icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

katasa
13. júl 2012

@sticker uf 😒 ťažko poradiť...
IB je internet banking? a nemala prístup len k IB?? na net mohla ísť? ak áno, asi by sa teda mala ohlásiť skôr, že teda sa nevie dostať do IB, ale o tovar záujem má...
no neviem....

sticker
13. júl 2012

@katasa No veď mi je divné, že nemala prístup k bankingu a na net hej? Navyše mi zmizli všetko jej hodnotenia. Jednoducho pri nej nič nie je a viem, že mala hodnotenia, keď sa ozvala prvýkrát. No teraz nič. A teda mala som nutkanie jej napísať, že bohužiaľ, ale dlho sa neozvala a ja nemôžem čakať len tak, keď sa nedohodneme. Na druhej strane naozaj mohla mať problém... No mala napísať, že jej nejde IB... Tak či tak, jedna z nich bude "urazená" 😒 Len mi je to ľúto, lebo takúto skúsenosť som naozaj ešte nemala. ☹

nikolca
13. júl 2012

@sticker ja som mala podobnu skusenosť predavala som crossy,ozvala sa mi prva zaujemkyna chcela vedieť vnutornu dlžku,tak som jej pomerala,neozvala sa či berie alebo nie 😔 ,za dva dni sa mi ozvala druha zaujemkyna,poslala som jej vnutornu dlžku a do večera mi aj napisala,že budu dobre že ich berie aby som jej poslala podklady k platbe,no a ešte vten veče sa mi ozvala aj prva zaujemkyna,že ich zoberie aby som jej poslala podklady k platbe,tak som jej napisala kedže sa dlhšie neozvala že som ich posunula zaujemkyni po nej,a už som jej poslala aj podklady k platbe 😉

sticker
13. júl 2012

@nikolca No vidíš a ja som čakala týždeň. ale napísala som tej prvej, že po týždni "ticha" som ich ponúkla inej mamine. Mám to aj v podmienkach, tak dúfam, že bude chápavá. Ale je to nepríjemné riešiť takéto veci....

zuzkahraskovie
13. júl 2012

baby ak mi bol poslany balik a dostala som aj podacie cislo a ked som si dala do sledovanie zasielok toto cislo napisalo mi, ze nic nenaslo..je mozne ,ze balik ani nebol poslany?ak by bol tak by vyhodilo aspon to ,ze s ktorej posty bol posielany nie?

katasa
13. júl 2012

@zuzkahraskovie malo by... ale ak to bolo poslané len dnes, nemusí to byť ešte v systéme...

zuzkahraskovie
13. júl 2012

@katasa vraj 12.7 bolo poslane to by tam uz malo byt nie?

katasa
13. júl 2012

@zuzkahraskovie tak to myslím, že áno.. ale mohla sa aj pomýliť v nejakom čísle 😉

zuzkahraskovie
13. júl 2012

@katasa tak ja pockam a snad v pondelok balik dorazi ku mne🙂)

ivetka1981
13. júl 2012

aaaale luja 🙂 🙂 🙂 ...milá mamička @veronca00041 sa asi zobudila alebo sa v nej ozaj pohlo svedomie a nakoniec mi vrátila polovicu peniažkov t.j. 20eur za nedodané adaptéry ku vysielačkám,ktoré som jej ja uhradila v plnej výške ešte 7. júna...takže som spokojná,aj keď ma to stálo ešte navyše nejaké euráčiky,nakoľko som si musela pozháňať a objednať nové adaptéry... 😕

sailes
13. júl 2012

@ivetka1981 konečne!!!

katasa
13. júl 2012

@garzonka @nikolca @zanika1983 @haramiova @danielllka @sailes @traktor
kabelková maminka mi napísala IP...
nebudem ju sem kopírovať, len v skratke, že prekrúcam slová.... tak ma naozaj zaujíma, ako to skončí a či sa maminke @sailes vrátia euríky 🙂

nikolca
13. júl 2012

@katasa no tak na to som aj ja zvedava či kupujucej už peniažky poslala

sailes
13. júl 2012

@katasa DAKUJEM VAM!!! Oznamujem vám, že od včera sa mi ani len neozvala, odhliadnuc od jej vyjadrenia na tomto forume dnes ráno, ale zatial trvala na tom , nech jej pošlem kabelku a potom mi pošle peniažky ale len za kabelku. Samozrejme som nepristúpila na jej podmienky.

sailes
13. júl 2012

@nikolca nie nevrátila, ani č.ú. si nevypýtala, včera mi písala len, že jej mám vrátit kabelku a potom mi pošle peniažky len za kabelku a poštovné 1000% hradit NEBUDE, samozrejme na jej podmienky som nepristúpila, pochybujem , že by som videla čo i len cent za nu, keby som jej ju poslala

sailes
13. júl 2012

@zara248 Vážená pani J. ! Už bolo všetko napísané, preto vás VEREJNE VYZYVAM, ABY STE PREPOSLALI PENIAZE ZA KABELKU NA MOJ UCET A TO 8,30E ,KTORE SOM VAM ZA NU ZAPLATILA PLUS 1,60E NA SPATNE POSTOVNE , CIZE SPOLU 9,90E ! Po nabehnutí tejto sumy vám v ten istý den 1 triedou posielam kabelku naspat!

veronca00041
13. júl 2012

@ivetka1981 nie nepohlo sa vo mne svedomie ale povedala som ze ekd budem mat tak poslem......za druhe ja som ti tiez adaptery drzala dva tyzdne a nic som nenamietala a mohla som ich ponuknut inemu zaujemcovi ale to je teraz jedno......som zvedava ze keby si ty mala tolko problemov s dietatom ako by si ty rozmyslala ci ist do nemocnice alebo poslat kupujucej peniazky.......a myslis si ze ja stratova niesom?kupila som novucicky adapter za viac ako dvanast eur aj s nahradnymi koncovkamioa odslala ti to prvou triedou no moja chyba ze nie doporucene........a ty vravis ze to nic neprislo ked som v ten isty den z tej istej posty v ten isty cas odosielala dalsie dva baliky a uhaaaa zahada tie prisli na svoju adresu ......ja ta mozem tak isto osocovat ze si si balicek vzala a aj peniazky ale niesom taka ako ty rozpisovat ludom a vyhrazat sa to nieje moj styl.....nikdy som nemala problem s kupujucimi ani s predavajucimi......vzdy bolo vsetko v absolutnom poriadku.....a propo vysieacky stali 3 € a adaptery som ti poslala 20 € takze v dnesnej dobe sa viac oplati asi úpredavat adaptery ako vysielacky lebo si drahsie?no to uz je teraz jedno len som mala potrebu tu napisat toto kedze ty ma tu takto osocujes uz som rada ze mam konecne pokoj a mozem si v klude zit!uz len dopredavat veci a koncim aj s konikom po tejto skusenosti.......len ti prajem aby sa ti splnilo to co prajes ty mne!

sailes
Odpoveď bola odstránená
ivetka1981
13. júl 2012

@veronca00041 tak aby bolo jasné,vysielačky prišli bez adaptérov,na čo sa Vás hned informovala a žiadala o zaslanie..to trvalo pekne dlho,kým ste to "poslala"...bohužiaľ mne nič neprišlo,viac krát som Vás kontaktovala,aj po dobrom aj s upozornením,že pre mňa nie je problém k Vám zájsť aj osobne,nakolko som teraz blízko,ale ani na to ste nereagovala...pred dvoma týždňami ste mi napísala,že peniaze pošlete v deň výplaty manžela,ani ten deň ste nedodržali.ani nasledovné dni ste nereagovala na moje už prosby...bohužiaľ som sa vo Vás sklamala..každý máme problémy,starosti ale nenájsť si mesiac na zaslanie celého tovaru,za kt.si zaplatím je smutné. ☹
Prajem Vám aj Vášmu synčekovi všetko dobré. Ja sa hádať nechcem,len dodnes má problém zohnať jeden adaptér☹

veronca00041
13. júl 2012

staci zajst do elektra alebo do fotosluzby tam vam daju tie co som vam pslala ja!

gabika7706
13. júl 2012

@veronca00041 no, povedala by som, ze tam @ivetka1981 ich len predaju, urcite nedaju ;)
s obycajnou postou mam aj ja svoje skusenosti, velmi negativne, zial.

ivetka1981
13. júl 2012

@gabika7706 prepáč nepochopila som,čo si napísala...

nikolca
13. júl 2012

@sailes no tak na to nemam ani ja slov,ved si tu kabelku mala vziať späť,ručky dať opraviť a kabelka by bola ako nova 😀 ešte by aj jej detičky zdedili 😀

ivetka1981
13. júl 2012

@gabika7706 ahaaa..neprečítala som si správu vyššie..samozrejme,že mi ich nedajú len tak..musím si ich zaplatiť... 😕

sailes
13. júl 2012

@nikolca super si to vystihla 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gabika7706
13. júl 2012

@ivetka1981 nerada sa miesam do inych sporov, ale tu mi nejako nedalo... 🙂

ivetka1981
13. júl 2012

@gabika7706 to je v poriadku...dakujem za podporu

zuzpap
13. júl 2012

jeeej baby DAKUJEM vam za to sledovanie zasielok na poste, riesim problem s kupujucou @chalosi a zistujem, ze aj v termine dorucenia balicka mi klamala, tvrdi, ze jej dosiel 4.7. no ja som si podla podacieho cisla zistila, ze balicek jej bol doruceny 3.7. o 13:23.
dnes mi poslala toto:
tak toto je už vrchol ako ma obvinujete,nechcceli by ste mať moje problémi,ale to je jedno,poprosím tú vašu adresu ako som už písala a pyžamá vraciam späť,každý nemá čas sedieť stále za počítačom a odpisovať na blbé poznámky,očividne vy ano ale ja nie,a keď vám prídu za ne peniaze,nechejte si aj tie a užite si ich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"obvinujem" ju z toho, ze 1.7. mi napisala, ze poslala peniaze a ja ich dodnes 13.7. nemam na ucte, ze uz 10 dni ma doma pyzamka, za ktore nezaplatila...odrazu chce vratit tovar, ktory jej po takmer dvojtyzdnovom pouzivani nezoberiem spat, ja som si svoje povinnosti splnila tovar som jej zaslala za dohodnutu sumu, v detailne vopred popisanej a nafotenej kvalite, dokonca skor ako v dohodnutom termine, preto trvam na zaplateni

riesim to uz aj s adminom

@stanislavao
@garzonka

danielllka
13. júl 2012

@veronca00041 ona má zájsť do elektra, alebo do fotoslužby a pýtať si adaptéry, ktoré si jej mala poslať Ty?? A to akože jej podarujú, či ako? :P Tak tam poďme všetky čosi pýtať 😀 To už je čo za drzosť, ona Ti zaplatila za vysielačky aj s adaptérmi a Ty máš ešte toľko v sebe, ju posielať do elektra, či fotoslužby?? Fakt mi rozum zastáva nad bezočivosťou niektorých ženských tu!

danielllka
13. júl 2012

@veronca00041 aha, sorry, už som si prečítala, že časť peniažkov si vrátila... 🙂