icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

dosa
12. sep 2012

@sailes a to kedy sa vydavala, ked 13 rokov s nim zila a teraz ma 18????

http://pokec.azet.sk/07smolinka07

sailes
12. sep 2012

@dosa však teraz ju prekukávam na pokeci aj ja a tečú mi slzy od smiechu aká je primitívna 🙂))))))))))

dosa
12. sep 2012

@sailes no co uz len mozes od takej cakat? tiez neviem, ci sa smiat, alebo plakat 😀 ked je to dieta naozaj jej, tak ze chudak maly 😕

sailes
12. sep 2012

@dosa ved práve, že tie deti si to odnesú.......

petra159
12. sep 2012

Dobrý den, chcem sa opýtať prečo mi neukazuje inzerát čo som pridala. Nedávno som sa zaregistrovala a neviem ešte ako to tu funguje. 🙂

dosa
12. sep 2012

@petra159 ktory myslis? ja vidim nejake balerinky... ale ak sa pozeras do bazaru, tak na zaciatku su platene inzeraty, neplatene su az za nimi...

janka196
12. sep 2012

@fukylove ahoj ozvala. nakoniec bola len narychlo odcestovana. teraz uz len modlit sa aby balicek dorazil kedze to bolo poslane obycajne , sice pani zaplatila za prvu triedu ale ja som omylom zaslala obycajne. nemam problem vratit potom rozdiel tak len dufam ze dojdu :( posielala som ich minulu stredu a este stale jej nedosli

janka196
12. sep 2012

@fukylove tak dobra sprava balerinky maminke dosli takze nakoniec vsetko dobre dopadlo. uff ale mi odlahlo 🙂

falbala132
12. sep 2012

dievcence, poradte co mam robit, pred skoro mesiacom som kupila slapky, pani ich poslala na svoje riziko obycajne - neprisli (nikdy sa mi nestalo, zeby nieco neprislo, ani obycajne, mame super postara a pani ani nie je z opacneho konca SR). ked som kontaktovala, ze neprisli, ozvala sa o vyse tyzden ze bola na dovolenke a ze asi sa stratili a ze zajtra posle peniaze - na to tu dalsi vyse tyzden nebola a peniaze neprisli. po case sa zasa ozvala ze peniaze ide parve teraz hned poslat - ZASA neprisili!!! nejde o tak velku sumu, mohla by som sa na to aj vykaslat, ale ide o princip! poradte, co mam robit??? :(

svetielkoand
12. sep 2012

@falbala132 dat negativne hodnotenie a zverejnit jej nick na ciernej listine

ivett1
13. sep 2012

@falbala132 ahoj, skús ju vyzvať aj tu - v tejto téme, možno zareaguje...

ivett1
13. sep 2012

@sailes no, máš ty ale "šťastie"😉...zaujímalo by ma, že podľa čoho si vyberá kočky, ktoré jej majú niečo darovať...či len tak...náhodne 😅

anikab83
13. sep 2012

Ahojte baby prosím vás ako odstránim príspevok?

traktor
13. sep 2012

@anikab83 predpokladam, ze sa pytas na temu, kedze v blogu ziaden nemas..no ak je to v teme, tak nijak, prispevky , ktore uz raz das von, tu zostavaju..jedine ak je vazny dôvod, môzes poprosit adfmina a on zvazi, ci ho vymaze

anikab83
13. sep 2012

Ok, dakujem............Tak aspoň takto: bosorka0312 ohladom tej výmeny,už je všetko v poriadku a je to vyriešené

traktor
13. sep 2012

@anikab83 musis ju oznacit , ak chces aby si to precitala @ , cize takto @bosorka0312 😉

kucminka
13. sep 2012

@sailes ty vole,to je neskutočné,aké sú tie baby primitívne,ozaj si myslí,že jej niekto niečo pošle 😒

little84
13. sep 2012

Maminky davajte si pozor na uzivatelku zuzu1986!!!! som z nej nesmierne sklamana,kupovala odo mna veci,nove s visackou,pytala si zlavu a dala som jej ju co teraz uz velmi lutujem ☹ 😠 pretoze kupene veci predava dalej za vyssie sumy!!! moze sa hanbit!!!

dosa
13. sep 2012

@little84 ale mne to nepride ze by bola nespolahliva. ty si jej tie veci predala, suhlasila si s cenou a su teraz jej, takze si s nimi moze robit co chce, nie?

ivett1
13. sep 2012

@little84 ahoj, viem, že ťa to poriadne naštve, ale súhlasím s @dosa ...keďže si jej ich predala, tak už nie sú tvoje a už ťa fakt nemusí trápiť, čo s nimi robí...je to síce smutné, že sa nájdu aj také kupujúce, ale je to skrátka obchod...može sa stať, že niekomu nesadnú vecičky veľkostne a potom ich ponúkne ďalej...ale už za svoju cenu...môže aj za vyššiu cenu...ak ich niekto kúpi, tak je to už o jeho "šikovnosti"...

ivett1
13. sep 2012

V poslednom čase mám veľa záujemkýň o kúpu (zrealizovaných obchodíkov), ktoré tu nie sú registrované...žeby to bolo tým, že nemám bazár plus? 😅 ...

little84
13. sep 2012

@dosa @ivett1 mna to ale strasne mrzi,lebo sa snazim davat dobre ceny a aj zlavy,vzdy sa dohodnut,potom mi je smutno z toho ked to niekto vyuzije ☹

dosa
13. sep 2012

@little84 aj mna by to mrzelo, snazim sa vecicky po detoch predat za dobru cenu, aby sa z nich este niekto potesil... nuz, ale vselijake sikovnice su tu a nemozes ju oznacit za nespolahlivu, lebo obchod prebehol zrejme v poriadku...

dosa
13. sep 2012

inak, ja mam teraz normalne stres, obhana ma uz dva tyzdne chlapik z ciceh, kvoli jednej veci za tri eura. ale postovne do ciech ho vyjde 8 eur. tak som sa ho pytala, ci mu to vyhovuje... vraj ano. a dnes mi napisal, ze v poriadku, poslal som 5 eur, snad to bude stacit... moje nervy, on to nepriratal, ale odratal 😀 😀 😀

este budem mat ostaru, ked mi pridu prachy z ceskeho uctu ako ich vratit nazad 😕

ivett1
13. sep 2012

@dosa no, tak na to pozor...môj kolega nám hovoril, že keď prevádzal peniaze na účet do banky v ČR (neviem aká to bola banka...), tak zo sumy, ktorú mal previesť za tovar si stiahli 20 eur (mal zaplatiť okolo 100 eur) a problém bol, že ho firma, u ktorej tovar objednával, vôbec na toto neupozornila...takže vlastne zaplatil menej ...potom to musel doplatiť, ale nahoršie bolo, že ten poplatok banky za prevod bol fixný t.j. musel ho zaplatiť ešte raz, keď doplácal tých 20 eur...sakra drahý obchod... 😝

monca571
13. sep 2012

@dosa tiez som mala podobnu skusenost ako pise ivett1,ak mozes zrus to! ☹

dosa
13. sep 2012

@ivett1 no to ano, cez banky je to vzdy drahsie, lebo ta neupozornia na regulovany prevod, ktory je spoplatneny tak ako bezny prevod vramci SR. ja to bezne tak robim cez IB do ciech... no pana som na to upozornovala, ze budu tam urcite vysoke poplatky, vysoke postovne a pod... takže dufam, teda bola by som uplne najradsej, keby ma len natahoval a vec nekupil. uvidim, kolko a ci vobec nieco pride. kolko pride, tolko mu vratim. ak teda vazne poslal tych 5 eur 😅

ivett1
13. sep 2012

@dosa no, tak ti držím palce😉

rainee
13. sep 2012

baby velky pozor davajte na podvodnikov ktori vystupuju cez mail uplne seriozne, daju na seba adresu s tym ze tovar im mate poslat cim skor na zaklade vypisu z uctu o prevode peniazkov (ktory sa samozrejme nikdy neuskutocnil lebo platba bola bud odvolana alebo je vypis sfalsovany)!!! takze nikdy neposielat peniaze pokial skutocne nenabehnu aj na ucet!!! ja uz zacinam byt fakt trosku paranoidna, kupujem len od ludi ktori maju len dobre hodnotenia a predavam vylucne po nabehnuti platby....

lucinka83
13. sep 2012

baby, zajtra V GALANTE V BAMBULKOVE-rodinne centrum burza, bola som v centre a je tam neurekom veci, na darovanie asi 10 mechov a na predaj obrovske mnozstva krasnych veci a za super ceny, oplati sa prist pozriet do Bambulkova!!! vyborne si nakupite