Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@lucia80 nie, to len pri doporučených 😉
@martinka17 ďakujem 🙂
ahojte. Potrebujem názor nezávislého človeka, kto by mal čas, nech napíše, nechcem to tu písať na sklo aby sa dotyčná neurazila 😅 Ďakujem vopred 🙂
@lucia80 obycajna posta sa neda vypatrat..ale bezne ju posielam, ked o to zaujemca poziada... vzdy v komunikacii dam na vyber, ci chcu poslat doporucene, alebo obycajne a k obycajne doplnim ale na vlastnu zodpovednost...aby sa v pripade straty ratalo, ze to bolo ich rozhodnutie a ja uz s tym dalej neviem nic robit a ani nebudem..
@lucia80 obycajne 1 triedou / ani klasika obycajne bez 1 triedy/ sa neda vyhladat, to maju niektore pomylene.. ta 1 trieda je len to , ze by ti mal balicek prist skôr..aj to je take..ze skôr..no v kolkych pripadoch pride rovnako ako poslany bez 1 triedy..ale to uz je na poste..vyhladat sa da len ak je doporucene..a je jedno ci je poslany 1 ci 2 triedou
@traktor Ahoj,prosim ta porad🙂prvykrat vraciam spat vec predavajucej/nakolko nezodpoveda stavu/suhlasila z vratenim peniazkov,a teraz ako je to z vratenim peniazkov?Myslim nato ze vopred mi ma ona zaplatit peniazky,alebo,ja jej poslat vec,potom mi ona posiela peniazky?/nieje tam potom riziko,ze mi vrati menej bez postovneho?/kamka
@bartokami Ja som tak prišla o 10eur vrátila som kostým a peniaze som žiadne nedostala a už je z bazáriku preč pritom mala okolo 100hodnotení kladných takže som ani nezapochybovala . Ale ja som tiež vracala peniažky ale aj s poštovným ktoré som si započitala ja to poštovné ktoré už platite Vy ,že to vraciate tak to už asi nie . To je moja skúsenosť .
Ja som prva vracala tovar a mne predavajuca peniaze. Spatne postovne som hradila ja, predavajuca sa prva vyjadrila, ze to mi nezaplati a ja by som to aj tak ani nepozadovala 😕
@bartokami zalezi na tom ako sa dohodnete..ale zväcsa je to tak, ze ty vratis tovar a ona tebe peniaze..ak urobila ona chybu, tak ti ma vratit plnu sumu + spätnu postu
@lenkove ak chybu urobi predavajuca/ zle opisala tovar, zatajila chybu.../ je ti povinna preplatit aj spätne postovne, ktorym jej tovar vratis + ti ma vratit plnu sumu..napr.ak tovar stal 4 eura a postu si platila 1,20 tak ti ma poslat 4 +1,20+1,20..tak je to spravne, ty nemas preco platit postu, ked si neurobila chybu..ona za to nesie zodpovednost
ahojte, tak ja mam (nastastie len druhu) negat.skusenost pri kupe na bazariku. objednala som si pre malu krasnu bundicku, no bohuzial ked prisla som zistila je rozmerovo mensia ako uvazdala predavajuca v inzerate a navyse bola cela flakata a spinava. takze som pani napisala ze nie som spokojna a uz len cakam ze mi pride odpoved ze som ju zaspinila ja. nick tu neriesim, nebolo to kupene cez MK. bundicku som zaprala jadrovym mydlom ktore odstrani tusim vsetku spinu, vyliala na nu polovicu vanishu a teraz sa to perie. som zvedava na konecny efekt. ked uz je pre nas mala tak dufam ze sa to aspon vyperie a posuniem ju dalej. nechce sa mi natahovat za par euro, cena bundicky bola fakt symbolicka, lenze pani uviedla ze je v super stave, na co mame teda asi rozdielny nazor 😒 tiez mala same dobre hodnotenia, takze na to sa tiez neda spoliehat.
baby ako to je ked maminka chce posalt peniazky postovou poukazkou,pyta moju adresu aj cislo uctu.a ako postupujete pri tejto platbe.este som sa stym nestretla a nemam s takouto platbou skusenost.posielate balik az ked pridu peniaze?a kde pridu na ucet alebo sekom vdaka
@slniecko103 poskytnes uvedene udaje a ked ti peniazky pridu na ucet posles balicek. peniaze ti bude posielat cez postu a ked si pytala tvoje cislo uctu tak na ucet, nie na adresu. len rataj s tym ze to o nieco dlhsie trva (mne raz isli peniaze az tyzden).
@slniecko103 Ahoj, ja bežne posielam peniažky poštovou poukážkou, je to cca to isté ako cez IB, len je to cez poštu, mne zatiaľ najviac trvalo 2dni kým mi došla odpoveď od predávajúcej že sa suma pripísala. Ja osobne mám túto formu radšej lebo vždy mám pri ruke ústrižok... 😀
@slniecko103 Mne tak bežne chodia peniaze ak nemá niekto IB dáš číslo účtu ale aj adresu lebo musí na pošte vypísať šek a tam sa píše aj adresa aj číslo účtu peniažky by si mala mať do 2-3dni je to akoby cez Poštovú banku ,potom o pár dní príde aj v obalke normálne dopis z pošty o prevode peňazí ,ale peniažky máš skôr na účte ako príde potvrdenie . Ja osobne radšej uprednostňujem takú to formu pred dobierkou pre tých čo nemajú IB .
Lucinka 13488 objedna si tovar , povie ze pockajte par dni a posielam.potom neodpisuje a potom len napise po dvoch tyzdnoch slubovania ako si icxh berie , len sorry uz mam druhe.zle jednanie neodporucam
@slniecko103 platia mi takto bežne, trvá to o 1 deň dlhšie, než cez IB, pripíše ti to na účet a o pár dní na to ti príde aj vyrozumenie od Slovenskej Pošty
@chriss1 je to síce v podstate to isté ako cez IB, ibaže ten poplatok, ktorý dáš za penažnu poukážku je vyšší než ked by si platila IB
@benne a ten poplatok stiahnu mne alebo zaplati kupujuca.mam si uctovat len postu alebo aj ten poplatok za poukazku?
Ahoj dievčatá,13.8.som posielala jednej mamičke peniaze na účet za tovar a dodnes sa mi neozvala a to jej píšem skoro každý den.Dneska bola dokonca prihlásená,pretože písala na svoj profil krátke správy,tak neviem čo si o tom mám mysliet 😒
Inak má velmi dobré odporúčania čo sa týka predaja,tak neviem kde sa stala chyba.
@slniecko103 ten zaplatí ona pri podávaní penazí na pošte, ty si zaúčtuj zvyčajnú cenu plus poštovné
@benne aha dobre vdaka velmi pekne
@lillyccat skús sa jej ozvať do tých krátkych správ..🙂 ak nebude reagovať tak hod jej nick tu.... väčšinou tu sa nakoniec ozvú..🙂🙂🙂
@superzabka dakujem za radu skúsim to ešte v tých krátkych správach a uvidíme 😉
Mamicka na materskej dostane 190e. su tu inzeraty na panske topanky za symbolicku cenu 89e. predavajuca nema potuchy a dnesnej financnej situacii mamiciek. koho to zaujima, pozrite si ovuv, velkost 43. velmi zaujimave ceny su tam. nech mi nikto nehovori, ze kupi nejake boty za 260e a nove ich predava po 89e. naco to kupuju, ked to nenosia. a to ktory normalny clovek si moze kupit boty za 260e? jedine ak boris kollar.
@stanislavao myslím,že to je každého osobná vec 😉 ...ja na to nemám,takže klikám ďalej 🙂 ...nekaz si tým deň 😉
...nie sme tu na to,aby sme hodnotili finančnú situáciu nejakej rodiny....aj na iných inertných stránkach nájdeš nadsadené/vysoké ceny,ktoré si mnohé z nás nemôžu dovoliť 😉
@stanislavao 😀 pochybujem ze chodi kollar na koníka 😀 😀 😀 . idem to ja kuknut
zase riešite to,čo vôbec nie sú skúsenosti s predávajúcimi 😉 ...pánskych topánok ,konkrétne veľkosti 43, je tam za cenu min.40€ a viac podľa mňa viac než dosť....nerozumiem prečo ťa pobúrili práve tieto ...ja som totiž našla "vitonky"(neviem ako sa to správne píše) 😕 kde pôvodná cena bola 330€ 😉

ahojte dievčatá. neviete mi náhodou poradiť? Ak pošlem obyčajnú listovú zásielku 1. triedou, dá sa spätne vypátrať ak by sa "cestou" niečo stalo, či to sa dá, len ak to ide doporučene? Ďakujem