icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

olifcek
7. aug 2012

@bzuco tak tam to mozno neaktualizovala, alebo ma skusenost, ze tam jej to ide za viac penazi, hehe ;D

martinka17
7. aug 2012

@bzuco skús je to priamo takto napísať, že si videla pôvodnú cenu 😉

bzuco
7. aug 2012

@martinka17
ved som jej napísala, že prečo má inú cenu, ked tam bola 17eur,
že ich chcem, len za tú pôvodnú

bodka13
7. aug 2012

@mamiedi ahá,myslela som že je tam aj tá súprava ...ale aj tak sa podľa týchto fotiek ťažko zisťuje stav - na prvý pohľad sú krásne 🙂 ...ja fotím viac záberov pre istotu 😉

olifcek
7. aug 2012

@bzuco ja verim, ze tie topanocky budu za cenu, aku tu ma uvedenu, a teda 17eur vratane posty ;)

bzuco
7. aug 2012

@olifcek to by som bola veľmi rada 😉

olifcek
7. aug 2012

@olifcek ja som teraz zjednala s jednou mamickou nove, kozene, zimne topanocky protetika na 18eur vratane posty, celkom fajn. uz na lepaky, nech sa Oliv v pohode sama obuje aj vyzuje i v zime ;)

olifcek
7. aug 2012

@bzuco vid vyssie 😀 sebe pisem

bzuco
7. aug 2012

@olifcek 😉 🙂

olifcek
7. aug 2012

@bzuco teda.. ak tu cenu pisala iba v konverzacii, verim, ze z jej strany ide o nedorozumenie, ale ak tu cenu zmenila i pri topanockach, teda oficialnu cenu, ta je to ako pise @martinka17 cista spekulacia a maly podvod!

bzuco
7. aug 2012

@olifcek
zmena bola v inzeráte

olifcek
7. aug 2012

@bzuco tak to je podfuk uz toto... grrrrr....

mamiedi
8. aug 2012

@bodka13 To bola uplne ina latka a blizsie ked to fotim,tak sa to viac leskne...

stanislavao
8. aug 2012

Mile predavajuce, bolo by uplne super, keby v popise v inzerate bolo uvedene viac, ako len "dobry stav" "biele tricko" a podobne. kazda kupujuca potrebuje miery. ked vec fotite, treba ju hned aj zmerat, aspon dlzka, sirka, opisat, v akom je stave, diery, flaky, poskodenia, nech sa potom kupujuca nemusi na vsetko vypytovat. alebo najlepsi je koment "nepremeriavam". no tak ked to predavajuca nechce premerat, nech si necha a nech si nedava ani tu namahu, ze zada novy inzerat. a istotne aj kazda mamicka sama vie, ze nie vsetko znacky i neznacky z jednej velkosti maju rovnake rozmery, preto je potrebne premeranie. a taktiez aj obuv - vzdy treba vnutornu dlzku vami zmeranu.

stanislavao
8. aug 2012

@bzuco mne sa toto iste stalo, ale s riflami. nasla som rifle, cena bola 10 eur. na milion percent bola taka, alebo viac by som za rifle v bazari nedala. next, pekne rifle za 10e, super. chcela som rozmery a vtom mi pise, ze za 22 uz aj s postovnym. a ona tam uz mala sumu 22e prepisanu. tak som jej pisala, ze povodna cena bola 10e v case, ked som reagovala na inzerat a isla ma presvedcit, ze nie, ved next rifle za 10e by som nekupila a su ako nove a 22e je super cena. kozaaaaa blbaaaaaaa. no nech si ich strci....Hadam si nemyslela, ze jej dam v bazari za rifle 22e. a su tu este podnes a to je uz poriadne davno.

bzuco
8. aug 2012

@olifcek
@martinka17
toto mi odpísala...
cenu som zmenila preto ze som ich ponukala kamoske za 20 a ta ma upozornila ze tu ich mam za 17, ak ich kamoska nebude chciet, dam vam ich...
toto sa mi vôbec nezdá...prečo ma rovno neupoyornila, že mám počkať, že ich ponúkla kamoške a nie až potom, ked som napísala, že ich chcem za tých 17 eur 🙄 🙄 🙄 🙄

martinka17
8. aug 2012

@bzuco tak jej len napíš, že ďakujem a nechaj jej ich. to je taký výmysel. 😝 😀 😀

stanislavao
8. aug 2012

darujem balik damskeho oblecenia za postovne naklady a tato pani "laret - lubica malacka" mi napisala, ze ma zaujem. som jej napisala cislo uctu a nic. tak jej pisem, ze ci uz poslala peniaze. a ze nechce. to si akoze myslela, ze jej to poslem na vlastne naklady. drzost a trufalost niektorych ludi je neskutocna.

stanislavao
8. aug 2012

@bzuco vykaslite sa na nu. nech si ich necha. sialene podvodnicky su tu

bzuco
8. aug 2012

@stanislavao
za takéto klamanie a zavádzanie by bola asi hodná aj na čiernu listinu 😝

olifcek
8. aug 2012

@stanislavao mne sa niekedy nechce merat pri foteni, ale vzdy ochotne premeriam, ked kupujuca chce 😝 niekedy proste nie je na meranie cas v danej chvili, ked mam konecne cas i svetlo na fotenie 😝
@bzuco vymysel, klame, zavadza.... sup s nou na ciernu listinu

lenulienka2011
8. aug 2012

dnes mi volaju s posty ze tam mam balicek na dobierku a moznost ho posledny den vybrat?nic som si neobjednavala a posledne mesiace som tu ani nebola,mala som uplne inde hlavu,nechapem ,odosielatel je Giraltovce 😠

miskakyska
8. aug 2012

@lenulienka2011 tak máš dobierku inú,nie z MK,keď si tu nebola...či? ..zas nejaka špekulantka

lenulienka2011
8. aug 2012

my sme boli priblizne 3mesiace v nemocnici,tak som si uplne ista ze ja som nic neobjednavala,a manzel na moje meno nekupuje,takze tomu nerozumiem,to sa mi este nestalo,ze dobierka na 19eur

slniecko103
8. aug 2012

@stanislavao to iste sa stalo mne pani mala zaujem o overal pouzity iba raz dala som jej cislo uctu a ze penize posle v piatok .cakam cakam a peniaze nikde.asi cakala ze jej poslem bez zaplatenia .mam taky tušak ze si myslela ze jej tak poslem.ale hlavne ze aj adresu poslala.a odvtedy ani obraz ani zvuk .reka 211

stanislavao
9. aug 2012

@slniecko103 viete co, uz ma vazne zacinaju stvat. take "svine" su to niketore. uz nevedia, ako by prisli zadarmo k veciam.

pastelka74
9. aug 2012

@stanislavao ...úplne súhlasím,niektoré sú tu také špekulantky.....práve som sa presvedčila pri výmene...končím s výmenamy...sa jej ta daná vec nepáčila,tak mi to vracia späť.....nikdy by som nepredala niečo,čo by som si sama nekúpila...alebo si vyžiadajú niektoré údaja k platbe....dva tri krát dotyčnú upozorním,či uhradila a tak.....nenamáha sa ani odpovedať,ked napíšem že dám negatko,tak mi napíšu že už uhradili alebo nechcú tovar.....ide mi to na nervy,niekedy by som to tu najradšej ukončila .....áááách jááááj...čo stoho majú 😝 😝 😝

nikolca
9. aug 2012

baby predala som nenosenu lyžiarsku bundu,hrubu teplu zimnu,a dosť ma prekvapilo čo mi napisala kupujuca,už si pripadam ako vyrobca že by som mala zodpovedať za kvalitu tovaru ☹ ,to mam akože detailne skumať čo je ako každa jedna niť popretkavana?no po pravde som suche zipsy neskumala ako su prešivane,kopirujem spravu
makankamegy - Dnes o 08:08

Dobré ráno. Bundička mi prišla, je nenosená, aj hrubá, ako ste písali, len som dosť sklamaná, že ste mi nenapísali, že má na predu tak škaredo prešívané tie suché zipsy a vôbec, celý ten lem na predu, určite by som za ňu toľko peňazí nedala, lebo je to dosť vidno, takže to budem musieť dať prešiť. No moja chyba, mala som si to asi lepšie overiť a žiadať o podrobnejší popis. Nabudúce budem múdrejšia. ☹ Prajem pekný deň

nikolca
9. aug 2012

a pri tom to nebolo z činaku,bunda je značky okay kupena v kik predajni

stanislavao
9. aug 2012

@pastelka74 coze? ze uhradili, ale tovar uz nechcu? tak toto sa mi nastastie este nestalo. ja nevymienam, lebo sa mi to neoplati. co chcem tak si kupim a svoje predam. nechcem menit a pisu mi take kadejake za vymeny, co maju same smejdy a vygajdane handry a odo mna chcu nove veci, kvalitne, znackove. no bola by som dobre sprosta, keby som menila moj next za ich cherokee a pod. vela stastia.