Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@sailes no to som aj ja zvedava...no vsak to hodnotko ma riadne vytocilo..podla mna tie hodnotenia nemaju absolutne zmysel...bezdovodne ho zmenit, alebo vymazat??? naco potom su...podla mna ako ho raz das, tak zmenit alebo vymazat, len cez admina...potom by tu bol mozno vacsi poriadok
@zuzpap zdielam tvoj názor, minulý týžden som tu riešila jeden problém a ja som ani negatko nedala, pretože to absolútne pre mna stráca akúkolvek vážnost,po 300 kladných hodnotkách maminka odpisovala na negatká také osočovania a špinavosti na osobu, ktorá si dovolila reklamovat tovar, že som radšej nič nenapísala, nechcela som, aby som pri 150kladných mala infantilné spatné hodnotenie, bola som rada, že konečne ustúpila a domohla som sa spravodlivosti..... mne osobne žiadne hodnotenie nepomože
@sailes no ja som jej dala negatko...ma okolo 90 hodnoteni a asi iba to jedno odo mna negativne, letmo som to prebehla, nakolko je to "super" prehladne...uz nebudem verit, aj ked bude mat niekto tisic hodnoteni...ze "krestanka" no iste, len naoko...urcite v prvej lavici v kostole...mna to tak stve, lebo uz som dlho doma, necakane som klesla s prijmom tym, ze som bola na PN...pre mna je 11 € teda dost...ale hlavne, nedokazala by som zit s pocitom, ze som nieco doslova "ukradla"
@sailes suhlasim, tiez sa snazim aspon par € nejako utrzit, radsej som si mohla tie pyzamka odlozit (inak ich mam este v albume), druhy bude tiez chlapec, ale som si povedala, ze teraz potrebujem na ine veci, ze musim nieco obetovat...no vidim, ze niekto si to vie zariadit a nakupi zadarmo...
@sailes takze vdaka Martinovi J. som sa dnes dockala svojich penazi 🙂 tak sa tesiiiim, ze to uz nemusim riesit
Ahojte , tak dala som sa dobre obabrat jednou predavajucou , mala len kladne hodnotenia , aj ked malo , komunikacia bola dobra , bola ochotna pofotit , pomerat ale co z toho , ked merala zrejme ,, bulharskym metrom ,, 😠 , momentalne po mojom prevedeni pnazi uz ma 0 inzeratov , je zablokovana , nema tu pristup , myslela som preto , ze propagovala svoj bazar v spravach , len teraz rozmyslam ze to moze byt aj niecim inym ...
Kupila som si od nej teplaky , viac kusov za super cenu , pytala som si foto aj pomerat , jej odpoved prisla takato .....citujem ......
tie crivit merane v klude 40krat 2,natihnu az 63krat 2,cez stehna v klude 31krat 2,natiahnu do 46krat2,dlzka 66cm,a tie predposledne tie teplaciky 3/4tove maju pas v klude 34krat2,natihnu sa do 57krat2,stehna merane v klude 35krat2,natiahnu do 47krat2,dlzka 78cm sedia?
no a prisli teplaky tak na dieta , na jednych dokonca velkost 140 , som mala zaujem o teplaky xxl 😠 podla mier by mi stacili , no ked som ich doma rozbalila , bola som v soku , ani merat netrebalo , teplaky su malicke a dokonca tie co mali byt ako nove len vyprate , maju aj dierku 😠 , dalsich 6 malo byt detskych , 4re by boli este OK , dvoje prisli malinke , do jednych ani moja 38 kg 13 rocna dcera nevopcha nohu- do patentu a to mala byt velkost 152 /158 , na opakovanu spravu nereaguje uz niekolko dni ...
ahojte baby
neviete ci sa tu da dostat k zmazanym inzeratom,omylom som si vymazala a teraz neviem kontakt na pani,dakujem
@mackousko1986 - dostala som naspat peniazky, zial o 0,40 eur menej, ale dobre... vymazala som jej negativne hodnotenie, lebo som jej to slubila, ked mi vrati peniaze, takze nakoniec to dobre dopadlo.
@katasa - dakujem za radu :o)))
Takze zhrnutie , musim zrejme zahajit prudku dietu , ked by som chcela teplaky nosit , prve su mensie v pase o 14 cm , v stehne o 6 cm , druhe pas mensi o 11 cm , stehno o 16 cm
Ahojte,moja nova skusennost ktora zatial nedopadla dobre.Mala som zaujem o ruzove kratasky za 2,50,predavajuca mi povedala ze za 3 ecka mi ich poslem,lenze ja som trvala na tom ze ich chcem poslat doporucene kedze nemam dobre skusennosti z obyc.postou uz 3 baliky sa mi stratili ,takze chcela az 3,90 ok,poslala som jej ,peniazky jej prisli pisala mi v pondelok 16teho ze prisli a ze aj hned poslala a ja cakam a cakam a stale nic ,dnes je piatok.Pisala som jej vcera ze co sa stalo ze balik nikde a nech mi posle cislo podacieho listku ze kuknem kde sa balik nachadza ale ona stale nic ani dnes ,tak neviem ma same kladne hodnotenia asi este pockam do pondelka vsak?dakujem 😝 😝
@bonaquaba
@nikolca baby najhorsie na tom je ze ta mamina bola podla foto asi rovnakej - podobnej velkosti ako asi ja ☹ a toto dokaze urobit 😢 chcela silou mocou predat , som sa jej pred tym ozvala este na jeden inzerat a nechcela pockat s platbou ani na 2-3 dni , ze potrebuje hned , tak radsej nahodila cm o 10 aj viac väcsie , len aby som zobrala 😖

@sailes riesim to uz s adminom aj s Martinom J. , zajtra je posledny termin na pripisanie penazi, potom ju stopnu, aspon podla toho co mi pisal admin... tovar uz naspat nechcem, akoze po takmer trojyzdnovom pouzivani, mi ho vrati spat?? v akom stave?? ja som jej ho predala, v presne popisanom a nafotenom stave, za dohodnutu cenu, ktoru ona navrhla, poslala som jej ho v podstate na vlastne naklady...bola nadmieru spokojna...dala mi kladne hodnotenie, ktore mimochodom dnes vymazala...tak nech laskavo zaplati...