Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@dosa ved prave na to som naražala, že za to že je to značka tak sa to da predať aj keby to bolo asi roztrhane na kusy :O))) divne zmyšlanie maju niektore .....
fuj keby to aspon oprala pred tym než to sem nahodi. Ved tie topanky su nielem roztrhane ale aj špinave. Ale ked si prečitate jej hodnotenia tak tam ma negativne za špinave veci a aj rozthane.
@lenulienka2011 Áno, ja som jej napísala hodnotenie prvá, až vtedy, keď sa mi sukňa, ktorú som jej poslala naspäť, vrátila a ona prestala komunikovať takže mi bolo jasné, že mi už peniaze nevráti. Ale dalo sa to čakať, lebo v našej komunikácii mi napísala niečo také, že tu sa spravodlivosti nedovolám. Povedala som si, že keď som už o peniaze prišla, tak aspoň varujem ostatné mamičky, veď na to tie hodnotenia sú. Dnes mi prišiel oznam o admina, že mi negatívne hodnotenie od nej vymazal, avšak, kto a prečo vymazal negatívne hodnotenie z jej stránky, to neviem, a ani neviem, či má teda význam, aby som ešte raz písala negatívne hodnotenie tejto pani, keď si vie vybaviť, že jej ho niekto zmaže. Určite by som však odporúčala byť všetkým kupujúcim pri tejto predajkyni lussy211 opatrnými. Ja osobne som ešte takúto zlú skúsenosť ako s touto pani nemala. Namiesto uznania si chyby - môžete mať argumenty aké chcete - dostanete len osočovanie, obviní Vás z klamstva, špekulantstva, zo všetkého čo jej napadne, očierni Vás a Vy s tým nič nemôžete urobiť, hoci viete, že aj ona si je vedomá, že ste v práve, ale urobí čokoľvek, aby Vám peniaze nemusela vrátiť. 😒
ahojte, ako dlho by ste cakali na to, kym sa predavajuca ozve, ked ste zareagovali na jej inzerat?..nema nic uvedene v podmienkach, ze ako rychlo sa ozve..bola som prvy zaujemca..ja viem, ze sa moze vselico stat, preco sa clovek nedostane na konika..tyzden je dost?zatial cakam 4ty den, nechcem nikomu poskodit..
registrovana som uz davno, takze v tom problem nebude..
@lienockaa vies to obcas neplati,ja som tu anpriklad nebola najviac 3mesiace,vazne mi ochorel drobec....a to ze si prvy zaujemca niektore vobec nezaujima,stalo sa mi nieco podobne s kocikom,bola som prva...mala zistit kuriera...a nakoniec ho predala lebo mala inzerat aj na bazosi,dala som jej negatko isla s koze vyskocit-ale dostala ho pravom pretoze ja som jasne napisala ze kocik beriem a ona odpisala ze zisti kolko vyjde kurier a neozvala sa,az ked som jej napisala co sa deje uracilo sa jej priznat ze ho predala,takze ak sa neozve neber do uvahy,negatko jej dat nemozes,lebo ti nic neslubila 😢
konecne som nasla mojmu drobcovi nohavice, ktore som zhanala. Aj ked v CR. Reagovala som na inzerat, na vsetkom sme sa dohodli, napisala som, ze ich beriem a chcem podklady k platbe a nakoniec pani odpise, ze ich pomerala a este jej synovi by boli dobre, tak ich stiahne a zatial nepreda 😒 To nechapem, ked uz raz dam inzerat, mam zaujemcu a nakoniec teda nechcem predat 😖 Som z toho smutna, uz som sa na nich tesila.
Ak mate niektora hnede manzestracky od zary vo velkosti 92 (mam vo fotoalbume, ze ich zhanam), tak mi prosim napiste.
@lienockaa skusila by som este kontaktovat aj cez IP resp. este raz pod ten inzeratik.... obcas sa stane, ze mamicky prehliadnu spravu.. resp. precitaju a potom im do odpovede nieco pride a zabudnu odpovedat... ja som minule ako kupujuca nestihla po precitani poslat adresu a ked som na dalsi den pisala info, ze peniazky poslane 😀 tak mi mamicka pise,, ze dakuje, ale ze este prosi adresu.. a ja by som fakt odprisahala, ze som ju napisala 😀 ehmmmm ... a predsa nie 😀 nebola v ziadnej sprave 😀
@maruska261 nuž veru trápne.
premýšľam, čo sú to za ľudí. nie aby sa tešili a boli vďační za požičanie, ale požičané veci predávajú-a ešte tu, kde si aj ty.
normálna drzosť.
neviem,aké sú podmienky na bloknutie, ale snáď predávanie cudzích vecí by mal byť dostatočný dôvod 🙄
žienky 😀 😀 😀 😀
predávam bielu deku a práve sa mi ozvala jedna neregistrovaná s takouto otázkou 😀 😀 😀 😀
Dobrý večer, chcem sa opýtať ako často bola deka ktorú ponúkate praná a či bola niekedy vysávaná vysavačom? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
predávam po bazárikoch už 5 rokov, ale toto som ešte nezažila aby sa dakto pýtal 😅 😅 😅 😅 😅
Tak uz sa mi ozvala,idem zavrsit obchod do uspesneho konca.🙂
baby ja som prvy krat kupila nieco "pouzivane" vzdy som kupovala len nove veci cez mimibazar z internetoveho obchodu ale novy spaci vak bol prilis drahy tak som nasla tu na konikovi inzerat:
Spací vak nenosený
Unisex
6-18 mesiacov
mata1976 • okres Košice • 43 inzerát
Predám nenosený (iba opraný) spací vak kupovaný v UK, veľkosť 6-18 mesiacov - dľžka od pliec dole 70cm. Vhodný pre dievčatká aj pre chlapcov
tak som si povedala ze kupim, fotka krasna,na vesiaciku odfoteny krasny spaci vak biely ako sneh.ked mi prisiel po vyse tyzdni a pol ostala som sokovana, zmolky,zlte flaky proste viditelne znamky pouzivania,zavolala som si kamosku aby mi na to nieco povedala a ona ze ci som pozrela aj zvnutra, ja ze nie ,tak sme pozreli a sok dalsi vnutri boli chlpy od zvierata pes, macka neviem konkretne.co mam maleho alergickeho na zvieraciu srst pridavam aj komunikaciu.....ano na poslednej sprave som uz mala riadne nervy ale kto by nemal ked caka novu krasnu vec a pride toto poslala by som aj fotky len neviem ako.takze spravte si vlastny usudok a povedzte co by ste robili vy na mojom mieste.od poslednej spravy sa dotycna pani neozvala.uz nikdy viac.
Ja - 16. augusta o 22:38
dobry vecer je teply alebo tenky?vyzera ze je vhodny na teraz a aj na zimu.dakujem
Predajca (mata1976) - 18. augusta o 20:43
je skor na jar, jesen a zimu; nie je na velke horucavy...
Ja - 19. augusta o 20:15
presne taky potrebujem:O) kolko by to bolo s postovnym na dobierku?
Predajca (mata1976) - 20. augusta o 17:50
lutujem, na dobierku neposielam...Obycajne postovne a balne 1,50.
Ja - 20. augusta o 19:16
preco nie?nemate to v podmienkach...mam dost hodnoteni na to aby som bola doveryhodna nie?este sa mi nestalo aby mi niekto neposlal na dobierku.poslite mi c.u. adresa:
Predajca (mata1976) - 21. augusta o 09:32
Neposielam, lebo pri dvoch malych detoch nemam cas cakat v dlhych radoch na poste viac ako je potrebne . Cislo uctu 2610011857 / 1100, suma € 9.00 + P&B € 1.50, spolu € 10.50
Ja - 21. augusta o 19:49
poznam to aj ja mam dve male deti a zhodou okolnosti tiez adamka 4m,a prave preto vzdy posielam dobierkou lebo tam je vzdy menej ludi :o)).ok posielam peniazky
Ja - 23. augusta o 19:38
dobry vecer.prisli vam uz peniazky?posielali ste uz vak?
Predajca (mata1976) - 23. augusta o 19:51
dobry vecer, peniaze mi prisli dakujem. zajtra poslem balicek...
Ja - 23. augusta o 21:04
ok
Ja - 28. augusta o 11:26
dobry den posielali ste uz balik??do dnesneho dna mi nic neprislo....peniaze uz mate na ucte tyzden a balik nikde
Ja - 30. augusta o 09:03
dobry den viete co, ze trvalo vyse tyzdna kym mi balik prisiel ok beriem ale to ze je na prvy pohlad jasne ze bol pouzivany same zmolky a este k tomu flakaty pre boha flakaty!!!!!tak to teda nie a velkost nie je 6-18 ale iba 6-12 takze si prosim spat svoje peniaze nemam na to aby som ich vyhadzovala von oknom za vec ktora ma hodnotu tak 1e najviac.c.u. 0503363495/0900 a celu sumu 10,5plus postovne ktore ja zaplatim.okamzite vam ho posielam naspat
mata1976
Príjemcovia: any241 30. aug 2012 o 10:18
nebeham na postu kazdy den !!! Vak je na zimne obdobia tak by ste ho aj tak teraz nepouzivali; komunikacia s vami otrasna uz od zaciatku, chcete odo mna poslat na dobierku a sama to nerobite!!! Mam za sebou stovky predajov (aj na inom bazariku) ale ste PRVA co nie je spokojna takze vase zle odporucania mi nemozu ublizit !!!! Vak nebol pouzivany, to garantujem, kupila som ho cez ebay z UK ale dostali sme dalsi ako darcek preto ho predavam. Co sa velkosti tyka, spacie vak su delene do kategorii 0-6, 6-18 a tento zodpoveda svojou dlzkou velkosti 6-18!!! Postovne sa nevracia, iba sumu za tovar !!!!!!!
any241
Príjemcovia: mata1976
30. aug 2012 o 10:51
draha pani ja mam v podmienkach uvedene ze na dobierku neposielam ale ked je normalny pristup osoby ktora chce na dobierku ma dobre hodnotenia tak nemam problem poslat. aj pri dvoch detoch .dalsia vec ten vak je pouzivany.. statim v skrini sa na nom neurobia take zmolky ani flaky
to ste akoze tie flaky prehliadli???dalsia vec vypytali ste si postovne 1,5 a zaplatili ste 0,60centov. 0,90centov do vacku.to je pekny kseft ked to urobite ako sama hovorite stovkam kupujucim.hmm super zarabanie.nechystam sa dat vam zle odporucanie vobec nie rovno podam trestne oznamenie to vam moze ublizit.co sa tyka komunikacie skuste si ju precitat a potom povedzte kto nevie komunikovat a ani len povedat dobry den.takze asi tak.ked nebudem mat na ucte do vecera 11,3e podavam trestne oznamenie.a co sa tyka toho kedy by som ho pouzivala tak si predstavte ze aj teraz noci su chladne na to aby mi dieta bolo odokryte.
pravopisne chyby prosim nekomentovat mam nervy tak pisem ako tatar a este maly pri mne place druhy skace po gauci no divocina....
mne sa stala neuveritelná vec... za posledné dva týždne sa mi podarilo zrealizovať hneď 2 úspešné obchody s neregistrovanými maminami, dokonca nechýbalo ani info o doručení a poďakovanie. Tu je jedna z ich veronikazmajcichova@gmail.com. Email tej prvej som už zabudla.
Zázraky sa dejú 🙂