icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

stanislavao
9. aug 2012

@nikolca tak kik ma dobre nekvalitne robene niektore veci. viete, ale ked predavate vec s nejakou vadou, tak na to by sa malo upozornit.

nikolca
9. aug 2012

@stanislavao to bola nova bunda,a to mam ja sledovať ako je šita,ved tie zipsy neboli vyparane alebo podobne,to by bola podlamna vada,alebo keby som predala nosenu bundu,vymienala suche zipsy tak to beriem že sa jej nepači šitie,lebo aj napriklad zips ked sa na bunde meni ved to je vidno že bol meneny a môže to šiť hociaka krajčirka ten zips už tak nezapasuje,ja v kiku nakupujem dosť často ale zatial som s tovarom bola vždy spokojna,

zuzkahraskovie
9. aug 2012

@stanislavao nemyslim si ,ze cherokee je šmejd.. 😒

zuzkahraskovie
9. aug 2012

@nikolca ani ja som sa este nestretla zeby v kik mali nieco nekvalitne..poslednej dobe mi tam svokrovci dost nakupuju pre deti.... 🙂

nikolca
9. aug 2012

@zuzkahraskovie ved prave,ja tam často nakupujem,kopec veci hlavne deckam,a tiež som sa nestretla s nekvalitnymi vecami,a ozaj tam kupujem od spodneho pradla až po bundy,aj overal sme od tial mali minulu zimu a bola som spokojna,tak ma to nekvalitne šitie dosť prekvapilo o ktorom mi pisala kupujuca

stanislavao
9. aug 2012

snad mi nechcete povedat, ze tesco je porovnatelne z next, alebo s h&m? jedja, ved to je 100 a 1. a kik je mozno obdobne nieco, ako tesco. kik je rakusky diskont s lacnymi vecami a cena zodpoveda kvalite. isteze sa da najst aj nieco pekne, ale nikdy to nebude kvalitou porovnatelne s next, h&m, lindex.

bodka13
9. aug 2012

😲 😲 😲 ...riešila sa tu predsa bundička a nie kvalita oblečenia rôznych značiek 😉
každý si kúpi tovar,na ktorý sa mu páči a aký mu vyhovuje ....no a aby som bola konkrétna aj z h&m máme zopár nepodarkov 😒

tweetinka.co
9. aug 2012

ahojte Kočky.. idem pridať svoju prvú skúsenosť na MK.
od domusinka2010 som si objednala kočík a aj postieľku. Pani vystupuje príjemne, milo, komunikovala... Na začiatku naozaj dobrý pocit, veľa dobrých hodnotení, pridané fotky detí, písala pár príspevkov do fotoblogu... takže som uverila, že ide o serióznu maminku.....
Hneť na začiatku ma oklamala s poštovným, že stálo 8 euro za jeden balík, + druhý balík tiež 8 euro -- čo je blbosť, slovenská pošta nemá také ceny, hlavne nie pri druhej triede.. ale budiš.. a potom len výhovorky, že zajtra - zajtra - zajtra sa pošle podacie číslo.. aj naskenované podacie lístky a nič.
Nie som prvá mamina, ktorej sa to stalo, takže ak sa nájde ďalšia, pridáme sa a už to nebude len priestupok ale trestný čin!!! Ak mi do zajtra nevloží peniaze na účet, tak idem podať trestné oznámenie...
Takže tejto klamárke sa vyhnite....
krásny deň.

mima1311
9. aug 2012

@tweetinka.co no asi sa k tebe pridavam ja som jej poslala 13 eur za smykacku , v piatok posielala , dodnes nic nemam ...ja som jej dala sancu do dnes do 13 tej , to by ta smykackla tu aj pesi musela prist , ak nie , taham to dalej aj osobne ....pre mna 13 eur je zavratna suma , ma to byt dacek k 1 rociku pre mojeho malickeho o 5 dni ...

tweetinka.co
9. aug 2012

@mima1311 ahoj.....
tak uz sme 5 bab.. Zatial si nepisala alzbetke??? oni su tri a uz dnes idu podat trestne oznamenie...
ja co som posielala sumu, tiez je pre mna vysoka.. (teraz som v minuse).. ale kaslat na peniaze.. klamat a odrbavat?
mne veci "posielala" uz minuly tyzden a to som chcela, aby mi ich poslala v zime...

mima1311
9. aug 2012

@tweetinka.co zatial som napisala jej osobne pri inzerate , ja som si tych 13 eur musela pozicat aby som jej to zaplatila , toto ju bude sakra mrziet , hod mi link na ostatne pridam sa aj k nim , aj sama budem riesit , mame v rodine policajta , uz som mu volala co sa s tym da robit ...

tweetinka.co
9. aug 2012

@mima1311 ja som jej písala už niekoľko správ a nič -- ozvala sa rýchlo len pri predaji a klamstve..
Mám jej adresu, čísla.. zistila som, že je dlžná na poistnom.. asi pekné kvítko 😖 si nadávam ako som mohla byť taká blbá a hneť jej previesť sumu...

Tej kočke napíšem a pridáme Ťa do skupiny, ktorá ide podať trestné oznámenie. Okej?

kucminka
9. aug 2012

@tweetinka.co ako je to možné že má toľko kladných hodnotení?To až teraz začala skúšať ľudí klamať,či čo.Prečo jej potom admin nezablokuje inzerciu.Kto nečíta túto tému,tak oklame aj ďalších.Držím palce,nech to všetko dobre dopadne.Takéto maminy tu nepotrebujeme.

tweetinka.co
9. aug 2012

@kucminka Naozaj neviem.. možno teraz sa jej nazbieralo pár vecí, čo boli drahšie a už sa jej oplatilo odrbať...
zistila som, že má dlh na sociálnej poisťovni.. takže asi zarába 🤐
Admin ju zablokuje.. a dá si novú registráciu s iným menom.. a začne odznova 🙄 🙄 🙄

kucminka
9. aug 2012

@tweetinka.co hm,veď práve,v tomto jej nikto nezabráni,aby si dala nový nick.a bude ďalej ošklbávať ľudí o peniaze.Je mi ľúto,že sú tu takéto individuá.

tweetinka.co
9. aug 2012

@kucminka ja po tomto zážitku už nechcem kupovať na MK -- a tým škodia serióznym mamičkám ... fakt veľká škoda....

kucminka
9. aug 2012

@tweetinka.co ja som mala zatiaľ len jednu zlú skúsenosť a to som si myslela ,že ja som bola na vine,dokedy som neobjavila túto stránku a tu mi baby písali,že je to stará známa firma.

tweetinka.co
9. aug 2012

@kucminka ešte tu funguje? o koho ide? a ako to dopadlo?

kucminka
9. aug 2012

@tweetinka.co ona mala viacej nickov,aj neregistrovaná,ale jedno mali spoločné,písala strašne,samá chyba a vypytovala veci že jej muž odišiel a že ich vytopilo,a že nemá pre maličké nič.nájdem ti odkiaľ bola

kucminka
9. aug 2012

@tweetinka.co aha,z Malčíc,nevedela som si spomenúť.

nikolca
9. aug 2012

@bodka13 tak to maš pravdu z hm mam aj ja par nepodarkou,ja som jej predala novu bundu,no šitie nekontrolujem snad kym sa veci dostanu do predajni musia aj nejakou tou kontrolou prejsť,nepredala som jej ani nič zozparane,snad nedaju k stroju niekoho kto v živote nevidel ihlu a toto mi napisala teraz,sa čudujem že teda nekupuje v obchode a nekontroluje tam šitieNehnevajte sa na mňa, ale všimnúť ste si to určite museli, lebo ste mi ju premeriavali. Chcela by som vám ju vrátiť a poslať späť peniaze, lebo za toľko si kúpim bundu aj v obchode a môžem si ju tam skontrolovať. V obchode by som za takú bundičku, takto prešitú určite toľko peňazí nedala.

nikolca
9. aug 2012

@bodka13 spytala som sa aj na nazor admina a prišla mi takato odpoved:

Ahoj,

myslim, ze kupujuca spravne pochopila, kde kupuje vec (bazar) s cim treba pocitat. To ci s tym nieco chces robit je na tebe, mozes byt velmi priatelska voci nej a ponuknut jej vratenie veci, ale myslim, ze to nie je nutne.

pastelka74
9. aug 2012

@tweetinka.co ....aj ja som sa práve chystala písať o nej svoju skúsenosť,chcela som od nej kočiarik a ešte mi aj kuchynku natláčala,ešte že som ju nezobrala,zo začiatku super komunikácia...a potom 9 dní len výhovorky-jedna za druhou....samé klamstvá...pre to pozor na predávajúcu DOMUSINKA2010..... 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 ...vezme peniaze a tovar nepošle!!!!

martina00707
9. aug 2012

@pastelka74 ahoj ja som tiez poslala peniaze na ucet a suprava nikde, ale jedna sa o inu mamicku...teraz som jej pisala asi tak 3-krat a ziadne reakcia,tak chvilku pockam mozmo je na dovolenke a ak sa aj potom neozve, zacnem riesit.......mozno chyba nastala na poste. ty si to ako riesila poslala tovar?

pastelka74
9. aug 2012

@martina00707 ...ja som ju oslovila 27.júla...stým že kupujem kočiarik pre malú,je to síce len 5,00eur....ale aj tak...potom som cez víkend zabudla poslať peniaze cez IB,ale hned v pondelok som to napravila,peniaze poslala a ospravedlnila som sa....potom som sa pýtala či má už peniaze na účte vraj áno,poslala to doporučene 2.triedou,teda mala by mať podací lístok,ale ked som začala vypytovať to číslo,tak začala písať jednu výhovorku za druhou,došla mi trpezlivosť....dala som ju na čiernu listinu,nahlásila som ju adminovi....nech si sňou narobia poriadky,podľa hodnotení,nie som jediná,ktorá jej v dobrej viere poslala peniaze na účet....a tovar už nikdy nevideli....

danulienka35
9. aug 2012

pridavam sa i ja ku vam mamicka si nechala poslat postielku kurierom a neprevzala a dnes mi napisala ze rusi objednavku tak som zaplatila kuriera 2 krat neregistrovana marta.adamcova@fortischem.sk

ewana73
9. aug 2012

tak ja pridam jednu "kurioznu perlicku"... konecne som sa dostala k tomu aby som vyprala balicek veci ,ktory som pred mesiacom pre maleho kupila na inom bazariku a teraz som sa dostala aj k zehleniu.v malej kapsicke na nohaviciach som nahodou nasla 50 slovenskych koruuuun 😀 😀 😀 😀 😀

mima1311
9. aug 2012

@ewana73 skoda ze nie dake dolariky 😝 😝 😀 😀 😀 😀

stanislavao
10. aug 2012

tak dnes som tu v inzeratoch nasla nieco, co my vyrazilo dych. popdrsenku pre 4 rocne dieta. neni to chore? ja mam synov, ale podla mna to chore je. vystuze na prsia pre 4 rocne dieta je podla mna na psychiatra.

pipka
10. aug 2012

@stanislavao hod link, nech sa pobavime 😝 😅