icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

rainee
4. sep 2012

@martinka17 spätne to rozdelenie nesedi, teda aspon mne nie.
@lucia80 mne to islo v pohode tak neviem, mozno este nieco s tym robia admini

sailes
4. sep 2012

@lucia80 ani ja nechápem čo sa stým deje :(

martinka17
4. sep 2012

@rainee no ani ja nemám všetky nákupy...len tie, kde som vyslovene označená ako kupujúca..ale podľa mňa to ešte nedokončili.-)

lucia80
4. sep 2012

@rainee @sailes no nič, zatiaľ som jej napísala do správy že mi to nejde, skúsim trochu neskôr teda, ale ak by s tým niečo robili, tak by to nešlo nikomu asi, či? Si pripadám jak blbec, čo nevie kam má kliknúť 😖

masinka
4. sep 2012

baby, mam na vas taku otazocku.... ako riesite, ked vam pride od kupujuceho menej peniazkov ako ste sa dohodli?
konkretne ked on vlozi priamo na ucet a banka si strhne poplatok .....
vcera mi totiz kupujuca pisala, ze ide vlozit, tak som jej napisala, ze ma k tomu ten poplatk priratat...ona mi obratom odpisala, ze vie, ze to banka strhne hned.....no a dnes mi prisi peniazky a banka si to strhla, ale z "mojich " peniazkov ....

a minule som mala tiez taku podarenu kupujucu, pisem jej ze poslite prosim 3 EUr za tovar a priratajte si k tomu 0,6 EUr obcajne alebo 1,2 doporucene postovne... a ona mi odpisala, ze posielam 3,5 EUr, tom musi na postovne stacit.... ze by som dosla na postu a povedala tete za okienkom, ze pocuvajte, sice balicek vazi 600 g, ale 50 centov vam musi stacit 😖

sisaha
4. sep 2012

@masinka no normalne, slusne jej napis, ze pravdepodobne zabudla pripocitat to co banka strhla a ze ju prosis o doplatenie najlepšie prevodom na ucet. A ak bude znova vkladat, tak pripocitat dalsi poplatok...
a tej dalsej, ze postovne je riadne stanovene cennikom slovenskej posty a teda je potrebne zaplatit 0,60 eur.

traktor
4. sep 2012
martinka17
4. sep 2012

@traktor perfektne si to vypracovala 😵

gabika7706
4. sep 2012

@masinka tej druhej by som zaslala link na web slov. posty, cennik, nech si pozrie, ci 0,50 € staci za zasielku nad pol kila...

martinka17
4. sep 2012

@masinka tak jej napíš, že ste sa asi nerozumeli a ešte raz jej vysvetli ako to je. Pridaj link na tarifu pošty a ak nebude ochotná doplatiť, je na Tebe, či je dáš tú "zľavu", ktorú si takto žiada, alebo jej vrátiš peniaze, samozrejme krátené o bankové poplatky 😉 ináč pri hmotnosti 600gr je poštovné 1€

traktor
4. sep 2012

@martinka17 to nie ja..to @martinjasen..ja som si to len pozicala 😉

martinka17
4. sep 2012

@traktor aha 😀 😀 😀

any241
4. sep 2012

@petraxy6 lenze obycajne postovne a balne 1,5 vypytala ano suhlasila som ale ona zaplatila 0,6centov a to sa jednoducho nerobi!!!! vypytam si tolko kolko viem aspon priblizne ze budem platit a nie aby to bol skoro trojnasobok preboha

any241
4. sep 2012

@traktor zatial nie

jonas17
4. sep 2012

s rozdelením som spokojná, je to prehľadné, viem dať aj prijať hodnotka už pár dní...len dnes mi stu stále svieti červená jednotka, že Moje nákupy a neviem, čo to znamená, že nemám žiadnu novú správu....tak neviem, či ju tu zabudli admini, či čo 😀

petraxy6
4. sep 2012

@any241 ja len že ona napísala obyčajné poštovné A balné 1,50€ (tam to nerozratávala) a ty si súhlasila. Takže ťa neoklamala...

traktor
4. sep 2012

@any241 vôbec ti neodpovedala?ani ci to bude vôbec riesit?obratila si sa aj na admina..ako toto fakt nechapem..tak aj fotky tu boli..tak na co caka?

kucminka
4. sep 2012

tak dnes ma dorazila jedna mamička,keď mi došla bundička pre dcéru,za ktorú som dala 7eur.Písala že je krásna bez poškodenia,a keď som ju rozbalila skoro som onemela.Síce mi napísala,že má jednu malú dierku ktorá nejde ani odfotiť ,z toho sa vykľuli 3dierky,ktoré som ja nafotila a keď mi balíček poslala tak mi napísala,že si toho nešimla,ale že na zdu je pár odrenín,nič hrozné,že ak budem chcieť,tak mi korunky vráti.Dnes to prišlo,som jej napísala,že môže byť rada,že jej nedám negatko za toto,a požiadala som ju o vrátenie korún na účet.Ona mi odpíslala,že keď jej príde bundička,peniaze mi vráti,to je vrchol,ako keby to bola moja chyba. ☹ no posúdte podla foto.

jonas17
4. sep 2012

@kucminka no, nedávno som to riešila aj ja..došlo mi úplne iné tričko, ako bolo na fotke a tiež som musela najprv balík poslať, hoci to tiež nebola moja chyba...

traktor
4. sep 2012

@kucminka ziadaj vrarit plnu sumu ak si dala 7 + 1,20 posta , tak 7 +1,20+1,20..mas na to pravo, tu nie je o com..nemala ju vôbec posielat, ked si to vsimla pri baleni, mala ti najprv napisat, odfotit to..pripadne navrhnut zlavu a az ked by si suhlasila, tak ti to mala poslat..

any241
4. sep 2012

@petraxy6 ja ked nieco posielam tak mam aku taku predstavu kolko budem platit ked sa seknem o 0,2Ocentov plus minus tak to chapem beriem ok moze sa stat aj teraz sme sa dohodli s jednou kupujucou na 0,8ćentov a platila som 1e ale pytat zvysok nebudem,no ale nech mi niktro nepovie ze vypytam si 1,5e a plati 0,6centov tak to nie je ze som sa trosku sekla to je vyslovene klamstvo ved ma tu vec v ruke vie kolko priblizne vazi tak si nezapytam trojnasobok a to ma stovky predajov zrealizovanych a ked to urobila zakazdym????..keby to kazdy tak robil tak kde by sme sa dostali!!!keby to bolo v obalke za 0,9centov ok musela ju kupit beriem...ale bolo to v pouzitom vianocnom baliacom papiery otocenom naopak tym padom ma 0.9centov do vacku a to neni par halierov te je skoro tridsat korun!!!kdesi tu som citala ze este rozdiel 0,45centov pytaju naspat a ona ma rozdiel 0,9centov to uz je trosku vela

monca571
4. sep 2012

@rainee ani mne mam v tom mys mas 😝

kucminka
4. sep 2012

@jonas17
@traktor ja si myslím,že mám právo,aby mi ona poslala peniažky na účet,nie že ja jej pošlem bundu a peniaze potom nikde.Ešte mi napísala,že nemám preháňať,že to neni až také hrozné.Fakt sú tu niektoré predávajúce otrasné,predali by aj hoc akú vec,len aby zarobili.Poštovné som platila 1e,tak mi má poslať sumu 9eur.Zatiaľ sa mi neozvala.Tak uvidím.

jonas17
4. sep 2012

@kucminka hej, to som si myslela aj ja, nakoniec som bola rada, že mi vôbec poslala, aj spätné poštovné som jej "odpustila"...dokonca ma vysmiala, ked som jej navrhla, že najprv peniaze, potom ja balík...mne išlo o 11,50 asi, tak celkom slušná suma, aby som sa s ňou naťahovala...holt, ona mala prachy, ja jej šitný tovar... 😒

kucminka
4. sep 2012

@jonas17 no ja dúfam,že sa naťahovať nebudeme,lebo je to jej chyba,a to by ju negatko neminulo.By som jej to tam riadne nandala 😉ja musím teraz baliť veľkú bundu,ísť na poštu,to by mi mala ešte poďakovať.

simisi
4. sep 2012

kocky,ako je to s tymi hodnoteniami?
ked predavajuca zmaze inzerat skor ako jej napisem,ze balik dorazil,neda sa pridat hodnotenie,alebo len mne?
to asi nie je dobre vymyslene,lebo ak ho zmaze a budem nespokojna,mozem si ist akurat piskat a hodnotko zle mat nebude 😠

mima1311
4. sep 2012

@simisi presne , prv sa dalo dat hodnotenie kedykovek ...teraz len v nzerate a uz sa mi aj teraz po novom stalo , ze som sla dat hodnotenie a bohuzial , inzerat zmazany ....toto sa mi nepaci .

simisi
4. sep 2012

@mima1311 aj mne sa to stalo,preto ma napadlo,ze sa to bude dat zneuzit

missy97231
4. sep 2012

@mima1311
@simisi baby,, admini to uz upravili,, aj ked je inzerat zmazany, tak komunikacia je aktivna, a aj ohodnotit mozeme 😉 vsak to by bolo kebyze nie,,, dalo sa to pekne zneuzit 😠

simisi
4. sep 2012

@missy97231 ddakujem za upozornenie 🙂