Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@saxana123 treba ju slušne požiadať,aby nepredávala tašku podľa fotky robenej u teba doma,lebo že inak ju nahlásiš adminom...určite tú fotku stiahne
...to,že neupozornila na chyby je jej zodpovednosť-možno to potom popíše nejakej záujemkyni o tašku
-ja by som riešila iba svoje =teda tvoje fotky 😉
@petraxy6 je to na svedomi kazdeho, ked bude mat potom problemy s dalsimi kupujucimi kt. jej to budu chciet vratit kvoli skrytej vade nech sa necuduje. ja toto nepochopim, ja sa snazim aj na najmensiu vadu upozornit aby nahodou nebol problem, ved tymto si potom clovek robi sam zbytocne problemy a zle meno...
ahojte nemate nahodou skusenost s Jana Trokanova?????????? je neregistrovana a chcela by si odomna nieco kupit tak neviem ci mam ci nie 😖
@nelinka0401 áno,už je to zrušené,tak im to asi dlhšie trvá. 😉
@garzonka veď práve v 16. bode podmienok bazáru je písané:
16. Cena 0 Eur znamená, že vec daruješ bez akýchkoľvek podmienok. Ak daruješ tovar za poštovné, ako cenu zadaj výšku poštovného, alebo o tom informuj v podmienkach predaja.
to jasne znamená - vec daruješ bez akýchkoľvek podmienok - že ani do podmienok predaja si nesmieš dať "dodatok" že len nad 5eur to bude zadarmo 😉
aj tak je to choré....keď objednám za 4 eur-pošle mi to za prachy? a keď za 20eur- tak zadarmo? 😕
nejaké schizo 😀 😀 😉
@sticker aj ja som mala podobnu skusenost, jedna pani napisala, ze "uhradene" a ze ma tu istu banku, takze mali peniazky nebhnut hned. Nenabehli ano o 3 dni, tak som jej pisala. jej reakcia bola, ze ona sice poslala peniazky, ale omylom zadal inu banku, tak musi pockat, kym jej vramci reklamacie posta vrati peniazky a potom ze mi zaplati 😀 😀 😀
@rainee neposielaj skor ako ti nabehnu!....ja som sa tak nechala oblbnut...kupujuca ma tovar od 3.7. doma a ja dodnes nemam peniaze (11 €)...a to tvrdila, ze ich previedla 1.7. ....nuz aj takí su tu...hlavne, ze som sa docitala, ze jej dcera ide na prve prijimanie...super "krestania" ....grcam

kočky, čo by ste robili keby sa vám stane také ako mne? Predala som tašku na kočík za 10€, a tá kočka ju švihla tiež na bazár za 13€ ale!!! Nespomína že vnútri má natrhnuté jedno vrecko/priehradku a jeden rožok zvonku na taške je odratý a navyše medzi fotkami inzerátu uverejnila aj moju fotku - mnou fotenú u mňa v obývačke. Čo by ste na toto povedali?