icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

denisocka
8. sep 2011

@danielaj ak to chceš,tak zavolaj a prevezmi to ,nie ? ktovie,možno je na dovolenke,tak ti to rýchlo poslala,aj ked take sa nerobi

danielaj
8. sep 2011

@denisocka no práve teraz mi konečne odpísala, po 3 dňoch, že už by som to mala mať u seba, že to poslala, tak som jej teda všetko napísala, tak som zvedavá, čo s tým spavíme, poštu máme otvorenú len do 15tej, tak už nemám ani kam zavolať a zajtra ráno, keby som zavolala, tak už to bude asi na ceste k nej, ách bože, potrebujem ja ma´t takéto starosti ☹

mata262
8. sep 2011

@gali kto ti to pisal?mne pred chvilockou doslo toto od neregistrovanej
ani ja som bola postihnuta zaplavami moj syn teras nastupil do skoly a mam este 2 mesacne dievcatko a nieje ma vystat na pampers budte taka dobra a poslite mi to zadarmo
myslim ,ze jej meno som tu niekde videla ,vecer skusim popozerat,lebo musimist este nieco vybavit

akika722
8. sep 2011

vrelo ODPORUČAM neregistrovanu slezakovakatarina@centrum.sk Katarina Slezakova..milá mamička 😉

martinka17
8. sep 2011

pidávam Ďalšie "žobranie" o plienočky
07smolinka07@azet.sk
ja som bola postihnuta zaplavami moj syn teras nastupil do skoly a mam este 2 mesacne dievcatko a nieje ma vystat na pampers budte taka dobra a poslite mi to zadarmo

chce od mňa plienky na 8-15 a 14-18kg, len neviem, škôlkar je bez plienok a na 2 mesiace priveľké 😀

mata262
8. sep 2011

@martinka17 presne tato ista mi dnes pisala o plienky 7-18kg 😠

piacere
8. sep 2011

@danielaj ja by som to neprevzala... pretože pri takejto divnej NEkomunikácii a pri takomto jednaní (neviem si predstaviť, že by sme tu mali adresy a každý, na čo sa opýtam mi to hned pošle 😀 )... tak ja by som sa asi aj bála, či v tom balíku je vôbec to, čo som chcela 😕

martinka17
8. sep 2011

@mata262 takže niekto zháňa tovar na predaj 😠

nonika
8. sep 2011

Baby je to normalne? za posledny tyzden som reagovala na 3 inzeraty a do dnesneho dna mi predavajuce nedokazali odpovedat...to je take tazke napisat ze uz danu vec nemaju alebo nieco podobne??? prestava ma to tu bavit 🙄 😖 😠

traktor
8. sep 2011

@nonika skus napisat este raz..mne napriklad neukazalo, ked niekto prejavil zaujem 😖 ..asi daka porucha...ale uz to mam ok..len som musela pisat, ze to nebola moja vina..

kosta123
8. sep 2011

@martinka17
@mata262 - je to cigánka ako som kukala na pokeci,,,má 17 rokov a malého syna cca ročného asi.Tak asi chce niečo zadara ,,že potom to tu predá 😀 😀 😀

martinka17
8. sep 2011

@kosta123 šikulka.....neznášam takéto typy, fakt neznášam 😠 😠 😠

kika216
8. sep 2011

@martinka17 presne tato ma dnes prosila o plienky 🙂

akika722
8. sep 2011

@nonika aj ja čakam už tyždeň kašlu na mna že by som chcela aj odpoved 😖

martinka17
8. sep 2011

@kika216 tá toho dnes stihla, asi preklikala všetky inzeráty 😎

mata262
8. sep 2011

@martinka17 @kika216 kukala som azet -pokec a tam ma fotky len maleho chlapca a mne pisala ,ze ma skolaka a dvojmesacnu dceru-zjavne vo vsetkom klame 😠 😠 😠

martinka17
8. sep 2011

@mata262 mne že má škôlkára a 3 mesačnú , to je jedno, klame 😵

tunylyk
8. sep 2011

@mata262 na take osoby vobec nereagujem,tento tyzden asi 2x nejaka pisala,zaplavy a Malcice,no proste stara znama pesnicka 😉

mata262
8. sep 2011

@tunylyk vsak som ju uz vymazala 😀

monni
8. sep 2011

kocky, pridavam aj ja, zase sa snazia vyzobrat nieco. Ale su dobre prespekulovani, vzdy pytaju len nove veci aby mohli potom dobre predat. A super, ze pyta plienky na plavanie na 14-18 kg
07smolinka07@azet.sk - dominika tancosova (neregistrovaná/ý) - Dnes o 16:49
ani ja som bola postihnuta zaplavami moj syn teras nastupil do skoly a mam este 2 mesacne dievcatko a nieje ma vystat na pampers budte taka dobra a poslite mi to zadarmo

@mata262
@martinka17 netreba ani reagovat

martinka17
8. sep 2011

@monni tiež som zamazala, ale najprv napísala, že je chudera takto klamať a že sa jej to vráti ☹

mata262
8. sep 2011

@martinka17 @monni ja som tiez najprv napisala a potom zmazala,ale myslim si ,ze to napisanie aj tak nema vyznam 😠 😅

martinka17
8. sep 2011

@mata262 ja viem, ani sa na to nepozire, kto nepošle, ten ju netankuje 😲 😝

monni
8. sep 2011

@martinka17
@mata262 🙂
len nechapem ci si myslia ze sme tu trafene a vsetko posleme, vsak ich tu uz vsetky maminky pozname,

gali
8. sep 2011

@mata262 naschval som to tam nechala, aby som vedela, ze kto to bol... Takze od tejto neregistrovanej mi to prislo: dada.pimpi@azet.sk - dagmar bendikova (neregistrovaná/ý) Som zvedava, ze ci aj Ty mas od tej istej. Nepaci sa mi taketo zneuzivanie.

martinka17
9. sep 2011

@monni ono sa vždy nájde niekto, kto naletí, a pošle....takže áno, im sa to oplatí ☹

atya73
9. sep 2011

@monni ...no to je super 😀 ...tak my sme si fakt nemohli dovoliť chodiť na plaváreň...a niekto v "hmotnej núdzi" ano?? 🙄

danielaj
9. sep 2011

@piacere no presne takéto jednanie, konečne mi teda po 3 dňoch odpísala, že veď ona použila adresu, čo mám na MMB 😠 ale veď ma mohla informova´t, že mi to posiela a ešte k tomu na dobierku, veď tam je aj drahšie poštovné, naštvalo ma to neskutočne, ti poviem 😒 a pritom samé kladné hodnotenia, tak nechápem, všetci boli spokojní, len ja som výnimka 😅 tak toto sa mi teda ešte nestalo, no ja to ani nejdem riešiť, som jej napísala, nech si robí, čo chce, ja nebudem teraz naháňať balík, nie je to moja chyba 😒

traktor
9. sep 2011

..tieto *plienkove* zaujemkyne , zväcsa reaguju na lepsie oblecenie..pretoze fakt klikaju len na lepsie znacky, su stale zo zaplavenych oblasti, zväcsa je to ine meno, ale ked pozriete lepsie , tak su to michalovce ..a tmavsia plet...riesi sa to tu hadam kazdy mesiac a uz velmi dlho..cize len nereagovat,rovno mazat.. 😠

zuzana1710
9. sep 2011

milujem mamicky co sa ma pytaju ci este mam volny tovar a ked napisem,ze ano,tak viac sa neozvu a v poslednej dobe je to asi nejaky novy sport,alebo co???za posledny mesiac mi to urobilo asi 8 mamiciek..co sa dohodli na mna ci jako???? 😠 😠 😠 😠 😠