Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@zuzkahraskovie zatial som jej nedala negatko, lebo pozri čo napísala :
Do činenia mam s blaznom je to evidentne pošlite mi kabelku a čim skôr a veďte ďalej diskusiu na fore vidim že sa tam všetky vyživate ,pošlem Vam platbu na Vaš učet ak kabela dorazi a neprajem si aby ste mi pisala žiadne spravy lebo to posuniem inam a potom sa budeme rozpravať na inom mieste,ak toto vyhražanie neprestane!!!!!!! .......no samozrejme naprv žiadam platbu až potom kabelka poletí knej, pretože by ma zase oklamala, že ju nedostla, alebo iné 🙂
@sailes a to ine miesto je akoze kde?? 😀 ..nech ti teda vrati peniaze a ty jej rýýýchlo utekaj poslat v top stave kabelu a cim skor aby si mala s nou pokoj..inak simyslim,zeje to chore ked si cita co tu piseme a nema ani len stipku charakteru sa k tomu vyjadrit....to je uroven ako sa patri.....no co uz...ty, neuda ta na policiu? to je tiez "to ine miesto" 😀 😀 😀 ..
@zuzkahraskovie však sa tu normálne pri pc trasem, či manejaký náčelník nepríde vyzdvihnút, ale na obed skôr než na výsluch :D 😉 😉 😉 😉
@sailes ved to...dobry obed dobre padne.. 😀 😀 ..prajem pekny den ! daj vedko ako si dopadla ci dodrzi slovo a peniazky ti vrati..papa drzim palce..
@stanislavao chcem sa spytat ako by som sa nakontaktovala na toho Martina Jasana, aj ked som sa registrovala davnejsie, dlho som tu nechodila a v podstate sa tu este neviem tak orientovat... kontaktovala som admina, ktory je uvedeny v dolnej casti stranky hirjak, no neozval sa mi, napisala by som aj tomu Martinovi...inak nakupujuca @chalosi hra mrtveho chrobaka, nekomunikuje, peniaze stale nemam na ucte... nechcem tu presne pisat moju profesiu, ale bola som na kontrole na sude, presla som vela spisov ohladne návrhu na vydanie platobného rozkazu, viem, ze vyska sumy-pohladavky nie je rozhodujuca, je tam sice sudny poplatok u mna by to bolo 16,50 €, ale normalne som ochotna to zaplatit, konanie je skratene, po uznani pohladavky sudom to aj tak znasa odporca, ak ste tu niektora pravnicka ozvite sa mi prosim cez IP
@zuzkahraskovie DAKUJEM za tvoj názor, pochopenie a čas , ktorý si mi venovala, samozrejme dám vediet, ako som dopadla, myslím si, že bude natahovat čas :D , pekný den papa
@katasa DAKUJEM, že si toto niekto všimol, pretože ona stále nevidí na svojich fotkách tie mnou zakrúžkované časti, kde sú odtrhnuté ušká a nielen natrhnuté, ved to je choré, neustále nemá záujem riešit veci tak ako je to korektné, ale ja som sa spojila aj s jej inými kupujúcimi , nie velmi spokojnými, ktorí jej nedali žiadne hodnotenie, ale nevedeli sa s nou nijak dohodnút, boli oklamaní a nedostali naspat svoje peniaze, pretože si hudie len jedno a to isté, že to je bazár!! Tak sa tu zrejme smeti môžu predávat!
@zuzkahraskovie tak sa to potvrdilo, čo som čakala, natahuje sa so mnou, nechce mi preplatit poštovné ani tam ani naspat a vyplatí len cenu kabely 6,90 AZ PO TOM CO JU DOSTANE DOMOV a uvidí "ako som sa na nej vyvršila" !! Joj strašne ju lutujem :D
@sailes tak takuto situaciu ti nezavidim a ak by si jej ju poslala domov ,,tak neverim,zeby ti vratila peniaze 😖 ....neviem co by som robila na tvojom mieste ..asi by som bola dost nastvana,ale nechala by som to tak .lebo ty este musis zaplatit za postovne aby jej kabela prisla domov a ona ti vrati len sumu6,90,,zena na takej urovni ti nesiaha ani po clenky ..kasli na nu a poznac si ju aby kazdy videl,ze si mala s nou zlu skusenost a vyvaruju sa obchodu s nou darmo ma vela hodnoteni..ved ona sa len zabava na tom ako ty sa tu stazujes a nevies ako sa s nou dohodnut ked ona nema zaujem...a este ta chce udat a riesit to na inom miete...pozri sa nato uz aj inej strany..mas zlu skusenost ,ale ponaucenie do buducnosti,ze si mas davat vacsi pozor...pekny den papa
@zuzkahraskovie nerozumiem tvojej vete : poznač si ju , aby každý videl" ---ako?
@zuzkahraskovie myslím si ale, že práve o to jej ide, aby som to nechala tak, avšak chodím každý týžden do Prešova, nemám problém za nou zájst, uvažujem ešte o návrhu na vydanie platobného rozkazu , aby si zapamatala, že už viackrát smeti nemá predávat, ak tu ešte vôbec niečo predá :D
@sailes napis si do podmienok jej nic a bude to kazdy vidiet kto si u teba bude pozerat bazarik..napis ,ze mas s nou neg skusenost a preto ju tam mas poznacenu... 😝 ..a uz sa s nou ani nebav..nestoji ti za to aby si stracala cas.
@sailes to ako?
@zuzkahraskovie ešte pár slov: ide tu predovšetkým o princíp a nie oeurá! KAZI TU DOBRE MENO MODREHO KONIKA!!! Mne sa viac mamičiek prihlásilo, ktoré neboli spokojné s nou a jej tovarom, samozrejme, situácia plne identická, nepomohli si s nou. Preto som sa rozhodla TO riešit, aby dalšie jej zákazníčky nedopadli rovnako, ako tie predo mnou!! Využíva internetový obchod na podvodný predaj kazového tovaru.
@zuzkahraskovie ...ak máš dlžníka ,na príslušný súd podáš svoj podnet,ak si v práve a súd uzná vinnou dotyčnú osobu , potom podáš návrh na vydanie platobného rozkazu, ktorý musí samozrejme uhradit do 15 dní od právoplatného rozhodnutia, aj ked je suma zanedbatelná , všetko hradí škodca poškodenému, všetko ide rýchlo, pretože je to zrýchlený proces tieto veci, v skutočnosti len výdavky a hanbu bude znášat dotyčná osoba , to je velmi laicky a stručne napísané, ak by si potrebovala potom v IP bližšie vysvetlím :D
@sailes staci pochopila som to...tak drzim palce pa
@zuzkahraskovie ok, dík , papa
kočky, poradte prosím... nechce sa mi lúskať celým týmto fórom, aby som vyhľadala konkrétnu maminku 😉 má len 4 hodnotenia (ja viem, ja len jedno, ale to asi preto, že som len raz kupovala 😀 ) dá sa niekde zadať vyhľadávanie v konkrétnej téme? nie na celom koníku?
@sailes no jedine vyhrazanie (s posuvanim a rozpravanim neviem kde) tu pouziva ona, snad sa nenechas zastrasovat a nechas ostatne mamicky aby dopadli ako ty? daj jej negatko, vyzvi ju na vratenie penazi vratane postovneho, za ktore jej posles nepravdivo opisanu, nepouzitelnu kabelku a ked budes mat peniaze, odosles kabelku tak potom na zaklade tychto skutocnosti mozes hodnotenie pozmenit napr. na tovar nezodpovedal popisu, predavajuca na koniec vratila peniaze. Ak ti peniaze neposle, tak jej nechaj negativne hodnotenie plus ju supni na ciernu listinu 😉 Jediny sposob, ako sa bazarik na MK stane zase starym dobrym bazarikom, kde sa podvadzalo skutocne vynimocne je ten, ze kupujuce aj predavajuce budu REALNE hodnotit kazdy prebiehajuci obchodik a nesklopia usi ak na ne niekto, kto urobi chybu nasledne spravi bububu
@svetielkoand Dakujem, prečítala si si to celé? nechce mi vrátit poštovné ani jedno a cenu kabelky mi vraj vráti po tom, čo jej prinesie poštár domov, prezrie si ju , zhodnotí ako som sa na nej " vyriadila" . A kto jej uverí, že aj ked dostane domov kabelku, že mi pošle peniaze, ked nemá problém poslat tovar v takomto stave! Nikdy som sa neuchýlila k takýmto praktikám, aby som tu vypisovala na forum. Vždy som si vedela reklamácie úspešne vyriešit, nebolo ich tu z mnohých obchodíkov možno 3, ktoré som mala. Nemala som problém s komunikáciou u nikoho okrem tejto osoby. Prečítala som si jej spatné hodnotenia na negatívka , ktoré dostala: hotová drzost, neokrôchanost a samozrejme nepripustenie vlastnej chyby ani náhodou, radšej bude osočovat iných, ktorý jej za humus zaplatili. Práve pre toto jednanie to len tak celé nenechám. Už mi radili, aby som sa tu radšej už nestažovala, ale ja sa nestažujem, len chcem aby už NIKTO takto u nej nedopadol!!!! Nezáleží mi na tých peniazoch ale na PRINCIPE , na ktorom funguje. Celá jej komunikácia /klamstvo inej mamičke, ktorej posiela IP o mne ako mi chcela od začiatku vyjst k spokojnosti/ je zrkadlom jej chrbtovej kosti, ak ju vôbec má.
@sailes ano precitala som si to cele, prave preto trvaj na svojom a daj jej OKAMZITE negatko
@svetielkoand nenechám sa od nej osočovat medzi mojimi stálymi kupujúcimi mamičkami, takú radost jej nespravím, a tak isto s tým nič nevyriešim
@sailes tak to sa potom ale nemozeme divit, ze sa sklameme aj v predavajucich s mnozstvom dobrych hodnoteni, ked tie zle sa tu vlastne ani nedavaju, takze cele hodnotenia su uplne zbytocne ☹

@zuzanocka ahoj, pre mňa je to info, že záujemkyňa danú vec súrne potrebuje, tak chce bleskovo nakúpiť alebo možno len nemá denne prístup na net🙂...kedysi sa reagovalo na inzerát (napr. v novinách) cez mobil, alebo telefón😉...podľa mňa, nič nové pod slnkom...(len netreba za tým hneď vidieť "čo si to dovoľuje..."...lebo prezvoniť ešte stále znamená, že zavoláš a zložíš t.j. nebudeš mať žiadne vedľajšie výdavky...aspoň ja to tak robím😉)