icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

danielllka
8. júl 2012

@zuzanatataiova ahoj, napíš jej, že ak nebude ochotná to s Tebou riešiť, budeš nútená osloviť admina (a bude to s ňou riešiť on), plus dostane adektvátne hodnotenie a hodíš jej nick sem do diskusie 😉 Možno to ňou pohne 😝

traktor
8. júl 2012

@zuzanatataiova pokial nebolo uvedene ziadne poskodenie, tak mas narok na vratenie plnej sumy + spätnu postu, ktorou jej balicek vratis..kedy si jej pisala?mozno tu len nebola , tak preto ti neodpovedala..skus jej este napisat, ak nic, môzes jej dat negatko, tu do temy môzes napisat jej nick / nezabudni dat pred nick @/ a vyzvat ju, nech to riesi a ak ani to nepomôze tak ju môzes pridat na ciernu listinu a oslovit admina

michelleuk
8. júl 2012

@zuzanatataiova ahoj najskor negativne hodnotenie,a potom ju zverejni tu na skusenostiach alebo ju daj na ciernu listinu,,,

zuzanatataiova
8. júl 2012

@traktor pisem jej uz od 26.6 a stale nic aj internu postu aj adminovi som uz pisala ale nic od nikial ziadna odpoved.

traktor
8. júl 2012

@zuzanatataiova tak zverejni tu jej nick a vyzvi ju na riesenie problemu..a potom ju pridaj na ciernu listinu

zuzanatataiova
8. júl 2012

@ stszp Nereagujete na moje spravy ani na internu postu tie sandalky co ste mi poslali su rozlepene a roztrhane na remienkoch v izerate ste to neuviedli.chcem spet svoje peniaze a aj s postou a to hned inak to budeme riesit aj s adminom.dala som vam na riesenie tohoto problemu dost dlhu dobu.a presla ma uz trpezlivost.

traktor
8. júl 2012
monca571
8. júl 2012

@zuzanatataiova a je pani aktivna?

katasa
8. júl 2012

@monca571 áno @stszp je aktívna 😉

moon321
8. júl 2012

@traktor ano,lebo sa malemu nedali ani zalepit.a to som mu davala este aj sylonku,ze ci nema spotenu nohu.

superzabka
9. júl 2012

@zuzanatataiova napíš adminovi, a daj jej aj patričné hodnotenie, ked sa ti neozíva, nereaguje na tvoje IP, daj jej nick na čiernu listinu, nebabrala by sa s ňou.....alebo skús tu napísať jej nick, na to určite zareaguje.... 😉

superzabka
9. júl 2012

@zuzanatataiova adminovi musíš aj viac krát napísať.....

suzyka
9. júl 2012

takze este raz, aby to vedela aj mamicka s menom @mackousko1986, pred vyse mesiacom som zaplatila za rifle, zial ona omylom poslala inej mamicke, mne slubila 28.6., ze mi vrati peniazky hned, zial do dnesneho dna mi od nej nenabehli ziadne peniazky. Dakujem

ivetka1981
10. júl 2012

taktiež chcem reagovať na mamičku @veronca00041, ktorá mi dodala síce neskoršie detsk.pestúnky,ale bez adaptérov!!!! Sľúbila mi,že mi ich pošle dodatočne,nestalo sa tak..nakoniec sme sa dohodli na kompenzácii vrátenia aspoň polovice peňazí,ktoré som jej zaplatila,teda 20eur,ale ani to dodnes nedodržala! 😠 😠 😠

bibina25
10. júl 2012

@ivetka1981 ty kokso, to čo je za drzosť, 40 € za pestúnky a bez adaptérov, a ešte klamstvo, že to vykompenzuje, daj jej negatko

tunylyk
10. júl 2012

babule dnes mi na poste paradne dvihli tlak,znova si vymysleli pracudesne pravidlo,lahucke balicky zabalene v plastovych obalkach mi nechceli vziat ako doporuceny list,vraj to ma nepravidelny tvar,nie je to list ani dokument,skoro mi oci vypadli 😕 samozrejme ze od maminiek som si uctovala doporucene postovne,ako sme sa dohodli,bezne takto balicky posielam a zrazu baaac musi to ist ako balik 😖 najlepsie,ze ako som prisla domov,po zapnuti pocitaca som zistila,ze pravda je na mojej strane,balicek bol nepravidelny,ale sucty stran nepresiahli 90cm a taktiez maximalny rozmer strany nebol prekroceny,tak moje odporucenie,na postu bez metra nechodte

monca571
10. júl 2012

@tunylyk ty im hlavne povedz ze das podnet ako staznost,verim ti mam na poste taku istu bandu!dakedy som zufala lebo mam problem dodrzat nieco maminam ktore nakupili a nikto mi nemusi verit ze stat zamestnava take tavy lenive!!!!!!!!!!!!!! 😵 a to nevravim ze z 22pracovnych dni v mesiaci je posta zatvorena 11dni 😝

tunylyk
10. júl 2012

@monca571 najradsej by som sla nazad,no vonku momentalne prsi a svokor uz odisiel,nema mi kto s detmi ostat,myslim,zeby to slo este zasielku stopnut,kym je na poste,ja som po vcerajsom zazitku stale vycerpana,no to patri do inej temy,tak som nemala viac energie sa s nou dotahovat donekonecna a kedze balicky mali ist uz vcera,tak som ich podala,no asi si tu stranku z posty vytlacim na papier a budem chodit aj s metrom

bibina25
10. júl 2012

@tunylyk aj ja som mala ten isty problem, na postu chodi moj manzel a raz mu nechcela vna poste vziat zasielku ako list ale ako balik, samozrejme, ze vahovo aj rozmerovo splnal podmienky na list, ale ta p... na poste mu povedala, ze co si to predstavuje, ved keby postarka mala co i len zopar takych zasielok, tak by sa nezaniesla, takze to musi ist ako balik. Som myslela, ze ma porazi, manzela som instruovala podla www stranky posty a druhykrat sa poohanal rozmermi zasielok a uz boli na poste ticho.

tunylyk
10. júl 2012

@bibina25 najlepsie je to,ze ma tam poznaju,par krat v tyzdni nosim balicky,no jedna je teda riadna brzda,s nou proste konec,uz som si to vsetko prezrela,nikde nie je uvedene,ze to musi byt len list a dokument ako ona tvrdila,vyslovene tam pise,ze treba zratat pri nepravidelnych rozmeroch dlzky stran

bibina25
10. júl 2012

@tunylyk ano, presne, aj ja to mám naštudované, no nič, treba sa vyzbrojiť argumentami a nedať sa zdierať. 😀

zuzpap
10. júl 2012

Maminy chcem vas upozornit na nakupujucu, v podstate aj predavajucu pod nickom @chalosi 30.6. sa mi ozvala na inzerat pyzamka cars, mam ich este v albume, hned zjednavala cenu na 11 € aj s postou, vyhovela som, nakolko som doma na rizikovom, prijem minimalny, chcela som si za peniazky z predaja veci po starsom synovi dokupit vybavicku pre babo. Dna 1.7. mi nakupujuca napisala, ze peniaze prave previedla na ucet. Napisala aj adresu. Kedze v pondelok 2.7. som isla na poradnu - inak som vacsinu casu lezala doma, mala som este dalsie dva zaplatene balicky, zobrala som aj ten jej. Ked mi ani v stredu 4.7. peniaze nenabehli, tak som jej pisala, ozvala sa, ze pyzamka jej 4.7 dosli, ze su krasne, dala mi kladne hodnotenie a k peniazom, ze mala nejaky problem v banke, ze jej nepresli, platby, ale ze to bola v ten den riesit. Uz vtedy sa mi to nepozdavalo. Ozvala sa mi, este raz 6.7. na moju otazku, ze z ktorej banky peniaze isli napisala, ze z tatrabanky. Odvtedy nic. Dnes je 10.7. a samozrejme penazi na ucte niet. Je mi z toho nanic ☹ ☹ ☹ Chystam sa kontaktovat admina, len este musim prist ako na to. Fungujem na MMB dlhe roky, teraz uz aj na babybazar, ale toto sa mi este nestalo. Takze davajte si pozor.

svetielkoand
10. júl 2012

@zuzpap pozri si fotoblog admina @martinjasen , tam je presny postup co robit ak je problem s obchodom cez bazar MK 😉

zuzpap
10. júl 2012

@svetielkoand dakujem, idem si to popozerat

zuzanatataiova
10. júl 2012

@stszp Nereagujete na moje spravy ani na internu postu tie sandalky co ste mi poslali su rozlepene a roztrhane na remienkoch v izerate ste to neuviedli.chcem spet svoje peniaze a aj s postou a to hned inak to budeme riesit aj s adminom.dala som vam na riesenie tohoto problemu dost dlhu dobu.a presla ma uz trpezlivost.

ivetka1981
10. júl 2012

@bibina25 už som dala,aj na čiernu listinu som ju dala a myslíš,že mi to niečo pomohlo?? ☹ Nič...zháňam nové adaptéry...ide ma šľak trafiť 😠 😠 😠

kathy7337
11. júl 2012

NEODPORÚČAM: adushkacicuska@zoznam.sk, andrea uhlikova, bratislavska 431/6, dubnica nad vahom,01841. NEPREBRALA DOBIERKU s topánkami a pritom sľubovala že preberie

stanislavao
11. júl 2012

@zuzpap tak toto sa stalo raz aj mne a odvtedy neposlem skorej ani jednoeurovu vec. ked sa tdo toho zapijil martin jasan - admin, tak mi peniaze poslala, ale trbalo to asi mesiac. urcite admina kontaktujte a nikdy viac balicek neposlite len na slub, ze peniaze poslala. niektore sa spoliehaju presne na to, ze napisu, ze poslali a predavajuca om tovar posle a oni dobre nakupili, zadarmo.

stanislavao
11. júl 2012

@kathy7337 neposielat na dobierku. jedina ucinna rada. naozaj sa to neoplati. radsej nepredam, ale dobierkou neposlem, lebo presne toto sa casto stava a vy ste potom moc stratova. mrzi ma, ze su tu take kupujuce.

stanislavao
11. júl 2012

@tunylyk dobre vas oklamali. zene za pultom sa nechcelo to prebrat, ale nechapem preco. ved s listom maju menej roboty, ako s balikom.