icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

traktor
2. aug 2012

@acka19 napis jej, ze ked to nebude riesit, tak to budes riesit cez admina + jej daj negatko..a kludne tu pridaj jej nick + fotky , v akom stave ti prisli tenisky

traktor
2. aug 2012

@katka0905 to iste aj pre teba..napis jej este raz, ze ak to nebude riesit, poprosis o pomoc admina + jej daj negatko a tu pridaj jej nick / nezabudni dat pred nick @/ a kludne môzes pridat aj foto, co ti prislo

acka19
2. aug 2012

@traktor ved som jej napisala aj negatko..a nič..aj že napisem adinovi,ju to netankuje..idem pofotiť ☹

traktor
2. aug 2012

@acka19 pridaj tu fotky a zverejni jej nick 😉

acka19
2. aug 2012

Tkže botasky v dobrom stave,žiadne vady

acka19
2. aug 2012

A to nehovorím,že vnutro pod vložkou su same hrce,ktore zrejme vznikli pranim..takže sa nedaju nosit..same hrče..na prvom obrazku fľaky ktore ani s cifom nejdu von..no ale zevraj nič im nieje

acka19
2. aug 2012

@traktor pridala som

zanika1983
2. aug 2012

@acka19 tak toto je hanba poslat, aj som som zvedava na nick dotycnej, moze sa hanbit!

zanika1983
2. aug 2012

@acka19 citala som, ze mas od @sylvi17 2negatka a este k tomu sa ani obchod neuskutocnil, napis adminovi nech ti ho zmaze.

acka19
2. aug 2012

@zanika1983 mathias2009 veru hanba..a clovek to vobec necakááá,taku reakciu.Vsak dobre,spravila chybu,tak vezmem spať tovar,vratim peniaze a hotovo..a nie este ona vyskakuje,,,to už čo má byť

zuzkahraskovie
2. aug 2012

@acka19 ona tam uz mala negatko aj od inych mamiciek ,tak neviem asi by mi az taka spolahliva neprisla a este ked ma takyto pristup..hm..zrejme predavala znacku a nie botasky ktore nemaju ani tych 8€ ak si dobre pamatam hodnotu.... myslim,ze by sa mala dohodnut na vrateni penazi,/uz len koli tomu ,ze neuviedla chyby botasiek/ale to zalezi na jej charaktere 😒 ako sa k tomu postavý...@zanika1983...snad to dobre dopadne ...

acka19
2. aug 2012

Stály 10eur..dobre nieje to tak strasne veľa...nečakala som botasky v top stave...ale...škoda rečí..ako napisat adminovi?a ktoremu?V zivote som to nerobila,a dufam ze viac ani nebudem

zuzkahraskovie
2. aug 2012

@acka19 napis hirjak ti pomoze ...napis mu co sa ti presne stalo a on ti pomoze... .to som mala tebe napisat ,ze snad to dobre dopadne a nie zanika1983..🙂..ale pisem popri detoch tak sorry....pa

sailes
2. aug 2012
vierkasteffi
3. aug 2012

baby da sa reklamovať dobierka ak sa zle vypíše šek a kupujuca ma tovar aj peniaze? len tak pre zaujimavosť 😉

nikolca
3. aug 2012

@vierkasteffi si zle vypisala?myslim že sa neda,odpovedou pošty bude balik aj peniaze doručene,no ale nechapem ako sa môže stať že si to na počte nevšimnu 😠 hlavne že ja ked som posielala včera balik na pošte bola tam taka strašne dôležita,som myslela že mi balik ani nezoberie,mudrovala že to sa asi roztrhne a čo je vo vnutry 😠 no fakt sila 😒

macamac
3. aug 2012

@danielllka
radšej to skopčím aj sem,lebo v čiernej listine to máznu 😉 nech máme prehľad 😀 😉

celé je to zamotané
bublinkabb sa zrejme zaregistrovala len kvôli tomu,aby anonymne napísala svoju skúsenosť. spomína ale nejakú petruska2006

a reaguje na ňu joanita, ktorá píše 1.príspevok a píše o lussy211

celé divné. detektívka

petraxy6
3. aug 2012

@macamac ináč aj mňa to zaujíma kto je kto a kto komu dlží. Veď ta bublinkabb píše že prišla o 200€ 😅 😅 😕 - to tá sukňa stála 200€? 😝

macamac
3. aug 2012

@petraxy6 to píše,že tu na bazári prišla o ne-ale pochopila som,že to pri inom obchode 😝
ale akosi-neverím,niečo sa mi nezdá

petraxy6
3. aug 2012

napísala toto: inak je mi ľúto ale tu sa peňazí nedomôžeš, je to dvojsečná zbraň.Bohužiaľ.Ja som prišla o 200 E, na bazári je to na našej zodpovednosti čo kupujeme a aké detajly si vyžiadame.:(
Za tým 200E dala čiarku,tak som si myslela, že to za tú sukňu. možno myslela celkovo ako predáva že už prišla o 200€ 😕 No ale potom prečo si každá dala nové nicky? či čo to je? domotané ako klbko všetko 😠

macamac
3. aug 2012

@petraxy6 odpísala joanita do čiernej listiny-mrkni,kým to nemáznu 😉

petraxy6
3. aug 2012

@macamac no tak ku záveru kým sa dopátrajú, tak mi stačí budúcu sobotu mrknúť 😀

macamac
3. aug 2012

@petraxy6 😀 😀 😉

danielllka
4. aug 2012

@macamac veď práve, tiež som pozerala, že 4 rôzne nicky, no obchod ten istý.. niečo tu nehraje 😝

danielllka
4. aug 2012

@lussy211 .. a ten nick @bublinkabb je tiež Tvoj?- lebo z toho nicku niekto opisoval identický obchod.. ináč myslím, že tu konverzáciu by si mohla kľudne zverejniť aj tu- určite sú tu viaceré, ktoré by si ju radi prečítali 😉

zuzanocka
4. aug 2012

ahojte, kočky, prosím vás, keď mi pod popisom "pekný zachovalýs stav" a "škrabance-nič strašné" prišli topánky, z ktorých opadáva farba (také ako lakovky-celé ruky som mala čierne), remienky na pätách vyzerajú, akoby mali každú chvíľu odhniť a na špici je odratý lak - fľak asi ako 20-centová minca.. žiadala som o vrátenie pe�?azí - ako to funguje? mám si pýtať aj za moje náklady na poštu? ja som si ich dala poslať 1. tr. obyč., ale bojím sa, aby sa "nestratili" keď ich pošlem naspäť. a poslať ich mám až keď mi predávajúca pošle peniaze?
zatľ som nemusela nič vracať, no ale všetko je raz po prvý krát 😝 😅

danielllka
4. aug 2012

@zuzanocka ahoj, v prvom rade oslov predávajúcu, že chceš topánky vrátiť a žiadaš ju o vrátenie peňazí, plus spätného poštovného, za ktoré jej ich pošleš nazad. Je už na nej, ako si ich chce nechať poslať- ak obyčajne, je to na jej riziko, ak sa stratia- to poštovné si platí ona, takže nech sa rozhodne. Či už si jej písala, že niesi spokojná? Ak áno, čo odpísala?

miskakyska
4. aug 2012

@macamac
@danielllka
@petraxy6 už se perouuu..kuk čierna listina..

zuzanocka
4. aug 2012

@danielllka dakujem, uz som jej pisala, zamerne som nepisala nick, pretoze som dufala, ze sa to vyriesi (a vpodstate sa to uz aj vyriesilo), len som chcela vediet postup.. mamina napisala, ze peniazky vrati, takze nemam dovod sa stazovat.. 🙂 tak este raz dakujem

petraxy6
4. aug 2012

@miskakyska hej už som čítala kým to ešte tam je 😀 a tie moje výzvy sú prd platné 😠