icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

saxana123
19. júl 2012

kočky, čo by ste robili keby sa vám stane také ako mne? Predala som tašku na kočík za 10€, a tá kočka ju švihla tiež na bazár za 13€ ale!!! Nespomína že vnútri má natrhnuté jedno vrecko/priehradku a jeden rožok zvonku na taške je odratý a navyše medzi fotkami inzerátu uverejnila aj moju fotku - mnou fotenú u mňa v obývačke. Čo by ste na toto povedali?

petraxy6
19. júl 2012

@saxana123 že je drzá a "šikovná" 😒 a napíš jej, že si neželáš, aby použila pri predaji tvoje foto!!! 😠 😠 😠 Alebo ešte lepšie, napíš adminovi, alebo nahlás, že je tam nevhodné foto 😠

rainee
19. júl 2012

@nikolca no ucet aj kod banky je ok, len penazi nikde. a chcel to poslat cim skor akoze na zaklade toho vypisu.
ja som zatial vyslovene zlu skusenost na bazariku nemala ani s kupou ani pedajom, lebo ja kupujem len od registrovanych s dobrymi hodnoteniami. tento pripad je mimo MK.

saxana123
19. júl 2012

@petraxy6 dík za radu, napísala som adminovi, snáď ju upozorní, ale neviem ako je to s tým že zamlčí chybyčky tašky, to je tiež proti pravidlám?

rainee
19. júl 2012

@saxana123 no co na to povedat. tvoje foto nech zmaze ale teoreticky si moze predavat co chce za aku cenu chce aj ked pomyslis si o tom svoje.... a to ze zamlcala skryte vady je uz na jej triko....

petraxy6
19. júl 2012

@saxana123 to už nerieš. je to škoda, lebo "odrbe" nejakú ďalšiu pani, ktorá to kúpi a to by som a to je nespravodlivé. Ale tie foto by som dala zrušiť. a nemôžeš jej napísať nech ich zruší?

petraxy6
19. júl 2012

@rainee a chúďa ďalšia, ktorá o kabelke nebude vedieť a kúpi ju ☹ aj so skrytými vadami 😒

saxana123
19. júl 2012

@petraxy6 šak môžem ale budem sa s ňou naťahovať? od toho sú tu admini aby také riešili, ne?

petraxy6
19. júl 2012

@saxana123 äno. nechaj to tak a dúfam, že ju poriešia 😉 No toto, čo za veci sa tu dejú ☹ ☹ ☹

saxana123
19. júl 2012

@petraxy6 šak to, akože pekné svinstvo, ne? ešte ani nenapíše že je tam to vrecko vnútri natrhnuté a šup ho za 13€ kúp si natrhnutú a trošku odratú kabelu......poteší

bodka13
19. júl 2012

@saxana123 treba ju slušne požiadať,aby nepredávala tašku podľa fotky robenej u teba doma,lebo že inak ju nahlásiš adminom...určite tú fotku stiahne
...to,že neupozornila na chyby je jej zodpovednosť-možno to potom popíše nejakej záujemkyni o tašku
-ja by som riešila iba svoje =teda tvoje fotky 😉

rainee
19. júl 2012

@petraxy6 je to na svedomi kazdeho, ked bude mat potom problemy s dalsimi kupujucimi kt. jej to budu chciet vratit kvoli skrytej vade nech sa necuduje. ja toto nepochopim, ja sa snazim aj na najmensiu vadu upozornit aby nahodou nebol problem, ved tymto si potom clovek robi sam zbytocne problemy a zle meno...

saxana123
19. júl 2012

@rainee šak toto.....

petraxy6
19. júl 2012

@rainee vieš, ibaže do podmienok napíše že tovar sa nedá vrátiť a nič sa jej nestane ako všetkým "odrbávačom" v tejto krajine 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

rainee
19. júl 2012

@petraxy6 suhlasim, ale stale mas moznost napisat hodnotenie a verim ze ludia si ich pozeraju a urobia si vlastny usudok o takomto cloveku 😉

petraxy6
19. júl 2012

@rainee pravdu máš 😉 😉 😉 Len to by mi ako kupujúcej, ktorá bola neinformovaná o skutočnom stave už bolo na dve veci ☹ ☹ ☹

bodka13
19. júl 2012

@petraxy6 ak si nebola informovaná pravdivo,máš právo jej tovar vrátiť -dozerajú na to aj admini
-tovar nemusí zobrať predávajúca späť ak informovala pravdivo,len tebe sa z nejakého dôvodu nepáči 😉

denotka
19. júl 2012

@sticker Ak ti prídu peniaze, tak až potom pošleš nazad. Ak ti neprídu, skôr neposielaj ani náhodou 🙂

enya00
19. júl 2012

ahojte nemate nahodou skusenost s Jana Trokanova?????????? je neregistrovana a chcela by si odomna nieco kupit tak neviem ci mam ci nie 😖

kucminka
19. júl 2012

@nelinka0401 áno,už je to zrušené,tak im to asi dlhšie trvá. 😉

sticker
19. júl 2012

@denotka Hej, urcite to neposlem skor, len ma zaraza, ci si niekto naozaj mysli, ze sme tu nejake hlupucke a skusa..... Naozaj neviem, kde su uz tyzden peniaze....

macamac
19. júl 2012

@garzonka veď práve v 16. bode podmienok bazáru je písané:

16. Cena 0 Eur znamená, že vec daruješ bez akýchkoľvek podmienok. Ak daruješ tovar za poštovné, ako cenu zadaj výšku poštovného, alebo o tom informuj v podmienkach predaja.

to jasne znamená - vec daruješ bez akýchkoľvek podmienok - že ani do podmienok predaja si nesmieš dať "dodatok" že len nad 5eur to bude zadarmo 😉

aj tak je to choré....keď objednám za 4 eur-pošle mi to za prachy? a keď za 20eur- tak zadarmo? 😕

nejaké schizo 😀 😀 😉

bibina25
19. júl 2012

@sticker aj ja som mala podobnu skusenost, jedna pani napisala, ze "uhradene" a ze ma tu istu banku, takze mali peniazky nebhnut hned. Nenabehli ano o 3 dni, tak som jej pisala. jej reakcia bola, ze ona sice poslala peniazky, ale omylom zadal inu banku, tak musi pockat, kym jej vramci reklamacie posta vrati peniazky a potom ze mi zaplati 😀 😀 😀

zuzpap
19. júl 2012

@rainee neposielaj skor ako ti nabehnu!....ja som sa tak nechala oblbnut...kupujuca ma tovar od 3.7. doma a ja dodnes nemam peniaze (11 €)...a to tvrdila, ze ich previedla 1.7. ....nuz aj takí su tu...hlavne, ze som sa docitala, ze jej dcera ide na prve prijimanie...super "krestania" ....grcam

zuzpap
19. júl 2012

@saxana123 podla mna sa jej nepacila, tak ju posuva a v tych troch eurach navyse si asi zapocitala postovne, ktore uhradila...podla mna je to jej vec ako s tovarom nalozi, tym, ze ti to zaplatila, je to uz jej majetok, nie tvoj....to, ze neuviedla chyby samozrejme spravne nie je

sailes
19. júl 2012

@zuzpap ....a tebe stačí ,ak ti niekto "tvrdí", že ti poslal peniaze? hmmmm mne to nestačí.....

saxana123
19. júl 2012

@zuzpap no šak to je v pohode že ju posúva ďalej, aj tá cena, je to jej vec, ale tá taška je trošku odretá a vnútri jedna prepážka natrhnutá (o tom ani slovo v popise inzerátu) a navyše použila moju fotku, to ma naštvalo najviac. Keby sa aspoň opýtala či može, ale nie takto...

zuzpap
19. júl 2012

@sailes jasne, ze nestaci..bohuzial bola som na rizikovom, teraz uz MD, s kludom na lozku, isla som v ten den do poradne, postu mam po ceste, mala som dalsie dva zaplatene balicky, tak som zobrala aj ten jej...

zuzpap
19. júl 2012

@saxana123 vsak pisem, ze to nie je ok, ze tovar neopisala podla skutocnosti...tak jej napis, nech tu fotku vymaze...ale urcite by som koli tomu nepisala adminovi

sailes
19. júl 2012

@zuzpap ja som si myslela, že tu nie sú podvodníci, že tento bazárik nie je bazoš, hrozné......vyzvy ju k platbe alebo k navráteniu tovaru, ak ti neprišli peniažky, nemá právo s tebou takto vybabrat, treba to aj adminovy nahlásit, nech ju zatial stopne