Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@denisocka no práve teraz mi konečne odpísala, po 3 dňoch, že už by som to mala mať u seba, že to poslala, tak som jej teda všetko napísala, tak som zvedavá, čo s tým spavíme, poštu máme otvorenú len do 15tej, tak už nemám ani kam zavolať a zajtra ráno, keby som zavolala, tak už to bude asi na ceste k nej, ách bože, potrebujem ja ma´t takéto starosti ☹
@gali kto ti to pisal?mne pred chvilockou doslo toto od neregistrovanej
ani ja som bola postihnuta zaplavami moj syn teras nastupil do skoly a mam este 2 mesacne dievcatko a nieje ma vystat na pampers budte taka dobra a poslite mi to zadarmo
myslim ,ze jej meno som tu niekde videla ,vecer skusim popozerat,lebo musimist este nieco vybavit
vrelo ODPORUČAM neregistrovanu slezakovakatarina@centrum.sk Katarina Slezakova..milá mamička 😉
pidávam Ďalšie "žobranie" o plienočky
07smolinka07@azet.sk
ja som bola postihnuta zaplavami moj syn teras nastupil do skoly a mam este 2 mesacne dievcatko a nieje ma vystat na pampers budte taka dobra a poslite mi to zadarmo
chce od mňa plienky na 8-15 a 14-18kg, len neviem, škôlkar je bez plienok a na 2 mesiace priveľké 😀
@martinka17 presne tato ista mi dnes pisala o plienky 7-18kg 😠
@mata262 takže niekto zháňa tovar na predaj 😠
Baby je to normalne? za posledny tyzden som reagovala na 3 inzeraty a do dnesneho dna mi predavajuce nedokazali odpovedat...to je take tazke napisat ze uz danu vec nemaju alebo nieco podobne??? prestava ma to tu bavit 🙄 😖 😠
@martinka17
@mata262 - je to cigánka ako som kukala na pokeci,,,má 17 rokov a malého syna cca ročného asi.Tak asi chce niečo zadara ,,že potom to tu predá 😀 😀 😀
@kosta123 šikulka.....neznášam takéto typy, fakt neznášam 😠 😠 😠
@martinka17 presne tato ma dnes prosila o plienky 🙂
@kika216 tá toho dnes stihla, asi preklikala všetky inzeráty 😎
@martinka17 @kika216 kukala som azet -pokec a tam ma fotky len maleho chlapca a mne pisala ,ze ma skolaka a dvojmesacnu dceru-zjavne vo vsetkom klame 😠 😠 😠
@mata262 mne že má škôlkára a 3 mesačnú , to je jedno, klame 😵
kocky, pridavam aj ja, zase sa snazia vyzobrat nieco. Ale su dobre prespekulovani, vzdy pytaju len nove veci aby mohli potom dobre predat. A super, ze pyta plienky na plavanie na 14-18 kg
07smolinka07@azet.sk - dominika tancosova (neregistrovaná/ý) - Dnes o 16:49
ani ja som bola postihnuta zaplavami moj syn teras nastupil do skoly a mam este 2 mesacne dievcatko a nieje ma vystat na pampers budte taka dobra a poslite mi to zadarmo
@mata262
@martinka17 netreba ani reagovat
@monni tiež som zamazala, ale najprv napísala, že je chudera takto klamať a že sa jej to vráti ☹
@martinka17 @monni ja som tiez najprv napisala a potom zmazala,ale myslim si ,ze to napisanie aj tak nema vyznam 😠 😅
@mata262 ja viem, ani sa na to nepozire, kto nepošle, ten ju netankuje 😲 😝
@martinka17
@mata262 🙂
len nechapem ci si myslia ze sme tu trafene a vsetko posleme, vsak ich tu uz vsetky maminky pozname,
@mata262 naschval som to tam nechala, aby som vedela, ze kto to bol... Takze od tejto neregistrovanej mi to prislo: dada.pimpi@azet.sk - dagmar bendikova (neregistrovaná/ý) Som zvedava, ze ci aj Ty mas od tej istej. Nepaci sa mi taketo zneuzivanie.
@monni ono sa vždy nájde niekto, kto naletí, a pošle....takže áno, im sa to oplatí ☹
@piacere no presne takéto jednanie, konečne mi teda po 3 dňoch odpísala, že veď ona použila adresu, čo mám na MMB 😠 ale veď ma mohla informova´t, že mi to posiela a ešte k tomu na dobierku, veď tam je aj drahšie poštovné, naštvalo ma to neskutočne, ti poviem 😒 a pritom samé kladné hodnotenia, tak nechápem, všetci boli spokojní, len ja som výnimka 😅 tak toto sa mi teda ešte nestalo, no ja to ani nejdem riešiť, som jej napísala, nech si robí, čo chce, ja nebudem teraz naháňať balík, nie je to moja chyba 😒
..tieto *plienkove* zaujemkyne , zväcsa reaguju na lepsie oblecenie..pretoze fakt klikaju len na lepsie znacky, su stale zo zaplavenych oblasti, zväcsa je to ine meno, ale ked pozriete lepsie , tak su to michalovce ..a tmavsia plet...riesi sa to tu hadam kazdy mesiac a uz velmi dlho..cize len nereagovat,rovno mazat.. 😠
milujem mamicky co sa ma pytaju ci este mam volny tovar a ked napisem,ze ano,tak viac sa neozvu a v poslednej dobe je to asi nejaky novy sport,alebo co???za posledny mesiac mi to urobilo asi 8 mamiciek..co sa dohodli na mna ci jako???? 😠 😠 😠 😠 😠

@danielaj ak to chceš,tak zavolaj a prevezmi to ,nie ? ktovie,možno je na dovolenke,tak ti to rýchlo poslala,aj ked take sa nerobi