icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

beruska.zuzanka
29. mar 2011

@monika15 aká Vaša kamarátka??? vymýšľate si a už ma to nebaví....

monika15
29. mar 2011

@ela2710

dufam, ze budes mat rovnkau skusenost, a priamo mozeme povedat aj adminovi nech to cele vymaze tu temu lebo ked clovek reaguje tak ste uplne mimo..... a klamete a nikto nemoze mat iny nazor......

tak potom netreba mat take temy......

a neviem ze ci viete citat, ale JA som od vas nekupila nic, bola to jedna moja znama......

a tymto koncim....... dovi dopo a est na zaver dufam,ze dostanete vsetko spet tak ako aj vy robite inym mamickam....

ela2710
29. mar 2011

@beruska.zuzanka nevsimaj si ju, nech s nou robia poriadky admini, zbytocne sa nas...s 😉

monika15
29. mar 2011

ano nevsimajte si ma... podme dalej ucit na inych ludi.....

ela2710
29. mar 2011

@monika15 ja nic nepredavam, ja len kupujem, doteraz som mala zvacsa dobre obchody, ale tiez sa mi stalo, ze tovar nezodpovedal popisu...a je to vrcholne trapne takto klamat mamicky, a ked niekto napise nove - ci nenosene, asi by ste necakali flaky, ci ano?
ja vam napriek vsetkemu nic take neprajem, ale ked vasa kamoska mala problem, mala otvorit usta, to uz je jej problem, aj ked pochybujem, ze sa to naozaj stalo, dako dobre si pamatate, ze to bola prave zuzka, hoci s nou vraj mala zlu skusenost vasa kamoska

patricia84
29. mar 2011

@monika15 to aj ja si myslim ze pani zuzana je kamaratka s adminom vcera som jej pisala negativne hodnotenie 4 krat a vzdy bolo HNED vymazane??????a preco ked verim ze je neseriozna kupujuca. 😠

beruska.zuzanka
29. mar 2011

@monika15 žiaden svetrík za 5 eur som v inzerátoch nemala, tým myslím predaný tovar, týmto naša "komunikácia" končí, pretože klamete, zavádzate a osočujete slušných ľudí, majte sa pekne

beruska.zuzanka
29. mar 2011

@patricia84 negatívne hodnotenie ste mi udelili neoprávnene, peniaze ste mali načas aj tovar som si prevzala v dohodnutom čase a na dohodnutom mieste.

monika15
29. mar 2011

@ela2710

a co by ta zuzana urobila ??? vratila peniaze ??? ked odpisala ze sme zle precitali inzerat ????

mna tych 5 euro nestoji zato aby som si sla prosikat spet ze som bola oklamana........

jedine co kamaratka a ja sme urobili ze uz od nej nic nechceme a zivot ide dalej.....

natom neni nic zle ze aj ona mala taky tovar vsak ja nechcem od nej nic.....

mne sa nepacilo jak do tej patricie sa vadila , vsak ona jej vratila prachy tak naco sa vadit dalej
tak ako aj vy sa teraz somnou tu vadite. proste mam snou nedobru skusenot a basta.....
zivot ide dalej... nic od nej nekupime..... a hotovo tak neviem ze co tu robite vsetky z toho cirkus humberto

ela2710
29. mar 2011

@patricia84 tu nie sme kamosky, skor zname, a ked sme tu uz dlhsie casto sa dame do debaty aj s adminkami - ved su to rovnako mamicky aj my, adminka musela mat vazny dovod aby hodnotenie zmazala, to znamena, ze si vec musela riadne overit, a nehnevajte sa, ale predavat zaflakatene oblecko? ja tu na MK tiez len kupujem, a veru nebola by som nadsena keby´som otvorila balik a nieco take nasla, Zuzka sem len napisala svoju skusenost a tym to hasne, vy prilievate do ohna

monika15
29. mar 2011

@beruska.zuzanka

s postovnym to bolo 5 euro....

monika15
29. mar 2011

@beruska.zuzanka

s postovnym to bolo 5 euro....
a uz mi dajte pokoj

mirka907
29. mar 2011

@monika15 mozete uviest meno/nick tej kamaratky? takto je to pre mna iba fiktivna osoba.

danabel
29. mar 2011

Ahojte, chcem sa spýtať, či máte takú skúsenosť, že ste prvým záujemcom na danú vec - napíšete večer a predávajúca to predá druhému záujemcovi, ktorý napísal ráno a a tak ani nepočkala na to, kým sa ozvete. Ja tiež predávam vecičky a vždy sa každého opýtam, či teda má záujem a až potom to posúvam ďalšiemu záujemcovi. Vždy som to takto robila, čakala som aj 2 -3 dni, kým sa mi ozvali a mne sa to zdá férové - veď nie každý vysedáva celé dni pri počítači. Mne sa konanie takejto predávajúcej nezdá férové. Čo vy na to?

ela2710
29. mar 2011

@monika15 proste ju sem napisala, nikto jej neberie, ze peniazky vratila, to je velmi cestne, ale vratila jej ich len preto, ze si teda tym chybu priznala, a dalsia vec pisete divne, najskor pisete, ze to bola kamoska - a potom, citujem: mna tych 5 euro nestoji zato aby som si sla prosikat spet ze som bola oklamana........
tak kto to teda vraj kupoval? a este nieco ja som predaval odsavacku a mlieko hami - a co som predala to mam aj v archive - v zmazanych inzeratoch, adminka do zuzkinych zmazanych moze nahliadnut a ked tam ten vas svetrik nebude, tak bude jasne, ze klamete

patricia84
29. mar 2011

@ela2710 pani zuzana prisla si po vecy OSOBNE potom sadla na lavicku a dala svojej malej papat banan, preco hned mi to nevratila, vet vedala ze som u lekara i hned pridem na parkovisko???mikinka flaky ne mala, kabelka bola nova, iba v skrini bola dlhsie.

beruska.zuzanka
29. mar 2011

@monika15 nie, nedám Vám pokoj, keďže tu klamete a zavádzate

monika15
29. mar 2011

Vidim splasili ste zbor kamaratiek.
vsak to je ok, ochrana je najlepsi utok.

ja z tej temych odchadzam vsetky co ste take ake ste dufam,ze budete mat rovnaku skusenost.
bozie mlyny melu pomaly ale isto.......
Dovidenia.

ela2710
29. mar 2011

@danabel Mne sa toto nastastie este nestalo, maminka mi dokonca drzala veci uz aj dva tyzdne, a vzdy ked mala dalsieho zaujemcu pekne sa ma opytala, ci tie vecicky naozaj urcite vezmem, a vzala som, takze nikdy sa mi to nestalo, ale je to velmi neferove

winona24
29. mar 2011

@ela2710 zobrala ste mi to z úst (ruky) 😀

monika15
29. mar 2011

@ela2710

a co pisem ako ju co mam tu dat jej cislo telefonu a j adresu alebo predvolanku.....ci co.....

uz fakt chodte do haja.....

ela2710
29. mar 2011

@monika15 dajte nick na tu vasu kamosku...neverim, ze je to tak a najlepsie si to overime u nej, ale nezabudnite, ze akonahle si sem spravite novy nick adminky uvidia, ze pisete z rovnakej IP

beruska.zuzanka
29. mar 2011

@danabel áno stalo sa mi to, ale vtedy na koníkovi ešte neexistovali hodnotenia, takže som to nijak neriešila

ela2710
29. mar 2011

@winona24 teraz ktore? 😀 😀 ale tykat si mozme, ved sme tu vraj vsetky kamosky, ze si nas tu Zuzka splasila 😀

ela2710
29. mar 2011

@monika15 toto si vyprosim, aby mna niekto posielal do haja, ste obycajna klamarka inak by ste nemali problem napisat pekne nick vasej kamosky, ci odrazu ani nie je registrovana ? 😀

beruska.zuzanka
29. mar 2011

@patricia84 Vy dobre viete, prečo som Vás s prezeraním tovaru na mieste nezdržiavala, pretože ste mali so sebou tri choré deti a ponáhľali ste sa k lekárovi, ja som si tovar prezrela až večer doma, nie na mieste, nakoľko som Vám dôverovala pre Vaše dobré hodnotenia... vidím, že som urobila chybu

winona24
29. mar 2011

@ela2710 príspevok o Dnes o 22:02 • 1 dieťa • Odpovedz 😉

ela2710
29. mar 2011

@monika15 nechcite vediet, kam by som vas a vam podobne poslala ja, ale mam svoju hrdost a pre nejake ,,zenske" si usta spinit nebudem

monika15
29. mar 2011

@ela2710

hej som cierna ovca lebo mam svoj nazor....

tak zial bohu... zivot je aj o tom... a ja nema cas riesit vase zakomplexovane hlavy

a uz ma neotravujte

ela2710
29. mar 2011

@winona24 😀 podme spolu do toho haja 😀 bude veselo 😀