Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@beruska.zuzanka ale ano opis ten odpoveda ,iba vy proste klametie, i dufam ze mamicky budu davat si pozor predtym ako vam nieco predaju.
@patricia84 ja klamem???? Ja som Vám povedala, že nemám zapotreby surfovať tu po bazáre, zháňať a nakupovať vecičky a potom ich len tak z pasie vracať a písať negativne hodnotenia.... Toto si vyprosím!!! 🙄
@beruska.zuzanka ale urcite mate cas pozerat kazdy den co ja predavam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@patricia84 nie, nemám a nesledujem čo Vy predávate. Hľadala som na bazári veci pre dcérku a vyhľadávač mi vyhodil aj Váš inzerát. Zdá sa Vám to nezvyčajné???
@beruska.zuzanka nemam na vas slov. 🤐
@patricia84 dobrú noc prajem
ako je to v pripade ked predavajuca chce peniaze na ucet a potom ze posle na dobierku to je tiez podvod nie??
sa mi to uz stalo 2 krat... tak som to nechala tak....
to je ze zaplatis 2 krat.. za jednu vec......
@monika15 buď sa pomýlila, alebo nechcela len peniažky za poštovné?? ako poistku, keby si dobierku neprebrala? aj to sa zvykne a Ty nič neškoduješ.... 😉
mamicky, dnes som tu mikinku (o ktoru sa tu vcera vecer jednalo) vyprala vo vanishu a uz zmolky ne su, iba ze je nosena,to mam v opise, povodna cena bola 14.99euro, tak cena 4 eura za nosenu podla mna je dobra. patricia 🙂
@patricia84 škoda že ste to neurobila predtým ako ste to poslala zuzanke....nemusela ste riešiť predošlú situáciu...a tým čo ste momentálne napísala ,ste potvrdila nevyhovujúci stav mikiny ... keď ste ju posielala zuzanke.... 😅 😅
@winona24 ako som uz povedala adminovi ak som ju predala osobne pani zuzane tak ne bolo tam flakov,zmolek atd, ak zostala mi vracena mala dva flaky , ale zeslo to dole, uz ne budem sa k tomu vracat ,skoda moich nervov. ja mam same spokojne zakaznicky , a ako som uvedla v inzerate mikinku predam len osobne.
@patricia84 dobrý deň želám, aleba, takže Vy mne predáte nevyhovujúci tovar a tvrdíte, že som ho znehodnotila? to sa mi hádam sníva.... mikina bola uvedená ako nosená, ale ako nová, v super stave, spraná , vyšúchaná a fľakatá mikina, ktorá sa ku mne dostala rozhodne ako nová nevyzerala a fľaky mala 3, nie dva...
majte sa pekne
@beruska.zuzanka nemam slov.pekny den prajem. 🤐
@patricia84 aj vy sa majte pekne
@patricia84 no to je jasné že Vy nemáte slov....ešte tak rozmýšľam čo by mala kupujúca z toho že by zámerne urobila fľaky na tej mikine???
a ako pozerám na inzerát...tak ste pridali fotky a zrazu bunda už nie je ako nová,ale nosená....a keby tie fotky tam boli už aj predtým,tak každá všímavá mamina pochopí (aj napriek slovám "ako nova") ,že mikina je veľa nosená,farba je vyblenutá....už len keď si pozrie človek patenty,tak mi je jasné v akom je stave....
nejde o nič...len o to že ste zavádzali na začiatku....nestojíte si za tým čo ste napísala pôvodne v inzeráte a meníte ho účelne....a to o niečom svedčí...namiesto toho ,aby ste uznala svoju chybu,tak tu kupujúcu obviňujete z toho že sama zašpinila bundu 😠
@patricia84 fiiiha, cize nekupim odzmolkovac, ale vanish? vdaka za tip... 😕 😅
@winona24 samozrejme ze ste po stranie kamaratki, je to uplne normalne, ale ne bolo vas 4.03.20011 pred poliklinikou Procare v Petrzalke tak ne mozete sugerovat co a ako sa stalo.majte sa. 😠
@patricia84 a to Vy ako môžete vedieť či sme kamarátky....??? ja som len napísala môj názor...neútočím na Vás a ni Vás neurážam.... 😉 pekný deň
neeeeeee ona vyslovene chcela celu sumu najprv a potom zas zaplatit pri prevzani.........
vratila vam ta pani peniaze, vratila tak uz jej dajte pokoj !!!!!!
keby vam ich nevratila tak chapem ale uz ju nechajte......... keby vam to robi ucelne tak sa na vas vykasle a sa neozve... tak ako to robia ine..... ale mala tolko v sebe ze vam to vratila, tak ju nechajte.....
@monika15 a Vy sa tu do mňa čo púšťate??? ja nikomu neubližujem, už som v prvom príspevku napísala, o čo ide, to, že sa tu rozpísali ostatné mamičky je ich vlastná iniciatíva.... a to že sa niekto zamotáva do vlastných klamstiev je tretia vec. Takže Vás prosím, nemiešajte sa do čoho Vás nič a čomu sa nerozumiete. ďakujem
@monika15 okrem toho, ja som debatu s pani Patríciou ukončila slušne včera, dnes už bol len nejaký dovetok z jej strany, na ktorý so zareagovala opäť slušne. Takže Vaša reakcia bola neprimeraná.
ja chcem aj inych ludi citat nazor, mna tiez skoro tak okradli tu na bazare a co teraz neroztahujem to. som napisala nick a sa to skoncilo stym.........
a co budem sa vadit do tej mamicky nie nebudem, ale na jej inzeaty sa ani uz len nepozriem zivot ide dalej....

@patricia84 ja už som Vám v pošte písala, že nejde o to, že ste mi peniažky vrátili, to je v poriadku a tak to má aj v korektnom obchode byť, ale vy znovu predávate tovar, ktorý som vrátila a ktorý naozaj popisu nezodpovedal ...
takže ste na čiernej listine, aby si mamičky dali pozor, to je všetko, nič viac, nič menej...