Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@rainee no ani ja nemám všetky nákupy...len tie, kde som vyslovene označená ako kupujúca..ale podľa mňa to ešte nedokončili.-)
baby, mam na vas taku otazocku.... ako riesite, ked vam pride od kupujuceho menej peniazkov ako ste sa dohodli?
konkretne ked on vlozi priamo na ucet a banka si strhne poplatok .....
vcera mi totiz kupujuca pisala, ze ide vlozit, tak som jej napisala, ze ma k tomu ten poplatk priratat...ona mi obratom odpisala, ze vie, ze to banka strhne hned.....no a dnes mi prisi peniazky a banka si to strhla, ale z "mojich " peniazkov ....
a minule som mala tiez taku podarenu kupujucu, pisem jej ze poslite prosim 3 EUr za tovar a priratajte si k tomu 0,6 EUr obcajne alebo 1,2 doporucene postovne... a ona mi odpisala, ze posielam 3,5 EUr, tom musi na postovne stacit.... ze by som dosla na postu a povedala tete za okienkom, ze pocuvajte, sice balicek vazi 600 g, ale 50 centov vam musi stacit 😖
@masinka no normalne, slusne jej napis, ze pravdepodobne zabudla pripocitat to co banka strhla a ze ju prosis o doplatenie najlepšie prevodom na ucet. A ak bude znova vkladat, tak pripocitat dalsi poplatok...
a tej dalsej, ze postovne je riadne stanovene cennikom slovenskej posty a teda je potrebne zaplatit 0,60 eur.
@traktor perfektne si to vypracovala 😵
@masinka tej druhej by som zaslala link na web slov. posty, cennik, nech si pozrie, ci 0,50 € staci za zasielku nad pol kila...
@masinka tak jej napíš, že ste sa asi nerozumeli a ešte raz jej vysvetli ako to je. Pridaj link na tarifu pošty a ak nebude ochotná doplatiť, je na Tebe, či je dáš tú "zľavu", ktorú si takto žiada, alebo jej vrátiš peniaze, samozrejme krátené o bankové poplatky 😉 ináč pri hmotnosti 600gr je poštovné 1€
@martinka17 to nie ja..to @martinjasen..ja som si to len pozicala 😉
@traktor aha 😀 😀 😀
s rozdelením som spokojná, je to prehľadné, viem dať aj prijať hodnotka už pár dní...len dnes mi stu stále svieti červená jednotka, že Moje nákupy a neviem, čo to znamená, že nemám žiadnu novú správu....tak neviem, či ju tu zabudli admini, či čo 😀
tak dnes ma dorazila jedna mamička,keď mi došla bundička pre dcéru,za ktorú som dala 7eur.Písala že je krásna bez poškodenia,a keď som ju rozbalila skoro som onemela.Síce mi napísala,že má jednu malú dierku ktorá nejde ani odfotiť ,z toho sa vykľuli 3dierky,ktoré som ja nafotila a keď mi balíček poslala tak mi napísala,že si toho nešimla,ale že na zdu je pár odrenín,nič hrozné,že ak budem chcieť,tak mi korunky vráti.Dnes to prišlo,som jej napísala,že môže byť rada,že jej nedám negatko za toto,a požiadala som ju o vrátenie korún na účet.Ona mi odpíslala,že keď jej príde bundička,peniaze mi vráti,to je vrchol,ako keby to bola moja chyba. ☹ no posúdte podla foto.
@petraxy6 ja ked nieco posielam tak mam aku taku predstavu kolko budem platit ked sa seknem o 0,2Ocentov plus minus tak to chapem beriem ok moze sa stat aj teraz sme sa dohodli s jednou kupujucou na 0,8ćentov a platila som 1e ale pytat zvysok nebudem,no ale nech mi niktro nepovie ze vypytam si 1,5e a plati 0,6centov tak to nie je ze som sa trosku sekla to je vyslovene klamstvo ved ma tu vec v ruke vie kolko priblizne vazi tak si nezapytam trojnasobok a to ma stovky predajov zrealizovanych a ked to urobila zakazdym????..keby to kazdy tak robil tak kde by sme sa dostali!!!keby to bolo v obalke za 0,9centov ok musela ju kupit beriem...ale bolo to v pouzitom vianocnom baliacom papiery otocenom naopak tym padom ma 0.9centov do vacku a to neni par halierov te je skoro tridsat korun!!!kdesi tu som citala ze este rozdiel 0,45centov pytaju naspat a ona ma rozdiel 0,9centov to uz je trosku vela
@jonas17
@traktor ja si myslím,že mám právo,aby mi ona poslala peniažky na účet,nie že ja jej pošlem bundu a peniaze potom nikde.Ešte mi napísala,že nemám preháňať,že to neni až také hrozné.Fakt sú tu niektoré predávajúce otrasné,predali by aj hoc akú vec,len aby zarobili.Poštovné som platila 1e,tak mi má poslať sumu 9eur.Zatiaľ sa mi neozvala.Tak uvidím.
@kucminka hej, to som si myslela aj ja, nakoniec som bola rada, že mi vôbec poslala, aj spätné poštovné som jej "odpustila"...dokonca ma vysmiala, ked som jej navrhla, že najprv peniaze, potom ja balík...mne išlo o 11,50 asi, tak celkom slušná suma, aby som sa s ňou naťahovala...holt, ona mala prachy, ja jej šitný tovar... 😒
kocky,ako je to s tymi hodnoteniami?
ked predavajuca zmaze inzerat skor ako jej napisem,ze balik dorazil,neda sa pridat hodnotenie,alebo len mne?
to asi nie je dobre vymyslene,lebo ak ho zmaze a budem nespokojna,mozem si ist akurat piskat a hodnotko zle mat nebude 😠
@missy97231 ddakujem za upozornenie 🙂

@martinka17 spätne to rozdelenie nesedi, teda aspon mne nie.
@lucia80 mne to islo v pohode tak neviem, mozno este nieco s tym robia admini