icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

danielllka
4. aug 2012

@miskakyska 😀 vidím vidím, len ani jedna z nich komunikáciu nezverejňuje- asi nechcú zájsť až tak ďaleko 😝

danielllka
4. aug 2012

@zuzanocka nieje vôbec zač, som rada, že je mamina rozumná 🙂

petraxy6
4. aug 2012

@miskakyska keď ja po taliansky neviem ☹ ☹ ☹ ešte raz som ich skúsila odkloniť, ale asi tiež bezúspešne 😀 😀

joanita
4. aug 2012

@macamac
@petraxy6 Neviem, či tu môžem vložiť našu komunikáciu, lebo je dosť dlhá, ale ak môžem, tak by som ju tu skopírovala, len do fóra prispievam prvýkrát, takže som si nie istá, či svoje správy vkladám správne a či sa to môže. Inak píšete niečo o 2 nickoch, ale ja mám stále jeden nick joanita, to pani s nickom lussy211 píše aj z nicku bublinkabb, ktorý si registrovala v auguste 2012 a dala si tam 1 inzerát, aby si zistila o mne informácie. Tá sukňa stála 13 eur, ale pani mi odpísala, tak ako ste citovali z jej komunikácie so mnou, že peňazí sa nedovolám, lebo ona prišla o 200 eur. Napísala: ,, inak je mi ľúto ale tu sa peňazí nedomôžeš, je to dvojsečná zbraň.Bohužiaľ.Ja som prišla o 200 E, na bazári je to na našej zodpovednosti čo kupujeme a aké detaily si vyžiadame.:( "....... Poprípade Vám komunikáciu pošlem IP. ak máte záujem. Ak chcete vedieť ako to dopadne, napíšem Vám, sama netuším, ale neverím v seriózny prístup, som skôr skeptická.

joanita
4. aug 2012

@macamac ... Inak ten nick petruska2006, tomu nerozumiem,prečo ho spomína, lebo to nie je môj nick a ani neviem, komu patrí.

danielllka
4. aug 2012

.. bolo by dobré, aby sa tu vyjadrila aj @bublinkabb , o čo vlastne ide- a komu čo predala - lebo je to riadne zamotané 😎

petraxy6
4. aug 2012

@joanita vieš, už veľa krát sa stalo že sme držali stranu nesprávnej mamičke a keď pridali ich komunikáciu tak sa to "poriešilo" 😀 . Daj to sem (alebo môžeš aj IP) a tu ti baby poradia, resp. povedia ktorá z vás je v práve. 😉

petraxy6
4. aug 2012

@danielllka @miskakyska @macamac podľa mňa má @joanita právo na vrátenie peňazí.

lussy211
4. aug 2012

@joanita wtf???o čom to tu preboha splietate akých 200 E?!?!to snáď ani nie je pravda toto 🙄

petraxy6
4. aug 2012

@lussy211 ty asi písala, že si prišla o 200€. @joanita nič nepísala, ona len reagovala na mňa lebo sme si mysleli že sukňa toľko stála

petraxy6
4. aug 2012

@lussy211 a myslím, že by si jej mala vrátiť peniaze. mňa by naštvali tie fľaky a tiež aj to že keď napíšeš veľkosť s a uvedené je l, tak si mala napísať, že je to L, ale podľa teba to tak bude pre ženu ktorá nosí S. väčšinou to tak baby robia. Po tom čo som si prečítala, tak ona je bohužiaľ v práve.

petraxy6
4. aug 2012

@lussy211 a ďalšia vec, vašu komunikáciu si nám chcela preposlať...aby sme po prečítaní držali stranu tebe, tak kde je?
A ešte jedna vec, prečo si písala pod nickom @bublinkabb? či aký to bol nick

joanita
4. aug 2012

@petraxy6 Ďakujem, za Váš názor.

danielllka
4. aug 2012

@petraxy6 dík, prečítala som 😉 Takisto si myslím, že @joanita je v práve a @lussy211 by jej mala vrátiť plnú sumu, ktorú jej za sukňu zaplatila, plus spätné poštovné- celé, aj to, ktoré joanita zacvaká zato, že lussy sukňu neprebrala! A ten nick @bublinkabb ma tiež zaujíma- prečo lussy písala pod ním- na dôveryhodnosti jej to veru nepridá.. 😠

lenkove
5. aug 2012

Baby, uz sa vam stalo, ze ste reagovali na inzerat a predavajuca neodpoveda? Reagovala som na 2 inzeraty jednej predavajucej, jeden je uz stopnuty (pritom som bola prvy zaujemca, ale ved nejde o to, mohli sa predat aj inde a inak) a pri druhom som bola zaujemca a zrazu tam nie som - vec sa nadalej predava - bez zaujemcov... Odpoved ziadna 🙄 Kusok ma to stve, lebo maminka mohla urobit dobry obchodik, ale ona asi nema zaujem o predaj.. Alebo sa niektorym predavajucim treba doprosovat, aby predali nieco, co inzeruju? 😝

Ja viem, v porovnani s problemami, ktore tu mate to je nic 😔

Inak, moje skusenosti:
reklamacia sukienky (predraty pas) - maminka argumentovala, ze je tak od nova a urcite to pri noseni nevidno. Dohodli sme sa na vrateni, s tym, ze postovne k nej som si uhradila sama...
reklamacia tricenka - flaky - maminka sa ospravedlnila, dala ponuku vratit triceno alebo nieco ine z bazariku so zlavou, plus postovne na nu. No neber to 😀 Tomu sa hovori obchodnik 😵 😀 😀

benne
5. aug 2012

@lenkove minulý týžden sa mi stalo, ked som mazala záujemcov, ktorí mi viac neodpovedali, že som našla konverzáciu, v ktorej si pamätám, že som odpovedala, ale moja odpoveď tam jednoducho nebola.. ak by som si to nevšimla, tak jednoducho záujemkyňu zmažem a ponúkam inzerát ďalej.. čiže.. ak sa ti to stalo až na 2 inzerátoch, možno by som jej napísala IP, či vôbec dostala tvoje správy a ak by ani na to nereagovala.. tak by som pravdepodobne od nej asi ani nič kupovať nechcela

lenkove
5. aug 2012

@benne Tak hlavne suhlasim s poslednou vetou 😀 Mna veru presla chut si od nej nieco kupit, ale ked pises, ze sa to stava, skusim jej napisat IP... Dakujem.

sabiatko
5. aug 2012

sa vam uz stalo, ze sa dohodnete s predavajucou na predaji, dohadujete si uz stretnutie a na druhy den vam napise, ze uz to predala? takou predavajucou je napr. @shannah pred 2 dnami som si bola kupit nejake veci do brendonu, hoci to mam tristvrte hodinu autom s 2 detmi, ale spatne zrkadlo, aby som videla babetko v zrkadle som si nekupila, lebo som to uz mala dohodnute s nou cez bazar samozrejme za lacnejsie. a dnes mi napisala, ze je uz predane. takze sa mozem zase trepat do brendonu a kupit si nove, co ma bude stat aj viac penazi (benzin) aj viac energie, kedze musim zosuladit dve deti so spankom, aby sme tam zas mohli ist. ale co mam robit, ked ideme na dovolenku, kde budeme cestovat 6 hodin a na maleho potrebujem vidiet. takze jej pekne dakujem.

vierkasteffi
5. aug 2012

@sabiatko ale v inzeratoch ho stale má :D

sabiatko
5. aug 2012

@vierkasteffi mozno si to zas druha kupujuca rozmyslela 😀

medinila
5. aug 2012

@lenkove aj mne sa stalo nieco ako @benne Odpovedala som mamicke a cakam ,cakam kedy posle adresu až som si vsimla,že ta moja odpoved sa nezobrazuje,tak som jej pisala znova a vsetko dopadlo O.K.

nikolca
6. aug 2012

no tak mne sa tušim stratila dalšia zasielka,posielala som doporučene ešte 31.jula a do dnes neprišla 😠 😠 😠 volala som do bratislavy na to bezplatne čislo,uviedla im podacie čislo a vraj o zasielke neeviduju žiadny pohyb iba to kde bola zasielka podana 😕 je možne že ešte pride?no tak toto sa mi už davno nestalo vraj mohlo odpadnuť aj podacie čislo 😝

juliap
6. aug 2012

@nikolca ak si posielala uz 31, tak hned 1 by mali v pohybe dalsie zberne miesto a najneskor 3 mali mat uz miesto dorucenia, takze podaj reklamaciu na poste, kde si ju davala, mozno ked tam dojdes, tak ti pretuknu a zistia, ze uz je balik na mieste ...

nikolca
6. aug 2012

@juliap no ja mam notifikaciu a ukazuje mi toto a od vtedy nič,zasielku mala už davno kupujuca mať Vážený zákazník,

oznamujeme Vám, že o zásielke s číslom RR476161180SK sme zaznamenali nasledujúce informácie:

Dátum a čas Udalosť
31.07.2012 15:29 Zásielka podaná na pošte Trenčín 1, Mierové nám. 21, 91101 Trenčín

Pozn.: Uvedený dátum a čas sú lokálne časové údaje príslušnej krajiny, v ktorej sa zásielka práve nachádza.

V prípade akýchkoľvek otázok nás prosím kontaktujte na bezplatnom telefónnom čísle Zákazníckeho servisu Slovenskej pošty, a. s., 0800 122 413.

Slovenská pošta, a. s.
volala som aj k nam na poštu,nezistili nič kde je zasielka vraj nezaznamenali o nej dalši pohyb vraj mam počkať do stredy,potom môžem podať reklamaciu ale vraj aj tak musia čakať tych 18 dni

juliap
6. aug 2012

@nikolca no neviem, ako to maju tie posty, lebo ja som reklamovala po 3 dnoch raz zasielku, ze je 1 trieda a uz ju ma mat prijemca, no a na poste si tukol cislo zasielky a presne mi povedal, ze ano, 1 den bola odoslana od nas, 2 den zberne stanovisko take a take a ze dnes je o 15 dorucene na poste prijemcu, takze ak jej poslem cislo, tak si moze zasielku vyzdvihnut este dnes, ak nie, tak zajtra jej bude dorucena ... tak ak oni nemaju o zasielke ziaden pohyb, tak by som povedala, ze ju maju niekde zasantrocenu na poste, odkial si ju podavala ...

nikolca
6. aug 2012

@juliap no praveže ked som sa pytala či sa nemohlo stať že je na pošte kde som ju podala povedali mi že nie že od nich musi všetko v den podania odisť 😕

judith793
6. aug 2012

Kde nájdem zoznam nespoľahlivých potrebujem si niekoho overiť ? 😉 😉 Diky moc za pomoc . 😉

lussy211
6. aug 2012

@petraxy6 Mne je srdečne jedno komu budete držať stranu, ja som napísala svoj názor, ona svoj a tým to pre mňa končí.To že ste si na to urobili názor aký ste si urobili (bez nejakého dôkazu alebo logického uvažovania) ja meniť nebudem, to je vaša vec. Mám na práci dôležitejšie veci ako zaobaeať sa nejakým ohováraním.Konverzáciu Vám iste rada prepošle keď ste sa tak spriatelili, vlastne to mohla urobiť už dávno, ja to vaše zaujaté kvákanie podporovať nebudem. Príjemný večer

petraxy6
6. aug 2012

@lussy211 veď aj mne je to jedno, ja som len podla vášho rozhovoru usudila, že ...(to čo som písala). 😉

mamiedi
6. aug 2012

Ahojte maminky! Predala som supravu neregistrovanej osobe,menom Martina Dančíková za 5 eur. Ona mi ich poslala,bez postovneho a potom som jej este napisala,ze nech posle aj postovne,no ja som medzitym balik podala,lebo som jej doverovala a ona mi dnes napise,ze sa vratili z dovolenky a ta suprava je cela od zmolkov,hlavne vrch a ze ona take veci nekupuje. Ze som jej pisala,ze ta suprava je z materialu,na ktorej sa zmolky netvoria a je to tak. Ale inak nechapem,oba si neuhradi ani postovne,zaplati dokopy 5 eur a caka novu supravu alebo co? A este sa mi vyhraza,ze mi bude robit reklamu a napise o mne mamickam. Drzost vyssieho stupna!! Nepredavam poprvy-krat,ale toto som este nezazila! Vas nazor' Stretli ste sa s podobnym?