icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

rough
14. sep 2012

@bodka13 zda sa mi, ale mozno sa mylim, ze @babydrink reagovala na komunikaciu jednej kocky spred par tyzdnov. nejaky prispevok s podobnou staznostou bol na stranke 733, avsak uz je zmazany, tak ho neviem porovnat
kazdopadne, nieco podobne si pamatam.

babydrink
Odpoveď bola odstránená
babydrink
14. sep 2012

@bodka13 ma zmazal admin preto ze mam zlu foto uz som to napravila ze musim ma svoju foto nie deti uz nebudem sem pisat len ma nahnevalo ako ma tu ociernovala tak som sa jej snazila odpisat 🙂 je to na strane 733 a je to dost hnusne taketo veci robyt vzdy mam dobre skusenosti aj od ludi co nakupujem aj ludia od domna 🙂

monca571
14. sep 2012

@zanika1983 balik ti nepreberie tak ako mne jedna pani,ked som jej vratila poskodeny tovar a zriekla sa peniazkou lebo som uz nanu nemala nervy

sailes
14. sep 2012

Des som skoro neverila vlastným očiam! Cca pred mesiacom som si objednala mikinu tu na MK. Prišla mi , no také niečo som ešte nevidela. Mikina v dezolátnom stave, spratá, že motív nebolo vidno, chlpy od bieleho zvieratka, diery všade, žmolky nemá význam komentovat a ten smrad z nej sa šíril celým domom ešte 3dni. Maminke som napísala, že ju chcem vráti. Bola "korektná", hned mi vrátila sumu a ja jej mikinu.Odvtedy sa maminka odhlásila, vymazala si všetky inzeráty..Dnes som mikinu znova objavila tu na MK za dvojnásobok ceny, pod iným nickom, tiež z toho istého mesta. Myslela som si, že ju už asi predávat nebude, ked mala na nu reklamáciu. Teraz ju predáva ako "krásnu mikinu bez chýb" s tými istými fotkami ! No drzost nemá hranice.......

sisaha
14. sep 2012

@sailes daj meno...

falbala132
14. sep 2012

@svetielkoand vies mi poradit ako ju mam zverejnit na ciernej listine? s tymto nemam skusenost. pripadne tiez ako dosiahnem, aby jej zablokovali konto? dakujem.

traktor
14. sep 2012

@sailes kontaktuj admina..ten jej blokne ucet..aj pc, ..nebude sa uz môct prihlasovat

sailes
14. sep 2012

@traktor dakujem za radu, už som to spravila

bodka13
14. sep 2012

@rough to neviem ale dnes riešila svoje osobné problémy s @maruska261,nešlo o žiaden obchod 😉
@babydrink dnešné príspevky v tejto téme máš zmazané pretože si odbočila od témy 😉 ...máš to tam aj napísané

haramiova
14. sep 2012

dievčata už ste tu zažili že poštovne si urči kupujuca sama? kupujuca si dnes vybrala veci ktore su spolu za 1,80 eur ale kedže ide o balik do 1kg tak som jej napisala poštovne podla tarif sl pošty že nech si vyberie či chce poslať obyčajne alebo doporučene 1,60 e alebo 1 euro. Išla som do prace a ked som sa vratila našla som od nej odkaz že: poštovne obyčajne je len 60 centov tak som Vam poslala na učet 2,40 eur. To akože už čo ma byť??? ved poštovne si neurčujem ja alebo pošta...... čo by ste robili vy???? to jej mam poslať akože ja na vlastne naklady? kebyže su to veci aspon za viac penazi ale za 1,80 eur a ešte mam aj poštu doplacať????

zanika1983
14. sep 2012

@monca571 tak ak neprevezme bude mat vacsiu smolu. Admin jej zablokuje bazar a ma po hodnotkach. Pridam ju aj na ciernu listinu a napisem tam jej vlastne meno priezvysko a zistila som si ze so dava posielat a na priatelove meno. Ja uz sa nebudem mad tym zatazovat. Jej svedomie. Vselijake maminky su.....

luschma
14. sep 2012

@haramiova Ahoj, zažila som to už tiež, odmietla doplatiť, tak som jej peniaze vrátila späť na účet 😒 Skôr ma pred nedávnom potešila iná mamina, 😖 ktorá mala u mňa rezerváciu za 50€ ( znížila som jej sumu a aj poštu som mala platiť ja) takmer dva týždne a potom to zrušila, že teraz nemá peniaze 😢 veď mohla rezerváciu predĺžiť, ale hodnotenia má - aj medzi tým kým mala rezerváciu, takže niečo kupovať musela 😔 len ma mrzí, že som si odradila ostatných potencionálnych kupujúcich,aj na iných portáloch, že sú vecičky rezervované a tí si našli už niečo iné, 😢 vrrr 😒

haramiova
14. sep 2012

@luschma ja nechapem ako si niekto môže myslieť že poštovne je 60 centov asi na všetky baliky 1-2 aj 10 kilove asi :o)))) ja som jej napisala že ju prosim nech si pozrie cennik slovenskej pošty. Uvidim ako zareaguje a potom jej napišem ked nebude chceť doplatiť že jej posielam celu sumu späť. Keby išlo o nakup za viac eur tak kašlem na to ale za par drobnych a ešte aj poštu aby som platila ja.....

martinka17
14. sep 2012

@haramiova vyber vec za 60 centov z balíka a pošli tak, alebo nech dopošle poštovné, alebo jej vráť peniaze bez poplatku za IB 😉

garzonka
14. sep 2012

@haramiova Stava sa to, aj mne sa stalo. Pani si kupovala 2 body za cca 2€, napisala som jej v sprave pod inzeratom kolko mi ma poslat (chcela som doporucene, tak posielam vzdy a v Podm. predaja mam to aj napisane, ze len dopo a ak chce niekto obycajne tak na vlastne vyziadanie ....). Pani mi potom dalsiu spravu napisala, ze poslala za obycajne odoslanie. A pritom v PP predaja som mala uvedene aj rozmery balika kedy to este ide poslat ako "obycejne psani" (v CR). Napisala som jej slusne, ze preco mi bez vzajomnej predch. dohody poslala inu sumu...totiz ak by balik mal vacie rozmery, tak mi to obycajne (ako "obyc. psani") nevezmu ....vraj netusila ze je to takto 😒 Niekto si necita podmienky predaja...ale kolko stoji obycko to ma zistene presne 😝
(ja som to nakoniec vsemozne skusila zabalit tak, ze to este zobrali ako obyc. psani, ale ak by to rozmery presahovalo, tak by som to neodoslala a vyzvala ju zaplatit doplatok za doporuc. zasielku a az potom by som poslala (event. ak by to tak nechcela, tak peniaze poslem spat)

luschma
14. sep 2012

@haramiova no to nechápem ani ja, ale rozumiem, nájdu sa žiaľ i také, ja už to neriešim, pretože sú to potom iba doťahovačky, celkom rada som tu nakupovala i predávala, ale čo sa mi deje v poslednom čase ... 😒 tento portál za to nemôže to mi je jasné 😉 "zvláštni ľudia" sú žiaľ všade ☹

bodka13
15. sep 2012

@haramiova kupujúca chce aby si jej to poslala obyčajne,teda ako list 2.triedy a vtedy ak je hmotnosť zásielky do 0,5kg tak cena je 0,60€ ....stáva sa mi to bežne ,ale vtedy je to na zodpovednosť kupujúcej lebo zásielka sa nedá nijako vypátrať ....radšej posielam doporučene 2.triedou-vtedy mi ostane podací lístok ,keby niečo....všetko čo predám,posielam ako listy hoci je to niekedy aj väčšie(napr. v škatuli od topánok) až nad 1 kg posielam ako balík,lebo tam je to cenovo výhodnejšie
Ak má ten jej tovar hmotnosť nad 0,5kg vtedy je cena 1€

dosa
15. sep 2012

@haramiova obycajne postovne je naozaj 60 centov, ale len do pol kila, ak by to bolo do kila, tak je to 1 euro... treba poslat pani link na cennik slovenskej posty http://cennik.posta.sk/#

haramiova
15. sep 2012

@bodka13 ja viem poznam cennik naspamat kedže predavam tu už nejake tie roky. Išlo o tovar ktory važi 900g. Len mi išlo o to že už si určuju kupujuce poštovne a je im jedno kolko to važi. To jak keby som povedala poštarke že chcem poslať 2kg balik len za 60 centov lebo podla mna to musi tolko stať :o))))

lenkasarka
15. sep 2012

Ahojte tiez ma mrzi ale mam tu velmi zlu skusenost, objednavala som a samozrejme hned vyplatila plavky pre dcerku od ADAMKO28 tusim a dodnes namam ani peniaze ani plavky. moja prva a velmi zla skusenost

traktor
15. sep 2012

@lenkasarka napisala si spravny nick? adamko28 mi nenaslo..a riesila si to?ako ti to mala poslat - doporucene ci obycajne?

lenkasarka
15. sep 2012

ano adamko28 ma zablokovany ucet uz asi 2 mesiace tusim. dala som si to poslat doporucene. najprv sa stale vyhovarala a nakoniec uz neodpovedala a takto som sopadla. pisala som resp. snazila som sa napisat aj adminovi ale kedze sa tu este neviem poriadne pohybovat na tejto stranke tak neviem ci som napisala tam kam som mala.

traktor
15. sep 2012

@lenkasarka aha..je neaktivna...skusala si to riesit cez admina..ci vas nie je viac..alebo kde je / bol problem

lenkasarka
15. sep 2012

@traktor no ako pisem skusala len neviem ci spravne, nakolko sa tu neviem dobre orientovat, no neodpisal mi nik doteraz

traktor
15. sep 2012

@lenkasarka napis IP adminom..to kliknes na tu obalku hore..do okienka komu daj martinjasen /alebo hirjak/ a opis im svoj problem a oni ti uz povedia viac

lenkasarka
15. sep 2012

dakujem velmi pekne, neverim ze sa uz dostanem k peniazom ale aspon budem vediet preco je zablokovana

jonas17
15. sep 2012

mňa zase štve, že ked si kúpim nejakú vec, tak si predávajúce vymýšľajú posťovné...naprikl. sa mi stalo, že dopor. 2.tr. pýtali viaceré od 1.40-1,80. a schválne som si všímala, že na obálke boli známky vždy za 1,20. mne sa tých 60centov vidí dosť, pri tých sumách...a nikdy mi neprišlo v nejakom zvláštnom obale, ale sáčky do koša a papiere...

haramiova
15. sep 2012

@jonas17 tak to sa ani mne nepači že si pytaju niektore aj za cestu na poštu, za čakanie v rade na pošte atd :o) to je už chore.... nech si take priplatky zarataju už k tej danej veci čo predavaju. Lebo to vela ludi potom odradi od nakupu. Ja som si v živote nepytala od nikoho viac než je poštovne podla cennika a pritom kupujem pasky, obalky. Ale som vždy rada že niečo predam a nezavadzia mi ta vec doma aspon. Len to poštovne by mohli kupujuce rešpektovať lebo to sa plati pošte a nie mne do vačku :o(