icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

danielllka
7. aug 2012

@mamiedi .. a tie žmolky boli v inzeráte spomenuté? ako znel celý inzerát? pýtala sa na to, či sú tam žmolky? a je pravda, že si jej písala, že tá súprava je z materiálu, na ktorej sa žmolky netvoria?

mamiedi
7. aug 2012

@danielllka To vy ste ta,s ktorou sa mi to stalo?! Ano,zmolky sa tvoria na svetroch... Ale ze za 5 eur aj s postovnym,takyto cirkus narobit. Akurat toto potrebujem..

bodka13
7. aug 2012

@mamiedi neriešite či má za 5€ čakať nový tovar ,ale či bol pravdivo popísaný tovar v inzeráte 😉 ...aj mňa by nahnevalo keby mi prišiel tovar opísaný ako "bez žmolkov" a vybalím žmolkový a bolo by mi úplne jedno či stál 2 alebo 10€ ...ide o princíp=pravdivo opísať predávaný tovar
...bol tovar aj nafotený,čo vaša komunikácia písali ste si aj o stave tovaru ?

danielllka
7. aug 2012

@mamiedi nie, niesom to ja 🙂 .. len píšete o svojej skúsenosti a pýtam sa na podrobnosti, aby sme si vedeli spraviť úsudok, kto je v práve 😉

mamiedi
7. aug 2012

@bodka13 Pisali sme si o tej suprave a trvam na tom,ze je to material,na ktorom sa zmolky netvoria :@ a este tolko,ze asi by Vam ako predavajucej tiez nebolo jedno,ze Vas niekto nepravdivo obvini a este Vam chce aj reklamu robit! A tych 5 eur som prirovnavala konkretne k tomuto! Ze zato mam mat ja strach o zakaznicky? Neviem,ci sa chapeme 😉

mamiedi
7. aug 2012

@danielllka Pytala sa ci je to suprava bez poskodeni a zmolkov,ja som jej napisala,ze ano,kedze moja dcera mala,lebo vela aj dostala,tak sme nestriedali len 3 šaty... Previedla mi na ucet 5 eur,teda bez postovneho,ja som jej to medzicasom aj podala a napisala,ze by som este poprosila uhradit postovne. Na to mi ona napisala o dobrych par dni,ze sa teraz vratila z dovolenky a ze ona mi ziadne postovne hradit nebude,naopak,mam jej poslat spat 5 eur,lebo taketo veci ona nekupuje. Ako keby som davala nejake odrance na svoje dieta! Nahnevana som uz hlavne preto,ze kazdy jeden kus oblecenia,ktory dcerka nosila,bol kupovany ako novy,ani jeden nemala doteraz pouzity. A my sme tich siat mali naozaj vela,tak neboli obnosene! ☹ Nenavidim nepravdivost!

bodka13
7. aug 2012

@mamiedi súhlasím,že by mi nebolo jedno keby ma niekto obvinil neprávom...aj keď ste týchto 5€ prirovnali konkrétne k tejto súprave,tak by som nepoužila vetu " čo čaká za 5€" a nekomentovala,či má robiť takýto "humbuk za 5€ ....sú to tiež prachy,určite ich neoberá na strome 😉 ....a ak si v práve,nemáš sa čoho báť 😉

mamiedi
7. aug 2012

@bodka13 Strach mam len preto,ze tu som zacala predavat len nedavno,doteraz som predavala na inich strankach a sice som.uz aj tu to-co predala,nemam hodnotenia,ale nie preto,ze by neboli spokojne,len mi odpisali jednoducho v sprave. A teraz sa mam branit tym,ze poprosim vsetky,aby mi napisali hodnotenia? Momentalne som na tom velmi zle psychicly,tak asi preto to tak tazko znasam...

bodka13
7. aug 2012

@mamiedi ak chceš môžeš sem pridať foto a vašu komunikáciu...tak sa lepšie posúdi,kto je v práve 😉

mamiedi
7. aug 2012

@bodka13 Momentalne som tu cez tel. Tak to neviem spravit. A zajtra idem do nemocnice,ak to pocka take tri tyzdne ☹

bodka13
7. aug 2012

@mamiedi ...dôležité to bolo pre teba,ale zdravie je prednejšie 🙂

atya73
7. aug 2012

...ja mám teraz taký problém....
Dnes som dostala bundu ktorá mala v popise: Bunda je nosena,ale bez poškodeni,nosili sme ju do školky,ale už nam je malá,je celá podšita flísom,aj v kapucni,iba rukavy su nepodšité,ma predlženú zadnú časť,a v rukavoch su pletene patenty,koli vetru,neprefukne ju,je naozaj teplučká,ma na sebe reflexné pasy .....
SKUTOČNOSŤ: na 3 miestach zaplátaná (na foto to nie je identifikovateľné), kde nie je záplata, tam sa rozsýpa na šití, no žmolky neriešim, tie sú zahrnuté v popise že je nosená...ALE VRAJ BEZ POŠKODENÍ...
Zatiaľ mi predávajúca na moju reakciu nereagovala...uvidím ako to dopadne.... má 25 pozitívnych referencií 😒

mamiedi
7. aug 2012

@atya73 Aspoň vieš pridať aj svoju skúsenosť,ale čo narobiť s neregistrovanou?! :-/

bodka13
7. aug 2012

@mamiedi neregistrovanú pridáš na čiernu listinu 😉 a môžeš stručne popísať problém,ktorý vznikol

mamiedi
7. aug 2012

@bodka13 To sa ako dá? To vidia aj ostatní? Alebo ako to funguje?

bodka13
7. aug 2012

@mamiedi toto je tá čierna listina https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/upozornite-na-nespolahlivych-kupujucich-z-bazaru/ a ostatní to vidia,keď si tam idú overiť či ich kupujúci/predávajúci je spoľahlivý 😉

mamiedi
7. aug 2012

@bodka13 Ďakujem Vám,už som tam napísala 😉 Dúfam,že správne...

jonas17
7. aug 2012

@pattinka nemôže si to rozbaliť, len ked to zaplatí a preberie 😀 neverím, že by to poštárka dovolila rozbaliť 😀

nikolca
7. aug 2012

baby chcem upozorniť na novoregistrovanu
@ludka616 dava negativne hodnotenia!!!!!!!to už ako čo ma znamenať?????prave som od nej dostala negatko,mila pani žiadam o zmazanie!!!!!!

bodka13
7. aug 2012

@nikolca hodnotenia dáva bez toho,aby nakúpila?

nikolca
7. aug 2012

@bodka13 ved si čitala to hodnotenie?že som jej nezaplatila??no chapeš??už som požiadala o pomoc aj admina aby jej blokol nick 😠 😠 😠 😠,

joanita
7. aug 2012

@lussy211 My sme sa nespriatelili, my sa nepoznáme, tieto mamičky písali, že by chceli vidieť tú konverzáciu, a tak som ju skopírovala poslala jednej z nich, a následne obidve napísali, čo si o tom myslia. Nešlo o žiadne kvákanie. Stále od Vás očakávam, že si to premyslíte a zachováte sa ako sa na slušného človeka patrí. Alebo naozaj chcete okrádať mamičky na materskej, opakujem, že Vy ste urobili chybu, tak Vás vyzývam, aby ste za to niesli zodpovednosť.

bzuco
7. aug 2012

ahojte koníkarky 🙂
stala sa mi dnes na bazáriku taká blbá vec
prejavila som záujem o nové topánky, predávajúca mala uvedenú sumu už s poštovným 17 eur
nakoľko som ale nevedela aká je vn. dl. dala som si to premerať a ked som sa pozrela na správu, čo mi odpísala predávajúca, vhupla mi do očí aj iná cena - samozrejme navýšená 😠 😠 😠
topánky chcem, ale za tú cenu, akú ich ponúkala pôvodne, nie za väčšiu...to som jej aj napísala a zrazu pani nereaguje 😒
mali ste aj vy podobnú skúsenosť?
podľa mňa to nie je fér meniť cenu počas obchodu 🙄

martinka17
7. aug 2012

@bzuco ja by som napísala, že ďakujem a hľadala inde...toto mne osobne príde nie len čudné, ale príliš špekulatívne 😠

bzuco
7. aug 2012

@martinka17
ved prvé na čo človek v inzeráte pozerá, je cena
čo si myslela, že som ju predtým nevidela?? 🙄

olifcek
7. aug 2012

@bzuco mne sa to uz stalo. ale, ked som na to upozornila, tak sa opravili. ono asi predtym bola cena ina, potom to pani upravila....a mozno nereaguje, lebo uz nebola pri nete... to sa pri detickach stava casto, aspon mne pri Olivke... som tu vkuse i pol hodku, vo velkom mozem obchodovat, odrazu sa mi zobudi, ci ma zacne volat ku hre, tak idem a uz nereagujem, az neskor z mobilu, ci vecer z notaka... ;) pockaj este ;)

bzuco
7. aug 2012

ja som tie topánky našla, že predáva aj na BB, no tam mala cenu ešte vyššiu nie 17, ale až 25eur 😝

bodka13
7. aug 2012

@mamiedi podľa fotiek vyzerajú obe súpravičky Ok,ale fotky nie sú veľmi detailné a aj popis tovaru je veľmi stručný ...takže ja ako kupujúca by som chcela viac fotiek a zaujímali by ma poškodenia a žmolky 😉 ale o tom ste si asi písali vo vzájomnej komunikácii ...podľa týchto fotiek je naozaj ťažko povedať v akom stave je súprava 🙂

mamiedi
7. aug 2012

@bodka13 Ale tá konkrétna tam už nie je,nakoľko som ju predala,tak som ju aj zmazala...