Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
baby ,poradíte kolko účtovať poštovné za poslanie prebalovacej podložky?ja to tá makká so žirafkou,diky moc 😉 😉
@lenkove
@traktor nemalo by to byť tak, že ked predávajúca urobila chybu, mala by ona poslať najprv peniaze a potom ja balík? mne sa teraz stalo, že som kúpila tovar za 10 + 1,40 pošta a prišlo mi úplne iné tričko, mikina za 8e vyťahaná, znosená (vraj nosená minimálne)..tak som jej napísala, že chcem balík vrátiť a spätné poštovné zaplatím ja...na to mi napísala, že peniaze mi pošle, až ked dostane balík, čo ma "urazilo", ved ona bola tá, ktorá sklamala moju dôveru, neposlala to, čo som zaplatila a teraz zase mám veriť ja jej, čo ked mi peniaze nepošle? u mňa je už nedôveryhodná....
Ako nájdem nejaký zoznam nespoľahlivých chcela by som si niečo overiť. Ďakujem . 😉 😵
ahojte kočky, mám problém s jednou kupujucou na mojasvadba, ale tam je mrtvo tak sa pýtam tu. Nezaplatila za tovar (poslala som jej vopred lebo som verila 😖 ) a ide mi o to či ju mám nahlásiť adminovi... či si to nemám sama vyriešiť dajako....
@stanislavao To poznám čiernu listinu len som chcela vedieť či neexistuje nejaký zoznam ,aby som nemusela preklikavať toľko strán niekde kde sú len vypísané mená .Ale aj tak diky možno niekto bude niečo vedieť . 😵 😉
@jonas17 tak ci tak tie veci nechces nie? Posli jej to doporucene, aby si mala doklad o tom, ze si jej to poslala. Ak ti peniaze nevrati, tak vtedy negatko, poziadat admina o pomoc a sem nahlasis jej nick. Lebo takisto sa ona moze domnievat ze ty spekulujes, vrati ti peniaze a tovar jej späť neposles.
jaaaaj zienky, aj mna nahnevala a oklamala dalsia kupujuca, dajte mi nejake rady .... predavajuca s nickom myshynka ma oklamala a teraz so mnou nekomunikuje, vlastne odvtedy co som jej povedala, ze topanky vratim, lebo nie su mi dobre, cize sme sa dopredu dohodli, ze ak mi nebudu topanky dobre, tak ich mozem vratit .... ked som jej napisala, ze su mi topanky nie dobre a ze nech mi posle adresu, tak hned cudne reagovala citujem"akurat pozeram ´, ze nemáte nijake hodnotenie.. mozem sa na 100% spolahnut?? nemáte niekde inde?? bazar?? bazos??, tak som jej napisala, ze mam hodnotenia na MK a aj inde, dala som jej moje ID a odvtedy sa mi neozvala ... a este jedna vec, napisala mi adresu, tak som jej topanky aj poslala a v piatok sa mi topanky vratili spat .... taka som nahnevanaaaaa ....
@babaka skus jej este napisat ip..topanky jej uz neposielaj..ked sa ti ozve / mozno je fakt mimo..ale vies si overit aj u admina ci sa prihlasuje/, trvaj na tom, nech ti najprv ona vrati peniazky + aj tuto dalsiu postu, ktorou sa ti zas vratili spät a az po prijati peniazkov jej balicek vrat, kedze si prisla o dalsiu postu, ja by som uz neriskovala prist o dalsie peniaze.....ak nebude suhlasit, tak negatko + cierna listina
prave som mu pisala, tak som zvedava na odpoved 😨
Ahojte, nemáte niektorá predpatené silver na babybazar.sk? Oplatilo sa? Lebo tento bazár plus mi priniesol len také záujemkyne, ktoré si chceli neičo, aj si to objednali a potom už nekomunikovali 😝 😖 Takže nic moc. Na bb sa oplatí tých 10€?
@martinka17 Ja som síce len 1mesiac na BB mám predplatené ,ale nič moc ,ale veď ešte len začítam tam .Tu na MK mám viac kladných záujemkýň za mesiac . PáPá moc som Vám asi nepomohla . 😵 😉
@judith793 každá odpoveď mi pomôže.-D Dík pekne 😉
Jana Bodrá,Nám.Osloboditeľov 25,08005 Prešov . Neprevzatá dobierka v hodnote 140Eur ☹ Nemám rada žienky, ktoré to kazia hlavne ostatným, že na dobierku budem posielať už len ťažko 😒 😒 😒 😒 😒
@romanecka obdivujem tvoju doveru, poslat tak hodnotnu vec na dobierku 🙄 🙄 🙄 aspon postovne si si mala pytat vopred 😒
@martinka17 ahoj, ja mam silver, no hroza. nic. uz to mam mesiac, stale aktivujem inzeraty a ziaden ucinok, uz lutujem, ze som to platila 😖 😖 😖 nikto sa na nic neozval, mam tam vyse 20 inzeratov
@martinka17 ani mne sa neoplatilo 😒
@petraxy6
@mandragora22 díky krásne za odpoveď, tak si to nedám ani ja...škoda bubákov, ja na to nemajako extra aj tak nezarábam 😲 😀
Jaj, kočky taká som bola vytočená a to som fakt dosť trpezlivá...keď som si tu čítala, že sa záujemkyňa o kúpu neozýva, tak vždy som si tak pomyslela, nech to tie kočky ponúknu ďalej, nie je to predsa problém...ale ...už chápem, prečo to človeka tak naštve...vecičky s radosťou a láskou zabalíte, pripravíte 😉 a dotyčná sa neozýva....čakám deň, dva, týždeň, medzitým sa ozvú ďalšie a potom si to rozmyslia, lebo sa im nechce čakať, keďže ja im oznámim, že "čakám"...na platbu, potom na nejakú správu (keďže som jej napísala aj v inzeráte, aj do IP...minimálne tri-krát, pre istotu)...a nič...najskôr mi napadlo, že je asi chorá, deti sú choré, je na dovolenke...potom pozriem, či má nejaké inzeráty a ...má ...a práve v ten deň ich aktualizovala...tak... a už pením 😠 ... ...nerozumiem, je to taký problém napísať..."už nemám záujem"...radšej budem niekoho naťahovať 😠 ...no, nič... veci som posunula ďalšej záujemkyni...ale stále som z toho zmätená a rozmýšľam, čo bolo vo veci, lebo doteraz sa mi vždy kočky ozvali, keď som im napísala, že mám počkať, sú na dovolenke, alebo to môžem predať...atď...

@stanislavao tak ale logika dá-že ak má ešte k tomu 2 veľkosti, tak to nekupuje preto,aby to tu lacnejšie predal,ale podľa mňa s tým normálka obchoduje / ako podniká 😉 /
koľké predajkyne tu predávajú v mechoch kupovaný tovar na drobno-vidíš podľa veľkostí oblečka, rôzne veľ. topánok.... a vyše 700 inzošov 😉
a inak-sú tam 43 aj tenisky za 119.90 😉
nuž-každý nech si robí,ako uzná za vhodné. možno predá 😉