Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
A to nehovorím,že vnutro pod vložkou su same hrce,ktore zrejme vznikli pranim..takže sa nedaju nosit..same hrče..na prvom obrazku fľaky ktore ani s cifom nejdu von..no ale zevraj nič im nieje
@acka19 tak toto je hanba poslat, aj som som zvedava na nick dotycnej, moze sa hanbit!
@zanika1983 mathias2009 veru hanba..a clovek to vobec necakááá,taku reakciu.Vsak dobre,spravila chybu,tak vezmem spať tovar,vratim peniaze a hotovo..a nie este ona vyskakuje,,,to už čo má byť
@acka19 ona tam uz mala negatko aj od inych mamiciek ,tak neviem asi by mi az taka spolahliva neprisla a este ked ma takyto pristup..hm..zrejme predavala znacku a nie botasky ktore nemaju ani tych 8€ ak si dobre pamatam hodnotu.... myslim,ze by sa mala dohodnut na vrateni penazi,/uz len koli tomu ,ze neuviedla chyby botasiek/ale to zalezi na jej charaktere 😒 ako sa k tomu postavý...@zanika1983...snad to dobre dopadne ...
Stály 10eur..dobre nieje to tak strasne veľa...nečakala som botasky v top stave...ale...škoda rečí..ako napisat adminovi?a ktoremu?V zivote som to nerobila,a dufam ze viac ani nebudem
@acka19 napis hirjak ti pomoze ...napis mu co sa ti presne stalo a on ti pomoze... .to som mala tebe napisat ,ze snad to dobre dopadne a nie zanika1983..🙂..ale pisem popri detoch tak sorry....pa
baby da sa reklamovať dobierka ak sa zle vypíše šek a kupujuca ma tovar aj peniaze? len tak pre zaujimavosť 😉
@vierkasteffi si zle vypisala?myslim že sa neda,odpovedou pošty bude balik aj peniaze doručene,no ale nechapem ako sa môže stať že si to na počte nevšimnu 😠 hlavne že ja ked som posielala včera balik na pošte bola tam taka strašne dôležita,som myslela že mi balik ani nezoberie,mudrovala že to sa asi roztrhne a čo je vo vnutry 😠 no fakt sila 😒
@danielllka
radšej to skopčím aj sem,lebo v čiernej listine to máznu 😉 nech máme prehľad 😀 😉
celé je to zamotané
bublinkabb sa zrejme zaregistrovala len kvôli tomu,aby anonymne napísala svoju skúsenosť. spomína ale nejakú petruska2006
a reaguje na ňu joanita, ktorá píše 1.príspevok a píše o lussy211
celé divné. detektívka
napísala toto: inak je mi ľúto ale tu sa peňazí nedomôžeš, je to dvojsečná zbraň.Bohužiaľ.Ja som prišla o 200 E, na bazári je to na našej zodpovednosti čo kupujeme a aké detajly si vyžiadame.:(
Za tým 200E dala čiarku,tak som si myslela, že to za tú sukňu. možno myslela celkovo ako predáva že už prišla o 200€ 😕 No ale potom prečo si každá dala nové nicky? či čo to je? domotané ako klbko všetko 😠
@macamac veď práve, tiež som pozerala, že 4 rôzne nicky, no obchod ten istý.. niečo tu nehraje 😝
@lussy211 .. a ten nick @bublinkabb je tiež Tvoj?- lebo z toho nicku niekto opisoval identický obchod.. ináč myslím, že tu konverzáciu by si mohla kľudne zverejniť aj tu- určite sú tu viaceré, ktoré by si ju radi prečítali 😉
ahojte, kočky, prosím vás, keď mi pod popisom "pekný zachovalýs stav" a "škrabance-nič strašné" prišli topánky, z ktorých opadáva farba (také ako lakovky-celé ruky som mala čierne), remienky na pätách vyzerajú, akoby mali každú chvíľu odhniť a na špici je odratý lak - fľak asi ako 20-centová minca.. žiadala som o vrátenie pe�?azí - ako to funguje? mám si pýtať aj za moje náklady na poštu? ja som si ich dala poslať 1. tr. obyč., ale bojím sa, aby sa "nestratili" keď ich pošlem naspäť. a poslať ich mám až keď mi predávajúca pošle peniaze?
zatľ som nemusela nič vracať, no ale všetko je raz po prvý krát 😝 😅
@zuzanocka ahoj, v prvom rade oslov predávajúcu, že chceš topánky vrátiť a žiadaš ju o vrátenie peňazí, plus spätného poštovného, za ktoré jej ich pošleš nazad. Je už na nej, ako si ich chce nechať poslať- ak obyčajne, je to na jej riziko, ak sa stratia- to poštovné si platí ona, takže nech sa rozhodne. Či už si jej písala, že niesi spokojná? Ak áno, čo odpísala?
@macamac
@danielllka
@petraxy6 už se perouuu..kuk čierna listina..
@danielllka dakujem, uz som jej pisala, zamerne som nepisala nick, pretoze som dufala, ze sa to vyriesi (a vpodstate sa to uz aj vyriesilo), len som chcela vediet postup.. mamina napisala, ze peniazky vrati, takze nemam dovod sa stazovat.. 🙂 tak este raz dakujem
@miskakyska hej už som čítala kým to ešte tam je 😀 a tie moje výzvy sú prd platné 😠

@acka19 napis jej, ze ked to nebude riesit, tak to budes riesit cez admina + jej daj negatko..a kludne tu pridaj jej nick + fotky , v akom stave ti prisli tenisky