Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@martas77 vystihla si to práve TY!!! Tu totiž Jankah77 nešlo o to , či predáva hrkálky dalej , ale že DRAHSIE predáva, ešte ,že SUSTAVNE predáva a SKUPUJE veci a predáva drahšie a TO je podstatný rozdiel v tejto kauze,!! Ja si zastávam názor, ak niečo niekomu predám, potom už NESNORIM čo s tou vecou robí, či umýva podlahu s tričkom , či ho predá drahšie! Mne kupujúca vyplatila VZAJOMNE dohodnutú cenu a tým to pre mna hasne ! Myslím si, že pre 99,9% mamičiek predávajúcich na MK je to tak .
Vazene maminy, rozobera sa tu tato kauza tak dlho preto, lebo na nu reagujete. To nie je moja chyba.
Ak by ma pani @erikaka presvedcila, verejne sa jej ospravedlnim. Ale nestalo sa tak. Trvam na svojom podozreni. Ja som nikoho neosocovala. Predlozila som fakty a moje predpoklady. Nerozoberala som hrkalky a ich cenu. Rozoberala som porusovanie pravidiel tohto bazara (nespoplatneneho) a zaroven porusovanie zivnostenskeho zakona.
Zaujimave, ze ak si niekto cti zakony, tak ho hned pranierujete a robite z neho udavaca.
Vazena pani expodnikatelka, ktora o podnikani na zivnost uz cosi vie a takisto uz cosi vie aj o porusovani zakona (napriklad rozhodnutie SOI o pokute za porusenie zakona č. P/0240/07/10, resp. SK/1127/99/2010) .
Napisala ze ma postihnute dieta, a podla vas to tak musi byt. Lebo to napisala.
Ma postihnute (?) dieta, ktore chodi od 1r, od 1,5roka sa snazi sa samostatne jest, obliekat, dokonca upozorni maminu, ze smetie patri do kosa ... rozprava v necelych 2r.....
Preco rychlo zmazala vsetky tieto kratke spravy zo svojho fotoblogu? aby si to nikto nemohol precitat?
Ja mam dieta tiez "trosku ine".....a co. Je to nejaka svatoziara? Ked to napise, to hned znamena, ze vravi pravdu? Je to vobec pravda? Neinspirovala sa nahodou par prispevkami pred svojim (o postihnutych detoch)?
Ked sa chcete hrat na detajly:
Netvrdim, ze dieta, ktore natrafi na nejaku hrkalku (hoci aj 4rocne), sa s nou nezahraje. Ak je pre neho nova, tak aj dlhsie. Ale ktora z vas nakupuje vasim starsim detom mnozstvo hrkalkok, ze si obcas zahrka? A pritom ponuka take velke mnozstvo na predaj? Staci cast odlozit a mesiac vytiahnut. A su pre neho "nove".
Ale mne je jedno, co pani kupuje svojim detom. V tejto kauze je podstatny predaj.
Kto chce byt slepy, slepym ostane. Viac sa k tomu nevyjadrujem, pokial ma pani Erika nepresvedci o opaku.
@jankah77 nie ona ,ale ty nas uz presvec ,ze pani @erikaka zneuziva MK.....ona ti nema absolutne co vysvetlovat...kupila od teba hrkalky a tym je uzavreta vec.... ona tu nic neporusila,ani ta neoklamala a obchod prebehol v poriadku.. teba nema co zaujimat ci ma 2r.5r.ba ci 18r deti..chcela si veci predat a tak sa stalo tak s cim mas problem??,,ja si myslim,ze len sama so sebou....sorry..ak ti nevyhovuje bazarik MK tak tu nebud a nepredavaj veci..ked mas s toho depky,ze to potom dotycna da nazat ak uz vec nechce..a TY neries ci je dieta zdrave ,chore ci nedajboze postihnute to je jedno za akym ucelom si tie hrrkalky kupila je to jej osobna vec...a myslim si ,ze by ste si to mali vydyskutovat len vy dve v IP....
,.takže vážené maminy...láskavo už nereagujte!!! Janka musí máť posledné slovo..taaakže už tu nechcem počuť o tom ani mäkke f :o) lebo traktor sa zahrá na zlú tetu a bude žalovať :o) ..ahojteee
@jankah77 ale žijeme v 21. storočí, nie v stredoveku, ked niekoho obvinili a on musel dokázat svoju NEVINU. Dnes sa dokazuje, že je niekto VINNÝ, to je podstatný rozdiel medzi dnešným svetom a tvojou zaostalou víziou spravodlivosti... Sa cítiš na materskej nevyužitá??? Ked máš potrebu hrat sa na detektíva orieška????
@kalifa28 tichoooooooo,som povedala
@miskakyska tak nepíš vtedy, kedy ja 🙂
@kalifa28 ups..soorry,to som si nevšimla
......pani Janka nás už presvedčila, že sa v tom vyzná ! Ak bude mat niekto "problém" so zákonmi, obrátte sa na nu 😀
tie spravy som videla aj ja...ale tu pani nikto nepozna, nevie ako to v skutocnosti je..je to jej zivot, a ak ma chore dieta, je to pre nu urcite tazke + tato *kauza* jej urcite neprida..ak si vsak vymyslela chorobu dietata, tak nech si s tym zije..lebo vymysliet si chorobu vlastneho dietata je to najhorsie zverstvo podla mna a cloveku sa to raz vypomsti..urcite..nesudim, nepoznam..ale dalo sa to riesit inak..prislo podozrenie na nieco, co sa mi nepaci, tak na to tu predsa mame admina, mame ip..staci uz len opisat problem a riesit ak tu potrebu mame..je to ok rozoberat to na tolkych stranach utocit na seba navzajom,dokedy to tu este bude a kam sme az ochotne zajst?verrim, ze admin tu skoro zasiahne a v teme sa uz budeme venovat niecomu inemu, niekomu inemu..niekomu komu to pomôze a nestrati sa v tomto tu..
Tak mám zlú skúsenost : kvetinkka si rezervovala tričko a vypýtala si č.ú. 16.7. od vtedy nemá potrebu odpovedat na moj mail
dalšia skúsenost : liliana82 3.7. si rezervovala zopár vecičiek a tiež nemala potrebu odpovedat na moje maily, až na tretí mail 20teho mi odfrkla, že jej mám poslat č.ú, :(
No teda..predala som nedavno saty,znackove za 10eur,este panu zjednala na
Cenu uz s postou,na vsetky vady bola upozornena.potom mi napisd,zevraj su rozparane,no neboli a ani niesu..vratila som jej eura,dnes dosli saty.pani asi nesadli,tak si vymyslela vadu.a ja
som naletela!to vo nazvala pani rozparanym nebolo rozparane.obycajne zakoncenie sva nic viav
sorry za chyby.mam novy mobil a neviem ho este ovladat
@pajinka23 tak takéto čosi som už aj ja zažila :( pani si dala zmerat šlapky za 2,50E vnútornú i vonkajšiu dlžku a aj šírku, nakoniec mi ich reklamovala, že sú jej malé, tak som jej musela vrátit peniažky :( na ako som merala a porovnávala s mierami mnou udanými, sedelo mi to 🙂 niekto má za potrebu klamat, než by povedal :sorry ale mne sa to nepáči, môžem vám to vrátit? bolo by to čestnejšie
@pajinka23
@sailes kašľať na nich....nakupovať cez net je risk, niekto to nevie pochopiť, vec na fotke môže vyzerať úplne inak, ako i si ju predstavujem, ale ked s tým nerátam, tak zdvihnem zadok a idem do obchodu, nie? aj mne sa to stalo niekoľkokrát...už neviem, ako pravdivejšie vec opísať, aby nebola dotyčná sklamaná...mne došlo plno vecí, ktoré vyzerali inak ako na fotke, ale tak čo, chcela som ich? chcela! tak bud to predám, alebo odložím do skrine...je to riziko nakupovanie cez internet...
@pajinka23 mne tiez tak pani tvrdila, ze som jej poslala poskodene FLAKATE body a pritom bolo uplne nove, oprane, vyzehlene a Xkrat pred odoslanim kontrolovane a nic mu nebolo, ked som ziadala foto, tak sa odmlcala a odvtedy je ticho 🙂
Myslim, ze nic nepokazim, ak napisem moju pozitivnu skusenost, mamicka @nonika mi poslala krasny, cisty a vonavucky overal (ozaj za ludovu cenu), k tomu zadarmo ako darcek 2 capicky pre drobca a este na vlastne naklady zaplatila prvu triedu. 🙂 Vrelo ju odporucam! Pisem sem, aby este mamicky videli, ze tento bazarik "nevymrel" co sa tyka aj spolahlivych predavajucich a aby ste nestracali chut tu nakupovat, kvoli niektorym "hnusobam", co si tu robia biznis, alebo okradaju, klamu atd 🙂
Moja najnovšia skúsenosť s nakupujúcou- neregistrovanou. Pred týždňom prejavila záujem o vec, dnes napísla, že nemá záujem, chce len na dobierku. To už mohla hneď pred týždňom napísať, že chce len na dobierku, nemusela som si s ňou týdeň dopisovať. Tie podmienky predaja asi nikto nečíta. 😠
@sailes ano mne by sa viac pacilo,kebyze mi povie,nepacia sa mi a ie klamat,saty boli kvalitne talianska vyroba,ziadny smejd s cinaku,kupene v riadnom obchode a bola upozornena na znamky nosenia atd...och no ja uz ozaj neveznem nic spat,je to bazar a nie znackovy obchod a kupujuca berie na seba teda aj rizika spojene k tymto nakupom
@domusinka2010 hej o tom si mi uz pisala☹to bola tiez drzost a nakoniec si ho nechala nie?
Stále viacej mám pocit, že to s bazarikmi všeobecne ide dole. Príliš často je niekto sklamaný, oklamaný, okradnutý....aj preto som rada, že na MK funguje toto fórum a preto na MK aj najradšej obchodujem všeobecne 😅
Ja som len nepochopila, že keď som jej poslala na výber medzi doporučeným a obyčajným poštovným, tak mi ako odpoveď poslala adresu a po pár dňoch napíše, že ona chce len na dobierku. Jednalo sa o 3€ vec. Nuž, nová skúsenosť...
ahojte baby, prosim vas, na bazariku som nova, tak neviem, ako to tu chodi s bazarikovskou etikou ;) ako dlho zvyknete cakat, ci sa vam potencialne 'vazne' zaujemkyne znova ozvu? uz som 2x urgovala nejaku odpoved a nic a aj napriek tomu, ze mam inzerat pozastaveny, nabiehaju mi tam pocty videni, takze mam podozrenie, ze si odpovede pozera, kedze tam komunikujem iba s nou. o ten izerat mala zaujem este jedna mamina a caka, ci sa to uvolni alebo nie, tak teraz neviem, kedy to mozem posunut dalej. dakujem za odpovede
@mahmulienka treba si dať do podmienok ako najdlhšie si ochotná čakať na definitívnu odpoveď=nabehnutie sumy na účet 😉 ..niektoré kočky majú uvedené,že ak do 24/max.48 hodín nepríde odpoveď ,tak tovar posúvajú ďalej 🙂
@bodka13 dakujem, hned napravim 🙂

chápem Jankah77, že ju naštvalo keď mamička predávala hrkálky drahšie (podľa jej slov)....ale rozumný dospelý človek sa najskôr dohodne sám so sebou, či mu to tak strašne vadí a ak potom kontaktuje dotyčnú osobu (beriem do úvahy čas dovoleniek)....sem by som písala keby si fakt už neviem rady a hlavne v prípade že by som sa stala poškodenou.....neverím že by sa to tu rozoberalo keby pani odpísala to isté čo napísala sem.....