icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

martinka17
24. júl 2012

@sofokleska a prečo sa toho bojíš? sp príliš otvorené? Ak sú to tie ramienkové, tak tie na vešiaku nevynikli, možno preto 😀 Ale je to na Tebe 😉

sofokleska
24. júl 2012

@martinka17 bo raz odo mňa jedna chcela foto v rifilach že ako stoja na zadku...ledva som sa do nich napratala, kedže mi boli male a poslala foto.potom ani obraz ani zvuk. Ale asi maš pravdu....netreba hadzať každeho do jedneho vreca 🙂

martinka17
24. júl 2012

@sofokleska tak toto je fakt čudné, lebo na každom zadku stoja rifle ináč 😲 😀 😀 😀 Máš šťastie na exotiku 😵

jankah77
24. júl 2012

@sofokleska alebo sa odfot, a hlavu z fotky jednoducho odrez

zabatinko
24. júl 2012

Poprosim Vas o radu,zakupila som tu od jednej disney set stolicky so stolom za 40 eur + posta .Ale stolik prisiel cely ankomplet doskrabany,nater alebo co tam je je cely popraskany,vidiet drevo.Ako to mam riesit?Napisala som jej spravu ze som nespokojna,chcem vratit tovar spat,mozem?

zabatinko
24. júl 2012
traktor
24. júl 2012

@zabatinko ak to nemala v popise, teda neuviedla tieto poskodenia tak mas narok to vratit a ona ti ma vratit plnu sumu + spätnu postu

zabatinko
24. júl 2012

@traktor dakujem pekne za odpoved,mala v popise len ze semtam skrabancek ale urcite enbudete lutovat,Cize jej vratim spat tovar a ona mi musi vratit peniaze aj za postovne ked teraz poslem?A ked nebude chciet vziat spat tak co?

traktor
24. júl 2012

@zabatinko ak ten sem tam skrabancek je fakt riadne doskriabany stôl a ty nie si spokojna tak ano, mas narok na vratenie plnej sumy..teda to co si jej poslala na ucet + spätnu postu, ktorou jej balik vratis...alebo sa môzte dohodnut na nizsej sume a peniazky ti prevedie na ucet, teda ak si ochotna si stolik nechat..ak nebude chciet riesit, tak tu kludne hod jej nick, + pridaj fotky co ti prislo + jej môzes dat negatko ..ale najprv odporucam pockat, co ti odpise

zabatinko
24. júl 2012

@traktor Stol mi je na nic,pretoze by som sa zanho hanbila aky je znehodnoteny.Posielam fotky nieje to poriadne vidiet ale je to strasne.

zabatinko
24. júl 2012
traktor
24. júl 2012

@zabatinko uff..no 40 eur + posta..teda ani mne by sa to nepacilo..urcite pockaj co ti odpise a ak nie, tak tu napis jej nick, + negatko jej daj

mima1311
24. júl 2012

@traktor nevies ci sa da dat negatko aj zablokovanej predavajucej ? mne to nejde , tak ostane v hodnoteniach s cistym stitom 😠 ...

traktor
24. júl 2012

@mima1311 ak je zablokovana, tak sa tu uz nedostane..jedine, ze pod novym nickom..ci len bazar jej teraz na mesiac zablokovali, lebo ho propagovala?

mima1311
24. júl 2012

@traktor uz som pisala adminovi , je zablokovana nacisto - docista , vraj si sustavne vytvarala dalsie nicky 😖

traktor
24. júl 2012

@mima1311 tak pokial je zablokovana,bolo by uz zbytocne jej davat negatko..cez svoj nick uz nemôze nic predat a tym padom ani nikoho oklamat..môzes ju dat na ciernu listinu..pripadne ak vas bolo vela , tak sa dajte dokopy a môzte podat trestne oznamenie / neviem aka vsak musi byt suma/

sailes
24. júl 2012

@sofokleska aj mne sa to stalo ....predávala som nohavice, ktoré mi vôbec nesedeli / ved preto som ich predávala/ kočka chcela vidiet na postave, aj sa zhrozila ked som sa v nich vyfotila a samozrejme ich už ani nechcela, viac X to už nespravím 😀

zabatinko
24. júl 2012

@traktor uz mi pisala ze nevidi dovod na vratenie peniazi,co teraz s tym? nick je @mirca1982

mandragora22
24. júl 2012

@zabatinko preboha, toto za 40,- € ???? no ty koky...

mandragora22
24. júl 2012

@jankah77 no...vies...reagujem k tomu "problemu" kupa a nasledny predaj. ako pisu baby, je to o jej sikovnosti, ci vychcanosti. pokial ty si za to chcela len euro a ona to predava tak, ze moze zarobit dalsich desat, nuz, nepatri to na ciernu listinu a nie je to ani podvod v podstate. ona to od teba kupila a prepac, ale teba uz nema co zaujimat, co ona s tym dalej. keby zobrala a chcela zadarmo a potom predavala, to uz je ine kafe. ale seriozne to kupila a robi si s tym, co uzna za vhodne. vies, aka ja by som bola rada, keby mi niekto vykupil vsetky hracky (tiez za super cenu)??? bolo by mi jedno, ze potom predava kus za 3 €, aj keby odo mna za tu cenu kupila pat kusov.... fakt. 😉

traktor
24. júl 2012

@zabatinko nevidi? 😅 ..mne keby toto doslo za tu sumu, tak ma asi vystrie.. @mirca1982 neviem, ale toto nie su sem tam skrabance, ale dost pouzivany stolik..a pokial to nebolo jasne uvedene v inzerate + foto, tak ma pani narok na vratenie plnej sumy + spätnu postu

mirca1982
24. júl 2012

Setik bol kupovany novy,PC 120 EUR,je pouzivany ale je v dobrom stave,vyuzijete od 1,5 roka az do 5 v pohode,sem tam skrabancek ale to vobec nevadi stol je poskrabany najviac,moja dcerka ho vyuzila na hranie,kreslenie,papala na nom....,,toto je popis tak neviem co,to co je na tej dalsej fotke to odstiepene to ani netusim co to je lebo na 100% to nebolo

zabatinko
24. júl 2012

@mandragora22
@traktor Povedzme si otvorene,bola by ste niektora spokojna s tymto?Semtam skrabanec som povazovala naozaj lensemtam skrabanec.A ako vidite ocividne toto nieje len semtam,ale poriadne vyuzivane.A som sa akurat tak dobre povadila s mojim co to za haraburdy kupujem!Tak som zvedava ako to dopadne achjaj

mandragora22
24. júl 2012

@zabatinko no to v ziadnom pripade!! ja som predavala takmer pred rokom detsku stolicku za 40 tusim, ale vyzerala naozaj uplne ako nova, predavajuca ma nesla vynachvalit a bola mimoriadne spokojna. akoze za tuto cenu....by som si dovolila predat naozaj novy, ale fakt novy stolik, ktory moje dieta poriadne ani nevidelo.... pretoze taketo stoliky sa daju kupit za podobnu cenu v podstate nove 😉 no....riadne ta okaslala... mrcha

zabatinko
24. júl 2012

@mandragora22 A ja hlupa som sa vytesovala ze bude o nieco krajsia izba..a ono s ato ani do izby dat enda,ved to svieti ake to ej znicene..ale keby upozorni z eje to maximalne doskrabane..ale este aj ze urcite budete spokojna.uplne bez hanby.a ze stal 120 eur a 5 rokov ho pouzivali,lenze mna nezauijma kolko stal..sila toto.vidis,niekto nema chrntovu kost este aj taku vysoku cenu pyta za to.sak by som sa hanbila to predat alebo ked tak tak z asymbolicku cenu a nie 40 eur.Som myslela ze mne s anemoze nic taketo stat,ale 40 eur nieje 40 korun..

mandragora22
24. júl 2012

@zabatinko no pockaj a to si kupila len stol alebo aj stolicky, alebo co este? a z akeho materialu to je? no a pred 5 rokmi za 120 €, ved by museli byt pozlatene asi 😖

zabatinko
24. júl 2012

@mandragora22 to bol set ktory pozostava zo stola a dvoch stoliciek.je to drevo nalakovane tymto co je na foto,vidim to preto lebo ta nalepka ci co to je je popraskana a vytrca drevo :(

danielllka
24. júl 2012

@mirca1982 toto je sem- tam škrabanček?? To nemyslíte vážne!! Nič v zlom- ale v tom prípade treba navštíviť najbližšiu optiku a dať si predpísať okuliare! Ten stôl je teda riadne doškriabaný- veď je to jasne vidieť na fotkých- a aká bola kúpna cena je absolútne nepodstatné, ak je tovar v takomto stave! @zabatinko si jednoznačne zaslúži vrátenie plnej sumy plus spätné poštovné!

mandragora22
24. júl 2012

@zabatinko velmi podobny stol
http://www.interstore.sk/e-shop/index.php?page=... bez stoliciek, tak budis, mohlo to stat kedysi cca 80-90 €, viac ani cent ale ako pises, to ta nemusi zaujimat, kedze si kupila poskodenu vec, mas pravo ziadat peniaze naspat. navyse, kazdy tovar, ci pexeso alebo auto, akonahle "vyjde" z predajne, straca 50% z ceny. to znamena, ze ked to predavajuca kupila a keby to aj hned predavala, adekvatne by bolo znizit cenu ihned na polovicu cize keby bol uuuuuuuuuuuuplne novy, ziadala by som zan 40 eciek. ale takto? a este polamany? no dakujem pekne...

jankah77
24. júl 2012

@mandragora22 toto ja fakt nechapem....ci pisem ako idiot, alebo co...mne je suma fuk, ze na tom lepsie zarobi. Nestve ma, ze si to kupila za minimum penazi. STVE MA, AKO TO PREDAVA (nie cena!!!!!!)
NEPACI SA MI, ZE SI TU ZADARMO ROBI MALOOBCHODNY PREDAJ (BAZAROVYCH VECI) na ucte ktory je vedeny zdarma. Na taketo obchody su predsa profi ucty. Ako som spominala, ak sa tu niekto pokusal predavat handmade veci (a za smiesne centy) tak ho hned admini stopli - lebo musi mat na to profi ucet. Ona predsa robi nakup tovaru za ucelom predaja (nie vlastnej spotreby !!!!).. Tak o com sa tu bavime? Na takyto predaj sa vztahuje ZIVNOSTENSKY ZAKON - ma si vybavit zivnostensky list (bez ohladu na vysku zisku). TOTO MA STVE!