Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
baby, ja už nevládzem, idem spaaaaaať 😅 😀 dobrú všetkým 😉
Má iekto skúsenosť s menom Jozef Rácz aliac 353dravec- od neho mi písala žena, poslala som jej balík na dobierku, velmi ma prehovárala, že určite prevezme a balík nemám doma od 22.8. a ani peniaze, posielala som na adresi Pamela Bartošová Lučenec
Prosím Vás a ako sa dozviem čo sa stalo? balík poslaný 22.8. na dobierku, lístok samozrejme mám. Toto sa mi stalo prvý raz. Dakujem Vám
@benkovamartina odrátaj si dobu, kým došla zásielka k nej na poštu, tam ostane 18 dní, počas ktorých si ju môže vyzdvihnuť a ak ju neprevezme, pošlú ti to naspäť, väčšinou musíš doplatiť poštovné... Čo môžeš urobiť je, zavolať na poštu tam, nadiktovať podacie číslo, či tam ten balíček vôbec dorazil.. čo teda asi áno
@benkovamartina skúsenosť s týmto menom nemám ☹ ale čas na prevzatie dobierky je tuším 18 dní, po tejto dobe, ak dobierku nepreberie, vráti sa ti naspäť ako neprebratá 😠 mne sa takto vrátili už 3 dobierky a vždy odo mňa poštárka ešte pýtala peniaze za poštovné, takže som platila vlastne 2x poštovné a prišla o dosť peňazí, ale niektoré maminy tu písali, že oni neplatili už to spätné poštovné, 😒 tak neviem 😠
@ani3012 mne sa tiez stavalo zo zaciatku, ked som zacala nakupovat, ze si maminky pytali hodnotenie, a tak som si zvykla davat uz zakazdym nakupom... Len ma nikdy nenapadlo ich pytat naspat dat... Teraz rozmyslam, ked sa o to prosili oni, mohlo ich napadnut vratit aj mne, ako kupujucej 😀
ahojte no ja som ako kupujuca začiatočnik,,,ale ked som pozerala perinky,deky tak za tie ceny mam upne novu,nenosenu,,,v obchode stoji 6e...krajkove 10e,,,teple 9 až12e,,,mne sa stalo ze som poslala peniaze na učet a baliky mi naprišieli 😒 😒 😒 ,,,//niektore su už predavajuce stopnute,pisala som adminom/ale peniaze mi nik nevratl...,,,,tak som si povedala že radčej najdem maminu čo ma viac inzeratou,ak sa mi pačia veci oslovim ju,,,spojime podjednym poštovnym,,,,a predavajuce mi navrhli nejaku zlavu alebo poslali darček,,,,,,,takže kupujem na dobierku ak sa s predavajucou dohodneme ,,,,,proste mam istotu že mi vecičky pridu a ja doručovatelke zaplatim hned,,,,, 😵 😵 😵 ,,kupila som 11krat ,a len jedna mi dala hodnotenie,lebo im nešlo napisat,ked nemama inzerat,,,,,,nerozumiem sa velmi tomu,,asi to tak bude,len potom neviem ako sa podarilo tej jednej zlatej predavajucej mi ho dat 😉 😉
@mata71 aj ked nemas inzerat,tak ti hodnotenie ide bez problemov dat.....pozri si moje hodnotenia....bez jedineho inzeratu mam 20 hodnoteni....z nich veeeelmi vela vyzobrenych.ak by som za ne drzo nepisala do IP,ze si prosim hodnotenie,tak viem presne,ze mi 4 predavajuce dali hodnotenie same od seba bez upozornenia.
@cmulinko s tymi cenami to mas rozne, aj ked predpokladam, ze toto konkretne fakt nemohla kupit za 10e/ks. Mne sa stalo nedavno na mmb, chcela som kupit pre maleho bekovku z Nextu taku aku mame, ale o cislo vacsiu, tak mi ju predavajuce ponukali za cenu 19-30!! € Ej ale som sa pobavila. Ked som jednej napisala, ze tu, kt. mame kamoska kupila v UK novu za 8€ v prepocte a viac teda nie som ochotna dat, tak ma jedna vysmiala, ze kde zijem, ze ona ju teda kupila za 26€. A velmi dobre si tu hysteriu okolo karovanych bekoviek z Nextu v roku 2007 pamatam, drazili sa fakt aj za 40€ - to uz je sice choroba 😎 ale ked ona je ochotna za to dat tolko penazi, ja nie, navyse ked viem, co to fakt stoji v obchode...
@gabika7706 ja som uz viac takych inzeratov nasla,kde sa uvadza dost nerealna povodna cena a naozaj neviem naco to sluzi...ma to byt psychologicky efekt,ze vlastne jej predajna cena je vlastne uplna bombova akcia? 🙂 vsak sme mami,ktore maju ako taky prehlad o hocijakom tovare pre male deti.teda ja nezijem na SK,ale aj tak som schopna posudit,ze dana vec asi kolko stala ako nova.
@benne inac , diky za napad... napisala som adminovi, a uz som prehodena na slovenskej domene 😉 mna osobne to nikdy nenapadlo 😀
@wera.g a len tak medzi recou som si pozrela tie tvoje saty za 12 eciek 😉 su krasne,,, ale nie na denne nosenie aby som sa v nich pacila manzelovi,,, nie? a sice este moj syn sa spovedat nechodi,,, ale nedavno bolo moje krsnatko, a ziadna mamina nebola v takychto spolocenskych satach na spoved... 😀
baby potrebujem poradit -jedna kocka sa mi ozvala na inzerat v polovici augusta,po zaslani udajov sa neozyvala,a ked som jej teraz v septembri napisala ,ci ma este zaujem,lebo peniazky mi nenabehli odpisala mi toto "nehnevajte sa ale mne sa na vas ucet nedaju odoslat peniaze neviem ci je chyba v nasom bankomate alebo je nieco z vasim uctom akonahle dam potvrdit tak ma to vyhodi a vyhodi mi kartu uz som to skusala asi 3 x tak ked mate zaujemcov tak to mozete posunut dalej "
daju sa peniaze poslat aj cez bankomat? peniaze z bankomatu som uz velmi davno nevyberala,tak neviem..... 😕
@mata262 sice v banke nerobim uz vyse roka,ale o takejto moznosti teda neviem.peniazky sa na ucet daju bud vlozit,alebo previest cez ib,alebo riadnym prevodnym prikazom alebo na poste postovym poukazom.myslim,ze je to hlupost a len vyhovorka-uz asi nema zaujem.alebo ak sa mylim a niekto ma info o tom,ze sa to da,rada sa dozviem o takejto moznosti 🙂
@mata262 dá sa...som našla niečo na nete,práve to čítam http://www.ebankomaty.sk/sluzba/platby/
@mata262 dá sa dokonca tuto aj vyhľadať,kde v tvojom okolí taký bankomat je:
http://www.ebankomaty.sk/?druh_bankomatu=1&mest...

@minix nooo, tá by sa zišla 🙂 hoci.. keď som si pozerala, baba mala asi 15 hodnotení, že aká je s ňou skvelá komunikácia a neviem čo... no mne to tak teda neprišlo 😀