icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

sailes
31. júl 2012

@lucianna50 ja som tu len 1ú2 roka, ale už som si užila svoje, je to nehoráznost ako si niektoré mamičky s nami cvičia, nevracaj jej nič a admin ti vymaže hodnotko 😀

xlucia
31. júl 2012

@lucianna50 uprav si svoje podmienky predaja, lebo blokne admin aj teba. nemas co davat negat. hodnotenia, ak niekto uz nechce kupit. je to sice netaktne, ale ked ty das cislo uctu a on si to rozmysli tak obchod este neprebehol. cize nie je zaco dat hodnotenie

gajdosovam
31. júl 2012

@ingrid22 veru tak

petraxy6
31. júl 2012

@martinka17 pani zabilááááá 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 júj, sa smejem 😀 😀 😀 😢

lucianna50
1. aug 2012

@xlucia dik za radu to som si iba zkopírovala od jednej tu

nadhera
1. aug 2012

@mandragora22
@ingrid22
ja som si nechala skontrolovat !!!!!dobierkovy sek postarkou - pozrela a vraj v poriadku. stalo sa mi presne to iste, tehotensku znackovu bluzku /skoro nova a pribalila som aj bodynko pre drobca/ som zaslala a pani ma aj bluzku aj peniaze. 😠 😠 😠

ingrid22
1. aug 2012

@nadhera Viem si predstaviť,ako sa cítite!!!Skúšali ste neako sa s nou skontaktovať?čo ste podnikli voči nej?

judith793
1. aug 2012

Máte niekto skúsenosť s neregistrovanou Danielou Macejkovou nick Thomy119@ gmail.com už druhý deň ma prehovára na dobierku ,ale mám zlý tušák . Navrhla som jej platbu šekom ,ale že vraj ako mi ma veriť a ja jej mám ako veriť ,že dobierku preberie .

danielllka
1. aug 2012

@judith793 .. pani napíš, nech si pozrie Tvoje hodnotenia- určite sa dá viac veriť Tebe, že jej to pošleš, ako jej- neregistrovanej bez hodnotení, že dobierku preberie- ja by som jej neposielala nič 😠

judith793
1. aug 2012

Veď som je to písala ,že mňa si môže overiť aspoň cez hodnotenie ale ako jej mám veriť ja . Tak že ona verí viac dobierkam ako platbe na účet dopredu . Zdá sa mi ,že moc špekuluje .

judith793
1. aug 2012

Veď som je to písala ,že mňa si môže overiť aspoň cez hodnotenie ale ako jej mám veriť ja . Tak že ona verí viac dobierkam ako platbe na účet dopredu . Zdá sa mi ,že moc špekuluje .

danielllka
1. aug 2012

@judith793 tak keď nechce zaplatiť dopredu, nebude mať nič- neposielaj jej, jednak budeš mať nervy a stresy celý čas, či to preberie a ak naozaj nepreberie, tak zbytočne zacvakáš poštovné

judith793
1. aug 2012

@danielllka Tak diky za radu presvečila si ma máš pravdu ,nemám zvyšné eura na podporu pošty .

danielllka
1. aug 2012

@judith793 nieje zač.. veď to, že sa tu snažíme všetky čo- to zarobiť a nie ešte pre zábavu niekoho vyhadzovať peniaze "von oknom"..

mandragora22
1. aug 2012

@judith793 ja som uz takych spekulujucich v minulosti mala dost (nie len tu cez MK) a dobierky sa mi vratili, zial... tiez prehovaracky nenormalne, vzdy som sa zlutovala a potom som "pykala", takze by som sa na tvojom mieste nedala prehovorit, nepredas teraz, predas neskor 😉

vierkasteffi
1. aug 2012

ahojte nevie mi niekto poradiť aký šek mam vypisať ak chcem aby boli peniaze za dobierku poslané na učet? a kto je odosielatel a prijimatel aby som to nevypysala opačne dakujem

vierkasteffi
1. aug 2012

@nadhera však jej napíš že si zle vypisala šek hadam bude seriozna a peniažky ti pošle

trnka77
2. aug 2012

@vierkasteffi Je to modrý šek-pri okienku na pošte ti ho dajú,odosielateľ je ten čo kupuje a adresát je predavajúci 🙂 🙂

dosa
2. aug 2012

moja prva negativna skusenost po tolkych rokoch ☹ : Jana Kintlerová, M. Sch. Trnavského 22, 841 01 Bratislava - kupila som od nej detsky stan - vyslovene som sa pytala na konstrukciu, ci nie je poskodena - tvrdila ze je uplne v poriadku. opak je pravdou, stan prisiel, konstrukcia je popraskana a polepena lepiacou paskou. peniaze vratit nechce, vraj aj ona naletela! to ma byt ako aky dovod????

dosa
2. aug 2012

este som zabudla, je to nick opelastra - ale pani tvrdi, ze to predavala niekomu inemu - ale ked niekomu predavam, tak musim vediet co...

danielllka
2. aug 2012

@dosa .. výhovorky- ona Ti to predala a teda len ona je za tovar zodpovedná, nikto iný- a keby bola seriózna, tak vezme poškodený tovar nazad a vráti Ti peniaze- @opelastra , mali by ste sa nad tým zamyslieť, stratíte zákazníkov 😖

mima1311
2. aug 2012

@dosa ahoj , pred jej nick hod zavinac 😉 , az sa aj jej tato sprava ukaze a moze sa aj ona vyjadrit , citala som ciernu listinu a teda dovod je fakt uzasny , vsak aj ona bola podvedena ...to akoze teraz sa bude vyvrsovat na inom ? 😖

dosa
2. aug 2012

@danielllka neviem ci nieco zmozem, napisala som aj adminovi a nasla som ju aj v par registroch na nete - takze moje hodnotenia uz dostala na vsetky mozne stranky...

@mima1311 - uz hodila zvainaca danielllka 🙂 tak mozno sa pani vyjadri... mne uz sa do posty vyjadrila, takze hned ako skonci muzovi dovolenka, ide tam - nemame to tak daleko

danielllka
2. aug 2012

@dosa viac sa spraviť už asi ani nedá, tak ja dúfam- verím, že sa pani umúdri a uvedomí si, že ak Ti peniaze nevráti, stratí tým oveľa viac peňazí (stratou zákazníkov), ako "okradnutím" Teba získala..

nikolca
2. aug 2012

@vierkasteffi pokial chceš aby ti peniažky prišli na učet tak tam sa vypisuje zeleny šek,odosielatel je kupujuci a adresat predavajuci 😉

vierkasteffi
2. aug 2012

@nikolca ano na učet by som chcela 😉 aký to je typ šeku?

katka0905
2. aug 2012

neviete mi poradit? Kupila som capacky, boli inzerovane ako celokozene capacky znacky Elefanten. Prisla mi vsak lacna napodobnenina, spodok je mozno kozeny, ale vrch asi syntetika, este je to aj napustene nejakou vonnou latkou ako z cinskeho obchodu. Ziadna znacka na nich nie je vytlacena, ani na stitku na boku, ako to byva. Gumicka je prituha, nedaju sa nosit. Predavajuca ma 15 pozitivnych hodnoteni.Inzerat vymazala a na spravy zatial neodpoveda. Mam ju niekde nahlasit, ci mam cakat, alebo jej dat iba negativne hodnotenie a 8 eur ozeliet?

nikolca
2. aug 2012

@vierkasteffi je to poštovy poukaz na učet 🙂 😉

petraxy6
2. aug 2012

@vierkasteffi ja keď posielam na dobierku tak vypisujem zelený šek "poštový poukaz na účet R" Ty si adresát a dotyčná osoba (od ktorej idu prachy) je odosielateľ

acka19
2. aug 2012

Dievčatá...dnes som skoro odpadla.Tenisky adidas vraj v dobrom stave.Vady neboli písane žiadne..no a prisli v katastrofalnom stave.Osuchane,odparane šitie,vyprane v pracke,vlozka cela odlepena dokrcena,vobec sa nedaju nosiť.A bonus:fľaky na bielej obuvi..čo paradne bije do ocí..a ževraj žiadne vady.Pani tovar neberie spať,ani peniaze mi nevrati..ako mam postupovať?tak s tymto som sa ja tu este veru nestretla...