icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

beruska.zuzanka
29. mar 2011

@monika15 čo znamená, že nie som veľmi čistá nechám na Vás a nenechám sa tu urážať, my sme si vyriešili, čo sme potrebovali, ja som danú inzerujúcu uviedla v čiernej listine na radu adminky, aby neoklamala ďalšie mamičky.
To je všetko.
Ja nikoho neokrádam, ani nič podobné. Vám sa nikto o názor neprosil, nechajte si ho pre seba...

beruska.zuzanka
29. mar 2011

@monika15 pokiaľ viem, toto je diskusná téma a ak sa Vám ju nechce čítať, tak nemusíte, nik Vás nenúti.

monika15
29. mar 2011

@beruska.zuzanka

jojojoj, uz sa ukludnite... lebo sa vam zvysi tlak.....

mne len slo oto ze dobre uverejnit jej meno , ale uz dost.. vsak vam tie prachy vratila tak o co vam ide

dovi doppo

winona24
29. mar 2011

@monika15 tak čo tu teraz vy dookola vypisujete a útočíte???a zbytočne vírite hladinu??? 😅 😅

my si tiež môžeme myslieť že ste patríciina kamoška....a silou mocou ju tu obhajujete....a keď Vaša kamoška mala nejaký problém s tovarom od @beruska.zuzanka ,tak jej to mala napísať....tak sa ukľudnite Vy....a nevymýšľajte si tu bájky....

beruska.zuzanka
29. mar 2011

@monika15 ja mám tlak v bezpečnej hladine
Ja som nikoho na nič nenahovárala, uverejnila som upozornenie voči pani Patrícii, ona sa pustila do diskusie a zamotávania.
Ak niekto nebol spokojný s mojím tovarom, trebalo sa ozvať, poriešili by sme. Ja jednám vždy férovo.

monika15
29. mar 2011

@winona24

ja zijem v zahranici.... a tebe som nepisala tak dovi dopo mozes ist ku kamoske na kavu

winona24
29. mar 2011

@monika15 😎 😎 😎 😎 potrebujete ,aby Vám admin vymazal príspevky....

monika15
29. mar 2011

@beruska.zuzanka

co sa este stale vadis domna...... uplne si odbocila z temy.

chodte s winona na cafe.....

dovi dopo

cukotka
29. mar 2011

@winona24 páči sa mi to 😉

monika15
29. mar 2011

@beruska.zuzanka

ano ozvala sa a spomen si ze co si aj odpovedala.......

" no zial tovar uz spat neberiem... mozna zle ste precitali inzerat "

takze vlastne aj ty si na ciernej listine......

winona24
29. mar 2011

@monika15 tomu ver že pôjdeme na kafe 😉

beruska.zuzanka
29. mar 2011

@monika15 prosím??? a ktorá to bola, ja som žiadnu takú kupujúcu nemala.... 😠 😠 😠

beruska.zuzanka
29. mar 2011

@monika15 a ja som si s Vami nepotykala ... 😉

winona24
29. mar 2011

@beruska.zuzanka slečna alebo pani si jednoducho vymýšľa....a najlepšie bude ,keď už naozaj nebudeme reagovať.... 😉

beruska.zuzanka
29. mar 2011

@monika15 viete čo? ani mi nemusíte odpovedať, ja nemám na čiernej listine prečo figurovať, žiadnu takú kupujúcu, ktorá nebola spokojná som nemala a to predávam už veľmi dlho, majte sa

monika15
29. mar 2011

@beruska.zuzanka
joj pardon ked uz aj kamoska ty vyka.....

mam viac ako ty no ale nech sa paci.... Pani zuzana......

monika15
29. mar 2011

@winona24

ako to mate rozdelene ty s notebook a tvoja kamoska z pc, nejako rovnako pisete..... stihate kavicku ???

dovi dopo.... uz ma neotravujte nestojite za to....

a nevymyslam.... kupili sme od zuzy svetrik a mal flak jej inzerat znel NENOSENE.....

winona24
29. mar 2011

@monika15 neviem kto koho tu otravuje..... 😀 😀 😀 dobrú noc

ela2710
29. mar 2011

@monika15 preco sa navazate do Zuzka? ved s vami neobchodovala, pokial by mne prisla vec, ktora je poskodena, tiez by som sa vymahala vratenia penazi...ak bola vasa kamoska nespokojna (o com ja uprimne pochybujem, lebo Zuzka ma na koniku dobru povest) preco jej nenapisala negatko? preco sa nedomahala penazi? pride mi to ako absolutna loz. Toto je forum mamiciek, a niektore sa tu spravate ako decka, naozaj sa na mna nehnevajte, ale takto sa hadat, a este za nieco do coho vy nie ste zainteresovana je uprimne povedane blbe

ela2710
29. mar 2011

@winona24 Zuzka je z BA? 😕

monika15
29. mar 2011

@winona24
a vkuse budete pisat heheheh no ja trapka a ty co? =)=)
no neviem ze kto komu zacal pisat....... 🙂 lebo ja tebe nie

beruska.zuzanka
29. mar 2011

@monika15 žiaden sveter ste odo mňa nekupovali, ja mám všetky inzeráty ktoré som zmazala uložené v sekcii zmazané inzeráty a žiadna nespokojná reakcia na môj tovar nebola...

cukotka
29. mar 2011

@monika15 myslím, že je najvyšší čas aby Vás admini blokli

monika15
29. mar 2011

@ela2710
ano mali sme snou problem a nas ignorovala.... a co jej mam pisat co mi to pomoze ???????
vrati mi peniaze nie nevrati....

ja som len obhajila tu pani.... ona ju tu roztahuje ze je jaka sa snou hada a pritom ta pani rovno napisala ze peniaze som ti vratila tak preco potom urazat daj jej meno a konec.....

povest moze mat dobru mne je jedno..... ja nie som svina ze teraz sa jej budem vyhrazat za tie 5 eura..... nech si ich uzije.......

monika15
29. mar 2011

@cukotka

hej, lebo preco lebo mam svoj nazor !!!! preto ma maju zamknut.....

beruska.zuzanka
29. mar 2011

@latvia pls môžeš tu s pani urobiť poriadok, lebo na toto sa nedá nereagovať, nikdy u mňa nenakupovala a očierňuje ma tu, už mám toho dosť 😠

ela2710
29. mar 2011

@beruska.zuzanka nahlas ju adminke, ak bude treba nech si kukne aj tvoje predane veci, ja tomu tiez neverim, ty nie si zavadzajuca predavajuca, bol to len jej vymysel, aby podporila patriciu

monika15
29. mar 2011

@beruska.zuzanka

nie ja nie.... moja kamaratka kupovala.... uz som to pisala hore....

este aj admin tvoja kamoska... pekne.....

cukotka
29. mar 2011

@monika15 pretože tu robíš zbytočne a neoprávnene rozruch, a útočíš na ostatné užívateľky

ela2710
29. mar 2011

@cukotka suhlasim 😉
@monika15 lenze Zuzka tu nikoho neurazila, napisala pravdu a co pani patricia jej odpisala, tak tu viedli konverzaciu, ved o tom, je modry konik, so Zuzkinej strany som tu ziadne urazky nevidela....skor vam tu admini upravuju prispevky, lebo urazate 😒