Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
ja sa uz vobec nedivim, ze ta predavajuca este mna poslala zhanat a a posielat kupujucej tasku☹ tomu hovorim charakter
včera som písala o jednej pani, kt. mi chcela vratit odsavacku po 6 tyzdnoch s tym, ze je nefunkcna a ze jej je nanic. Vecer mi napisala, ze manzelovi sa ju podarilo zapnut a ze mi ju teda nevrati spat. 😀 😀 😀 . Este dodala, ze ona ju od nakupu nechala lezat v skrini a ani ju zapnut neskusala. Podotykam, odsavacka stala 75 € !!! bez postovneho. Pridam aj jej adresu, aby ste si na take inteligentne osoby davali pozor: JANA ŠUMSKÁ, Skalité 422, 02314 Skalité, pise z mailu jana618@azet.sk. 😝 😝 😝
@zuzkahraskovie ako sa takým veciam vyvarovať?no neviem,asi tu nenakupovať.aj keď je to škoda,keďže nie raz som tu super nakúpila
@gerci90 Kedze je toto verejne forum, pokojne si aj ja vyjadrim svoj nazor na vas. Ste vulgarna zena, ktora si nezasluzi obchodovat cez MK a ani na inom bazariku 😠 Uz v zaciatku komunikacie ste jej tasku slubili, zjavne bola uvedena aj v inzerate (nevadi, ze na fotkach nie) a uz 2 mesiace kupujuca caka na to, kedy prestanete klamat o taske, ktora najprv visi pripravena v skrini, potom uz aj bola manzelom, s ktorym nezijete, odoslana a nasledne stiahnuta z posty (to urcite 😀 ... a potom je opat stratena a nie je mozne ju poslat. Vy uz neviete, co by ste si vymysleli 😠 . Mozno zajtra k vam pride Lady Gaga a ukradne vam ju, ze ano 😀 PS: dufam, ze vam admini zablokuju bazar.
Mila Gerci si uz vymazala vsetky fotky a pravdepodobne zalozila novy nick 😠 .dufam, ze jej admini bloknu IP adresu
@sisaha asi vedela preco to spravila 😀 ..pozrela som sa , uz si stiahla fotky a myslim,ze nema ani odvahu sa vyjadrit ...asi jej to uz nedovoli jej povysenost a vulgarnost..tiez si myslim,ze to s tym svojim slovnikom prehnala....ale to sa dalo cakat...kto klame uz ani nevie kde je sever a nevie ani co vlastne pise a ten jej slovnik no hroza 😝 ...priam krcmovy typ.. 😲 no k nej vystizne....nema co robit tu na MK....mali by ju zablokovat..
no tak som mala pravdu s tou ciernou listinou ze vazena @gerci90 tam patri a zasluzene
a ze to bola trojkolka smart trike a k nej patri tasticka a aj sama ju prislubila hned v prvej komunikacii s kupujucou, no peknu vizitku ste si tu spravila i ked uz mate novy nick priezvisko si viacere zapamatame
Dakujem Vam vsetkym za podporu. Nechcela som tu nikomu skodit, ale toto sa uz naozaj nedalo vydrzat a tie jej neustale vyhovorky, ktorymi si aj sama protirecila a jej slovnik... Navyse som ju aj dopredu varovala o negativnom hodnoteni, ale ked si nedala povedat, sama si uskodila a narobila si tu viac nepriatelov... a este ma aj povazovala za nejake chudatko co si nevie postu zaplatit a ma menej hodnoteni ako ona, to uz je teda obhajovanie...
Na 22 r. by uz mohla mat rozum a uvazovat co pise... Ked chcete vediet meno, je hned v prvom prispevku co som sem pisala (s. 688)
Neviem ci je to tym teplom, ale stale mi nedoslo, o co jej vlastne islo... Vam ano? Keby mi napisala, ze uz nechce hradit postovne, alebo chce priplatok za tasku, ale ani sa poriadne nevyjadrila, len sa vyhovarala a arogantne odpisovala...
Inak aj ja som tusila, ze ak jej admin neblokne IP, zmeni si nick a bude fungovat na MK dalej - uz cakam, ktory neznamy nick zacne na mna niekde na MK kydat ale potom hned budem vediet o koho ide... Ak by ste nahodou niekde nieco nasli, dajte mi prosim vediet do IP. Dakujem a prajem Vam, aby ste sa nikdy s podobnou skusenostou nestretli
baby,da sa vobec nejako riesit situacia,ked vam dojde poskodena vec,a predavajuca vasu spravu ignoruje?pisala som adminovi,co mam robit, netusim..poradte
@alka221 ahoj, este uved na spravnu mieru, ako dlho ta ignoruje? ak je to den-dva-tri,vydrz, co ak ma chore dieta? to nic v zlom, ale aj mne sa stalo, ze som sa tu 48 hodin neukazala z urcitych dovodov a nebolo za tym nic, cim by som sa chcela vyhnut nejakym povinnostiam 😉 😉
@katka0026 ty kokos, to len na odlahcenie. raz si odo mna kupila chladnicku jedna starsia pani. ozvala sa mi po 3/4 roku!!!!! ze chladnicka ma vzadu sneh! 😀 😀 😀 😀 😀 darmo som jej vysvetlovala, ze vzadu vnutri je uplne normalne, ze sa tvori namraza, ona mi neverila. potom si zavolala servisaka a ten jej musel potvrdit, ze chladnicka je OK, az potom mi dala pokoj. ale zarazala ma vobec jej drzost, ze po takmer roku sa ozve, pricom chladnicku non-stop pouzivala, a teda ju mohla pokazit (ak by pokazena bola, co nebola teda), aj ona... a neviem, co ocakavala, ze jej ju vezmem naspat? niektori ludia su ozaj zvlastni 😀 😀 😀
@mmamca podla mna vyklopila pravdu v poslednom prispevku... ze mali nejake rodinne problemy, odstahovala sa od manzela a taska zostala v tom byte, kde on byva... a ona tam uz nechce (nemoze) ist po to... vsetko ostatne okolo toho (akoze taska sa nasla na povale, zabudli pribalit atd.) boli uz len omacky, v ktorych sa predavajuca zamotala, vedela, ze bez tasky by kocik asi nepredala a myslela si, ze to prehliadnes - to su samozrejme len moje dohady, ked si sa pytala, ze o co jej islo... v kazdom pripade ti zelam, aby sa to vyriesilo k tvojej spokojnosti, aj ked podla tej komunikace to vidim biedne... vytvarat nove nicky z jednej a tej istej IP adresy je proti pravidlam fora, to admimi rychlo podchytia, to sa neboj...
pozor na uživatelku emmy7, meno Michaela Gavlikova zo Skalice. dohodnuta cena tovaru bola 30 eur + 1,20 pošta- dobierka prišla 34 eur, potom capačky mali mať 12cm a maju necelych 11 čo moj maly neobuje, a nakoniec suprava mala byť velkosť 12 mesiacov a je to velkosť tak 6-9 mesiacov max a navyše je zodrata jak handra.a to ešte tvrdila, že zaplatila polovicu za poštovne a to by znamenalo, že za 200-300gramovy baliček zaplatila poštovne 8 eur ! čo som spadla z jahody ?!
@dominika_sk ahoj, a nemohlo to byt tak, ze uviedla 1,2 postovne - co by bolo pri 300 g doporucenom liste... potom ste sa ale dohodli na dobierke, co mas dalsich cca 65 centov k sume. kedze to bolo za 30 eur, tak to dala aj poistit.. dalsich 50 centov.... lenze poistia ti iba balik, nie list, takze zakladne postovne uz nie je 1,2, ale 2,2....
a neviem, pozerala si na vahu uvedenu na balicku ? lebo ked si to vezmem ze capacky + supravicka + nejaky baliaci material, tak to mohlo byt aj 520 g a to uz je zase drahsie postovne a hned to mas spolu 4 eura.....
v SR by postovne 8 eur asi nenaskrabala ak k tomu nebola pribalena este 10 kg tehla, ale ak to nahodou posielala z CR, tak teoreticky aj to, ze polovicu postovneho zaplatila, by mohla byt pravda 😉
ako nechcem sa zastavat @emmy7, ale je rozdiel, ci si dohodnete cenu 30 a ona si to sama zvysi na 32,80 alebo sa o to zasluzila nasa lacna a pritom taka spolahliva slovenska posta ....
@dominika_sk No ale už mám akože dosť ... ja som ti tú súpravu dala a 5€ znacky Tommy Hilfiger a Ralph Lauren ... akože napísala som ti že je pouzita ale da sa ešte ponosit ... velkost som ti moja mila napisala že cca na necelý rok ... a že ju tvoj maly oblečie v tychto horkách za to ja nemožem ... a capacky TOMMY HILFIGER su priamo z obchodu a boli dost drahe ... takže bud ešte rada hej ? ... a ja som to s tebou chcela riešit ale ty si sa ku mne akože chovala že tak za 1...za 2-hé a podobne ... keby si mi to napisala normalne tak všetko zoberiem späť a nerobim drahoty ale ty si sa do mna vrhla ako keby si bola neviem aka herečka ... a toto osočovanie tady ?... a tie hodnotenia ? 😀 .. heh dakujem za moje 1 zlé hodnotenie 🙂 ... mne prisli veci flakate a neviem ake ale takto som to nikdy neriešila...ked niesom spokojna tak ani hodnotenie radsej nedavam ... nech nerobim niekomu zle ... ale ty sa v tom asi vyžívaš ... a mne povedali sumu 5e na poste a tak som polku zaplatila co som nemusela a dokonca som ti balik poslala 1tr ... co soom tiez nemusela kedze si si to nezaplatila ... tak sa ukludni ... všetko sa da riešit ale nie takymto sposobom
@aduskatt ano ja to chapem 🙂 ... len tiež nie vždy mi to prišlo 100% ale nerobím drahoty ... alebo ak aj tak to riešim s tou danou osobou a nie takto ... akože ... nehnevaj sa ale ona sa do mna navazala ako keby neviem čo stacilo napisat neje nam to dobre asi sme sa zle pochopili balik berem späť ... ale po tomto ? ... mne ktorá maminka vrátila peniaze za poškodený tovar ?... každá píše že predaný tovar späť neberie ... ja som taka hlupa ze by som to vzala ale po tomto ani omylom ..
@aduskatt heh to vysvetli nej 🙂 ona vidíš ako sa zachovala ... ja som jej ani len to zlé hodnotenie nenapísala ... nakolko ona asi tolko inteligencie nemá ... a ešte aj vraj našu konverzáciu ukázala ostatným ktoré mi teraz vypisujú ako okrádam tady mamičky ... akože nemám slov ... toto je moj prvý konflikt tu ..
@dominika_sk a čo je tým veciam? pošli foto.

no sanka dole, sefe..... a potom my ostatne spolahlive a slusne sa mozeme aj pretrhnut a nikto nic nekupi, lebo par mamiciek kazi dobre meno tomuto super bazariku 😖