Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
baby co kupujete cez bazos,kde tam najdem nejakeho admina,alebo niekoho kto mi pomoze vymazat hodnotenie,dakujem 😢
@lenulienka2011 podpora@bazos.sk
http://www.bazos.sk/otazky.php je to hneď v prvej otázke 😉
@martinka17 dakujem
@nikolca no neviem, neviem, Važne to by každý mohol prísť, že zle poslal, mne raz banke vraveli, že do 3 dní sa to dá ľahko vrátiť, ale potom je to dlhý boj. A po pravde 9 euro, keď protistrana povie, že tovar poslala, tak podľa mňa banka to nebude riešiť, Veď to máš akože pošleš niečo , cez obyčajnú poštu a pôjdem do banky, nech mi vrátia peniaze, že nedošlo.Ale veď sú aj infolinky banky tak to vysvetlia
@nikolca v banke je mozne vyziadat sprostredkovanie vratenia omylom zaplatenej platby, ale treba si pozriet, aky je tam poplatok... A pytat sa, ako dlho to moze cca trvat... 😔 len tak pre zaujimavost som v sadzobniku jednej z bank nasla, ze to stoji 16,50 eur... 😖
@luna22 do 3 dni sa to uz neda len tak lahko vratit, pretoze platby su pripisane tak o 1-2 dni, teda o tie tri dni to uz ma prijimatel davno na ucte a vlastne uz to tam ani byt nemusi... 😅
@petraxy6
@danielllka Asi pred 3 týždňami ste si kládli otázku ako sa skončí náš "obchod", tak len pre informáciu vám píšem, že pani lussy211 si sukňu neprevzala, peniaze mi nevrátila, na moje vecné negatívne hodnotenie odpovedala útočnejším negatívnym hodnotením, v ktorom ma označila za špekulantku a klamárku, tiež že píšem negatívne hodnotenie z pomsty a napriek tomu, že som napísala administrátorovi žiadosť o zmazanie nespravodlivo napísaného negatívneho hodnotenia, ktoré je číro čírym klamstvom, odpoveď mi od neho neprišla, negatívne hodnotenie mám nezmazané, zato pani lussy211 má hodnotenie odo mňa zmazané, prestala so mnou komunikovať, takže peniaze už naisto neuvidím. S tým asi nepohnem.... 😒 Takže takto skončil náš obchod, ja mám veľkú sukňu s fľakmi, peniaze si pani nechala a ešte mi uštedrila veľmi osočujúce negatívne hodnotenie, voči ktorému je ťažké sa nejak brániť. Prajem Vám aby ste takúto osobu nestretli.
@marecekparecek 😅 toto som nejak nepochopila 😕 😝
zaujimave citanie....ja som uz velakrat nakupovala, ale zatial som problem nemala (klop klop), len jedna mamicka mi nebola ochotna odmerat dlzku nohavic a viac neodpisala, takze obchod neprebehol.....pisete tu o ciernej listine....to akoze kde sa k nej mozem dostat? to sa tu da niekde pozriet? alebo to len myslite tuto diskusiu?
@elisskah
tema: cierna listina tu https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/cerna-li...
tato tema je o skusenostiach... 😉
@joanita to co?si si ista ze si jej hodsnotenie napisala ako prva?a na ktoreho admina si pisala?

@olifcek lenže ja som to posielala šekom na učet... ☹ ☹ ☹