Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Ahojte ja len tak🙂 kopčím čo som našla..
gerci90 ja som sa skoro takto raz popalila ale vdaka bohu som sa vcas spametala ked mi mm povedal či som normalna posielat peniaze niekomu koho ani nepoznam a kde ani tovar v ruke nemam...
aj ked idete do obchodu tak neplatite este pretym ako mate tovar v taške....nechapem aj "ozajstne predavajuce" ktore si napišu že preferuju len prevod na ucet... su pekne sebecke a lenive ked nechcu posielat na dobierku.... taka nakupujuca posle peniaze a nema ani peniaze a ani tovar, narozdiel od predavajucich aj ked posle dobierkou a nahodou to dotyčny neprevezme tovar sa jej vrati a radcej nech sa vytrati par centov za postovne ako dost vela eur a este aj bez tovaru....
NEBUTE HLUPE A NAIVNE A NEVERTE V TEJTO DOBE NIKOMU (fakt cast vynimiek. lebo samozrejme su aj spolahlive matky a predavajuce) ALE ako prave viete že ta s ktorou uzatvarate obchod je spolahliva...??? citala som aj take že predavajuca mala niekolko dost dobrych hodnoteni..a prave tu ktora verila a poslala vecsiu sumu oklamala..podla mna by mali zakazat predavat tovar po prevode na ucet, potom maju zbytočne problemy aj samotny zakladateliaa,a admini stranky... !!!!!! vela stastia...
14. jún 2011 o 21:12 • Páči sa mi to • 5 • •
baby idem si po radu 🙂 😉
pred pár dňami som sa dohodla s predavajúcou na výmene-odo mňa chcela úplne novú fischer price látkovu knižku a ja nosené 3/4 nohavice pre chlapca č.134-v jej inzeráte bolo,že su krásne,bez poškodení,fľakov..........
v utorok mi prišiel balíček,už smrad ma upozornil,že tu nebude niečo v poriadku,nohavice deravé,predraté,škvrny od žehličky,na jedno mieste prešívane-veľmi neodborne...ešte teraz so mnou vibruje zlosť 😠 😠 .........predávajúca mi na druhý deň-streda,napísala,že ľutuje,ale nohavice boli SESTRINE a doniesla ich narýchlo k nej,môj tovar mi vráti(že vraj zajtra posiela 1.triedou),ale poštovné mi nevráti!!!!!! 😲 😲 no chápete to????ona ich balila,držala v ich rukách,videla v akom sú stave a predsa mi ich poslala.....ja neviem v čo dúfala,že som slepá???Pritom má veľa pozitívnych hodnotení(odo mňa určite nie).
Myslíte,že mám byť spokojná s tým,že mi vráti môj tovar(aspoň dúfam)a nežiadať poštovné,ktoré som musela zaplatiť???? 🙄 🙄
@boska79 mne nič,to Maťa chce kočík cez neho poslať 😉
@hori oni nemali ziadnu krizu, uz nevedela co vymysliet, tak to zacala zvalovat na mm... vsak minuly tyzden pisala na nastenku, ze mala narodky a mm jej daroval den volna a bola na kupku ci kde...
@petraxi6 tak cakala som cca. 2 tyzdne , vzdy ked slubila poslat, lebo aj posta niekedy meska a ked nic nechodilo pisala som znova, cakala par dni na odpoved - stava sa, ze clovek nemoze hned odpovedat alebo aj dlhsie ked je na dovolenke alebo v nemocnici, ved nechcela som jej hned krivdit.... ale ona si veselo pridala komenty na nastenku, menila profilove foto.... a moju IP ignorovala, tak som znovu pisala nech da info, potom uz arogantne reagovala a ani neviem ako sa to teda natiahlo na vyse 2 mesiacov
najskor vymyslala, ze ma postu daleko a ze posle s dalsim balikom - medzitym posielala min. 3 baliky podla hodnoteni co jej baby davali a ked som jej dala negatko, zacala tu vymyslat, ze ta taska mal byt akoze darcek - no neviem ci mi to chcela poslat aj v darcekovom baleni s maslou a ked som ju tu tak skaredo ociernila, nezasluzim si ten darcek - mm ho utekal z posty zobrat spat. Ta taska sa teda fakt nejako zvlastne presuvala z povale do skrine potom zasa k mm, na postu, z posty.... chuda taska moja.Jaaaaj, ze som ja na taku ..... musela natrafit 😠
@zazalienka a po roku sa ukazala v pravom svetle... ale jedno si z jej prispevku beriem uz neverim nikomu ani tomu,co ma 30 ci viac kladnych hodnoteni....
Inak vraj ju admin vymazal
@mmamca no do prčic.. a aké fotoblogy budem ja teraz čítať? taká hvezda tu už nebude🙂
@patraxy6 nemam na nu tel. cislo, ale v jenodm prispevku tu pisala, ze jej mm mi odkazuje: že ak mate problem daky osobne pre nu pride a praxy vam dame nazad... No ja teda mam problem, tak mozno sa zastavia, ved maju adresu, ale mohli by mi dat dopredu vediet, nech aspon chlebicky pripravim 😉
Suhlasim so @zazalienka, aj to je risk neprebratia dobierky, ale o to vacsia istota, ze clovek nepride o tovar...
@mmamca mne mozes verit 😉 😀 😀 😀 😀
@trnka77 myslíš tu domušinku?
@miskakyska nie ,ide o inú predavajúcu lucanka49
@trnka77 bože všelijaké masky sa tu ocitnú..potom to tu tak aj vyzerá..kazia meno poctivym predavajúcim a kupujúcim...mne tiež prišiel taký podobný balík a milá mamičenka si myslela,že keď tam má x dobrych hodnotení,že budem taká tupá a pridám jej ďaľšie.,.a že sa oháňala tym,že všetci sú spokojní,len ja mám problem a robila zo mňa fajnovku..to akože dovidopo..odtiaľ potiaľ,aj keď nakupujem z bazáru
@miskakyska mne pre istotu odpísala len raz a myslí si,že tým,že sa mi ospravedlnila,to skončilo.Ak v pondelok nedorazí knižka bude mať ešte čo robiť s vysvetľovaním........bolo by to odo mňa drzé,keby som jej tie krásne nohavice poslala až keď mi preplatí celé poštovné?????nechcem,aby tvrdila,že som si ich nechala...ja by som ich hneď hodila do koša-ani cigáni by to nebrali 😖
baby,prosim znova o radu, foto siat je niekde dve stranky dozadu.predavajuca mi napisala,ze prachy mi nevrati, ze ona si tovar ani neskusala lebo videla ze jej je velky,tak to neriesila,a ze ked mi to vadi,mam si dat opravit krajcirke.. 😠 tak a ci je to problem,ona mi preda vadne saty,nechce vratit peniaze, a ozve sa az po negativnom hodnotku,admin nereaguje.uvidim este prachy vobec? 😒
@petraxy6 @zazalienka a dalsie kocky, neuverite ale dnes som si v schranke nasla dorucenku z posty a ked som vybrala balicek na poste, bola v nom moja tasticka 😀 Takze chcem milej pani @gerci90 podakovat, ze to teda poslala po skoro stvrtroku, alebo jej mm, ktory to nakoniec z posty nevyzdvihol 🙂
ahojte, podarilo sa mi zmazať konverzáciu na dohodnutý obchodík, samozrejme nemám poznačenú adresu a ani mail, ide o neregostrovanú - jana harbuľakova, býva v Perín Chym. Nemali ste s ňou niektorá obchodík?
@nikolca a ešte sleduj u tej dakoty, od koho má pozitká. od báb, čo sa registrovali v máji-ako ona, od niektorých opakovane, nepridali žiadny príspevok, nič...v pase majú foto-len či reálne 😒
už sa mi to tu zdá ako nejaké organizované skupiny, podchvíľou sa sem registrujú,podávajú si pozitká a potom klamú...a prachy si asi delia 🤐
už fakt neviem, čo si o tom myslieť tu 😖
pred mesiacom som zaplatila za rifle mamicke mackousko1986, ona zial omylom poslala inej mamicke tie nohavice, mne slubila pred tyzdnom, co ju uz bombardujem spravami, ze mi vrati peniazky hned (pred tyzdnom), zial do dnesneho dna mi od nej nenabehli ziadne peniazky.
@zazalienka - ma uplnu pravdu, nechapem, a tie mamicky spia a ziju s kludnym svedomim?
@macamac , @nikolca dakujem ze ste mi otvorili oci....ked som tu nieco kupovala, tak som obcas kukla ze kolko ma predavajujuca hodnoteni a par som si precitala ze ci su pozitivne... pokial tam bola sem-tam aj nejaka fotka kupujucej a nie len sami animaci, tak ma ani nenapadlo skumat "historiu" hodnotiacich... ale vidim, ze pred kazdym nakupom sa budem musiet zahrat na detektiva orieska....toto je fakt divne, ked kazda "kupujuca" sa zaragistrovala na kona len na to, aby do nebies vychvalila uzasny obchodik s dakotou a odvtedy na mk ani nepachla...
@trnka77 Ja nechápem ako môže niekto predávať lunty vhodné do koša,ked tak tak by som predávala oblečenie ktoré by som si ja sama dala ešte na seba a nie lunty,odpad ktorý by som ani bezdomovcovi neponúkla.To je ale charakter človeka a vizitka osobnosti!
@mmamca super🙂)).inak, mne sa stalo, ze kamarat si raz odomna pozical este v SKK tisicku, ze na mesiac...........uz som sa s nou rozlucila...a zrazu mi mama volala, ze niekto mi nechal 35 eur.......sa spamatal po rokoch🙂) a to som bola uz daaavno zmierenas tym, ze tie prachy viac neuviidim
baby, neodporucam vam nakupovat od darling111, predala poskodene saty, nechce vratit peniaze, a napisala mi,ze si to mam dat zasit, a to nie je jej problem. 😒
@alka221 pokial ti @darling111 predala poskodene saty a nebolo na to upozornene v inzerate, tak mas narok na vratenie plnej sumy + spätnu postu, ktorou jej balicek vratis..ak sa s nou neda komunikovat a nechce to riesit, tak jej daj negatko, pridaj ju na ciernu listinu a obrat sa na admina..ty si nemas co saty opravovat, toto nie je tvoj problem, ale jej..zodpoveda za veci , ktore predava

@nelinka0401 asi maju infolinku 😉 co Ti pekneho prinesie?