myslim,ze kazdy vie,co tym chcem povedat..

traktor
30. jún 2012

@poleva omyl..nemusi sa pytat predavajucej nic..tu v tomto konkretnom to nie je o tom, ze sa nepacia..ale bolo zamlcane, ze boli skratene / mozno o tom fakt nevedelas..ale su tu fotky, kde je jasne vidiet..a kedze ich predavala, nesie zodpovednost../..a to nie je ok..a je uplne jedno kolko stoja..aj keby len cent,,ide o princip..kupila nieco, co nechcela, lebo to nebolo uvedene..patri jej plna suma + posta , cize 3,90 +1,20+1,20..a ze si to ma predat sama? 😅 ..nie nema..to si ma predat sama predavajuca a ma uviest v popise pravdivy stav..

nikolca
30. jún 2012

@poleva ved ona nespravila žiadnu chybu,tie nohavice by som ani ja nechcela ked by ma niekto neupozornil na to že su skracovane,prečo by si ich mala nechať?povinnosťou kupujucej je ich vziať späť kedže na tento fakt neupozornila,by som to tu už asi ani nerozoberala a požiadala o pomoc admina kedže predavajuca to nie je ochotna riešiť ☹ 😒a nemala sa nahodou pytaj aj či su pod kolena alebo nad kolena???nie je povinnosťou aby sa kupujuca na všetko vypytovala pokial boli skrytene malo to byť riadne uvedene pri predaji,no predavajuca asi vedela že ked to uvedie tak ich nepreda tak to radšej umyselne zatajila a mam taky dojem že ich skracovala ona a to že ich kupila tu su len vyhovorky,pokial ich kupila tu tak ked si klikne na o čo som prejavila zaujem tak tam bude aj nik predavajucej od ktorej ich kupilla

poleva
30. jún 2012

@traktor nesúhlasím,jajaj koľko žien tu uvádza nenosené,a podobne,a je to oblečené určite aspon raz,a ešte aj neoprané,neraz sa mi to stalo a išlo viac ako o 3 eurá
to je bazár,bohužiaľ....nevidíš,len cez foto,a to nie je 100 % istota,že to čo kúpiš bude OK
a kľudne to fakt nemusela vedieť,že boli skracované,ked ich kúpila od niekoho iného

ewana73
30. jún 2012

@poleva no ak vsetky predavajuce uvazuju ako ty,ze predam nieco o com zamlcim stav,vsak nech si to potom kupujuca poriesi sama ,tak sa ani nedivim,ze je tu tolko negativnych skusenosti.... ake jednoduch predavam s radostou .... a ak si si nevsimla,ja tu na predaj neponukam nic,nakolko na to nemam cas....

piacere
30. jún 2012

Tak ja neviem, ale koľkokrát človeka ani nenapadne pýtať sa na niečo, z čoho ho potom ide šľak trafiť po prebratí zásielky a rozbalení...
Či by stáli 3 eurá alebo 100 eur, tak je svätou POVINNOSŤOU predávajúcej opísať presný stav veci, so všetkými úpravami, ktoré na nej boli vykonané, lebo pardón, ale to si mala vycucať z prsta?

Ja už niekedy fakt neviem, aké tvory sa to pohybujú (nie že po nete), ale po svete... opýtate sa na stav, tak na vás vyskočí, že to nemá v inzeráte, tak to znamená, že je bezchybná... neopýtate sa, tak dostanete hubovú, že ste sa to pýtať mali...

traktor
30. jún 2012

@poleva a prave preto, ze zavadzaju, tak dostanu negatko, su riesene adminom a niektorym sa stopne aj bazar..bazar nie je o tom, ze predam haraburdu a obohatim sa na niekom..ak to vzdy budeme prechadzat len tym, ze vsak co, je to len bazar, tak potom o com to je?..ty si sa nebranila..ja ona..my..ano..mame na to pravo, pokial to nie je ok..a pokial je korektna predavajuca , tak to riesi 😉

poleva
30. jún 2012

@traktor no neviem,mne tvrdili,že je to nové a ešte mám dobré oči,nebolo to vynosené,ale oprané áno,minimálne 1 krát
všetky tie osoby mali len pozitívne hodnotenia.nechala som to tak...

traktor
30. jún 2012

@poleva a o tom to je..prejde mi to raz, skusim dalsi a dalsi..a ked to nahodou nevyjde, tak vratim peniaze a hotovo, ved sa nic nedeje...to my same ich takto ucime..netreba sa bat riesit, su to nase peniaze 😉...pri mojich prvych nakupoch som tiez parkrat zle obstala a neriesila som to..az som sa hanbila ozvat..ale stvalo ma to velmi..az tato tema mi pomohla a naucila som sa, na co mam narok, co je a co uz nie je ok..

orieskova
30. jún 2012

Tak damy.ja som tento tyzden kupila sedacku na bicykel pre dieta.bolo v popise,ze je na nej mala prasklina,ktora je odfotena.prsklinu som si na foto pozrela a pripadalo mi to v poho.bolo aj pisane,ze funkcnost ok.a to co mi prislo,som skoro odpadla.po komunikacii s predavajucej letela rovno do kosa.bola uplne nefunkcna.praslina bola ozaj velka.a ja som bola obvinena,ze si mam lepsie vsimat foto a taketo sedacky sa predavaju po 30e.takze 14e papa.bola som taka nastvana.a ked som to na nu skusila,ze take bude aj hodnotenie tak ze nech to len skusim a uvidim to svoje.uz som na nu nemala energiu a vykaslala som sa na to.asi som neurobila dobre,ale co uz.nabuduce,teda ak nejake bude si dam lepsi pozor.

ewana73
30. jún 2012

@traktor presne si to tymto prispevkom vystihla a okrem ineho ja som s predavajucou jednala slusne,vyjadrila som svoj nazor ,ze taketo rifle nechcem (to si mozete precitet aj v prilepenej konverzacii 2 strany dozadu) a uraza ma to,ze ma nazvala DRZOU a AROGANTNOU kupujucou... a koli comu?koli tomu,ze som sa dozadovala len svojho prava?lebo ako sa ona vyjadrila ved ona ma len same kladne hodnotenia?to znamena,ze ak ma len same kladne hodnotenia(pricom nikto nevie kolko nespokojnych MOZNO v skutocnosti bolo) tak ma moze urazat?